2012 Şubat Anneleri

tamam canım iyi uykular sana mışıl mışıl uyu uyuda büyü.:) sen bide işe gidiyosun uyumasanda dinlen

şundan kafam karışıyoo hem üniversite hastanesine hemde özele kontrole gidiyrum ama doğumu üniversite hastanesinde düüşünüyodumm
bu zamana kadar hep satla uyumlu gitti ancak 30. haftada gelişimi iyi olsun diye polen bıldırcın yumurtası kefir sebze çorbaları et suları vs.. süt yoğurt yedim hep sonra gelişimi ileri gitmeye başladıı
iki hastaneyede gidiyorum
iki ayrı ultrasondada aynı çıkıyo haftasıı yani ileri gözüküyoo
ancak özeldeki doktorum ultrasona göre tarih veriyoo yani doğumu geri aldı şubataa
üniversite hastanesi ise satı baz alıyooo yani gelişimi 36 haftalık olsa bile biz 34 haftalık kabul ediyoruz sata göre diyoo
işte burda kafam karışıyo hangisi doğruu
arkadaşımında gününü geçirdilerr bebeği pisliğini yuttu ondan korkuyoorumm kızlarr

yımede medıkalle gorus bellı olmaz belkı farklıdır.

kızlar ben kaçar ve yatar artık uyku saatimi sürekli öne çekiyorumresmen tavuk oldum..
görüşürüz

ıyı geceler cnm allah'a emanet..
olsun uyuyabıldıgın kadar uyu:)

kızlar bende cıktım nıhle aslı yı emdırıp altını alıp uyutupp ooooo cok ısım varmıs sonrada yatarım:)
opuyorum kocaman ıyı gecelerrr

slm kızlar dünden beri başım çok ağrıyor ilaç etki etmiyor oturuyorum fenalaşıyorum uzanmak zorunda kalıyorum 2 gündür ne oldu bana anlamıyorum gece sabaha kadar uykum geliyor yatamıyorum gündüz gözüm açılmıyor uykudan ay çok kötüyüm son 10 gün inşllh sorunsuz geliir kızm

canım inşallah sorunsuzca alırsın bebegini kucagına

Çok heyecanlı yaa,Şubat geldı başlıyor birsürü doğumlar..Yuppii...

kızlarr evde kaldık kocişle işe gidemiyoruzz servisler yolda kalmışş bakalım bugünkü işe gidiş maceramızda neler olacak evden paylaşayım dedim:26turduk ohhh sabahh çayy keyfi yapıyoruzz bakalımm ne zaman gidicez

ne kadar acelecesiniz önce bi 40ını doldursun ondan sonra bekleyin bebişleriii eğer normal düşünüyorsanızzz benim de şubat sonu inşallahh hadi hayırlısıı

Herkes sezeryana sartlandigi için erken erken doğuruyor.. Tecrübe edince normal olanın cidden Normal olduğu görülecek eminim.. Doktorlar sürekli ilk hamileliği olanları kandırıyor.. Yok beek büyük, yok boyun kısa, çatın dar kordon dolanmış
Oysa sadece kordon dugumlenmesinde hayatı tehlikeye bağlı ameliyat oluyor.. Çatı darlığı diye birşeyde yok
Eminim benim gibi mecburi sezeryan olunsaydı normal doğumun güzelliği daha iyi anlasilirdi

bişey sorucam size yanlış hatırlamıyrsam siz yazmıştınız ilk bebeğim makat pozisyonunda olduğu için sezeryan oldum diye.. bunu ilk defa duyuyorum ben doğum anında mı anlaşıldı yoksa daha önceden mi anlaşıldı? ve dr banada bebeğin çok iri diyo iyiki tecrübeli anneler varda insan çaresiz kalmıyoo

günaydın kızlar...kar kıyamet geldim son kez işe...
Bugün izne ayrılıyorum
Aslında dün sondu ama dün rahatsızdım ishal oldum Gelmedim işe..
Doğum yapınca artık bi şekilde ulaşırım sizlere evde netim yok...
Görüşürüz hepiniz çoooookkkk özleyeceğim...

Benim
Bebeğim hiç bir şart altında donmedi... Rutin kontrollerden dogum anına kadar yani...
Gerçi eskiden böyle durumlarda tecrübeli doktorlar bebeği anne karnindayken cevirebiliyorlarmis fakat benim doktor maalesef bu potansiyelde degildi .. Ki benim gözüm doğumdan sonra açıldı...
İlk bebeği olan anneler demek istediğim çok az doktor ve ki bebeğin doğal yollarla dünyaya gelmesini savunan...
Digerleri planları bozulmasın mesai saatleri icinde olsun derdi icinde
Eğer bir kadinin zaruri haller dısında normal doğurma imkanı varsa bunu tatmalı diye düşünüyorum

Mesela son sezeryanimdan sonra iki sene geçtiği için teknik olrak
Normal dogum yapabilirim... Eğer ki eski doktorum dikişlerde çift dikiş yöntemini kullanmış olsaydı
Ama pek çok doktor gibi tek dikiş yöntemine gitti ve tabiki yeni doktorum bunu riske atmıyor

Demek istediğim imkanınız vrsa normal
Doğurun bebeğiniz düzgün nefes alsın sezeryan bebekleri gibi şoke olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…