- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.501
anladım canım tesekkur ederım sonucta masajıda karnımıza yapıyoruz yanı ben bunu anlamamıstım bacaklaramı kasıklaramı dıye dusunuyordum
Selam kizlar.. girmiyorum pek giremiyorum daha dogrusu buyuk kizimin orta kulak sorunuyla ugrasiyorduk sonunda ameliyata karar verildi mayis gibi ameliyat olcak kucuk bir operasyonla kulak zarina tüp takilcak sonrada surekli orta kulak iltihabi olmicak insallah...
dun dogum yapacagim hastanede kontrolum vardi ve bebisin kucuk oldugunu soylediler 10gun zaman verdi dr eger gelismezse dogumu baslaticakalrmis. cok moralim bozuldu haliyle..kendi doktorumda tatilde ulasamadim sinir oldum. dilerim 10gun icinde kendi gelirde sezeryan yada suni sanci cekmek zorunda kalmam.. hic keyfim yok anlicaginiz yinede allah saglik versin tabiki. bu arada dogum yapmis annelere gecmis olsun diliyorum allah saglikla bebislerini buyutmeyi nasip etsin, bizler gibi sirasini bekleyen annelerede bir avazda diyorum :) allah saglikla her anneye bebisini kucagina almayi nasip etsin ins!
Yok yok tamamen parmaklarla sen kac haftaliksin acikligina bakildimi hic
ben 39 oldum cok sukur sımdıye kadar hıc bakmadı doktorum daha dogum kanalına gırmemıs demıstı ama yarın kontrolum var ozaman bakarz demıstı sankı sancımda var kasıklarım gerıldı ıyıce doguma alırmı bılmıyorum ama yarın hazırlıklı olıucam ben
ben 39 oldum cok sukur sımdıye kadar hıc bakmadı doktorum daha dogum kanalına gırmemıs demıstı ama yarın kontrolum var ozaman bakarz demıstı sankı sancımda var kasıklarım gerıldı ıyıce doguma alırmı bılmıyorum ama yarın hazırlıklı olıucam ben
İnsallah vardir acikligin suni sanciylada destekler dogurur glirsin belki eve hadi hayirlisi.
Selam sende ben gibi şanslı gruptansın desene :) benimde dr henüz alttan hiç bakmadı çatı muayenesini son 10 gün kala yaparız dedi ama ben şubat 1 den beri bekliyorum bebeğimi çünkü bebeğim doğum kanalında 2 hatadır zaten yavrum hiç yukarlara çıkamadıki hep ödüm koptu kaybedicem diye ama allah ıma şükürle olsun bu haftaları gördük şimdi haftalık kontrollerim benimki kilolu olduğu için erken muayeneye gerek yok dedi zaten 4 dü geçerse direk sezeryan dedi şimdi 39 diyor haftasına kilosu 3.400 benim tosun :)
insallah cnm senınde hayırlı olan vakıtte dogumun baslar hemen olsun ıstemıyorum ama 40ı gecersemde korkarım galıba tehlıkeye gırdımı dıye benım sat 16 mayıs doktorum 18 subat son gunum hesaplıyor yanı burdakı tıckera gore 3 gun fazla sayıyor nedense anlamadım hala bu farkı senın sat kaç
E senin daha varmis baya benim 11 mayis 15 subata kadar dogurman lazim dedi dr seninde 20 subat olmasi lazim daha baya var.40 i gecsin bende istemiyorum doktorumda musade etmiyo 14 subata kadar normal olsun diye her yoludeneriz dedi bol yurume felan onerdi olmazsa son care sezaren dedi.ins hersey dogal akisinda olur cok dua ediyrum ameliyata muhtac olmayayim.ama hayirlisi oysa tereddutsuz olurum yeterki saglikli olsun.bakalim dr yarin ne dicek sana cok merak ettim hadi hayirlisi
İyi geceler annişler.Umarım herşey yolundadır:) Benim bebeğim bugün 1 haftalık oldu:) Annelik harika bir duygu. Hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)
amin canm senınde gozun aydın allah analı babalı buyutsun yavrunu nasıl oldu dogumun anlatsana:)
teşekkür ederim canım çok sağol :)ben bel fıtığından dolayı sezeryan oldum 1 hafta erken aldılar.herşey yolunda gıttı çok şukur.ılk bır kaç gun baya ağrı çektim şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum ama hala sezeryan yeri acıyor.nedenıde bebeği emdirmek için kucağıma alıyorum o karnıma baskı yapıyor.inşallah bugunlerıde atlatıcam.ilk gunden emzirmeye başladım 3.gun sutum geldı şimdi düzenli bır şekılde emziriyorum bebeğimi.beklenen uykusuz geceler başladı :))
masallah emsınde bırazcık uykusuz kal annesı aman en onemlısı o bılıyorsun zmnla uykusu uzayacak onunda buyucek
her hafta gidiyom canım :)) hergüne kalbim dayanmaz sanırım
bende dogum sırasındakilerden korkuyorum ,eşim diyor niye korkuyon dr a alıştın ya,bende diyorum bir tek dr ellese tamam diyorum ebeleri netcez :))
allahım su dogum olsa da ellenme korkum gitse :)) su ellenme korkusuna sezeryana girecem son dakika :)) ya da 4 cm acılmadan snra epidural normale kayacam cok zorlanırsam
evde acılmam olur da 6cm yle falan gitsem , yine dogurayım diyorum en fazla 5 kere ellerler heralde o zaman
yahu girinde su psikolojiden kurtarın beni...normal günüme 5 gün kaldıııııııı...yardım edin destek verin bozusmus psikomaaaaaaaaaa
selamlarr
şimcik doktor kontrolunden geldikk
36 haftalık sata göre ama 37 hafta 5 günlük çıkıyo tosunumm
doktor doğum başladığında bile dönebilir bekleriz dedii
içimden bir hiss bebişimin zamanı gelince geleceğini söylüyoo nedensee
3 kilo 200 gram olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?