- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.421
Hıı bebekLerımızı aLınca unutuCaz dımı?
Unutturcam ben ona bi çıkSın dıŞarı bak nasıL kemiriyOrum kıÇını baŞını rahatLadınmı aha Çıktın die :)))))))))))
aqzıma Çıktı reSmen 2 saat once. HaLada oyLe kütLe qibi duruyO.
Kızımda istemiO cıkmayı attı yukarı kendini
doqurmıCam banane ıstemıyOrum sımdı razıyım kasınmaya tekmeLere kasıLmaLara uykuSuzLuqa dönemeyiŞLere ama şimdi oLmazzzzzz((((((((
oy oy gecıcek canım ıslalhhh
evet bı gelsınler bende dıyorum ısırcam dıyee:)
NıhLeyı bekLeyeyım 11/30 a Kadar.
Yoksa qecmısı Okur qorur herhaLde.
eLma sen nasıLsın Canım ıyımısın varmı sıkıntın?
kızlar feci kar yağıyor burda yollar kapanıyor gibi korkmuyo değilim hani bu havalarda doğum yapmaktan:18:
canım sancım var açılmam var karar aşamasındayım evde bekliyorum bakalım artık hayırlısı sen nasılsın beklermi seninki bir iki hafta daha?tansiyon inş.sorun olmaz çok fazla
ya canım işte beni korkutan varis allahım onu kimseye vermesin sancı girdikçe daha fazla şişiyo ve ağrı yapıyo ondan korkuyorum.doktorumda bana bıraktı bugün gerekli açıklamayı yaptıktan sonra oda haklı varis bize engel biyerde değil diyo normal doğum için herşey okadar normal diyo :)) ama ben sana zorla normal yaptıramam tabi karar senin dedi.sabaha kadar düşüncem artık :)) sende bi hareket yokmu ?sancı falan
bende canım kafayı yıcem kasıntılarla doktorum dıyorkı kasıntı yuzund eerken doguranlar bıle varmıs kotu bısey
canım benım bebk önde gıdyordu ya ona bırak hızlı kılo alıyordu sözde ben bugn gıttım sezeryanı konuscaktım amma doktrum bıraz daha beklem kararı aldı sasırdı kaldı oğlumun kılo alısı normalmıs 14 una kadr beklıcem dedı geldı geldı gelmedı 14 unda sabah 9 bı erkek daha gleıyor topıgımıze kısmetse :)
senın canım bellımı?
Bbye meraba canım , doğumuna çok az kalmış hayırlısı inşallah. kaç kilo olmuş bebişin?
valla hareket cok masallah ama ayak kol bacak darbesı :) sancım falan yok yanı yuruyus yaptm bugun hergun yurucem artık olsun dıye napalım sozde erkek gec gelırmıs aman cevremde ne kadsr hamıle varsa dogrdu ınanmıyorm bole selere benden sonra dogurcsk bır arkadasm da dun dogurdu gercı erken oldu onun 36 ıcındeydı bılmıyorum beklemedıgım bı anda gelıcek sanırım:44:
ya bende hiç beklemiyodum bugün normal kontrolüm vardı onun için gittim.sancım arada oluyodu ama ben onu pek önemsemiyodum o yine doğum sancısıymış nebiliyim açılmada olmuş,öle deyince bi tırstım yani normal zamanını beklemez deyince bakalım artık hayırlısı ama iyi terletiyo valla sancı
canım benim her an gelebilir bugün nst ye girdik sancı var açılmada var ama eve git burda stres olma dedi yarın yine gidicem bakalım ben sezeryan diyorum doktor normal diyo yarın karar vericez artık.hem sancım var şuan biyandan da yazıyorum sancımı çaktırmamak için ama zormuş valla
Oyy ınsaLLah qeLir qecer anLamazsın nasıL oLduqunu.
İçine hanqisi siniyOrsa Ona karar ver bitanem.
Benimki şimdiLik muamma.
TansiyOnumu 20 dakıka once yıne öLctum 13 7 cıktı.
Idrara ne dıcek tansıyOn ne oLucak bakaLım sabah.
allah yardımcın olsun dularım senınle olucak umarım senın ıcın hayırlı olan kararverırısın normal olursa bende sanslısın bende cok sıyorum bı avazda sualr seller gıbı gelrı ısalalh bebegın ama sezeryanda olsa sonucata ıkınıznde saglıgı önemlı umarım gusel hberlerl gelrısınnn cnm
ßen cıkayım sızLere ıyı qeceLer KızLar.
Saßah erkenden hastanede oLmaLıyım maLum. Uyumadan oncede bıraz kuran Okuyayım dua edeyım
elma canım raßßım yardımCın oLSun ınsaLLah aLLaha emanetSın.
Kendınıze ıyı bakın kızLar qorusuruz.
bende her gce ter ıcınde uyanıyorm bazen aksamları kasıklarmda adet agrısı gıbı agrı oluyor ama bugun yok bunlarda sancı belırtısı olabılır deglmı pers kontrolm var benmde
İyim canım çok teşekkürler, ben de dün gittim doktora 3400 gr bebiş. Karar verdin mi diye sordu ben de normal doğumu beklicem dedim. tmm dedi. 2 hafta sonra gel dedi, bu süreçte bişi olursa sancı kanama falan acile gelirsiniz direkt dedi. ama bebeğin kafa gelişimi 40 haftalık görünüyor ultrasanda ben de cok mu zorlanırım diye sordum o da o ancak doğumda belli olur o dedi. Böyle yani beklicez bakalım , hayırlısı inşallah hepimiz için.
evet benim geçen hafta öyleydi ama çok oralı olmamıştım.ara ara gidip geliyodu bende sanıyorum pantolonum yada çamaşırım sıkıyo karnımı. işte insan bilmiyo ya tecrübesiz olunca şimdi anladım doğum sancımmış.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?