- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.061
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
adese ve haknur tebrik ederim kızlar sizi tekrardan
selam şeker napıyorsun
aiyet olsun canım
neolsun aynıııı cok kalablık yok bgun topıkde
yedimde geldimm
naptınız kızlar ne var ne yok?
dünürüm gelmıs hosgelmıs nasıl gecıyor canımmm
iyiyim dünürcüm iş yerimi alt ettim rahatladım valla sen napıyosun?
ne yaptın kızzz iş yerine anlatsana
selam şeker napıyorsun
sürekli olmuyor cnm dün gece başladı şimdi ii oldu bide bende sağ kaburgam çok ağrıyor ordan sırtıma atıyor anlamadım ne olacakcanım o ağrı bendede oluyor bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapmaya başlıyormuş,ara ara uguşması normalmiş seninki süreklimi oluyor
maşallah bebegine canım, seninkide tosuncuk olacak gibi, hayırlısı olsun dogumunda, bebekler saglıklı olsunda
ya annenin içine sinmeyen ismi neden koyarlar anlamam, 9 ay karnında taşı söz hakkın olmasın, bence isim hakkı annenindir,eger içine sinmiyorsa canım 2. bir isim daha koy bence
doğurmak isteyip doğuramıyan arkideşler sıcakk suya girin mümkünse küvete uzanınn çok işe yarıyoo bugünn az daha dursam doğurabilirdimm
selam kızlar nasılsınız bugün biraz geç geldim sizi merak ettim napıyosunuz diye,akşam hastaneye gittik nstde sancı çıktı biraz ama yorgunluktan yatıp dinlenmem gerekirmiş doğum şeklimizde sezeryan olcak galiba,allahtan akşam misafir yoktuda biraz dinlendim.
MATNESCİM hiç takma kafana bunların hepsi inan aynı benimkide öle gelmeseler bundan iyi eşlerimizle oturup inan daha iyi anlaşıyoruz.
NİHLECİM zor bi dönem geçiriyosun allahım yardımcın olsun,ahh işte bu sorunlar en azından insanın annesi yanında olabilse destek olurdu,yine eşinden allah razı olsun sana destek oluyo,bebeşinde inş.en kısa zamanda düzene girecektir.(diyosundur demesi kolay diye :) haklısın)bak sen bugünleri atlatıcan sıra bize gelcek ablan gelmedi canım?
HUGOCUM şuan bende aynı durumdayım resmen nefes alamıyorum burnum tıkandı boğazım yanıyo gözlerimden ateş çıkıyo sanki eşime atmak istiyorum almıyo :))
ENİCEM seninde günün belli olmuş hadi allahım hayırlısıyla kurtarsın inş.rabbim kucağına almak nasip etsin darısı başımıza
BUKLECİM bence çık izne artık allah korusun ya bişey olsaydı korkudan köpekten bende çok korkarım sen yine iyi atlatmışsın,çık bence birazda evde dinlen biz evde olduğumuz halde bel ağrısı falan çekiyoruz dinlenirsem son günler
ee kızlar daha ne var ne yok sayamadıklarım sizler nasılsınız?
kızlarrrrrrrrrr
hastaneden güzel haberlerle geliyorummmmmm...
kardiyolojiye gittim, tekrar ekg aldılar normal cıktıııııııııııı...taşikardi yoktu..........
sonra jinekologuma gittimmmmmmmmm.....
alttan muayene etti, bebege usg de baktı.. hersey güzellll... bebişim 3 kilo olmuş..
suni sancı vermekten sezeryana almaktan vazgectiiiii.... 13 şubattı muhtemel dogum tarihi onu bekleyecegizzzzzzzzzzz... carpıntılar bitince herşeye normale döndüüüüüüü...cok mutlu oldummmmmmmm.. stresim gitti :))) dogumm uzak tarihmiş gibi geliyor artık huzura kavuştummmmm...
şu karlar da bitse de rahat rahat son gezmelerimi yapsam yahuuuuuuuu :S
buklecimmm ben bekliyorum seniiiii merak etme tatlımmmmmmmmmmmmm
kimse beni farketmedi amaaaa
iyiyim dünürcüm iş yerimi alt ettim rahatladım valla sen napıyosun?
ne yaptın kızzz iş yerine anlatsana
kız kar felaket benim ev sapa diye servis beni almaya gelmiyo sabahta köpekler çantama atlayınca duraktada ne dolmuş ne otobüs felaket sinirlerim boşaldı geldim rapor alıyorum herkesi servis alıyo dedim.. onlarda son bi haftam ya eleman bulamıycaklar tanii tutuştularr sabahları geç gel biz seni öğleye doğru alırız diyolar
selam canım hoşgeldin herkeste bi kar mahmurluğu var galiba ağarlaştıkmı ne ?
kızlarrrrrrrrrr
hastaneden güzel haberlerle geliyorummmmmm...
kardiyolojiye gittim, tekrar ekg aldılar normal cıktıııııııııııı...taşikardi yoktu..........
sonra jinekologuma gittimmmmmmmmm.....
alttan muayene etti, bebege usg de baktı.. hersey güzellll... bebişim 3 kilo olmuş..
suni sancı vermekten sezeryana almaktan vazgectiiiii.... 13 şubattı muhtemel dogum tarihi onu bekleyecegizzzzzzzzzzz... carpıntılar bitince herşeye normale döndüüüüüüü...cok mutlu oldummmmmmmm.. stresim gitti :))) dogumm uzak tarihmiş gibi geliyor artık huzura kavuştummmmm...
şu karlar da bitse de rahat rahat son gezmelerimi yapsam yahuuuuuuuu :S
hadi gözün aydın canım
buklecimmm ben bekliyorum seniiiii merak etme tatlımmmmmmmmmmmmm
canım çok bunalıyosunya misafir durumlarından filan ondan sancın çıkmıştırr yat dinlenn
benim eşim allahtan misafir sevmezz pekte rahat ediyorumm
kız kar felaket benim ev sapa diye servis beni almaya gelmiyo sabahta köpekler çantama atlayınca duraktada ne dolmuş ne otobüs felaket sinirlerim boşaldı geldim rapor alıyorum herkesi servis alıyo dedim.. onlarda son bi haftam ya eleman bulamıycaklar tanii tutuştularr sabahları geç gel biz seni öğleye doğru alırız diyolar
oh oh süper sende yat öğlene kadar ne güzel işte :))
Ben de cumartesi ordaydım 2965 gram. Ben normaldoğum istediğimi söylemiştim daha önceden, o da normali onaylamadığını söyledi bana açık açık. Hep sezaryene yönlendirmeye çalışıyor. Alttan muayene etti mi seni nerden anladı çatının dar olduğunu? Bana bakmadı hiç , hiç bişi açıklamıyo yaa , kafası büyük dedi zor çıkar dedi, moralimi bozuyor hep. Pazartesi tekrar gidicez bakalım bu sefer neresine ne bahane bulacak. bu arada face var tabi ama yeterli mesajım olmadığı için ben özelden yazamıyorum sen yazabiliyorsan yaz ben seni ekleyim.
slm gebeş arkadaşlar...
ben 36+4 günlük gebeşim. oğlum olcak. şubatın sonlarında soğumm var. bakalımm nasıl olacak. ben epidural normal düşünüorum ama bilmiorum şu an ne olacak. benim doktor sezeryancıı gibi.benim bebişim geçen hafta 2600 gr dı. ayın 6 sında tekrar randövimiz var nts ye gircez. çatı muayenesi ne zaman yapılıoo bilginiz var mı? doğum yapanlar varsa anlatsınnlaarr korkanlar var burda( benimde yaklaşık 1,5 aydır ellerimde aşırı uyuşma vardı, burda aynı sorunu olan arkadaşlar varmış. doktorum nörolojiye gönderdi sinir testine baktılar vucut su topluomuş oluşan ödem sinirlere baskı yapıomuş. bana bileklik ve krem verdi, yine uyuşmam çok ama canımm yanmıoo eskisi kadar. doğumdan bi kaç hafta sonra gececek dedi doktor. aslında şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayıma topikine üyeyim ama sayımız doğum yaptıkça çokkk azaldı, yinede orayıda takip etcem. artık burayada başladım. allah yardımcımız olsun herkes kolay kolay doğursun :))
servise bak seni kapıdan bu halinle almıycakta kimi alcak iyi yapmışsın hep öledir zaten ses çıkarmayınca ohh herkesin keyfi yerinde,şimdi anlasınlar değerini öğlene kadar keyif yaparsın bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?