2012 Şubat Anneleri

kızlar selam günaydınnnnn nasılsınız valla ben öle uykusuzumki,sabah 5.30 dan sonra uyudum 7 de kalktım ama yineden uyuyamıyorum istanbulda her yer kar çok güzel ama gece sancım tutucak falan diye çok korktum yollar kapalıydı.sizlerde ne var ne yok hadi şubatta geldi bakalım hayırlısıyla doğumlarda başlar gerçi bizim yopik biraz ocağa kaydı ama :))

canım günaydın işe gidemedinmi ohhh ne güzel kız keyfini çıkar işte

vedalaşır gibi yazma ama canım ya mutlaka haber ver bizede bende karın ve evde olmanın tadını çıkarıyorum müdürem insafa geldi çıkma evden gerekirse ben aldırırım seni dedi..

bizde seni çok özleyeceğiz canım
..

ne kadar talihsiz olaylar yaşamışsınız
bilgiler içinde teşekkür ederim..

ne güzel gitme boşver bu havada çok zor zaten dinlen bol bol tadını çıkar evde olmanın...

sıkıcıymış ama ya vakit geçmiyo resmen akşam nasıl olacakişkolik ben evde naparım böle

Günaydın kızlar Pztsi gerginliğimizi aştıktan sonra kocamla 2 gundur arkadasımızda kaldık we rahatladık ..Pztsı karda bol bol foto cektık ,boğaza gittik ..Sohbet ettik kendımıze geldik..Arkadasımızda da mahsur kaldık resmen dun de..Bgn de kocalar işe gitti,biz kaldık ..Doğuranlar oldu sanırım bu 2 gunde ??Senfat nasıl acaba..Başka doguran oldu mu??
Benim hala normal doğuma bakısım değişmedi,doktorların mesai saatlerine ıuydugu için sezeryan istediklerine ASLA ınanmıyorum ben ..Sadece ,normal doğum çok riskli ,bebek için başını çekerlerken yapılan ufacık bir hata bebeğin ömrünü engelli geçirmesine neden olabılıyor..Kadında da acılan kesıkte kan kaybından ölüm felan olabılır sonucta..Eskısı gıbı guwenılır degıl bence hastaneler ve calısanlar..Kımsenın umrunda degıl kımsenın canı..Zaten kaderde warsa olur,ısrar vs de istege baglı olmuyor kı ..

evin o havasından uzaklaşman iyi olmuş,ikinizede iyi gelmiştir,sevindim canım senin adına son günlerimizi bari iyi geçirelim,allahım bide şu doğumları atlatsak hayırlısıyla

günaydın canımm
mahsur kalmanız iyi olmuş sıkılıyodun evde
değişiklik olmuştur senin ve bebiş içinde

Ben de cok korkulardayım gerçekten yaa..Seni iyi anlıyorum ..Bizim de yarın bellı olacak ya Cmtsi,ya da Çars doguma alacak doktorum ..! haftadır heryerım sivilce kapladı,ucuklar cıktı stresten..Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz kolayca kavusuruz saglıkla bebeklerın-mıze kızlarr..

Kızz niye sıkıcı olsun,hazır kocan da yanında ..Takılın bırlıkte ..Çıkın dolasın ,sen sewıyosun karda yurumeyı falan da..

günaydın kızlar bende bi bakayım dedim maşallah herkes karda mahsur kalmış,herşey mevsiminde güzel kar yagmazsa halimiz ne olur?*
müjdeci kendine göre haklısın, bende normal olsun diyenlerdendim,ama doktor sezeryan deyince hayır ben normal yapacam diye diretemem ben
allah korusun bebegime bişey olursa(sezeryandada risk var tabi) bu sorumlulugu tek başıma alamam ölürüm ben
9 ay karnımda taşıdım, artık her gün hareket ediyor mu etmiyormu diye stres altındayım
zaten benim 2li test iyi çıkmamıştı, sonra 4lü test yaptırdım herşey normal dediler
ama korkuyorum yinede, testlerin hiçbir güvenirligi yok inanmıyorum ama gel görki aklından çıkar bu düşünceyi
tek istegim saglıkla dünyaya gelmesi,bebek için sezeryan daha iyi diyorlar
zaten bende çok önemli degilim sezeryan normal farketmez

ne bileyim sanki işler benim yüzümden eksik kalacak gibi geliyo köle gibi uzun süre çalışınca şaşkınlaştım canım ya

mahsur kaldım enicem dinlenmeye çalışıyorumm
nasıl hissediyosun kendini?
hazır mısın artık doğuma

canım sanki normal doguracakmışım gibi beklemedeyim, şuan hiç birşey hissetmiyorum, bakalım hastanede tirtir titremezsem iyi:18:
şimdilik rahatım,sende evin keyfini çıkar

canım sanki normal doguracakmışım gibi beklemedeyim, şuan hiç birşey hissetmiyorum, bakalım hastanede tirtir titremezsem iyi:18:
şimdilik rahatım,sende evin keyfini çıkar

cuma doğum dimi? belkide gelir o zamana tontişin
gelmezsede canı sağolsun sağlıklı gelsin gerisi önemli değil..
bakalımm benim kuzu ne kadar oldu
2 haftada 1 kilo daha almış mıdır ki?

bennebileyim, kirmizicilek16, elma81, playdoh8484, aydap
kızlar siz neler yapıorsunuz
bennebileyim dün göremeyince dogurdun sandım seni,senfattanda ses yok galiba dogurdu hastanede 2 gündür yok oda
elmam yine misafirlerin mi var
kızlar artık dogurabilirsiniz, şubata girdik, bakalım şubatın ilk annesi kim olacak

cuma doğum dimi? belkide gelir o zamana tontişin
gelmezsede canı sağolsun sağlıklı gelsin gerisi önemli değil..
bakalımm benim kuzu ne kadar oldu
2 haftada 1 kilo daha almış mıdır ki?

sende benim gibi alsın alsın diyosunda, bak işte çıkmıyo sıpalar sonra
inşallah 1 kg almamıştır canım,4 kg geçmesinde bari sen normal dogur

senin izin vermeni bekliyodum kuzum biliyosun kızıyosun diye tutuyodum bebemi
tahatladım gelsin artık

kırmızı çilek canım izne ayrılıyormuşsun ara ara girde haberlerini alalım
dogurdugundada haber bize

yok be canım sabah eşimle gittiler ama eşime sinirlendim ben ona diyorumki milleti gideceği yere bırak nasılsa her yer kar işe gitmesende olur zaten kendi işi,geç git gel çay kahve keyfi yapalım diyorum,beni arıyo biz babamla dışarda geziyoruz sen nasıl oldun?iyi halt ediyosun dedim,sabahtan beri bebeğin hareketleri yok denilcek kadar az onu soruyo bana bu kadar stresi bebekte hissediyo demekki çocuğada vurdu sonunda ana oğul isyana geçtik ama anlayana.şimdi sesimi çıkarmıyorum ama intikamım çok kötü olcak ağladım sinirimden.doktoru arıycakmışım aramıyorum sen ara sor doktora dedim.sen nasılsın ne durumdasın heycan varmı iyice sona yaklaştın hayırlısıyla allahım yardımcın olsun inş.

kızlar biz azcık güneş gördük dışarı çıkıyoruz,hava buz gibi ama fırsat bu fırsat işte
görüşürüz yine öpüyrum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…