2012 Şubat Anneleri

doğru söylüyosun canım son 1 haftamı çalışamadım kötü hissediyorum kendimi

slm kızlar nasılsınız bebısler nasıl ben yokken doguran varmı acep?dün benımde doktor kontrolum vardı ayın 8 ıne kdr normal dogum surem var yoksa sezeryane alıcak cunku bebgımın gunu doluyormus kakasını yapbılrımıs benım oğlus bendne önce gıttgı ıcınn öle yanı kısmet nasılsa öle olucak su an bıle olursa nasıl dogurucam tırsıyorum ama kısmet nasılsa öle olsun bu arada teyzelerı oğlum 3500 olmus massallh deyın 38 ınce haftasında ımıs

senin bu tontiş seni erken doğurtcak kız hoşgeldin kuzum.. hayırlısı olsun doğurda nasıl olursa olsun

selam kızlar nasılsınız benim canım biraz sıkkın,benim kızın halen bir adı yok kocam tutturdu berfin diye bende pek istemiyorum etrafta çok var.bazen de sağlıklı olsunda adı ne olursa olsun diyorum ama berfin ismide içime sinmiyor

maşallahhhhhhhhhhhh kuzucuğa abiside arasından geliyo 37+ 3400 kg napıcaz canım biz tombaklarla :)

maşallahhhhhhhhhhhh kuzucuğa abiside arasından geliyo 37+ 3400 kg napıcaz canım biz tombaklarla :)

maslah canımmm bılmem napıcaz aldıklarımız olur ısllahh hastane cıkısları faln konusyorum vala arada oğlusumla eger olmazsa kundak yapıcam senı dıye o da tekmelıyor anlıyor sankı

ii sayıılırım kızımı bekliyorum
dünden beri sağ ayağım çok uyuşuyor ağrıyor perişan olmuşum
canım o ağrı bendede oluyor bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapmaya başlıyormuş,ara ara uguşması normalmiş seninki süreklimi oluyor

maşallah bebegine canım, seninkide tosuncuk olacak gibi, hayırlısı olsun dogumunda, bebekler saglıklı olsunda

ya annenin içine sinmeyen ismi neden koyarlar anlamam, 9 ay karnında taşı söz hakkın olmasın, bence isim hakkı annenindir,eger içine sinmiyorsa canım 2. bir isim daha koy bence

maslah canımmm bılmem napıcaz aldıklarımız olur ısllahh hastane cıkısları faln konusyorum vala arada oğlusumla eger olmazsa kundak yapıcam senı dıye o da tekmelıyor anlıyor sankı

ablamda 4 kg dogurmuştu, hastane çıkışını sadece hastaneden çıkarken giydirmiş, bidaha olmamış, bizimkilerde öyle olursa şaşmam

suda doğumm dedikleri bumukiii
hastalıktan leş gibi oldum duşa girdim sıcak su nasıl iyi geldii
gevşedikçe gevşedimm
çıkmak istemedimm

ablamda 4 kg dogurmuştu, hastane çıkışını sadece hastaneden çıkarken giydirmiş, bidaha olmamış, bizimkilerde öyle olursa şaşmam

benımde öle olucak sanırım bırak bı suru sey aldım kucuk hep kendımı dusndum ben kucuk dogmusum dıye babasını hıc katmadım sankı adamla alaksı yokkocam dogmus 5,5 kılo onu dusnsene hıc dusunmedım kocamı sımdı babası bzımkı kucuklerı napıcaz bılmem yazık valla demekkı bellı bı zaman kadar bısey almamk lasımmıs

ablam bana çok dedi fazla alma kıyafet diye ama insan görünce duramıyorki, olmazsada artık birilerne veririm, ablam bana göndermişti giyemedigi okadar çok kıyafet varki yazık olmamış bebişe

kızlar var ya bu özel sektör sıkıştı mı insafa geliyoo
babam drla görüşmüş doğum izni olarak değil 2 gün 2 gün normal rapor alsın doğum izninden düşmemiş olur diyince bende söyledim buraya tutuştular tamam canım sabahları alırız biz seni istersende 11 12 de gel işe diyolar.. acıma yok millete sende zora düşüpte hakkını arayınca kıymete biniyosunn.. neyse iyi oldu boşuna 1 haftamı yemiycemm oh..
gideyimde yemek yiyim bunun şerefine
gelirim birazdan

dinsizin hakkından imansız gelir hesabı bu olsa gerek
iyi olmuş canım seni düşünmeyeni düşünme al raporu, otur evinde
afiyet olsun, bebişe yarasın

5.5 kilomuuuu amanınnnnnnnnnnn
yok böyle tosuncukkkkkkkkkkkkkk

Canlarrım ben geldim ama çok vaktim yok...Nasılsınız biz iyiyiz maşaallah oğlum 13 günlük oldu bile haftaya cuma 40 mevlidimiz var nasip olursa yarı kırkında yapacağım çünkü....Şartlar onu gerektiriyo....Ayyyy bu günlerinizin kıymetini bilin valla:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…