2012 Şubat Anneleri

elmaa çok ağrım vardı kocişe naz yapıyodum bende:9:yoksa yazarım ben biliyosun.. aysebahar izne ayrıldıı çocuklardan zor fırsat bulur..hacer geldi gitti bugün..vivada uğruyoo nihle bugün hiç yoktuu bakalım hayırllısı:31:

ne oldu bugün bize benimde sancım vardı şimdi biraz iyiyim ama bi ara doğuruyorum sandım.zaman azaldıkça doğumlar başladıkça herkes çekiliyo topik boş kalıcak :((
valla naz yapalım son nazlarımız artık bizim misafir furyası olduğu için son nazlarımızıda değerlendiremiyoruz intikamım acı olcak.ya hugoyu çok merak ettim biliyomusun hiç böle yapmazdı bakalım inş.hayırlı haberle döner

ay iyiki ablanlar mersindeymiş yoksa çok vicdanım sızlardı,ama benim ailemde adanada sana yollatırdım canım :34:
inşallah herşey güzel olur, heyecan dorukta napacagımı şaşırmış durumdayım
evet eşim çok mutlu,bende 2 bardak kaynar içtim bugün şekeri çokgeldipişman oldum, biraz şekerli olmuş
sen yaparken şeker az koy
kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur kızımda bende iyi çıkalım dogumdan
ay canım göremiycem diye çok üzüldüm hatta faceden msj attım sana ,canım çok sağol inş.kaynarın tadını bilipte ulaşamayan yoktur kız canları çeker falan yarın kaçta hastanede olcaksın

ne oldu bugün bize benimde sancım vardı şimdi biraz iyiyim ama bi ara doğuruyorum sandım.zaman azaldıkça doğumlar başladıkça herkes çekiliyo topik boş kalıcak :((
valla naz yapalım son nazlarımız artık bizim misafir furyası olduğu için son nazlarımızıda değerlendiremiyoruz intikamım acı olcak.ya hugoyu çok merak ettim biliyomusun hiç böle yapmazdı bakalım inş.hayırlı haberle döner

ya valla bende merak ettim kendi kendine nazarmı degdirdi naptı
görürseniz numarasını alında kızlar ararız hiç degilse
bukleciim ben yarın seni ya ararım yada mesaj çekerim dogumdan çıkınca

ay canım göremiycem diye çok üzüldüm hatta faceden msj attım sana ,canım çok sağol inş.kaynarın tadını bilipte ulaşamayan yoktur kız canları çeker falan yarın kaçta hastanede olcaksın

8.30 da gel dedi doktor 9da doguma alacak ama 9.39 bulur çünkü 3 tane daha sezeryan varmış diger doktorunkide 9daymış,beni geç alır gibi geliyor

her daim nazımı yaparım canım hiçbişey mani olamaz bana.. sende her koşuldaa yap nazını..:34:

bugün kimse yazmıyor ya giriyorum sıkılıp geri çıkıyorum,
nirdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz:35::35:

enicee doğurcan mı? eminsin yani? bende giriyom çikiyorumm kimse yazmıyoo ne zaman böyle oolsa bi kaç kişi doğuruyo hade bakalım:1:

bencede olabilir hiç durmuyodu allah korusun inş.kötü bişey yokturda yoksa ilk şubat annesi o mu oldu :)bi değişiklik yoksa ilk şubat annesi sensin dimi canım

her daim nazımı yaparım canım hiçbişey mani olamaz bana.. sende her koşuldaa yap nazını..:34:

enicee doğurcan mı? eminsin yani? bende giriyom çikiyorumm kimse yazmıyoo ne zaman böyle oolsa bi kaç kişi doğuruyo hade bakalım:1:

topikte bi doğum sessizliği birinin kızı oldu galiba:)
buklecim enicede gidiyo yarın bi sen bi ben kaldık topikte galiba :))

mutlaka haber ver canım yoksa meraktan çatlarım hayırlı haberlerini bekliyorumm Allah yardımcın olsun:16:

he kız doracam gayrı yeter,çıksın artık,
bende şüpheleniyrum doguran var kesin biriin kızı oldu:1:

bencede olabilir hiç durmuyodu allah korusun inş.kötü bişey yokturda yoksa ilk şubat annesi o mu oldu :)bi değişiklik yoksa ilk şubat annesi sensin dimi canım

elmacım öyle görünüyor sonradan biri çıkıp ben 1-2 şubatta dogurdum demezse

topikte bi doğum sessizliği birinin kızı oldu galiba:)
buklecim enicede gidiyo yarın bi sen bi ben kaldık topikte galiba :))
kız ben girerim gibi geliyor çünkü bizimkiler çok meraklı çocuga bana vermezler gibi, ben inek gibi emzirir koyarım köşeye:52::52:

mutlaka haber ver canım yoksa meraktan çatlarım hayırlı haberlerini bekliyorumm Allah yardımcın olsun:16:

sağol canım duanızı eksik etmeyin
zaten telefonu kız kardeşime veririm ben unutsam bile o yazar sana,zaen bi senin bide hacerin nosu var hacerin aklı başında degil artık, bebişi gördü yaaa

kız ben girerim gibi geliyor çünkü bizimkiler çok meraklı çocuga bana vermezler gibi, ben inek gibi emzirir koyarım köşeye:52::52:

zaten telefonu kız kardeşime veririm ben unutsam bile o yazar sana,zaen bi senin bide hacerin nosu var hacerin aklı başında degil artık, bebişi gördü yaaa

ahaaaaaaaahaha kız kociş dalga geçiyo benle sen bebeği emzirirkende yazarsın annelere diyoo bebek ağlayıncada tek elle pışpışlarsın diyo.. o kadar da değil dedim ama girerim özlerim kızları
psikoljik baskı yapmıyo bana ..
eniceee birazdan biri yazıyomuşş doğurdum ben diyeee
:52::52:

aman en iyisi sen beslersin ohhh enice yine topikte,kız acaba bırakabilirmiyiz doğuranlara baksana gelebiliyomu herkes diyo ya uyuyunca bile özlüyomuş insan bebeğini

ahaaaaaaaahaha kız kociş dalga geçiyo benle sen bebeği emzirirkende yazarsın annelere diyoo bebek ağlayıncada tek elle pışpışlarsın diyo.. o kadar da değil dedim ama girerim özlerim kızları
psikoljik baskı yapmıyo bana ..
eniceee birazdan biri yazıyomuşş doğurdum ben diyeee
:52::52:

bekliyorum zaten ama kimseden ses çıkmıyo,
valla başka kocalar olsa oturtmazlar bilgisayar başına
ben biyere gidecek olsak size yazıyorum ya
bizimki diyoki,hamilelere mi yazıyon ben çıkıyom diye evet diyorum
ben uzakta olsam haber bile vermezdin, çok kıymetliler galiba diyor
biraz öyle dedim:24:

enice cnm yarın buyuk gun senın ıcın cok sakın ol sadece yavruna kavuscagını dusun kı oyle olacak sagsaglım ıkınızınde haberlerını beklıyor olucaz Allah yardımcın olsun

aman en iyisi sen beslersin ohhh enice yine topikte,kız acaba bırakabilirmiyiz doğuranlara baksana gelebiliyomu herkes diyo ya uyuyunca bile özlüyomuş insan bebeğini

şimdi böyle düşünüyorum ama belli olmaz ya baksana nihlee ye hiç çıkmazdı, şimdi giremiyor kızcaz

zaten bu doğuran analar bi kaç gün daha gelmezse mesaj atıcam hepsine kk hatırlatma mesajı:1:

bekliyorum zaten ama kimseden ses çıkmıyo,
valla başka kocalar olsa oturtmazlar bilgisayar başına
ben biyere gidecek olsak size yazıyorum ya
bizimki diyoki,hamilelere mi yazıyon ben çıkıyom diye evet diyorum
ben uzakta olsam haber bile vermezdin, çok kıymetliler galiba diyor
biraz öyle dedim:24:

kıskanıyolar kuzum .. yada meraktan çatlıyolarr .. bu kadar çok ne yazıyosun ne paylaşıyosun merak konusu oluyo tabi:9:

enice cnm yarın buyuk gun senın ıcın cok sakın ol sadece yavruna kavuscagını dusun kı oyle olacak sagsaglım ıkınızınde haberlerını beklıyor olucaz Allah yardımcın olsun

canım çok sagol,şimdilik sakinim ama sabah ne olur bilmem,elim ayagımaa dolaşır kesin

zaten bu doğuran analar bi kaç gün daha gelmezse mesaj atıcam hepsine kk hatırlatma mesajı:1:

kıskanıyolar kuzum .. yada meraktan çatlıyolarr .. bu kadar çok ne yazıyosun ne paylaşıyosun merak konusu oluyo tabi:9:

bende face den i uyarı mesajı atayım,
' eger 24 saat içinde kk ya girmezseniz üyeliğiniz iptal olacaktır
tabi girip en az 20 mesaj atmak zorundasınız' bilgilerinize:1:

ftmcln, playdoh8484, indigo
kızlar üçünüzhakkında hiçbişey bilmiyorum anlatsanıza kendinizi azcık
merak ettim sizi

Back
X