2012 Şubat Anneleri

kızlar merhaba umarım siz ve bebişleriniz iyidir
sizce sezeryan çok mu kötü, ağrılı geçer? birde normali 38. hafta mı?
canım sezeryanı 37.den sonra herzaman yapıyorlar bir zamanı yk yani,ben 39+2 deyim yarın sezeryan olacak inşallah

gögüs için krem mi alayım yoksa badem yağı mı? bilgisi olan varmı, hangisi daha iyi?
gögüs kremi kesinlikle al derimcanım lansinohu arkadaşlarda önermiş bende öneriyorum 3 haftadır kullanıyorum eger gögüste çatlak olmazsa pişik içinde kullanabilirmişiz,dogal bir ürün yani

ya peki sunı sancı kotumu kı.ilk bebegım olacagı için cok korkuyorum ya:((

canım kendinize korku yaratmayın herşeyin bir zorlugu bir kolaylgı var,normal istiyorsan ve sancın gelmiyorsa mecbur veriyorlar,normal dogumun öncesi zor sezeryanın sonrası önemli olan rahat olmak

sevsım napıyorsun cnmm sen calıyormsun?

Yeni gördüm mesajını canım ,
ben öğretmenim şimdi malum tatil. İznim de cok iyi denk geldi valla Allaha şükür tam okulların açıldığı gün yani 6 sında izne ayrılcam.

Bebişin yukardaymış dönene kadar benim de öyleydi. Şimdi başı aşağıda ama tekmeleri yukarda bişi değişmedi yani:) Gene üste baskı yapıyo. Seninki dönmedi galiba demi?

Selam kızlar nasılsınız millet..Kimse de yazmıyor yaw..Bgn doktorla tarihi kesinleştirdik ve 08.02.2012 Çarş sabahı 6.30 gibi gidecekmişiz ..Ayy çok heyecanlıyım ..Doktora lohusa depresyonuna hazırım dedim ve öyle güzel konustu kı halımze şükretmeye karar werdım ..''Bugün gelecek hastalarımın kaç tanesı bu ay da gebe kalamadım diye ağlıyor biliyor musun sen?Düşünsene ,sağlıklı bir bebeği doğurduysan ve kucagındaysa artık ANNEYİM diye tadını çıkart ,kötü durumdakılerı düşün ..Kalabalıktan faydalan,onlara iş wer sen bunu yap,sen şunu yap dıye organızasyon yap keyfını cıkart ..Annelıgının ılk günlerını baskalarının tuhaf lafları ve hareketlerıyle heba etme ..Şükret sadece ,çocugu olamayan ve tüp bebek deneyıp sonuc alamayanları düşün'' dedi...İlk kez doktorumu kendıme cok yakın hissettim ve çok iyi anladım ..Dediği gibi yapacagım ,asla kımse için üzülüp o güzel an'larımı kötü anmılarla bozmayacagım ..Siz de öle yapın..Hamılelıgın son günlerının tadını cıkartın..
Ağdayı da pazara bıraktım,kendınız nasıl alıyorsunuz yahu kızlar ..Zorlanmayın o kadar yaa..kaş bıyık da dün okeydi..Kızım ultrasonda yalanıp duruyordu şlap şlap çokk tatlıydı maaşallah..

ENİCE eminim heyecan doruktadır..Hayırlı dogumlar diliyorum sana da ,darısı da bize inşallah ..Babasıyla aynı gün dogacak bebeğin,ne güzel..Son rötuşları da yapmıssındır..Yanına pipet de al ,Nihle sölemıstı iyi işe yarıyormus ..Spinal mıydı sezeryanın?

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız millet..Kimse de yazmıyor yaw..Bgn doktorla tarihi kesinleştirdik ve 08.02.2012 Çarş sabahı 6.30 gibi gidecekmişiz ..Ayy çok heyecanlıyım ..Doktora lohusa depresyonuna hazırım dedim ve öyle güzel konustu kı halımze şükretmeye karar werdım ..''Bugün gelecek hastalarımın kaç tanesı bu ay da gebe kalamadım diye ağlıyor biliyor musun sen?Düşünsene ,sağlıklı bir bebeği doğurduysan ve kucagındaysa artık ANNEYİM diye tadını çıkart ,kötü durumdakılerı düşün ..Kalabalıktan faydalan,onlara iş wer sen bunu yap,sen şunu yap dıye organızasyon yap keyfını cıkart ..Annelıgının ılk günlerını baskalarının tuhaf lafları ve hareketlerıyle heba etme ..Şükret sadece ,çocugu olamayan ve tüp bebek deneyıp sonuc alamayanları düşün'' dedi...İlk kez doktorumu kendıme cok yakın hissettim ve çok iyi anladım ..Dediği gibi yapacagım ,asla kımse için üzülüp o güzel an'larımı kötü anmılarla bozmayacagım ..Siz de öle yapın..Hamılelıgın son günlerının tadını cıkartın..
Ağdayı da pazara bıraktım,kendınız nasıl alıyorsunuz yahu kızlar ..Zorlanmayın o kadar yaa..kaş bıyık da dün okeydi..Kızım ultrasonda yalanıp duruyordu şlap şlap çokk tatlıydı maaşallah..

ENİCE eminim heyecan doruktadır..Hayırlı dogumlar diliyorum sana da ,darısı da bize inşallah ..Babasıyla aynı gün dogacak bebeğin,ne güzel..Son rötuşları da yapmıssındır..Yanına pipet de al ,Nihle sölemıstı iyi işe yarıyormus ..Spinal mıydı sezeryanın?

selam canımm bencede zafer kazanmış kahramanlar gibi hükmetmeyi bilirsek herkes istediğimiz gibi olur doğru demiş.. ayrıca herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim.. enice inş bu akşam uğrar topiğe .. :31:

ay valla ne güzel söylemiş doktorun, bizde saçma sapan şeylere can sıkıp duruyoruz,eşim bugün bi hastayı ziyarete gitti geldiginde diyorki artık hiçbişeye üzülmicemneler oluyor , insanlar ne acılar çekiyor biz ufacık şeyleri dert ediyoruz diyor
haklısın dedim şimdi sendende duyunca iyice ikna oldum, bende çok rahat olacam herkes herşeyi yapsın,kimse bebegin kötülügünü istemez, ben odama çekildimmi de kimse girmez
babamız benden daha heyecanlı bugün çaktırmıyor ama ne yapacagını şaşırmış durumda
yarın sabahta annesiyle babası geliyor, çok daha mutlu inanmıcaksınız belki ama iyiki geliyorlar diyorum

selam canımm bencede zafer kazanmış kahramanlar gibi hükmetmeyi bilirsek herkes istediğimiz gibi olur doğru demiş.. ayrıca herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim.. enice inş bu akşam uğrar topiğe .. :31:

geldim kız geldim, her işi bitirdim uyuyabilirmiyim bugün bilmem artık:18:

kız hiç rasgelemedik bugün
nasılsın
hugo ve senfattanda haber yok senfat kesin dogurduda hugoya noldu acaba

normal herhalde evet herkes oluyorr mss benım ıttıyrıyorr tam taqmına öle oluyorrr

bbye mrb senle aramızda bir gün sanırım ben 37+1 günlüğüm senn bebegin dönmüşmüydü?...ne zaman dönmüştü?..kanalada girmedi heralde yazılarından anladıgım kadarıyla...ben dün gittim doktr dönmemiş daha dedi kanalada girmemiş

kız hiç rasgelemedik bugün
nasılsın
hugo ve senfattanda haber yok senfat kesin dogurduda hugoya noldu acaba

canım bugün annem geldi sağolsun akşam yine misafirim var diyince geldi yemekleri falan yaptı da ama beni de bunun başına oturtmadı :))şimdi masayı falan topladım geldim yatak odasına uzandım dedim bakıyım kızlar napıyo,erkekler hepsi pür dikkt kurtlar vadisi izliyo bende sıyrıldım.sen nasılsın heycan ne durumda canım dualarım seninle.bugün kaynardan bahsettin canımı istettin,ablamlar 15 tatil olduğu için mersindeler dedim gelirken getir,,:))iyiki bak eşinin aileside geliyo zaten karışmaz diyosun eşinin gönlü oldu bari.herşey hazırdır evde heycan dorukta bi telaşş dimi

[/QUOTE

canım hadi hayırlı olsun,allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.senin doktor ne güzel söylemiş hepimize iyi geldi galiba söyledikleri halimize şükür allahım aratmasın kimseye

canım nihleenin eşi işe başlayacaktı evde bebekle ilk defa tek kalacaktı zorlanmıştır kız
hogoyu bende çok merak ediyorumm
senfatta hiç haber vermedi kaçgündür:31:

ya ortalıktan kaybolan çok buklecim ayşebahar yok, hacer yok artık haknur giremiyo viva yok nıhle yine arada giriyodu hadi bunlar doğum yapanlar yapmayanlara ne oldu kızlar şubat gelince topik boşaldı sanki ama hugo mutlaka gelirdi inş.kötü bişey yoktur

ya neden kimse yok eniceylede karşılaşamadık buklede yazmıyo,şimdi uyusam sıkıntıdan sonra bi uyanıyorum sabah kadar uyku yok napıyım ben şimdi gelin kızlar gelin ya :(( sonra doğum yapıcaz çok ararız bugünleri

ya neden kimse yok eniceylede karşılaşamadık buklede yazmıyo,şimdi uyusam sıkıntıdan sonra bi uyanıyorum sabah kadar uyku yok napıyım ben şimdi gelin kızlar gelin ya :(( sonra doğum yapıcaz çok ararız bugünleri

elmaa çok ağrım vardı kocişe naz yapıyodum bende:9:yoksa yazarım ben biliyosun.. aysebahar izne ayrıldıı çocuklardan zor fırsat bulur..hacer geldi gitti bugün..vivada uğruyoo nihle bugün hiç yoktuu bakalım hayırllısı:31:

canım bugün annem geldi sağolsun akşam yine misafirim var diyince geldi yemekleri falan yaptı da ama beni de bunun başına oturtmadı :))şimdi masayı falan topladım geldim yatak odasına uzandım dedim bakıyım kızlar napıyo,erkekler hepsi pür dikkt kurtlar vadisi izliyo bende sıyrıldım.sen nasılsın heycan ne durumda canım dualarım seninle.bugün kaynardan bahsettin canımı istettin,ablamlar 15 tatil olduğu için mersindeler dedim gelirken getir,,:))iyiki bak eşinin aileside geliyo zaten karışmaz diyosun eşinin gönlü oldu bari.herşey hazırdır evde heycan dorukta bi telaşş dimi

ay iyiki ablanlar mersindeymiş yoksa çok vicdanım sızlardı,ama benim ailemde adanada sana yollatırdım canım :34:
inşallah herşey güzel olur, heyecan dorukta napacagımı şaşırmış durumdayım
evet eşim çok mutlu,bende 2 bardak kaynar içtim bugün şekeri çokgeldipişman oldum, biraz şekerli olmuş
sen yaparken şeker az koy
kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur kızımda bende iyi çıkalım dogumdan

Back
X