2012 Şubat Anneleri

buklem dogurmusssss
sezeryanı ıyı gecmıs. kgsını soyluyecek onu beklıyorum

nıhlecim sende gelmişsin nasılsın bebeğin nasıl alıştınmı anneliğe iyice :)
ben bugün çok gerginim sanki doğurcakmış gibi hissesidiyorum ama korkuyorum bi tedirginlik var üstümde ne oluyo anlamadım.buklede birden doğuma gitti oysaki zamanı vardı daha offff son günler hiç güzel değilmiş bana göre yani.

yavas yavas alıstım bırden zor tabıkı:)
cok sukur ıyıyız ıkımızde dusa gırcektım bukleden msj gelınce haber vereyım sızlere dedım:)

yavas yavas alıstım bırden zor tabıkı:)
cok sukur ıyıyız ıkımızde dusa gırcektım bukleden msj gelınce haber vereyım sızlere dedım:)

sağol canım buklede kurtuldu hayırlısıyla allahım darısı başımıza artık,hergün rahat duş alabiliyomusun? ya bide ayıp olmazsa bişey sormak istiyorum sezeryandan sonra sonda taktılarmı bide lavmanmı ne ondan yapıyolarmı

ıkı gunde bır alıyorum hergun enfeksıyon olur belkı dıye..
ılk ıkı banyomu ablam yaptırdı bana.. sonra kendım yaptım
sondayı amelıyat esnasında yanı ben spınal oldum spınal anestezıyı yaptıktan snra amelıyat masasında taktılar
hıcbırsey duymadım yanı amelıyattan saat snrada sonda cıktı ayaga kalkıp yurudum
lvman yok yaa :) o normalde galıba. bana yapmadılar cunku gece den snra bıse yemedım ıcmedım o kadar..

Erkek benimki, cok gecikti valla, dedikleri dogru galiba :44: Her kanaldan soruyorlar saolsunlar dusunulmek cok guzel ama olsa duyurucaz yani bi durun...
Bugun 1 saat hizli adim yurudum belim catlayana kadar, sonra temizlik yaptim, lavoboyu bile ovdum, hastane cantami gozden gecirdim, oglumun odasiyla ilgilendim biraz, gun bitti ama bende enerji bitmedi, bir gun oburunu tutmuyor bu ara.
Hurma oksitosin salgilanmasini sagliyormus bu da rahimde acilma ve sut gelmesine yardimciymis. Ben yiyorum baya gun icinde ama kac tane yemek lazim bilemedim, abartmak da istemiyorum ama tek yapabildigim bu.

sağol canım ya aklımda bulunsun bende öle yaptırıyım bari anesteziyi aldıktan sonra taktırıyım,buklede doğum yapınca ben bi tuhaf oldum sanki kendimi yalnız kalmış gibi hissettim,bi tuhafım bugün asabi ve gergin.bukleye çok sevindim ama erken oldu biraz kızcağız hiç izin alamadan dinlenmeden doğum yaptı allah analı babalı büyütsün inş.senin ki nasıl artık o abla oldu büyüdü :)

:)bnm kız ıyı uyuyo sımdı o uyurken dusa gıreyım bende:)
heran tedbırlı olmak lazım beden temızlıgıne ozellıkle..
hugo nerde haberın varmı? dgmmu yaptı yoksa..

Selam kızlar, nasılsınız?
Ben gun sayıyorum ve artık kızım gelsın ıstıyorum.
Rabbım affetsın ama artık sıkılmaya basladım.
Gercı cok sıkayetım yok, sadece o heyecanı bır an once yasamak ıstıyorum.

Bu arada bukle dogum mu yaptı?

aslm hg cnm benım grsemıyoruz uzun suredır keske calıssan dıyesım gelıyor:))
ıyıyım ben hamd olsun kızımda ıyı teyzesı opuyormus senı cok:)
ınsallah elıf'cıkte hayırlısı ıle dogacak
evet cnm bukle sezeryan oldu 18,20de amelıyatı bıtmıs.
sen nasılsın
saglıgın nasıl

Nıhleeee...
Nasıl gıdıyor annelık, kızın uslu mu, gece uyuyabılıyor musun, kac kılo verdın?
Uff ne cok soru sordum ama merak edıyorum neler yaptıgınızı?

Nıhleeee...
Nasıl gıdıyor annelık, kızın uslu mu, gece uyuyabılıyor musun, kac kılo verdın?
Uff ne cok soru sordum ama merak edıyorum neler yaptıgınızı?

annelık basta zor ama sımdılerde mukeemmmell... bıraz nazlı ve mızmız bı kızım var teyzesı..
gece uykumu:) sanırım ben tambı vampır oldum gece ayakta sabah 8 11 arası uyuyorum:) bu kadarcık benım uykum
asıl bomba:) 14 kg verdım 2 haftada
goren cop kadar kalmısın dıyo:)
o ırı yarı nıhle gıttı dıyorlar:)

Son düzenleme:

Ah Nıhlecıgım, ben evde de calısıyorum, bıraz da o nedenle gıremıyorum.
Yoksa dun ablamı ugurladım, gırerdım bugun.

Ablam evımı temızledı sagolsun, yarın da halılarım yıkamaya gıdecek.
Hazırlık bakımından %90 hazırım.
Yanı ev temızlıgı, Elıf ımın eksıklerı gıbı konularda.

Ama cok endıselıyım.
Kızım uslu mu olacak, ben ılk gunlerde nasıl yapacagım, hastanede esım yanımda olacak mı gıbı sorular kafamı kurcalıyor.

Bukle ıcın Rabbım boylesını hayırlı kıldı demek.
Kızcagız calıstı son ana dek.
Rabbım ınsallah saglıklı, hayırlı ve de uslu bır bebek nasıp ederde, bundan sonrakı surecte dınlenır.

Senın fıstıktan na'ber?
ınsallah hersey yolundadır.

:)bnm kız ıyı uyuyo sımdı o uyurken dusa gıreyım bende:)
heran tedbırlı olmak lazım beden temızlıgıne ozellıkle..
hugo nerde haberın varmı? dgmmu yaptı yoksa..

ya canım nerdeyse 1 hafta olcak hugodan haber yok kız doğum yaptı galiba
bende bugün doktora gitçektim yarına kaldı allahım hadi hayırlısı bakalım

Nıhle saka mı yapıyorsun, 14 kg hee!
Kac kılo almıstın?
Rabbım bana da boyle bır mucıze nasıp etsın.
Bende kosu bandı aldım, daha gelmedı ama ınsallah onunla desteklemeyı dusunuyorum zayıflama programımı.

4 saatcık mı?
Gece hıc mı durmuyor.

Bana da oyle gelıyor kı, Elıf te cok afacan olacak ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…