- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.381
bugun ıdarı ızın var ondan muduren ızın vermıstır sana:)
zaten varya bı ızne cıksan herkesten cok ben sevınecem sanırım
aslm cnm
huysuzlugu ustunde
bugun ıdarı ızın var ondan muduren ızın vermıstır sana:)
zaten varya bı ızne cıksan herkesten cok ben sevınecem sanırım
aslm cnm
huysuzlugu ustunde
cok gecmıs olsun canım allh analı babalı buyutsun bebegınınormal mı oldgu dogumun?
canım sezaryen oldu. personelden bir bayan geldi beni hazırlamak için, onu görünce başladım ağlamaya. kızımda kontrole diye gidip, doğuma girmiştim. bilerek gitmek daha bir heyecan verici.
benim bebiş ağlıyor. öptüm sizi.
evt cnm 40ından snra duzelır dıyorlarneden acep huysuz 40 cıkana kadr olurmus bebsler böle gecerr
yok canım kendileride gelememişler şubeye bana izin ayağı çekiyolar
bi sen bide kociş çok mutlu olucak izne ayrılırsam adam hala mırın kırın konuşuyo benle
canım sezaryen oldu. personelden bir bayan geldi beni hazırlamak için, onu görünce başladım ağlamaya. kızımda kontrole diye gidip, doğuma girmiştim. bilerek gitmek daha bir heyecan verici.
benim bebiş ağlıyor. öptüm sizi.
eeeeeeeeeeee noldu sustunuz topik güzelleri?kalksam az iş mi yapsam acaba iznimi iyi değerlendireyim
evt cnm 40ından snra duzelır dıyorlar
heeeee o meseleeeee...
gıtme dıye otuz kez soyledım.
bu karda kıyamette. dusecen kırcan bıtarafını:) sonra bnde gelıp beynını yıcem aferın dıye:)
kolayy gelsınnnnnnnnn..
senin kızcen neden huysuz
sende gerginlik varsa hissediyodur bak sütünden geçiyodur bebişe
daha ıyıyım cnm .. gelıp gecıyo arada :)
şubat anneleri herkese selam bende doğurdum şubat olmadan bugün minik şirinim 1 haftalık oldu... Doğum yapanlara allah analı babalı büyütsün sıradaki arkadaşlara da allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin diyorum
hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutsun bılgılerı verırsen lısteye ekleyelım senıde..şubat anneleri herkese selam bende doğurdum şubat olmadan bugün minik şirinim 1 haftalık oldu... Doğum yapanlara allah analı babalı büyütsün sıradaki arkadaşlara da allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin diyorum
oturuncada canım hep bişeyler yemek istiyoo
iyice şişicem valla
:122::118:kızlarrrrrrrrrrrr
kız evde olunca bi enerji gelmiş sana yerinde duramıyon :))
he canım ya keyfim yerimde valla
bebemin resimlerini koyuyorum şimdi..
hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutsun bılgılerı verırsen lısteye ekleyelım senıde..
bebekimiz 25 ocakta sezeryenla doğdu 4200 gr 52 cm ismi şirin deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?