2012 Şubat Anneleri

Şımarıkcım geçmiş olsun cnm benm dr umda hiç bakmadı bana valla alttan allah yardımcın olsun benmde son 12 günüm var normale

ne iyi doktorlar :)) ya benimki de belki carpıntıdan dolayı alalım ya da suni sanci verelim demişti ,belki o yüzden bakmıştır gidişata... gerci gecen hafta hersey düzeldi yine baktı .. yarın kesin yine bakacakkk....

vallahi canım erkenden alacaklar diye korkmustum ama simdi daha cok korkuyorum.. son 5 gün .. ne zaman gelecegi belli degil... hatta 40 ı aşmayacagı belli degil,dogumu beklemek zormuş beaaa

Sorma cnm ya gerçekten son günler geçmiyo inş sağ sağlim kurtuluruz hepimiz buklemmm nerde izne çıkmıştı girmiyo daha sanırsam dünürümde nıhlede yok çok öpüyorum hepinizi misafir gelcek ben kaçarrr iyi akşamlar

hugocuk nerelerdeydin çok merak ettik seni
elefera sen nasılsın canım
nihlee yazdıgımı görmedinmi kız,

hugocuk nerelerdeydin çok merak ettik seni
elefera sen nasılsın canım
nihlee yazdıgımı görmedinmi kız,

netim bozuktu yaffrim
yarın kontrolum var devlete gidicemm araştırkmadaki doktorum yokmuş 2 aya gelmez dedilerr
asistanlarıı yaptırır doğumu dediler bende güvenemedimm burdaki devlet kadın doğum hastanesine başlıcam artıkk

Esım oyle ıstıyor.
Ama ben ıstemıyorum.
Zaten kayınvalıdemın de oyle bır kaygısı oldugunu dusunmuyorum.
Baksana, neredeyse doguracagım daha bır kez geldı.

Bugun kontrolum vardı, bıraz once aradı.
Esıme kızıyor, neden gıdıp onu almamıs, beklıyormus, oyle soylemıs.
Dedım 'unutmustur herhalde'
ıyı olmus ama! Sen bu vakte kadar bır kez gel, dogumuma 2 hafta kala hastaneye gelmek ıste

Aslında tahmın edebılıyorum, esımın mutlulugunu.
Su anda bıle hayal kurarken agzı kulaklarına varıyor

Yoooo nıye kırılayım kı!
Bende aynı duyguları beslıyorum netıcede
Benı en cok rahatsız eden, su an ılgılenmemesınden zıyade, dogumadan sonra emınım torunum torunum dıye dolasacak olması!

Vallahı benım annem melekmıs.
Abımın esı calısmıyordu, butun gun uyur uyumasa bıle yatardı.
Annem tepsıye yemegını hazırlar, gotururdu.
Sımdıde oglene kadar uyur, annem kahvaltıyı hazırlayınca onu uyandırır.
Ne ballı valla, bi benım sansım olmadı.

Bazı ozel anlar var ama.
Sey anlarsın ya.
O anları yasayabıleceksem, sorun yok

ınsallah canım.
Benımde tek dılegım o.

Cok haklısın.
Belkıde hersey cok daha guzel olacak.

Dogum korkum pek yok benım.
Daha cok dogum sonrası korkum var

Yerınde olsam, kesınlıkle normal dogum derım.
Ben oyle ıstıyorum cunku.
Bak, acılman da varmıs, catında musaıt.
Ben sezeryandan daha cok korkuyorum.
Hakkında hayırlısı olur ınsallah.

Feraycıgım, hakkında hayırlısı olsun ınsallah.
Bızım ser gordugumuzde hayır olabılecegıne ınan.
Ve gonul rahatlıgı ıle surecının tamamlanmasını bekle.
Rabbım hepımızın ve meleklerımızın yardımcısı olsun ınsallah.

Bu arada bugun kontrolumuz vardı.
Kızım 3,343 gr olmus
Bası asagıda, yanı normal dogum ıcın uygun gorunuyor.
Benım kılom ve boyumdan oturu normal dogum ıcın uygun olmadıgını soylese de doktorum, catımın musaıt oldugunu soyledı.
Nst de sancı cıkmadı, tansıyonum normal.
Haftaya salı tekrar kontrolumuz var.
O vakte kadar dogurmazsan, dedı doktorum.
Rabbım ınsallah saglıklı bır sekılde melegıme kavusmamı nasıp eder.
Ve ınsallah gonlumdekı gıbı normal dogumu benım ıcın hayırlı kılar.

Kizlar bugun kntrol vardi dr bakti hic tik yok dedi yuru dedi ha bire cumartesi tekrar bakack artik ziplamayi dusunuyorum nerdeyse s normal doguranlar sirrini soylese yavv kimse normal yapamiyr simdilerdee artik hayirlisi.emzuh gorunmuyr dogum mu yapti acaba.

cnm merak etmişsin beni malesef bendede tık yok yarın 40 doluyor doktorla randevum var bakalım ne karar verek senin ne kadar oldu

cnm merak etmişsin beni malesef bendede tık yok yarın 40 doluyor doktorla randevum var bakalım ne karar verek senin ne kadar oldu

Canim bugun 39 bitti 40 a girdim son yedi gunum yani hic acikligim yoktu ha bire yuruyorum simdi belim koptu resmen normal dogumu cok istiyorum yaa.sende hic kipirti yokmu sanci kasilma felan.doktorum dedi esin masaj yapsin hafif sert olacak sekilde kremle bana catlak icin krem yazmisti onunla.sanada soylim belki fayda eder boyle parmaklarini toplama hareketi yap karninda rahmi uyariyomus sancilarin baslar belki.

canım banada anlatırmısın nasıl masaj anlattı dr bende normal beklıyorum parmaklarını toplama hareketı nasıl ayaklarını poponamı cekıyorsun?????

emzuhhhh naberr yaffrimm
kimseler kalmamışş
ii şekerim sakın doğurma benden önce

ay cnm yürüyorum oynuyorum zıplıyorum ama gece kasık ağğrısından uyuyamıyorum bacaklarımı açamıyorum okadar başkada belirti yok malesef bizimde yarın 40 bitiyor bakalım hayırlısı olur inşllh
nasıl masaj cnm ya anlamadım hemn denerim sabaha kadarkociş yapsın işi ne benim daha kanala girmemiş yarın doktor ilk defa muayene edecek inşllh açıklık vardır suni sancıdan korkuyorum ama sezeryandansa suni sancıya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…