- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.621
aynen benimde öyle göğüs altım acıyor çok
benim acıtmıyo canımı ama çok irkiliyorum resmen göğüslerim havaya kalkıyo ittiriyo gibi
normal demek ki baksana hepimizde oluyomuşş:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benimde öyle göğüs altım acıyor çok
benim acıtmıyo canımı ama çok irkiliyorum resmen göğüslerim havaya kalkıyo ittiriyo gibi
normal demek ki baksana hepimizde oluyomuşş:44:
bende cok mrk edıyorum canım e
ama tekme degıl kuzum nasıl sıstı mıdem nasıl sert bısyı var oda ama nesı var bılmem nees zor alıyorum donmyeye calsıyor bıseyler yapıyor canım acıyorr benımkının asagılarla hıc lakası yok herkes bebk kanala ıner benımkı yukarı ckıyor yolumu sasırdı naptı
canm gecmıs olsun benımkıde hala ınmedı kanala dr normal dıyor tam dogmadan once ıner gozuyle bakıyor sanırım bas yukardamı su an ? bu arada asagı ınınce bel agrısı yapıyor cok fena haberınız olsun doguruyorum sanmayın benım gıbı![]()
saol bıtanem ama artık ınmeleri gerkmıyormu böle cok rahatız oluyorum ben kendı adma konusıyım mıdem kotu yani allhım hepmızın yardımcısı olsunn
gebelık sıtelerıne gore 36da ınermıss ama dr normal bakıyor cnm benıde zorluyor bazen mıdem yanıyor gavıscon ıcıyorum ıgrenc olsada annelık zor napalım sabırlı olcaz...
gebelık sıtelerıne gore 36da ınermıss ama dr normal bakıyor cnm benıde zorluyor bazen mıdem yanıyor gavıscon ıcıyorum ıgrenc olsada annelık zor napalım sabırlı olcaz...
döndükten sonra iniyo dimi aşağıya
mantıken öyle olması lazımm
pekii bebek inemiyosa indirirler bence
eskiden öyle yapıyolarmış ittiriyolarmış bebeği![]()
canm gecmıs olsun benımkıde hala ınmedı kanala dr normal dıyor tam dogmadan once ıner gozuyle bakıyor sanırım bas yukardamı su an ? bu arada asagı ınınce bel agrısı yapıyor cok fena haberınız olsun doguruyorum sanmayın benım gıbı![]()
gögüs için krem mi alayım yoksa badem yağı mı? bilgisi olan varmı, hangisi daha iyi?
gögüs için krem mi alayım yoksa badem yağı mı? bilgisi olan varmı, hangisi daha iyi?
henüz tecrübeye ermemiş biri olarak gögüs kremi al derim, cünkü yag sürdügünde hemen emilim olmuyor yagı da silmek zor olur bebek emmek istediğinde,ee ilk zamanlar hep emmek istiyorlar zaten.. lansinohtan aldım bir ara gogus uclarımın rengi acılmaya başladıgında dokuntuler olmaya başladı kullandım,gayet güzel bir ürün..normalden silmeden de emzirilebiliyormus bebek ama ben güvenemem gibi..
hee bu arada ablalarımdan tavsiye en iyi gögüs kremi kendi sütünmüş, emzirdikten sonra kendi sütünle meme ucunu ve etrafını nemlendirmek iyi geliyormuşşşş...
bidee ayva çekirdeği suda jelleşiyomuşş jelleşince onuda alıp sürmek çok yararlıymışş
hem göğüs ucu kremi aldım hemde bu dediğimi yapıyorumm rengi bile değişmedi göğüslerimin
bu arad eve gidiyorum ben kızlar öpüldünüz
ya peki sunı sancı kotumu kı.ilk bebegım olacagı için cok korkuyorum ya(