- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.001
neyse canlar kız uyuyorken bende yatayım bıraz opuyorum sızlerı cokcok
enıce'm sakınn stres yapma amelıyatı bnm gıbı yao onunde daha cok zmn varmıs gıbı dusun..
yoksa stresten mahvolursun
ferayım
hadee
bash bashhh
selam kızlar günaydın hepinize nasılsın ben gergin bi akşamın ardından iyi sayılırım allaha şükür,aynen dediğiniz gibi yaptım ve yattım akşam çaydı çorbaydı alın mutfak sizin dedim iyi çok şükür gıcık kocam hepsini halletmiş tabi iş başa düştü ya bulaşık falan hepsini atmış makineye yataklarınıda açmış,bide kalıyolar ya muhteremler,ohhh canıma değsin ama babası diyodur ah yavrum ah bu işler sanamı kaldı diye kaldı işte göründe gelmeyin işte,sabah kalktım istanbul kar ohh dedim ne güzel,kahvaltı hazırladım daha evdeler keyif yapıyolar içim daraldı valla bi gidin ya evi görseniz dandini dandini dastana danalar girmiş bizim eve :))sizler nasılsın hugocum buklecim enicem bennebileyim matnesim şımarıkçığım doğum yapan yok dimi
tamam canım sen dinlen, şuan hiç stres yok desem inanırmısın, tarih beli olunca rahatladım benneyse canlar kız uyuyorken bende yatayım bıraz opuyorum sızlerı cokcok
enıce'm sakınn stres yapma amelıyatı bnm gıbı yao onunde daha cok zmn varmıs gıbı dusun..
yoksa stresten mahvolursun
ferayım
hadee
bash bashhh
iyi geceler tatlım bende öptüm seniumahhh qüLyüzLümün anneSi
Bende cıkayım fıstıkLar
Herkese iyi qeceLer enicem kocaman öptüm senide
niye geldin be karı ozaman diyesi geliyo insanın, ayıp ya vallahi ayıp sinirlendim şimdicanım ben anca geldim,sen gitmişsin.iyi olmana sevindim.bende iyi olmaya çalışıyorum.kayınvalidem geldi biliyosun.deli ediyo beni.sabır çekip duruyom.gözlerim doluyo.bişeye elini sürdüğü yok.Allah razı olsun eşim yardım ediyo.dün bi yemek var onu yaparmısın yarına dedim.o güzel yapıyoda.yarım ağız bi tamam dedi.sabah oldu dışarı çıkcaz eti falan çıkarmadı.ben indirdim.ne yapsak yemek falan dedim.eşimde annem şu yemeği yapar dedi.hiç sesi çıkmıyo.ben halbuki eşime dün dedim annen yemek yapmak istemiyo galiba diye.yok ya abartıyon falan dedi.nerdeyse kavga etcektik.sabah olunca o annem yapar dedi ses yok.sonra dolaştık geldik,benim annem bulgur pilavı verdi.üstelik annemde çok hasta.akşama görümcem gelecek.eve geldik kılını kıpırdatmıyo.et aşağıda.ya kalkayım,yemek yapayım.yok.bizde öğlen dışarda yemiştik.sonra kızı gelince kalktı bi gün önce benim yaptığım nohut vardı.1 tabak kalmıştı.onla annemin bulgurunu koydu kızına yesin diye.annem onu hasta hasta yapmış ben seviyom diye bana koymuş oda kızına yediriyo.neyse ben kalktım yemek yapmaya saat 9.bizde acıktık eşimle.etleri attım buzluğa.taze fasülyeye başladım.gelmiş ne yapıyon onu kim yiyecek tokuz diyo.ben acıktım dedim.ya etler nerde dese,gelinim benden bu yemeği istemiş belki canı çekmiş dese.of işte sıkıntı.
niye geldin be karı ozaman diyesi geliyo insanın, ayıp ya vallahi ayıp sinirlendim şimdi
eşin ne dedi peki bu duruma canım
böylelerine acımayıp vereceksin lafı, hakediyorlar valla ozaman kıymete gelirsin
ne desin canım çok üzülüyor,kahroluyor.o yapmaya çalışıyor.o benim aileme karşı hep çok iyi ve saygılı.onun hatrı için ağzımı açmıyom.ama arada annen şöyle,bacın böyle diye konuşuyom çok üzülüyor.aslında onu bile demek istemiyom ama patlıyacak gibi oluyom o zamanda.onun elinden de bişeyde gelmiyo nede olsa anne işte.
eşinin bunları görüyor olmasıda yeter canım,eminim o senden daha çok üzülüyordur, ama dedigin gibi ana işte atsan atılmaz
selam kızlar ben geldim, yemege çagırmıştı bi arkadaş ordaydık
nihleecim 3üne karar verdik,babasıyla aynı olsun dedik ama öyle bir tesadüf olduki,tabi zzamnaladıgımız gibi olursa
eşimde 3 şubatta dogmuşve bi cuma günü sabah 10 civarı
bizim bebekte kısmetse 3şubat cuma ve 10 gibi olacak
yani tam babasının kızı olacak inşallah
emruz canım korkma kilosu iyiyse bekletirler
bizim beklememizin bi mantıgı yok eger 4 kg az dogarsa şansımıza sezeryan olmuş olduk deriz
ama 4 kg üstü olurda normal yapmaya kalkışırsam ve bi sorun olursa çok vicdan azabı çekerim ben,
riske atamamam
bukleecim çok garip bi duygu ya ama gününü bilmem beni rahatlattı
rabbim birde saglıkla kucaguma verdirirse benden mutlusu olmıcak
1 aydan fazLamı var
Ben nıye hep kendımı 38de doqurcam dıye sartLandırıyorum ozaman yaaa
Bana hep 38de doqurcakmıSım qıbı qeLıor
Bide baş aşaqı duruyOrmuş ondan sanırım bekLemez ve artan sancıLarım bende bu hissi uyandırıyOr demekki :44:
Canım benim de kızım 35. haftada 2400 dü doktor çok iyi dedi şimdi önümüzdeki hafta pazartesi olan kontrolümü bekliyorum çok merak ediyorum acaba 3 kg ya yaklaştı mı diye... bana da doktor 35. haftada 5 haftamız var demişti. bakalım o zamandan beri ağırlığı arttı karnım daha biraz aşağı inmeye başladı. bence çocuğun kilosuna takılma sağlıklı olsun kilo allır nasıl olsa... Ayrıca bir arkadaşım doğuma girmeden iki gün önce ölçtürdü kilosunu 3200 dü sonra bir doğurdu 3700 :)) Bu arada ben yarın 37 oluyorum doktora gittiğimde tam 37+6 olacağım kısmetse...
Canlar herkese iyi geceler çoğunuz yoksunuz ama olsun ben yinede yazacağım.Bugün haftalık dr kontrolümüz vardı bu kar borada gittik allah tan hastane yakın.Doktor iyi iyi bişey kalmamış diyerek konuşmasına başladı ultrason da suyumuz iyi boyumuz 52 cm kilomuz 3400 olmuş son 10 gün kala çatı muayenesi yaparız şimdi gerek yok dedi sağolsun :) bende meraklısı değilim zaten tırsıyom :) Sonra her an bekleyeceğiz dedi başı çok aşağı inmiş doğum kanalına dedi bakmışın eve gitmişin sancın tutmuş dedi ben daha bi panik oldum bian için sanki akşam doğurucam gibi hissettim vallahi.Ya kızlar vallahi korkuyorum hala eğer 4 kiloyu geçmezse şuan gelirse normal doğum yapıcaz ama ben epidural istiyorum olur dedi ama eşim pek yanaşmıyor riski varmış diye ama hepten normalinede dayanacağımı sanmıyorum ben.Ama dr zaten 4 kiloyu aşarsa risk almaya gerek yok direk sezeryan dedi bakalım hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun diyorum ve büyük bir heyecan la gün gün bekliyorum bebeğimi ALLAH IM SEN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ET YARABBİM aminnnn İYİ GECELER HERKESE
günaydınn kızlarr dün akşam ne güzel sohpet etmişsinizz
ben geceden beri uyumadımm burunlar tıkalı sinüzit azdıı
hırıltımda varr
eşim bu akşam erken gelecek hastaneye gideceğizz
İyi geceler enice canım almışsın doğum tarihini hadi hayırlısı diyelim dediğin gibi tarihi bilmekte insanı rahatlatıyor :) En azından biliyorsun 3 şubatta allah ın izniyle kucağında olacak kızın allah ım seni ve bizleri sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallah canım.
günaydın pomakcım , inşallah kavuşacagım cuma günü kuzuma allah herkese nasip etsin inşallah,maşallah kızının kilosu iyi 40 haftayı beklerse zaten 4 kg geçer, ama kanala girdi diyosun bence 38. hafta içerisinde çıkar gibiCanlar herkese iyi geceler çoğunuz yoksunuz ama olsun ben yinede yazacağım.Bugün haftalık dr kontrolümüz vardı bu kar borada gittik allah tan hastane yakın.Doktor iyi iyi bişey kalmamış diyerek konuşmasına başladı ultrason da suyumuz iyi boyumuz 52 cm kilomuz 3400 olmuş son 10 gün kala çatı muayenesi yaparız şimdi gerek yok dedi sağolsun :) bende meraklısı değilim zaten tırsıyom :) Sonra her an bekleyeceğiz dedi başı çok aşağı inmiş doğum kanalına dedi bakmışın eve gitmişin sancın tutmuş dedi ben daha bi panik oldum bian için sanki akşam doğurucam gibi hissettim vallahi.Ya kızlar vallahi korkuyorum hala eğer 4 kiloyu geçmezse şuan gelirse normal doğum yapıcaz ama ben epidural istiyorum olur dedi ama eşim pek yanaşmıyor riski varmış diye ama hepten normalinede dayanacağımı sanmıyorum ben.Ama dr zaten 4 kiloyu aşarsa risk almaya gerek yok direk sezeryan dedi bakalım hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun diyorum ve büyük bir heyecan la gün gün bekliyorum bebeğimi ALLAH IM SEN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ET YARABBİM aminnnn İYİ GECELER HERKESE
geçmiş olsun canım, kendini çok yoruyorsun ben sana iş falan yapma diyorum,bünye kaldırmıyor artık dikkat etgünaydınn kızlarr dün akşam ne güzel sohpet etmişsinizz
ben geceden beri uyumadımm burunlar tıkalı sinüzit azdıı
hırıltımda varr
eşim bu akşam erken gelecek hastaneye gideceğizz
canım benim ne güzel hreketli, bu seni rahatlatsın bence,erken olacagını sanmıyorum ama çok strese giriyorsunuz, bence ağrılarınızı stres tetikliyo, rahatlamaya çalışTsk ederım cnm ya :)
vaLLa ne bıLım bı tuhaf oLdum
MeseLa bu qece damLa uyku uyumadım ve suan ayakTayım
aqrıLarım , sanki diqerLerinden farkLı oLan sancılarım baş qösterir oLdu
Hem korku hemde bune şimdi ne oLuyor dedirtiyOr bana
ve bu şekiLde hayatta 3-4-5 hafta daha duramam hissine kapıLıyorum bende :)
bebeqımın hareketLeri biLe okadar beLirqinLeştiki qeceLeri
o biLe korkutuyor beni artık aha çıkaCak kesin çıLdırdı artık içerde diyorum
bu qece hep karnımı Okudum
Bana söz verdin daha haftaLar var qeLmene ve suan hıC hazır deqıLız senı karsıLamaya ayrıCa havada buz qibi beni yoLLara düşürme Lütfen meLeqim sakinLeşirmisin dedim hep ona
herkese günaydın
bugün çok zor bi sabah geçirdim ve eşim beni zorunlu izne ayıracak sanırım
çünkü yolda mahsur kaldım köpeklerde o kadar üşümüşki çantama falan atlayınca sinirlerim bozuldu ağlamaya başladımm
hemen eşimi aradım gel beni işe götür diyee
gelip aldı işe bıraktı ama rapor alıcaz yeter bu havada işe gidilmez diyoo
iştekilerde tripteler nolcak bilmiyorum :26:
günaydın pomakcım , inşallah kavuşacagım cuma günü kuzuma allah herkese nasip etsin inşallah,maşallah kızının kilosu iyi 40 haftayı beklerse zaten 4 kg geçer, ama kanala girdi diyosun bence 38. hafta içerisinde çıkar gibi
benimki daha kanala bile girmedi39. hafta bitti, sezeryandan başka çare yok gibi, ailede herkes karşı çıktı dogurursun bişey olmaz diyor, ben riske atamam dedim doktor ne diyorsa o, eşim sen nasıl istiyorsan öyle olacak biz taşımıyoruz sonuçta dedi, o çok rahatlatıyor beni
geçmiş olsun canım, kendini çok yoruyorsun ben sana iş falan yapma diyorum,bünye kaldırmıyor artık dikkat et
canım benim ne güzel hreketli, bu seni rahatlatsın bence,erken olacagını sanmıyorum ama çok strese giriyorsunuz, bence ağrılarınızı stres tetikliyo, rahatlamaya çalış
günaydın bukleecim,geçmiş olsun bende köpekten çok korkarım yine sakin davranmışsın sen
bence ayrıl izne artık havalar çok kötü, bu dönemde kendine daha çok dikkat etmen lazım
iş yerindekileri de takma bu senin en dogal hakkın, izin al evde otur
canım eşim şubenin servisi olduğu halde beni almamalarını yolun ters olmasını mazeret ettikleri içinn izne ayrılmamı istiyoo..
gerçektende tavırları çok umursamaz..
ayrılsam evde sıkılır mıyım bilmiyorum..
arada derede kaldım resmen ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?