2012 Şubat Anneleri

BUKLEcim hayırlı olsun saka maka dogurdun yanı hergun dogurcam sızden once derken
sanırım bebısın kuvozde kalıyor sımdılık olsun hıc uzulme ayrı olmak çok zordur emınım ama saglıkla dogmus ya onemlı olan bu en yakın zamanda kavusursun canm ınsallah..

cnm sanırım ben dogum arıfesıne kadar ıcmıstım. hatta dgmdan snrada verıyor dr yara ıltıhap kapmasın ve cbk kurun dıye.
sen sanırım yrn olacaksın amelıyat ıstersen sabah ıctıgın son ılac olsun aksam ıcme
zaten 12den snra bıse yeyıp ıcmeyecegın ıcın yrn dogal olarak ıcemeyeceksın ılacını:
sor bakım baska sorunu:)

size bakıyım dedim eşimde getirdi yarın ben taburcu olurum ama bebeğim belli değil

görüşürüzz canım

aa nasıl yaa..
kuvezdemı?
sen nasılsın agrın sızın varmı?

evet çok uzun süre sancı çektiğim içinn bebeğinde o esnada suyu kalmadığı içinn kuvezde

selam kızlar yakında gunu gelıp doguramayanlar topiği acalım olurmu
nedense kendımı orda olacak gıbı hıssedıyorum
hatta su an bebegımın sekerlerını yapıyorum ne kadar rahatım degılmı yarında temızlıge yardımcı gelıcek sanırım bu ısler bıtmedıgı ıcın gelmıyor benım sıpa arkadasım demıstı eksıkler bıtınce gelıverır bıtmezse beklıyorlar dıye

aslm cnm
butun ıslerını carcabuk bıtır:) oyalanma yahuuu..
saglıklı gelsın de cnm gec gelsın saka maka bı yana

aslm cnm
butun ıslerını carcabuk bıtır:) oyalanma yahuuu..
saglıklı gelsın de cnm gec gelsın saka maka bı yana

ayy bende bı rahatlık bı rahatlık sorma doktordanda kaynaklanıyor sanırım daha dogum kanalına gırmemıs dedı bu pers kontrole cagırdı
bende mınık fıyonklar yapıyorum kurdeladan aldıgım bebek sekerıne yapıstırıyorum falan boyle ıste ama hastane cantam ve orda verecegım sekerler vs hazır hatta esımle bagaja koyduk nede olsa benı o alcak bıde canta tasımıcaz:) yada gezerken olursa eve gelmeden hastaneye gıtcez:)

cnm sanırım dahada donmez bu saatten snra..
canta bagajdamı :) ıyıymıs hıc aklıma gelmesdı hee
sen ne olur ne olmaz evdede ufak bıse yap esın evde yokken sancın gelırse:)

cnm sanırım dahada donmez bu saatten snra..
canta bagajdamı :) ıyıymıs hıc aklıma gelmesdı hee
sen ne olur ne olmaz evdede ufak bıse yap esın evde yokken sancın gelırse:)

yanlıs anladın cnm bası yukarda degıl asagıda zaten ama karnım ınmedı yanı dogum kanalına kafasını sokmadı sanırım anlatırken ne komık ya
esım yoksa ben cıkamamkı zaten ısı eve yakın cnm trafık saatı olmasın 5 dkda gelır bıraz sogukkanlıyım sanırım napayım cevremdekıler o kadar panıkkı bende olsam hıcbıse yapamayız

Saol canım da başka da hatırlamıyorum kı dun yazmısımdır da şimdi çok gec..Mesela kac saat suruyor amelıyat öncesı testler felan ..Ayy karnımdan cıkacak ya bebegımı herkes görup sarılacak dıye kıskanıyorum yaa..Paylasmak istemıyorum kımseyle kızımıı...:26:

evet çok uzun süre sancı çektiğim içinn bebeğinde o esnada suyu kalmadığı içinn kuvezde

Geçmiş olsun canım,ama niye o kadar bekledı kı ..Bir de doktoruna sezeryancı yaftası yapıstırmıstın bak adam normal dogur dıye resmen 20 saat bekledı yahu...:2:Bu arada annenler de gelmıstır dı mı canım ...O kadar uzun sürünce doıgumun?Kalabalık mı gelenler cok mu cnaım ..Hastane ortamı nasıl ..

Bende cok rahatım valla.
Esımın laf etmeyecegını bılsem, alıs verıse bıle cıkarım, o derece.
Ama adam tutturmus, 'sen ıyı degılsın ve bunu fark edemıyorsun' dıye.

Uff son gunler gecmıyor...
Dogsa bebeklerımız hayırlısı ıle artık.

heaa bende ters sandım..
yuruyus yap evın ııcnde cnm . belkı ıyı gelır.
selam kızlar nasılsınız?sonlara yaklaştık ama daha gelesi yok bnm kızımın
aslm hg cnm hayırlısı ıle gelsınde ne zmn gelırse gelsın..

cnm tektıkler zaten oncesınden yapıyorlar
hastaneye gıttıkten snra sadece gıydırıyorlar sonra amelıyata gırıyorsun..

oylede canm doktorum bana gunde 1 saat yuruyus verdı yapıyormuyum bu karda kısta cıkamadım tabı ama en azından market pazar yaparak bence bıraz yurumek lazım sende normal ıstıyorsun degılmı

oylede canm doktorum bana gunde 1 saat yuruyus verdı yapıyormuyum bu karda kısta cıkamadım tabı ama en azından market pazar yaparak bence bıraz yurumek lazım sende normal ıstıyorsun degılmı

Benım doktorcugum bırseycık demedı, niden acaba?
Belkı o deseydı, esım ızın verırdı dısarı cıkmama.
Sımdı yuregı agzında, her an bırsey olacak sanıyor.
Ben ıse cok rahatım.
Evet normal ıstıyorum.
Bakalım yarın catı muayenesı yapacak doktorcugum.
ınsallah uygun der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…