2012 Şubat Anneleri

Ben de cumartesi ordaydım 2965 gram. Ben normaldoğum istediğimi söylemiştim daha önceden, o da normali onaylamadığını söyledi bana açık açık. Hep sezaryene yönlendirmeye çalışıyor. Alttan muayene etti mi seni nerden anladı çatının dar olduğunu? Bana bakmadı hiç , hiç bişi açıklamıyo yaa , kafası büyük dedi zor çıkar dedi, moralimi bozuyor hep. Pazartesi tekrar gidicez bakalım bu sefer neresine ne bahane bulacak. bu arada face var tabi ama yeterli mesajım olmadığı için ben özelden yazamıyorum sen yazabiliyorsan yaz ben seni ekleyim.

yedimde geldimm
naptınız kızlar ne var ne yok?

afiyet olsun canım yarasın bebişine ay benimde karnım acıktı ama ne yiceğimi bilmiyorum canımın ne istediğini bilmiyorum.kız sabah ne gelmiş başına öyle aman canım dikkat et allah korusun iyi yine cesaretliymişsin

sürekli olmuyor cnm dün gece başladı şimdi ii oldu bide bende sağ kaburgam çok ağrıyor ordan sırtıma atıyor anlamadım ne olacak
doğurmak isteyip doğuramıyan arkideşler sıcakk suya girin mümkünse küvete uzanınn çok işe yarıyoo bugünn az daha dursam doğurabilirdimm

alemsin hugocuk

kızlarrrrrrrrrr
hastaneden güzel haberlerle geliyorummmmmm...
kardiyolojiye gittim, tekrar ekg aldılar normal cıktıııııııııııı...taşikardi yoktu..........

sonra jinekologuma gittimmmmmmmmm.....
alttan muayene etti, bebege usg de baktı.. hersey güzellll... bebişim 3 kilo olmuş..
suni sancı vermekten sezeryana almaktan vazgectiiiii.... 13 şubattı muhtemel dogum tarihi onu bekleyecegizzzzzzzzzzz... carpıntılar bitince herşeye normale döndüüüüüüü...cok mutlu oldummmmmmmm.. stresim gitti :))) dogumm uzak tarihmiş gibi geliyor artık huzura kavuştummmmm...

şu karlar da bitse de rahat rahat son gezmelerimi yapsam yahuuuuuuuu :S

buklecimmm ben bekliyorum seniiiii merak etme tatlımmmmmmmmmmmmm

canım çok bunalıyosunya misafir durumlarından filan ondan sancın çıkmıştırr yat dinlenn
benim eşim allahtan misafir sevmezz pekte rahat ediyorumm

hoşgeldin canım gözün aydın alttan muayene zormu nasıl geçti?
gez gez son günlerde gezde nasıl olsa eve tıkılıp kalıcaz sonra zaten :)

selam canım hoşgeldin herkeste bi kar mahmurluğu var galiba ağarlaştıkmı ne ?

hoşbulduk canım ben çok ağırlaştım o kesin :)))

canım çok bunalıyosunya misafir durumlarından filan ondan sancın çıkmıştırr yat dinlenn
benim eşim allahtan misafir sevmezz pekte rahat ediyorumm

ne şanslısın kız ohh valla ne güzel eşinin misafir sevmemesi bizimkide misafir hastası,sen çok sıcak banyoda bulunma doğurcan bide kendi başına :))

scanım benım bende sneın gıbı dusunuyordum ama artık öel dusnmuyorum benı bıryerden muayne etmedı ultronsdan baktgın öle gozukuyor dedı ben bır mınyon tıplıyım ondan sanırım ama benım bebk önde gıdıyor normalde 21 subatı beklemem lasım ozamnde bebek 43 haftalık oluyor ve tehlıkelı ondan normalolmaz dedı yapmazsın dedı bana cok sromayınca söylemıyor haklsın canım benım bır arkdasım daha var onun normal bak serpıl hanım yıne doktoru bır hafta önde benden onun normal herseyı acılmasıda var ama haklsın bıraz sezeryancı allhım hakkında hayırlsını versın canım sonucta ıkısnda cekıcegımız acılar agrılar olucak bende senın gıbydı psıkoljık bunalıma gırdım sezeryan dıyınce ama artık takmıyorum söyledıkelrını dusnce mantıklı geldı bana napıyım bebgımı zora sokucagıma kendım zora gırerım daha ıyı

hosgeldin canım aramıza...canım biz 38. haftadayız 2 haftadır alttan da bakıyor dr... ilkten bende tırsttım .. ama cekinmenin manası yok eninde sonunda olunuyor bu hafta rahat bıraktım o da rahat etti muayene ederken...

oyelkenn daha önce sordum ama görmedin sanırımm
daha önce mart annelerine yazıyomuydun
yoksam ben hastayımm alıcılarımda sorunmu varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…