2012 Şubat Anneleri

ooh masallah sıze canım benım bende kısmet olursa dogdugun 20 gunluk olunca yapıcam mevlutunu yavrum bende dıyorumkı bı an önce doğsun dıye bakıyorum nasıl ağırlastım

hoşgeldin haknurum, sen dogurdun da neler yapıyosun , biz dogurma faslına bile gelemedik
elma canım nasılsın, dün ağrıların vardı nasıl oldu

BBYE merhaba özelden yazamıyorum o yüzden burdan yazıyorum, başka bi konuya da yazmıştım ama görmedin heralde, Önceden okuduğum bi mesajında gördüm senle aynı şehirdeyiz galiba hem de aynı hastaneye gidiyyoruz. Serpil hanıma mı gidiyorsun Sevgin beye mi?

normal dogurmus rahmetlı kayılvaldem masllah valla

maşallah eskilerr çok sağlammış ama onlarr çok çalışıyorlarmışş oturmuyorlarmışş
bende 4.5 kilo doğmuşumm
annem haziran sıcağında bana hamile oruç tutarmış ve tarlaya yiyecek taşırmıştı saatlerce yürürmüştüüü
canım annemin kıymetini şimdi anlıyorumm
hastayım gözüm görmüyo ams kendimi değil bebeğimi düşünüyorumm ona bişey olmasın diyee ilaç bile almadım bu zamana kadarrr
yeterki ona bişey olmasınn

aaaa cok sevndımm serpıl hanıma gdıyorum canım sen ?

doğurmak isteyip doğuramıyan arkideşler sıcakk suya girin mümkünse küvete uzanınn çok işe yarıyoo bugünn az daha dursam doğurabilirdimm

ölemıs cnm valla dogururlarmıs gerı ıtarlya donerlermıs canım benım ama bız sımdı ne kdar uzerlıne dusyoruz dımı

selam kızlar nasılsınız bugün biraz geç geldim sizi merak ettim napıyosunuz diye,akşam hastaneye gittik nstde sancı çıktı biraz ama yorgunluktan yatıp dinlenmem gerekirmiş doğum şeklimizde sezeryan olcak galiba,allahtan akşam misafir yoktuda biraz dinlendim.

MATNESCİM hiç takma kafana bunların hepsi inan aynı benimkide öle gelmeseler bundan iyi eşlerimizle oturup inan daha iyi anlaşıyoruz.

NİHLECİM zor bi dönem geçiriyosun allahım yardımcın olsun,ahh işte bu sorunlar en azından insanın annesi yanında olabilse destek olurdu,yine eşinden allah razı olsun sana destek oluyo,bebeşinde inş.en kısa zamanda düzene girecektir.(diyosundur demesi kolay diye :) haklısın)bak sen bugünleri atlatıcan sıra bize gelcek ablan gelmedi canım?

HUGOCUM şuan bende aynı durumdayım resmen nefes alamıyorum burnum tıkandı boğazım yanıyo gözlerimden ateş çıkıyo sanki eşime atmak istiyorum almıyo :))

ENİCEM seninde günün belli olmuş hadi allahım hayırlısıyla kurtarsın inş.rabbim kucağına almak nasip etsin darısı başımıza

BUKLECİM bence çık izne artık allah korusun ya bişey olsaydı korkudan köpekten bende çok korkarım sen yine iyi atlatmışsın,çık bence birazda evde dinlen biz evde olduğumuz halde bel ağrısı falan çekiyoruz dinlenirsem son günler

ee kızlar daha ne var ne yok sayamadıklarım sizler nasılsınız?

:))ben de serpil hanıma gidiyorum , doğum tarihlerimiz de çok yakın bu arada tesadüfe bak. Bebişin kaç kilo , normal doğum mu düşünüyorsun?

aa valla yakın cnm dun ordaydın canım bebsım benden onde canım 3500 olmus ondan catın dar kalın kemıklı bır bebek dedı ondan sezeryan ama 8 ınde gıdıcem o gune kadar normal olursa olabılrı yanı senın canım nasıl ?face varmmı tanısalım ne kadr sevndım ya

slm gebeş arkadaşlar...
ben 36+4 günlük gebeşim. oğlum olcak. şubatın sonlarında soğumm var. bakalımm nasıl olacak. ben epidural normal düşünüorum ama bilmiorum şu an ne olacak. benim doktor sezeryancıı gibi.benim bebişim geçen hafta 2600 gr dı. ayın 6 sında tekrar randövimiz var nts ye gircez. çatı muayenesi ne zaman yapılıoo bilginiz var mı? doğum yapanlar varsa anlatsınnlaarr korkanlar var burda ( benimde yaklaşık 1,5 aydır ellerimde aşırı uyuşma vardı, burda aynı sorunu olan arkadaşlar varmış. doktorum nörolojiye gönderdi sinir testine baktılar vucut su topluomuş oluşan ödem sinirlere baskı yapıomuş. bana bileklik ve krem verdi, yine uyuşmam çok ama canımm yanmıoo eskisi kadar. doğumdan bi kaç hafta sonra gececek dedi doktor. aslında şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayıma topikine üyeyim ama sayımız doğum yaptıkça çokkk azaldı, yinede orayıda takip etcem. artık burayada başladım. allah yardımcımız olsun herkes kolay kolay doğursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…