- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.341
günaydın canım kimseccikler yok baksana
işede gidemedimm uzanayımda dinleneyim bari..
kızlarr evde kaldık kocişle işe gidemiyoruzz servisler yolda kalmışş bakalım bugünkü işe gidiş maceramızda neler olacak evden paylaşayım dedim:26turduk ohhh sabahh çayy keyfi yapıyoruzz bakalımm ne zaman gidicez
günaydın kızlar...kar kıyamet geldim son kez işe...
Bugün izne ayrılıyorum
Aslında dün sondu ama dün rahatsızdım ishal oldumGelmedim işe..
Doğum yapınca artık bi şekilde ulaşırım sizlere evde netim yok...
Görüşürüz hepiniz çoooookkkk özleyeceğim...
Benim
Bebeğim hiç bir şart altında donmedi... Rutin kontrollerden dogum anına kadar yani...
Gerçi eskiden böyle durumlarda tecrübeli doktorlar bebeği anne karnindayken cevirebiliyorlarmis fakat benim doktor maalesef bu potansiyelde degildi .. Ki benim gözüm doğumdan sonra açıldı...
İlk bebeği olan anneler demek istediğim çok az doktor ve ki bebeğin doğal yollarla dünyaya gelmesini savunan...
Digerleri planları bozulmasın mesai saatleri icinde olsun derdi icinde
Eğer bir kadinin zaruri haller dısında normal doğurma imkanı varsa bunu tatmalı diye düşünüyorum
Mesela son sezeryanimdan sonra iki sene geçtiği için teknik olrak
Normal dogum yapabilirim... Eğer ki eski doktorum dikişlerde çift dikiş yöntemini kullanmış olsaydı
Ama pek çok doktor gibi tek dikiş yöntemine gitti ve tabiki yeni doktorum bunu riske atmıyor
Demek istediğim imkanınız vrsa normal
Doğurun bebeğiniz düzgün nefes alsın sezeryan bebekleri gibi şoke olmasin
ne güzel gitme boşver bu havada çok zor zaten dinlen bol bol tadını çıkar evde olmanın...
Günaydın kızlar Pztsi gerginliğimizi aştıktan sonra kocamla 2 gundur arkadasımızda kaldık we rahatladık ..Pztsı karda bol bol foto cektık ,boğaza gittik ..Sohbet ettik kendımıze geldik..Arkadasımızda da mahsur kaldık resmen dun de..Bgn de kocalar işe gitti,biz kaldık .. Doğuranlar oldu sanırım bu 2 gunde ??Senfat nasıl acaba..Başka doguran oldu mu??
Benim hala normal doğuma bakısım değişmedi,doktorların mesai saatlerine ıuydugu için sezeryan istediklerine ASLA ınanmıyorum ben ..Sadece ,normal doğum çok riskli ,bebek için başını çekerlerken yapılan ufacık bir hata bebeğin ömrünü engelli geçirmesine neden olabılıyor..Kadında da acılan kesıkte kan kaybından ölüm felan olabılır sonucta..Eskısı gıbı guwenılır degıl bence hastaneler ve calısanlar..Kımsenın umrunda degıl kımsenın canı..Zaten kaderde warsa olur,ısrar vs de istege baglı olmuyor kı ..
Günaydın kızlar Pztsi gerginliğimizi aştıktan sonra kocamla 2 gundur arkadasımızda kaldık we rahatladık ..Pztsı karda bol bol foto cektık ,boğaza gittik ..Sohbet ettik kendımıze geldik..Arkadasımızda da mahsur kaldık resmen dun de..Bgn de kocalar işe gitti,biz kaldık .. Doğuranlar oldu sanırım bu 2 gunde ??Senfat nasıl acaba..Başka doguran oldu mu??
Benim hala normal doğuma bakısım değişmedi,doktorların mesai saatlerine ıuydugu için sezeryan istediklerine ASLA ınanmıyorum ben ..Sadece ,normal doğum çok riskli ,bebek için başını çekerlerken yapılan ufacık bir hata bebeğin ömrünü engelli geçirmesine neden olabılıyor..Kadında da acılan kesıkte kan kaybından ölüm felan olabılır sonucta..Eskısı gıbı guwenılır degıl bence hastaneler ve calısanlar..Kımsenın umrunda degıl kımsenın canı..Zaten kaderde warsa olur,ısrar vs de istege baglı olmuyor kı ..
canım geçmiş olsun.yorma kendini,dinlen.Hayırlısı neyse o olsun.
benimde perşembe günü spinal sezeryan olacak.garip duygular içindeyim.stres,heyecan,merak.sizdede varmı bilmiyom oğlum sağlıklımı değilmi diye çok merak ediyorum.onu sağlıklı bi şekilde alayımda kucağıma gerisi inşallah hallolur.eşime diyorum ki bu bambaşka bişey.evlilikten vazgeçebilirsin ama bu evlat diyorum.istemiyom vazgeçtim diyemezsin.çok büyük sorumluluk.bide iyi bi anne olabilecekmiyim.onu herşeyden koruyabilecekmiyim.çok korkuyorum.30 dan sonra anne olunca böyle oluyo sanırım.
vedalaşır gibi yazma ama canım ya mutlaka haber ver bizede bende karın ve evde olmanın tadını çıkarıyorum müdürem insafa geldi çıkma evden gerekirse ben aldırırım seni dedi..
sıkıcıymış ama ya vakit geçmiyo resmen akşam nasıl olacakişkolik ben evde naparım böle
Ben de cok korkulardayım gerçekten yaa..Seni iyi anlıyorum ..Bizim de yarın bellı olacak ya Cmtsi,ya da Çars doguma alacak doktorum ..! haftadır heryerım sivilce kapladı,ucuklar cıktı stresten..Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz kolayca kavusuruz saglıkla bebeklerın-mıze kızlarr..
Kızz niye sıkıcı olsun,hazır kocan da yanında ..Takılın bırlıkte ..Çıkın dolasın ,sen sewıyosun karda yurumeyı falan da..
günaydın kızlar bende bi bakayım dedim maşallah herkes karda mahsur kalmış,herşey mevsiminde güzel kar yagmazsa halimiz ne olur?*
müjdeci kendine göre haklısın, bende normal olsun diyenlerdendim,ama doktor sezeryan deyince hayır ben normal yapacam diye diretemem ben
allah korusun bebegime bişey olursa(sezeryandada risk var tabi) bu sorumlulugu tek başıma alamam ölürüm ben
9 ay karnımda taşıdım, artık her gün hareket ediyor mu etmiyormu diye stres altındayım
zaten benim 2li test iyi çıkmamıştı, sonra 4lü test yaptırdım herşey normal dediler
ama korkuyorum yinede, testlerin hiçbir güvenirligi yok inanmıyorum ama gel görki aklından çıkar bu düşünceyi
tek istegim saglıkla dünyaya gelmesi,bebek için sezeryan daha iyi diyorlar
zaten bende çok önemli degilim sezeryan normal farketmez
ne bileyim sanki işler benim yüzümden eksik kalacak gibi geliyo köle gibi uzun süre çalışınca şaşkınlaştım canım ya
mahsur kaldım enicem dinlenmeye çalışıyorumm
nasıl hissediyosun kendini?
hazır mısın artık doğuma
canım sanki normal doguracakmışım gibi beklemedeyim, şuan hiç birşey hissetmiyorum, bakalım hastanede tirtir titremezsem iyi:18:
şimdilik rahatım,sende evin keyfini çıkar
cuma doğum dimi? belkide gelir o zamana tontişin
gelmezsede canı sağolsun sağlıklı gelsin gerisi önemli değil..
bakalımm benim kuzu ne kadar oldu
2 haftada 1 kilo daha almış mıdır ki?
bennebileyim, kirmizicilek16, elma81, playdoh8484, aydap
kızlar siz neler yapıorsunuz
bennebileyim dün göremeyince dogurdun sandım seni,senfattanda ses yok galiba dogurdu hastanede 2 gündür yok oda
elmam yine misafirlerin mi var
kızlar artık dogurabilirsiniz, şubata girdik, bakalım şubatın ilk annesi kim olacak
senin izin vermeni bekliyodum kuzum biliyosun kızıyosun diye tutuyodum bebemi
tahatladım gelsin artık
bennebileyim, kirmizicilek16, elma81, playdoh8484, aydap
kızlar siz neler yapıorsunuz
bennebileyim dün göremeyince dogurdun sandım seni,senfattanda ses yok galiba dogurdu hastanede 2 gündür yok oda
elmam yine misafirlerin mi var
kızlar artık dogurabilirsiniz, şubata girdik, bakalım şubatın ilk annesi kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?