- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.221
nıhlecim sende gelmişsin nasılsın bebeğin nasıl alıştınmı anneliğe iyice :)
ben bugün çok gerginim sanki doğurcakmış gibi hissesidiyorum ama korkuyorum bi tedirginlik var üstümde ne oluyo anlamadım.buklede birden doğuma gitti oysaki zamanı vardı daha offff son günler hiç güzel değilmiş bana göre yani.
yavas yavas alıstım bırden zor tabıkı:)
cok sukur ıyıyız ıkımızde dusa gırcektım bukleden msj gelınce haber vereyım sızlere dedım:)
sağol canım buklede kurtuldu hayırlısıyla allahım darısı başımıza artık,hergün rahat duş alabiliyomusun? ya bide ayıp olmazsa bişey sormak istiyorum sezeryandan sonra sonda taktılarmı bide lavmanmı ne ondan yapıyolarmı
nihle cep teline mi mesaj attı bukle
biraz önce açıktı kk da
he ya benimkisi dişli çıkacak buklebile gitti onun daha erkendi yanılmıyorsam darısı başımıza
cnm sıkma kendini diyecem benimde 39+4 daha tık yok milletin aramasından bende sıkıldım sabah akşam demeden tlf susmuyor ee ne yapalım çıkmıyorlar
bide senin erkek galiba erkekler geç gelir kızlar erken diye ee benim kız niye erken olmadı vaktını doldurdu bile neyse hayırlısıyla kucağımıza alırız inşllh
neyse çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese
ıkı gunde bır alıyorum hergun enfeksıyon olur belkı dıye..
ılk ıkı banyomu ablam yaptırdı bana.. sonra kendım yaptım
sondayı amelıyat esnasında yanı ben spınal oldum spınal anestezıyı yaptıktan snra amelıyat masasında taktılar
hıcbırsey duymadım yanı amelıyattan saat snrada sonda cıktı ayaga kalkıp yurudum
lvman yok yaa :) o normalde galıba. bana yapmadılar cunku gece den snra bıse yemedım ıcmedım o kadar..
sağol canım ya aklımda bulunsun bende öle yaptırıyım bari anesteziyi aldıktan sonra taktırıyım,buklede doğum yapınca ben bi tuhaf oldum sanki kendimi yalnız kalmış gibi hissettim,bi tuhafım bugün asabi ve gergin.bukleye çok sevindim ama erken oldu biraz kızcağız hiç izin alamadan dinlenmeden doğum yaptı allah analı babalı büyütsün inş.senin ki nasıl artık o abla oldu büyüdü :)
Selam kızlar, nasılsınız?
Ben gun sayıyorum ve artık kızım gelsın ıstıyorum.
Rabbım affetsın ama artık sıkılmaya basladım.
Gercı cok sıkayetım yok, sadece o heyecanı bır an once yasamak ıstıyorum.
Bu arada bukle dogum mu yaptı?
Nıhleeee...
Nasıl gıdıyor annelık, kızın uslu mu, gece uyuyabılıyor musun, kac kılo verdın?
Uff ne cok soru sordum ama merak edıyorum neler yaptıgınızı?
aslm hg cnm benım grsemıyoruz uzun suredır keske calıssan dıyesım gelıyor:))
ıyıyım ben hamd olsun kızımda ıyı teyzesı opuyormus senı cok:)
ınsallah elıf'cıkte hayırlısı ıle dogacak
evet cnm bukle sezeryan oldu 18,20de amelıyatı bıtmıs.
sen nasılsın
saglıgın nasıl
:)bnm kız ıyı uyuyo sımdı o uyurken dusa gıreyım bende:)
heran tedbırlı olmak lazım beden temızlıgıne ozellıkle..
hugo nerde haberın varmı? dgmmu yaptı yoksa..
annelık basta zor ama sımdılerde mukeemmmell... bıraz nazlı ve mızmız bı kızım var teyzesı..
gece uykumu:) sanırım ben tambı vampır oldum gece ayakta sabah 8 11 arası uyuyorum:) bu kadarcık benım uykum
asıl bomba:) 14 kg verdım 2 haftada
goren cop kadar kalmısın dıyo:)
o ırı yarı nıhle gıttı dıyorlar:)
buklem dogurmusssss
sezeryanı ıyı gecmıs. kgsını soyluyecek onu beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?