- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.041
5.5 kilomuuuu amanınnnnnnnnnnn
yok böyle tosuncukkkkkkkkkkkkkk
kocam öle ımıs valla
Canlarrım ben geldim ama çok vaktim yok...Nasılsınız biz iyiyiz maşaallah oğlum 13 günlük oldu bile haftaya cuma 40 mevlidimiz var nasip olursa yarı kırkında yapacağım çünkü....Şartlar onu gerektiriyo....Ayyyy bu günlerinizin kıymetini bilin valla:))))))))
hayy maşallahh nasıl doğmuş acepp
normal dogurmus rahmetlı kayılvaldem masllah valla
BBYE merhaba özelden yazamıyorum o yüzden burdan yazıyorum, başka bi konuya da yazmıştım ama görmedin heralde, Önceden okuduğum bi mesajında gördüm senle aynı şehirdeyiz galiba hem de aynı hastaneye gidiyyoruz. Serpil hanıma mı gidiyorsun Sevgin beye mi?
maşallah eskilerr çok sağlammış ama onlarr çok çalışıyorlarmışş oturmuyorlarmışş
bende 4.5 kilo doğmuşumm
annem haziran sıcağında bana hamile oruç tutarmış ve tarlaya yiyecek taşırmıştı saatlerce yürürmüştüüü
canım annemin kıymetini şimdi anlıyorumm
hastayım gözüm görmüyo ams kendimi değil bebeğimi düşünüyorumm ona bişey olmasın diyee ilaç bile almadım bu zamana kadarrr
yeterki ona bişey olmasınn
doğurmak isteyip doğuramıyan arkideşler sıcakk suya girin mümkünse küvete uzanınn çok işe yarıyoo bugünn az daha dursam doğurabilirdimm
aaaa cok sevndımm serpıl hanıma gdıyorum canım sen ?
yedimde geldimm
naptınız kızlar ne var ne yok?
:))ben de serpil hanıma gidiyorum , doğum tarihlerimiz de çok yakın bu arada tesadüfe bak. Bebişin kaç kilo , normal doğum mu düşünüyorsun?
yedimde geldimm
naptınız kızlar ne var ne yok?
aiyet olsun canım
neolsun aynıııı cok kalablık yok bgun topıkde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?