2012 Şubat Anneleri

maşallah cnm yaa, ben ev işlerinden istifa ettim bi süre önce..

kızlar sancım başlamıyacak galiba son 10 güne girdik ama hiç belirtim yok ne yapayım erken olması için yardım edin bana

kızlar sancım başlamıyacak galiba son 10 güne girdik ama hiç belirtim yok ne yapayım erken olması için yardım edin bana

Canım aLLah Bı avazda kurtarSın hayırLısıyLa ınS.
BoL yuruyus yap tatLı tatLı yor kendını dıyeCeqım ama bu havaLardada okadar rıskLıkı
BıLemedım sımdı :44:
Daha 10 qun varmıS beLLı oLmaz hayırLısıyLa qeLsın bebişin inş

Buklemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzum yazdıkların geç düşüyo ekrana sanırımm nerelerdesin bakim senle ben şubat anası olacak heralde.

benim gibi bol bol yürü canım merdiven çık in bide tavsiyen kafandan çıkar rahat olursan ummadığın anda gelebilir

kızlar hamileliğinz boyunca epilasyon için emla krem kullandınızmı? ben kullanmak istiorum ama korkuyorum emin olamıyorum. kullanılabilir diyen de var zararlı diyen de..

kızlar hamileliğinz boyunca epilasyon için emla krem kullandınızmı? ben kullanmak istiorum ama korkuyorum emin olamıyorum. kullanılabilir diyen de var zararlı diyen de..

Ben oLdum oLası kuLLanmadım. EpıLasyon aLetım var Fakat onuda hamıLeLıqımde tedırqınLıqımden doLayı kuLLanmak ıstemedım.
Kreme qeLınce sOnucta Kozmik bır urun aLerjı yapabiLir Veya baska bi qetirisi oLabiLir
Tavsiye etmem Canım
Yinede sen biLirsin.

canım benim drum tüy dökücü kremi ve epilasyon aletini kullanma dediği için ağda yaptırdım hepp. o yüzden bilgi sahibi değillimm sende ağda denesen azcık acıyo:44:

Bebişimmm Burdayım bidenem ya evdeyım takıLıorum oyLe napım. Buqun doktora qıttım Kızımı qordum koCcaman oLmus kıssssss ayyy

canım benim drum tüy dökücü kremi ve epilasyon aletini kullanma dediği için ağda yaptırdım hepp. o yüzden bilgi sahibi değillimm sende ağda denesen azcık acıyo:44:

ağda yaptırdığımda en son heryerimi sivilceler sardı onun için artık cesaret edemiyorum. zaten cildim çok hassaslaştı, kanıyor bile..

Ahhaaaaaaaa
NıhLeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben geldım berbat bı durumdayım

bence emla kremı kes cnm zaten vucut alısmıtır epılasyona uyusukluk olmasın dogum yakın cunku bellı olmaz zararı olabılır..

valla dışarı çıkamıyorum sarıyorum sıkı sıkı kendimi ama çıkınca soğuktan sancım oluyor yürüyemiyorum ( inşllh gelir teyzesi sorunsuz bi şekilde :18::18:

koşubandında günde 2 3 kilometre yürüyorum anlamadım benim bebeğim gittikçe yukarı çıkıyor hiç inmiyor gece sabaha kadar midemin üstünde kaburgalarımmın altında çıkmıyor ordan bi türlü bilyorum orayamı takılmış:44::44::44:

Ya NıhLe qeL buraya bırak qecmısı bı yuzunu qoreyım
Şimdi miyavLar seninki qüm diye qidersin yine yakaLayamam yaa

Bebişimmm Burdayım bidenem ya evdeyım takıLıorum oyLe napım. Buqun doktora qıttım Kızımı qordum koCcaman oLmus kıssssss ayyy

kaç kilo olmuş annesi kızın? evde takıldığın kadar topiğede takıl kuzucuk özledik

ağda yaptırdığımda en son heryerimi sivilceler sardı onun için artık cesaret edemiyorum. zaten cildim çok hassaslaştı, kanıyor bile..

benimde öyle canım ama 2 güne geçiyo hafifliyosun hemen sen bilirsin bi danış istersen

bence emla kremı kes cnm zaten vucut alısmıtır epılasyona uyusukluk olmasın dogum yakın cunku bellı olmaz zararı olabılır..

neyin var canımmm noldu?

Neyın var Kuzu Hayırdır ? Doktorda masaLLah ıyı toparLandın demıs okudum az once.
noLdu Len aqrınmı var yOksa.!

qeLir qeLir üzme Kendini. yavas yavas evinin işLeriyLe iLqiLen akLından cıkar daha cOk var dıye adapte et kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…