2012 Şubat Anneleri

merhabalar
kızlar nts de cılarınız kac cıkıyor benım bugun ılk defa 40 larda cıktı 50 gıbı olduaya
doktorda donusunu yapmıs asagıya ınmıs zamanından once dedıde
normalde 27 subat fılan dıyor ama galıba okadarı beklımıyıcek dedı
bırdaha haftaya gel dedı ama merak ettım bu durumu yasayan varmı

kizlar ben yeni uye oldum amerikadan takip ediyorum gurbette olmak cok daha zor kimsecikler yok yanim da cok mutsuzum emzirmekle alakali sorularim varrrrrr

kizlar ben yeni uye oldum amerikadan takip ediyorum gurbette olmak cok daha zor kimsecikler yok yanim da cok mutsuzum emzirmekle alakali sorularim varrrrrr

Ecenimet

Canım sen Amerika da old. için yalnız olduğunu soyluyorsun. Ama inan başka türlü yalnız olan insanlarda var. Mesela ben Annem vefat etti. Teyzem kızkardeşim anneannem falan hiç bayan yakınım yok. Eşimin ailesinden de kimse yok. Bu perşembe doğumum var. Hastaneden eve gelince bana bakması için yardımcı bir bayan tuttum. Tabi beni yarı yolda bırakmazsa. Bunları niye anlatıyorum. Bazen başka bir şehirde olduğu için değil hayat şartları nedeniyle yalnız olan bir sürü insan var. Sen bebeğine odaklan emzirmekle ilgili nasıl bir sorunun var. Yazsaydın deneyimli anneler sana öneride bulunurdu. Bu işler sabır gerektiriyor. Bir de lohusalıkta mutsuz hissetmek normaldir. Herkes bunların normal old. söylüyor. Bende perşembeden sonra göreceğim.

selam kızlar nasılsınız hamileyken kişisel temizlik kadar zor bişey yokya öldüm resmen ama inş.bu son böyle bakalım doktor yarın ne diycek inş.artık yarın bi sonuç olur

neyse kızlar hadi herkese iyigeceler görüşmek üzere inş.bebeklere ve kendinize iyi bakın.bu akşam kimsede konuşcak hal yok.

Tamam canım dedıklerıne uyacagım ,zaten doktor bana bırakmaz kı kendı yapar bıldıgnı ..Ben sadece eşim kalsın refakat ıstıyorum ,lazım oluyor mu cok anneler felan kız..Sütü neyle sagıyoruz gögus pompası we sut saklama kabı mı almalıyım ??Buklenın bebiş kac kıloymus ögrenen war mı??

ya bugün k.pederim falan gitti çok şükür bende şu kişisel temizlik işlerini bitiriyim dedim kısmetse yarın sabahtan gitçem bu akşam gelmezse sen neyaptın nasılsın?bak bukle de doğum yaptı

Git canım ıhmal etme,senın eşin ne yapıyor hala affetmedın mı onu...Sinirin dewam mı canım..

kızlar günaydın nasılsınız artık foruma da giremiyorum işlerimi yetiştireyim diye uğraşıp duruyorum ...nasılsınız bakalım doğuran var mı aramızda

kızlar size bişey sorucam çok acil cevaplarsanız sevinirim.ben 33 haftada çalışabilir raporu aldım . şimdi 37+2 günlüğüm.Diyorum ki bu haftayı da çalıssam raporumu 38 haftada alsam sonradan sıkıntı çıkartırlar mı ?? ya da bu süreyi sonraya ekliyorlar mı ? nolur acil cevap verin ((

Günaydın kızlarr ben de gribe dewam edıyorum ..Size birşey soracagım ..Bilen warsa cewap werırse cok sewınırım ..Bana doktor antıbıyotık weerdı dun içtim ,bgn de içecegım ;fakat 9.30da içiyorum..Bu aksam içsem,yarın 8 gibi doguma gıdecegım inşallah,zararı olur mu dıyorum ,acaba daha erken bır saatte mı ıcsem bgn ??Zaten antıbıyotık ıctıgım ıcın mutsuzum ve hala da hastayım

kızlar bana bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi? koyu kahverengi bi akıntm var,bu nişan olabilir mi ? bebek hareket ediyor,ne yapmam lazım doktora gideyim mi yoksa sancıyı mı bekleyim ? bide doktora dün gitmiştim,3 cm açıklık var demişti ? ama hiç sancım yok ,ne yapacağımı şaşırdım

bence dr ara sor teli yoksa da git bence

canım nisa olabilir açılmanda varmış belki dahada açılmıştır..
ılık duş al doktr gidin hemen ..
bana doktr sancıların yada suyun gelince duşunu al hasteneye git demişti ...
allah yardımcın olsun...gelişmelerden haberdar edersen sevinirim..

bence dr ara sor teli yoksa da git bence

sağolun kızlar ,
sancım yok,suyum da gelmedi,gereksiz panik yapmış olmak da istemiyorum. kafam iyice karıştı.biraz daha bekleyip öyle doktoa gideyim en iyisi .

merhaba kızlar.. uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama yazmak ancak nasip oldu ben de 37+1 haftalık hamileyim hepiniz gibi kızımı kucağıma alacağım günü iple çekiyorum..

Açılması olan arkadas, bence de dusa gir ve su weya sancını beklemeden gıt..Herkesın suyu bır anda gelmıyor cunkı dıkkat et..Sancısız da gecebılıyor ,bellı olmaz baksınlat nst'den..Geçmiş olsun..Antıbıyotıkle ılgılı fıkrı olan yok mu???Bukle dogurdu sanırım oyelken spinal sezeryana aldılar aksam ..Hastanededır buyuk ıhtımalle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…