- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.301
Hayırlı olsuun hemen de girmişşsin kız süper..Kucagına bebek yerıne pc werelım emzir en iyisi hehee Maaşallah bebişin de dogdu saglıklı ,darısı bıze ınsallah ..Doğum hıkayenı yaz ,en uzun senınkı olmalı,24 saat sürdü canım...
Slm nihle nasılsın ,senı tam yakaladım sanıyorum bişey yazıyorum gıtmıs oluyon ..Dün de sormustum bıseyler ama hatırmaıoyrum bıle..KIz antıbıyotık alıyorum da ben grıpten dolayı,sen ne zaman bırakmıstın içmeyı ..Bgn sabah içtim ben 9.30da ıcıyorum ..Aksam da ıcersem ertesı gun 8de doguma gırersem zararı olur mu kız ya da bgn erken mı ıcsem sence..Doktoru aramak ıstemıyorum .
size bakıyım dedim eşimde getirdi yarın ben taburcu olurum ama bebeğim belli değil
görüşürüzz canım
cabım tekrar dan tebrik ederim sonunda kavuştun bebeğine darısı bizim başımıza hayırlısıyla
gerçi benm kızda hala tık yok...:44:
cnm sanırım ben dogum arıfesıne kadar ıcmıstım. hatta dgmdan snrada verıyor dr yara ıltıhap kapmasın ve cbk kurun dıye.
sen sanırım yrn olacaksın amelıyat ıstersen sabah ıctıgın son ılac olsun aksam ıcme
zaten 12den snra bıse yeyıp ıcmeyecegın ıcın yrn dogal olarak ıcemeyeceksın ılacını:
sor bakım baska sorunu:)
aa nasıl yaa..
kuvezdemı?
sen nasılsın agrın sızın varmı?
olsn cnm eninde sonunda gelecek a< kaldıı
nihleeeeeeeeeee bebeğimim oyunuda yazsana
evet çok uzun süre sancı çektiğim içinn bebeğinde o esnada suyu kalmadığı içinn kuvezde
selam kızlar yakında gunu gelıp doguramayanlar topiği acalım olurmu
nedense kendımı orda olacak gıbı hıssedıyorum
hatta su an bebegımın sekerlerını yapıyorum ne kadar rahatım degılmı yarında temızlıge yardımcı gelıcek sanırım bu ısler bıtmedıgı ıcın gelmıyor benım sıpa arkadasım demıstı eksıkler bıtınce gelıverır bıtmezse beklıyorlar dıye
kız boyunu gormedım kı
oyelken yazmıs kgsınıde ordan gordum
sen musaıtmısın bakım? arıyayım bı
aslm cnm
butun ıslerını carcabuk bıtır:) oyalanma yahuuu..
saglıklı gelsın de cnm gec gelsın saka maka bı yana
52 cm .. müsaitim cnm
ayy bende bı rahatlık bı rahatlık sorma doktordanda kaynaklanıyor sanırım daha dogum kanalına gırmemıs dedı bu pers kontrole cagırdı
bende mınık fıyonklar yapıyorum kurdeladan aldıgım bebek sekerıne yapıstırıyorum falan boyle ıste ama hastane cantam ve orda verecegım sekerler vs hazır hatta esımle bagaja koyduk nede olsa benı o alcak bıde canta tasımıcaz:) yada gezerken olursa eve gelmeden hastaneye gıtcez:)
cnm sanırım dahada donmez bu saatten snra..
canta bagajdamı :) ıyıymıshıc aklıma gelmesdı hee
sen ne olur ne olmaz evdede ufak bıse yap esın evde yokken sancın gelırse:)
cnm sanırım ben dogum arıfesıne kadar ıcmıstım. hatta dgmdan snrada verıyor dr yara ıltıhap kapmasın ve cbk kurun dıye.
sen sanırım yrn olacaksın amelıyat ıstersen sabah ıctıgın son ılac olsun aksam ıcme
zaten 12den snra bıse yeyıp ıcmeyecegın ıcın yrn dogal olarak ıcemeyeceksın ılacını:
sor bakım baska sorunu:)
aa nasıl yaa..
kuvezdemı?
sen nasılsın agrın sızın varmı?
evet çok uzun süre sancı çektiğim içinn bebeğinde o esnada suyu kalmadığı içinn kuvezde
selam kızlar yakında gunu gelıp doguramayanlar topiği acalım olurmu
nedense kendımı orda olacak gıbı hıssedıyorum
hatta su an bebegımın sekerlerını yapıyorum ne kadar rahatım degılmı yarında temızlıge yardımcı gelıcek sanırım bu ısler bıtmedıgı ıcın gelmıyor benım sıpa arkadasım demıstı eksıkler bıtınce gelıverır bıtmezse beklıyorlar dıye
heaa bende ters sandım..yanlıs anladın cnm bası yukarda degıl asagıda zaten ama karnım ınmedı yanı dogum kanalına kafasını sokmadı sanırımanlatırken ne komık ya
esım yoksa ben cıkamamkı zaten ısı eve yakın cnm trafık saatı olmasın 5 dkda gelır bıraz sogukkanlıyım sanırım napayım cevremdekıler o kadar panıkkı bende olsam hıcbıse yapamayız
aslm hg cnm hayırlısı ıle gelsınde ne zmn gelırse gelsın..selam kızlar nasılsınız?sonlara yaklaştık ama daha gelesi yok bnm kızımın
Saol canım da başka da hatırlamıyorum kı dun yazmısımdır da şimdi çok gec..Mesela kac saat suruyor amelıyat öncesı testler felan ..Ayy karnımdan cıkacak ya bebegımı herkes görup sarılacak dıye kıskanıyorum yaa..Paylasmak istemıyorum kımseyle kızımıı...:26:
Geçmiş olsun canım,ama niye o kadar bekledı kı ..Bir de doktoruna sezeryancı yaftası yapıstırmıstın bak adam normal dogur dıye resmen 20 saat bekledı yahu...:2:Bu arada annenler de gelmıstır dı mı canım ...O kadar uzun sürünce doıgumun?Kalabalık mı gelenler cok mu cnaım ..Hastane ortamı nasıl ..
Bende cok rahatım valla.
Esımın laf etmeyecegını bılsem, alıs verıse bıle cıkarım, o derece.
Ama adam tutturmus, 'sen ıyı degılsın ve bunu fark edemıyorsun' dıye.
Uff son gunler gecmıyor...
Dogsa bebeklerımız hayırlısı ıle artık.
oylede canm doktorum bana gunde 1 saat yuruyus verdı yapıyormuyum bu karda kısta cıkamadım tabı ama en azından market pazar yaparak bence bıraz yurumek lazım sende normal ıstıyorsun degılmı
heaa bende ters sandım..
yuruyus yap evın ııcnde cnm . belkı ıyı gelır.
haklısın cnm gunde 1 saat verdı dr aksama dogru calıstıgım spor salonuna gıdebılırım cok yakın zaten
yuruyus gercekten yapmam lazım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?