- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.941
işteyim kuzu görmemişimdir..
kiloları falan iyi mi?
hayırlısı olsun canım az kaldı artık
sende mi enice ayy topikte doğuran doğurana inanmıyorum ya hayırlısı olsun ama kuzum
maaşallah tosun paşaya allah kurtarsın senide canım
biri 2.075 diğeri 2.200 cnm sence nasıl geçen hafta
saolun kızlar beklemenin bu anlamı yok artık sanırm zaten cumaya kadar olursa normal olur ondan sonra kiloda artacagı için her halükarda sezeryan olacak
kızım babasıyla aynı gün dogacak inşallah
hem mevlit kandilide allahım hayırlısını verir inşallah
gayet iyiler sonuçta ikizler aralarındada çok fazla gr farkı yok maşallah gelinimle kardeşine
sen nasılsın? senin işin daha zor canım ya
ay kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için çok sağolun şimdi ben gidiyorum eşim geldi bi gidiyim hastaneye ne olcak dua edin hepinizi öptüm iyiki varsınız
canım benim sırtım ve göğsümün altı çok acıyor gece falan hiç uyuyamıyorum
bende ya 14 şubat yada 16 şubatta doğsunlar istiyorum hem 36 hafta bitmişte olacak
bende uyuyamıyorum seni hiç düşünemiyorum.. ben sona kalıcam diye çok üzülüyorum ya herkes terkediyo beni enicede beklemiyo
bukleee görüşürüz canım bişey olursa mesaj at bana :)
tamam canım atarım sende haber ver bana öpüldün
canım valla bende tk yok kızım çok nazlı gelmeye niyeti yokkız dogurmadınmı hala
bekliyonmu ben gibi
39. haftada sen ben birde senfat kaldı
selam kızlar ben geldim
senfat allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya
kızlar bizim kızda 3800-4000 gr arası dedi doktor, haftaya dahada kilo alacak ve sezeryan olacak dedi,
karnımı yokladı sagdan soldan yanılsamda 3700 gr aşagı degil dedi 4000gr fazlada olabilir ne diyorsunuz dedi????????:26::26:
şaşırdık kaldık eşimle,nst sonuçları çok iyi sancı falan yok bebekte inmemiş daha aşagı
KARAR VERDİK cuma günü sezeryan olacagım inşallah, eger erken gelmezse tabi4 gün mühlet verdik bebişe geldi geldi artık
içimde garip bir his oluştu, şaşkın durumdayım:26:
canım valla bende tk yok kızım çok nazlı gelmeye niyeti yok
cnm ya şimdiye kadar normal diyordun kısmet neyse hayırlısı olur inşllh bende bugün kontrole gittim dr bana 9 şubata kadar bekliyelim oldu oldu olmadı suni sancı verecem kilosunu pozisyonundan ölçemedi nts falan normal çıktı hayırlısı artık rabbim yardımcımız olsun
tamam canım acil doğuma gidersem teline mesaj atarım
canım hareket etsen ocak annelerine bakmıştım bi ara doğurmak için hurma yiyip duruyorlardıı
yürüyüş ffilan yapıyorlardı oturmuyorlardı
ben azcık iş yapsam belim ağrıyo sancım oluyoo eğer dinlenmesemm devam etsemm belkide doğum başlayacak
hareket ett
dans filan ettt yavaş yavaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?