- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.321
tamam canım iyi uykular sana mışıl mışıl uyu uyuda büyü.:) sen bide işe gidiyosun uyumasanda dinlen
iyi ozaman eski bedenime göre alıyım inş.o bedeni görebilirim de hayal olmaz :)
çıktım ya bi göründüm geldim napıyım ama biraz da onlar anlayış göstersin gerçi geliniz ya anlayış olmaz bizim için.
kızlar ben kaçar ve yatar artık uyku saatimi sürekli öne çekiyorumresmen tavuk oldum..
görüşürüz
bana ceap yokmiii
slm kızlar dünden beri başım çok ağrıyor ilaç etki etmiyor oturuyorum fenalaşıyorum uzanmak zorunda kalıyorum 2 gündür ne oldu bana anlamıyorum gece sabaha kadar uykum geliyor yatamıyorum gündüz gözüm açılmıyor uykudan ay çok kötüyüm son 10 gün inşllh sorunsuz geliir kızm
canım inşallah sorunsuzca alırsın bebegini kucagına
hemen yazayım. kızlar bu perşembe sezeryan olacaktım. bebek 02.02.2012 de doğsun dedik. normal olursa 06.02.2012 olacaktı ama bebek bugune kadar tüm usg lerde haftasına göre öndeydi ve ben bebek iri oldugu için normal doğumdan korktum. bu gun eve koltukları yıkamak için adamlar gelecekti. perdelerimi de akşam atıp sabah ütüleyip asacaktım. koltukları yıkamak için 3 adam eve geldi. tam kapıyı açtım, o anda bacaklarımdan aşağı su geldi. adamlar evde ben eşimi arıyorum. ameliyattaydı. hemşire teli açtı lütfen dedim. telefonu kulağına verin. ağlıyordum mecbur verdi teli. suyumun geldiğini söyledim. ameliyata başka dr. lar devredip geldi eve. bu arada komşuda temizlikçilerin başında durdu. 1 saat sonra sez. giriyorum. dua edin. annemde yarın gelecekti. ağlayıp duruyorum. gece eşim olacak yanımda gerçi onun yanında daha rahat olurum sanırım.
selam kızlar ben geldim
senfat allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya
kızlar bizim kızda 3800-4000 gr arası dedi doktor, haftaya dahada kilo alacak ve sezeryan olacak dedi,
karnımı yokladı sagdan soldan yanılsamda 3700 gr aşagı degil dedi 4000gr fazlada olabilir ne diyorsunuz dedi????????:26::26:
şaşırdık kaldık eşimle,nst sonuçları çok iyi sancı falan yok bebekte inmemiş daha aşagı
KARAR VERDİK cuma günü sezeryan olacagım inşallah, eger erken gelmezse tabi4 gün mühlet verdik bebişe geldi geldi artık
içimde garip bir his oluştu, şaşkın durumdayım:26:
Eyvah 38 olmusum:18: 2 haftaya gelmen lazim oglum meraktan catlicam yoksa
ne kadar acelecesiniz önce bi 40ını doldursun ondan sonra bekleyin bebişleriii eğer normal düşünüyorsanızzz benim de şubat sonu inşallahh hadi hayırlısıı
Herkes sezeryana sartlandigi için erken erken doğuruyor.. Tecrübe edince normal olanın cidden Normal olduğu görülecek eminim.. Doktorlar sürekli ilk hamileliği olanları kandırıyor.. Yok beek büyük, yok boyun kısa, çatın dar kordon dolanmış
Oysa sadece kordon dugumlenmesinde hayatı tehlikeye bağlı ameliyat oluyor.. Çatı darlığı diye birşeyde yok
Eminim benim gibi mecburi sezeryan olunsaydı normal doğumun güzelliği daha iyi anlasilirdi
günaydın herkese...
bişey sorucam size yanlış hatırlamıyrsam siz yazmıştınız ilk bebeğim makat pozisyonunda olduğu için sezeryan oldum diye.. bunu ilk defa duyuyorum ben doğum anında mı anlaşıldı yoksa daha önceden mi anlaşıldı? ve dr banada bebeğin çok iri diyo iyiki tecrübeli anneler varda insan çaresiz kalmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?