2012 Şubat Anneleri

bugun ıdarı ızın var ondan muduren ızın vermıstır sana:)
zaten varya bı ızne cıksan herkesten cok ben sevınecem sanırım

aslm cnm
huysuzlugu ustunde

yok canım kendileride gelememişler şubeye bana izin ayağı çekiyolar
bi sen bide kociş çok mutlu olucak izne ayrılırsam adam hala mırın kırın konuşuyo benle

cok gecmıs olsun canım allh analı babalı buyutsun bebegını normal mı oldgu dogumun?

canım sezaryen oldu. personelden bir bayan geldi beni hazırlamak için, onu görünce başladım ağlamaya. kızımda kontrole diye gidip, doğuma girmiştim. bilerek gitmek daha bir heyecan verici.

benim bebiş ağlıyor. öptüm sizi.

sag salım kurtulmussnuz ya ona sukur canım gule gule buyut bebsını darısı basımıza

neden acep huysuz 40 cıkana kadr olurmus bebsler böle gecerr
evt cnm 40ından snra duzelır dıyorlar
yok canım kendileride gelememişler şubeye bana izin ayağı çekiyolar
bi sen bide kociş çok mutlu olucak izne ayrılırsam adam hala mırın kırın konuşuyo benle

heeeee o meseleeeee...
gıtme dıye otuz kez soyledım.
bu karda kıyamette. dusecen kırcan bıtarafını:) sonra bnde gelıp beynını yıcem aferın dıye:)

kolayy gelsınnnnnnnnn..

senin kızcen neden huysuz
sende gerginlik varsa hissediyodur bak sütünden geçiyodur bebişe

şubat anneleri herkese selam bende doğurdum şubat olmadan bugün minik şirinim 1 haftalık oldu... Doğum yapanlara allah analı babalı büyütsün sıradaki arkadaşlara da allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin diyorum

hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutsun bılgılerı verırsen lısteye ekleyelım senıde..
oturuncada canım hep bişeyler yemek istiyoo
iyice şişicem valla

acıktıkca su ıc yemek ye ekmek yeme yeter bısecık olmaz cnm verırsın cunku.

kızlar selam evi temizledim yemekleri yaptım geldim çok yoruldum ama şu an belim kopuyo sanki,nihlecimm bebişin nasıl sen nasılsın,bukle kız işe gitmedin evdede çalışma izin yap bugün,bennebileyim onlarla (eşlerimiz)bizim aramızda zeka ve anlayış farkı var sanırım frekanslar farklı,enice de gezmeye diye çıktı gidiş o gidiş doğurup gelcek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…