2012 Şubat Anneleri

bende cok mrk edıyorum canım e

ama tekme degıl kuzum nasıl sıstı mıdem nasıl sert bısyı var oda ama nesı var bılmem nees zor alıyorum donmyeye calsıyor bıseyler yapıyor canım acıyorr benımkının asagılarla hıc lakası yok herkes bebk kanala ıner benımkı yukarı ckıyor yolumu sasırdı naptı

canm gecmıs olsun benımkıde hala ınmedı kanala dr normal dıyor tam dogmadan once ıner gozuyle bakıyor sanırım bas yukardamı su an ? bu arada asagı ınınce bel agrısı yapıyor cok fena haberınız olsun doguruyorum sanmayın benım gıbı:1:

canm gecmıs olsun benımkıde hala ınmedı kanala dr normal dıyor tam dogmadan once ıner gozuyle bakıyor sanırım bas yukardamı su an ? bu arada asagı ınınce bel agrısı yapıyor cok fena haberınız olsun doguruyorum sanmayın benım gıbı:1:

saol bıtanem ama artık ınmeleri gerkmıyormu böle cok rahatız oluyorum ben kendı adma konusıyım mıdem kotu yani allhım hepmızın yardımcısı olsunn

saol bıtanem ama artık ınmeleri gerkmıyormu böle cok rahatız oluyorum ben kendı adma konusıyım mıdem kotu yani allhım hepmızın yardımcısı olsunn

gebelık sıtelerıne gore 36da ınermıss ama dr normal bakıyor cnm benıde zorluyor bazen mıdem yanıyor gavıscon ıcıyorum ıgrenc olsada annelık zor napalım sabırlı olcaz...

gebelık sıtelerıne gore 36da ınermıss ama dr normal bakıyor cnm benıde zorluyor bazen mıdem yanıyor gavıscon ıcıyorum ıgrenc olsada annelık zor napalım sabırlı olcaz...

döndükten sonra iniyo dimi aşağıya
mantıken öyle olması lazımm
pekii bebek inemiyosa indirirler bence
eskiden öyle yapıyolarmış ittiriyolarmış bebeği:49:

döndükten sonra iniyo dimi aşağıya
mantıken öyle olması lazımm
pekii bebek inemiyosa indirirler bence
eskiden öyle yapıyolarmış ittiriyolarmış bebeği:49:

vallahı canlar benm oglan hep bas asagı duruyordu ve gobegım dırek gogsumn altından baslıyordu sonra gecen hafta acayıp bır bel agrısyla bıraz karnımn asagı ındıgını farkettım sonrakı kontrolumde doktorumda onayladı bıraz asagı ınmıs dedı ama dogum kanalına gırmemıs dedı ve anladıgım kadarıyla bu kanala gırme oncedende oluyor sancıyla rahım kaslarının kasılmasıylada olabılıyor dısardanda ancak sunı sancı ıle ındırılebışlır bence,,,,,,,

Selam kızlar evet aşağılarda çok ağrı yapıyor benimki hep aşağılarda takıldı garibim hiç yukarı çıkamadı zaten tabiri caizse pamuk ipliğinde geçti sayılır hamileliğim dursun diye başta aylarca yattım şükür durdu duracağı varmış allah ın izniyle dr baya aşağıda dediğinde de son kontrolde hiç şaşaırmadım yani ama artısı olaraktan şimdi bel ağrısı çok yapıyor uyuyamıyorum haftalardır .Allah ım hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

gögüs için krem mi alayım yoksa badem yağı mı? bilgisi olan varmı, hangisi daha iyi?

henüz tecrübeye ermemiş biri olarak gögüs kremi al derim, cünkü yag sürdügünde hemen emilim olmuyor yagı da silmek zor olur bebek emmek istediğinde,ee ilk zamanlar hep emmek istiyorlar zaten.. lansinohtan aldım bir ara gogus uclarımın rengi acılmaya başladıgında dokuntuler olmaya başladı kullandım,gayet güzel bir ürün..normalden silmeden de emzirilebiliyormus bebek ama ben güvenemem gibi..
hee bu arada ablalarımdan tavsiye en iyi gögüs kremi kendi sütünmüş, emzirdikten sonra kendi sütünle meme ucunu ve etrafını nemlendirmek iyi geliyormuşşşş...

henüz tecrübeye ermemiş biri olarak gögüs kremi al derim, cünkü yag sürdügünde hemen emilim olmuyor yagı da silmek zor olur bebek emmek istediğinde,ee ilk zamanlar hep emmek istiyorlar zaten.. lansinohtan aldım bir ara gogus uclarımın rengi acılmaya başladıgında dokuntuler olmaya başladı kullandım,gayet güzel bir ürün..normalden silmeden de emzirilebiliyormus bebek ama ben güvenemem gibi..
hee bu arada ablalarımdan tavsiye en iyi gögüs kremi kendi sütünmüş, emzirdikten sonra kendi sütünle meme ucunu ve etrafını nemlendirmek iyi geliyormuşşşş...

bidee ayva çekirdeği suda jelleşiyomuşş jelleşince onuda alıp sürmek çok yararlıymışş
hem göğüs ucu kremi aldım hemde bu dediğimi yapıyorumm rengi bile değişmedi göğüslerimin:34:

bu arad eve gidiyorum ben kızlar öpüldünüz:10:

bidee ayva çekirdeği suda jelleşiyomuşş jelleşince onuda alıp sürmek çok yararlıymışş
hem göğüs ucu kremi aldım hemde bu dediğimi yapıyorumm rengi bile değişmedi göğüslerimin:34:

bu arad eve gidiyorum ben kızlar öpüldünüz:10:

ayvayı deneyeyim bakimmmm ...
ya benim koyulaşmıstı sonra tekrardan acıldı rengi,anlamadım gitti madem acılacaktı niye koyulaştı...acılırken döküntüler olduuuu şimdi sorun yok ama şimdi yeniden kullanayım diyorum tekrardan sorun yaşamamak içinnnn
güle güle tatlım... dikkat et her yer buz...

Back
X