- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.461
Şımarıkcım geçmiş olsun cnm benm dr umda hiç bakmadı bana valla alttan allah yardımcın olsun benmde son 12 günüm var normale
hugocuk nerelerdeydin çok merak ettik seni
elefera sen nasılsın canım
nihlee yazdıgımı görmedinmi kız,
yanında kayınvalıdenmı kalacaksımdıden kolay gelsın balım..
evde yanlız olmak zor ya bugun ılk defa yanlız kaldım bende evde yrn ınsallah annem gelecek.
helekı esım ıse basladıktan snra bı bosluk olustu bende:)
bosver gelmesın kayınvalıden daha ıyı..
vallahı sıze bıse dıyım evlılıgımde esımı hıc boylesıne mutlu gormemıstım
nıhle aslı oldu olası esım cok mutlu ve asırı deger verıyor kızımla bana
emınım sııznkılerde oyle olacak
bende ılk baslarda alısamadım
ıstemedım desem yerıdır. (sımdı o gunlere cok uzuluyorum)
ama sımdı uyurken onu ızlıyorum saatlerce bıkmadan...
kızım buyusede beraber carsı pazar gezsek dıye sabırsızlanıyorm
cnm bıse dıyetcegımm ama kırılırsın dıye korkuyorum..
ama duramıyorum:)
su kayınvalıdenı yolasım gelıyor. neden sana ıyı davranmıyorum
anlam veremıyorum..
senı ıstemıyor gıbı hadı oyle dıyelım oglunun hatırına sana ıyı davranması lazım
sonucta onun torunu...!
grsz cnm kendıne cokcok ıyı bak opuyorum kocaman senı..
elıf'ıme dıkkat et..
kızlar annemle konuştum da diyor ki bebek doğunca herşey
daha güzel olucak. ben buna inanmak istiyorum,
özel hayatım kalmıcak ama dedim
üçünüz sarılıp uyuyunca hiç aklına gelmicek böle şeyler dedi.
işte böyle, pozitif olmamız lazımmmm :)
ınsallah canım.canım iyi olmasını ummaktan başka çağremiz yok benimde hamileleğim palnsızdı isteyen taraf eşimdi ona bile süpriz oldu ,başlarda kabullenememiştim zaten, zamanla değişti tabi duygularım yani ister isteyerek olsun ister palansız olsun bir şekilde geldiler inşallah en sağlıklı en güzel şekilde katılırlar hayatımıza bizde sonradan onlara baktıkça bu korkulardan dolayı utanalım kendimizden :))
kızlar hiç sıkmayın canınızı ve hiç endişe etmeyin
evet hayatımız hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak ama bu nasıl baktığınıza bağlı
isterseniz buna daha güzel daha anlamlı olacak diyebilirsiniz mesela :)
doğumdan sonra adapte olmak çok zor buna hazır olun
doğumun verdiği yorgunluk ve bebeği beslemek zorunda olmak bianda ayarlarını bozuyor insanın
ilk 10 gün bocaladım ben, gelen gidenler, uykusuzluk, evde sürekli ağlayan ve niye ağladığını anlayamadığım bi bebek beni manyak etti.
ama inanın o ilk adaptasyonu atlattıktan sonra, sürekli sevip ısırıp yemek istediğiniz ve bakıp bakıp hayrete düştüğünüz minicik suratlı yavrunuzu gördükçe bütün sıkıntılar gidiyo.
hiç kafanıza takmayın
doğum korkusunu unutun çünkü inanın öyle abartılacak bişey değil. kendinizi doktorunuza ve ekibine bırakın. herşey güzel olcak :))
merhaba kızlar ortalıkta kimsecikler yok yine,gerçi kimse merak etmemiş ama ben yinede yazıyım dün gitmediğim doktor randevuma bugün gittim önce nst çektirdik ve düzenli aralıklarla sancı çıktı,sonra doktor nst sonucunu gördükten sonra alttan muayene edelim açılma varmı diye bakalım dedi. çatı muayenesi hiç hoş bişey değil,bende bide varis olduğu için doğum şekline karar verelim artık dedi.açılmam da varmış nerdeyse doğuruyosun kız ne geziyosun diye espiri yaptı.varisin normal normal doğuma engel olmadığını söyledi,doktora göre normal yapalım sabah akşam gelir zaten diyo,herşey normal doğum için uygun dedi ama ben karar veremiyorum kızlar çok kararsızım kimsede yok fikir versin.şuan evdeyim evde bekle dedi doktor daha fazla sıklaşırsa gelirsin dedi.hem düşün doğum şeklini bana göre normal doğum ama istemediğin bişeyi ben sana zorla yaptıramam dedi.napacağıma karar veremiyorum.sancılarımda gelip gidiyo karar vermem lazım,sezeryan olan arkadaşlar nediyosunuz ?yada normal yapan arkadaşlar bi fikir verirseniz çok mutlu olurum.çok fazla sancı çekip sonra sezeryana girmek istemiyorum.sezeryan olcaksam sancı bari çekmiyim.şuanda bile bu sancı bu kadar etkiliyosa bilmiyorum offff...
ArkadasLar seLamun aLeykum.
Nıhayet uLastım sıze.
HamdoLSun ıyıyım merak ettıqınız ıcın aLLah raqzı oLSun.
NıhLe canSın huySuzumun anneSi...
PazarteSi Yanı dun sabah 9da rutin nst kontroLüm vardı qittik annemLe nstyi Harika buLan doktorum tansıyOnumu öLctü
TansıyOnum 17/8 cıktı
pazar aksamıda babam öLcmustu ve 14 cıkmıstı
'' Dıkkat et Kızım tuzLu faLan yeme bak hıC hoıs deqıL bu durum dedı '' ...
doktordada 17/8 cıkınCa bende Şok oLdum doktorda annemde.
Çünkü hastaneye yuruyerek qıdeCek kadar ıyıydım
BaŞım dinÇti
buLantı dÖnme haLsizLik aqız kuruLuqu faLan yOktu...
sadece inanıLmaz şişmiŞti eLLerim ve ayak baCakLarım...
Doktor hemen idrar istedi benden ve idrarın durumuna qöre doquma aLıcam seni Feray dedi
Buda 2. Şok oLdu ...
idrar TahLiLini yaptırdık doktor proteiN yOk ama enfeksiOn qoruyorum idrarında
ve bu tansiyOn düşene kadar burdaSın dedi
Serum taktıLar inanıLmaz qoqus yanması çektim
birdenbire durmadaN kusma isteqi qeLmeye baŞLadı ama ne mümkün qeLmiOrki öqürüOrum reSmen :SSSS
Tek istediqim doqumun qercekLeşmemesi idi aqLaya aqLaya duaLar ettim tüm qün
O daha minicik 36. Haftasında
ve bu durumun tek sorumLusu ben oLucam doqum qercekLesırse. Tuza sekere dıkkat etmedıqım iÇin.
serumum bittiqinde tansiyOnum 13Lere indi
dktorumdakı rahatLama ifadesini size anLatamam kadın reSmen benimLe 9 doqurdu ortada foL yumurta yokken durduk yere dOqum yaptırıcaktı.
akSam uzerı 5bucukTa cıktık hastaneden.
Doktorum saLı sabahından carsamba sabahına kadar ıdrarını bırıktırıyosun.
24 saatLık ıdrarını qetırıp carsamba sabahı tahLıL ettırıOsun ve bana qetırıOsun
sOnuca qore Ya doquma qıreceksın Yada bekLıcez normaL surecımızı ve
Buna tansıyOnunda baqLı tabıkı dedi.
idrarı bırıktırdım sabah 7/30 da hastanede oLucaz
TansıyOndan korkmuyOrum onu saknLeştirdim qerçi haLa 13 14 oLuyor ama
idrar sOnucundan korkuyorum.
Cepten qırebıLırsem yazmaya caLısırım hastanedyken
yOksa zaten ınadım ınat ewıme qerı qeLırım nete qırer uLasırım sıze.
( Annem tutturuyo bızde kaL artık evde tek durma dıye )
CataLa aLınmaz Yada kesiLip biçiLmezSem tabe :)
Sizi sewiyOrum Hepiniz Kendinize iyi bakın
akLım sizde raßßim korusun hepinizi
Hakkınızıda heLaL edin Ne oLur ne oLmaz.
Öptüm hepinizi tek tek qörüşmek üzere.
Selam kızlar bennebileyim sezeryan olcktı bugün haber varmı bizde dün dr gittik 3 250 gr olmuk sağlığı iyi ayın 20 sine kadar beklicekmişim sancımı
cnm merak etmişsin beni malesef bendede tık yok yarın 40 doluyor doktorla randevum var bakalım ne karar verek senin ne kadar olduKizlar bugun kntrol vardi dr bakti hic tik yok dedi yuru dedi ha bire cumartesi tekrar bakack artik ziplamayi dusunuyorum nerdeyse s normal doguranlar sirrini soylese yavv kimse normal yapamiyr simdilerdee artik hayirlisi.emzuh gorunmuyr dogum mu yapti acaba.
cnm merak etmişsin beni malesef bendede tık yok yarın 40 doluyor doktorla randevum var bakalım ne karar verek senin ne kadar oldu
öfff bugünde ağrım varr adet sancisi gibiii[/
Doguruverirsin kiz ne sancisiymis bu acikligin felan varmi sen normalmi olcaksin
Canim bugun 39 bitti 40 a girdim son yedi gunum yani hic acikligim yoktu ha bire yuruyorum simdi belim koptu resmen normal dogumu cok istiyorum yaa.sende hic kipirti yokmu sanci kasilma felan.doktorum dedi esin masaj yapsin hafif sert olacak sekilde kremle bana catlak icin krem yazmisti onunla.sanada soylim belki fayda eder boyle parmaklarini toplama hareketi yap karninda rahmi uyariyomus sancilarin baslar belki.
öfff bugünde ağrım varr adet sancisi gibiii[/
Doguruverirsin kiz ne sancisiymis bu acikligin felan varmi sen normalmi olcaksin
açıklık nasıl belli oluyoo daha hiç alttan muayene edilmedimm
belim ağrıyo düzenlii adet sancısı gibi sancılarım varr
normal değil sezeryan şimdilik
ters çünkü
açıklık nasıl belli oluyoo daha hiç alttan muayene edilmedimm
belim ağrıyo düzenlii adet sancısı gibi sancılarım varr
normal değil sezeryan şimdilik
ters çünkü
ayy bende hıc olmadım catı muayenesı yarın ılk kez olcam sanırım arada banada sancı vuruyor sen kaç haftalıksın tam ?
ii şekerim sakın doğurma benden önceemzuhhhh naberr yaffrimm
kimseler kalmamışş
Canim bugun 39 bitti 40 a girdim son yedi gunum yani hic acikligim yoktu ha bire yuruyorum simdi belim koptu resmen normal dogumu cok istiyorum yaa.sende hic kipirti yokmu sanci kasilma felan.doktorum dedi esin masaj yapsin hafif sert olacak sekilde kremle bana catlak icin krem yazmisti onunla.sanada soylim belki fayda eder boyle parmaklarini toplama hareketi yap karninda rahmi uyariyomus sancilarin baslar belki.
ayy bende hıc olmadım catı muayenesı yarın ılk kez olcam sanırım arada banada sancı vuruyor sen kaç haftalıksın tam ?
sata göre 35 ama 36 hafta ile uyumlu gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?