- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.261
iyi olmana sevindim ya merak ettik gerçekten bak bukle de doğum yaptı bugün
kizlar ben yeni uye oldum amerikadan takip ediyorum gurbette olmak cok daha zor kimsecikler yok yanim da cok mutsuzum emzirmekle alakali sorularim varrrrrr
bakalım ne kadar olacak mınık erkek:)
yok cnm lavman yapmadılar. zaten acsın normal deılkı neden lavman olsun kı
ben amelıyattan cok sondadan korkardım cıkartırlarken sakın cıkarmayın dıye yalvardım dusun..
o kadar faydası varkı.. sakın takma deme.. pısman olursun demedı deme:)
benı bırde sedye ıle amelıyata goturmeye kalktılar kesınlıkle olmaz yoksa gıderım dedım
henuz daha olmedım ne o ole oluler gıbı dedım
gule oynaya yuruyerek gıttım
sondayı da ıstemıyordum anestezı yaptıktan sonra yaptıkları ıcın kım vurduya gıttı:) yoksa kesın onada karsı cıkardım
cok sukur cabuk verdım kgyu
ya bugün k.pederim falan gitti çok şükür bende şu kişisel temizlik işlerini bitiriyim dedim kısmetse yarın sabahtan gitçem bu akşam gelmezse sen neyaptın nasılsın?bak bukle de doğum yaptı
kızlar bana bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi? koyu kahverengi bi akıntm var,bu nişan olabilir mi ? bebek hareket ediyor,ne yapmam lazım doktora gideyim mi yoksa sancıyı mı bekleyim ? bide doktora dün gitmiştim,3 cm açıklık var demişti ? ama hiç sancım yok ,ne yapacağımı şaşırdım
kızlar bana bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi? koyu kahverengi bi akıntm var,bu nişan olabilir mi ? bebek hareket ediyor,ne yapmam lazım doktora gideyim mi yoksa sancıyı mı bekleyim ? bide doktora dün gitmiştim,3 cm açıklık var demişti ? ama hiç sancım yok ,ne yapacağımı şaşırdım
bence dr ara sor teli yoksa da git bence
canım nisa olabilir açılmanda varmış belki dahada açılmıştır..
ılık duş al doktr gidin hemen ..
bana doktr sancıların yada suyun gelince duşunu al hasteneye git demişti ...
allah yardımcın olsun...gelişmelerden haberdar edersen sevinirim..
Günaydın kızlarr ben de gribe dewam edıyorum ..Size birşey soracagım ..Bilen warsa cewap werırse cok sewınırım ..Bana doktor antıbıyotık weerdı dun içtim ,bgn de içecegım ;fakat 9.30da içiyorum..Bu aksam içsem,yarın 8 gibi doguma gıdecegım inşallah,zararı olur mu dıyorum ,acaba daha erken bır saatte mı ıcsem bgn ??Zaten antıbıyotık ıctıgım ıcın mutsuzum ve hala da hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?