2012 Şubat Anneleri

NıhLeyı bekLeyeyım 11/30 a Kadar.
Yoksa qecmısı Okur qorur herhaLde.

eLma sen nasıLsın Canım ıyımısın varmı sıkıntın?

canım sancım var açılmam var karar aşamasındayım evde bekliyorum bakalım artık hayırlısı sen nasılsın beklermi seninki bir iki hafta daha?tansiyon inş.sorun olmaz çok fazla

canım sancım var açılmam var karar aşamasındayım evde bekliyorum bakalım artık hayırlısı sen nasılsın beklermi seninki bir iki hafta daha?tansiyon inş.sorun olmaz çok fazla

Oyy ınsaLLah qeLir qecer anLamazsın nasıL oLduqunu.
İçine hanqisi siniyOrsa Ona karar ver bitanem.

Benimki şimdiLik muamma.
TansiyOnumu 20 dakıka once yıne öLctum 13 7 cıktı.
Idrara ne dıcek tansıyOn ne oLucak bakaLım sabah.

valla hareket cok masallah ama ayak kol bacak darbesı :) sancım falan yok yanı yuruyus yaptm bugun hergun yurucem artık olsun dıye napalım sozde erkek gec gelırmıs aman cevremde ne kadsr hamıle varsa dogrdu ınanmıyorm bole selere benden sonra dogurcsk bır arkadasm da dun dogurdu gercı erken oldu onun 36 ıcındeydı bılmıyorum beklemedıgım bı anda gelıcek sanırım:44:

canım benim her an gelebilir bugün nst ye girdik sancı var açılmada var ama eve git burda stres olma dedi yarın yine gidicem bakalım ben sezeryan diyorum doktor normal diyo yarın karar vericez artık.hem sancım var şuan biyandan da yazıyorum sancımı çaktırmamak için ama zormuş valla

ya bende hiç beklemiyodum bugün normal kontrolüm vardı onun için gittim.sancım arada oluyodu ama ben onu pek önemsemiyodum o yine doğum sancısıymış nebiliyim açılmada olmuş,öle deyince bi tırstım yani normal zamanını beklemez deyince bakalım artık hayırlısı ama iyi terletiyo valla sancı

bende her gce ter ıcınde uyanıyorm bazen aksamları kasıklarmda adet agrısı gıbı agrı oluyor ama bugun yok bunlarda sancı belırtısı olabılır deglmı pers kontrolm var benmde

allah yardımcın olsun dularım senınle olucak umarım senın ıcın hayırlı olan kararverırısın normal olursa bende sanslısın bende cok sıyorum bı avazda sualr seller gıbı gelrı ısalalh bebegın ama sezeryanda olsa sonucata ıkınıznde saglıgı önemlı umarım gusel hberlerl gelrısınnn cnm

hakkımızda hayırlısı inş.hepimiz için sancı girdiğinde hep dua ediyorum valla dualarımda hep sizlerde varsınız.zaten öle bişeyki insan sancı girince dua ediyomuş aklına sadece dua geliyomuş yani onu anladım.

ßen cıkayım sızLere ıyı qeceLer KızLar.
Saßah erkenden hastanede oLmaLıyım maLum. Uyumadan oncede bıraz kuran Okuyayım dua edeyım

elma canım raßßım yardımCın oLSun ınsaLLah aLLaha emanetSın.

Kendınıze ıyı bakın kızLar qorusuruz.

allah razı olsun canım inş.hepimiz güzel haberlerle geliriz.

sağol canım sende allaha emanet ol rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin kendine ve bebeğine dikkat et iyigeceler

İyim canım çok teşekkürler, ben de dün gittim doktora 3400 gr bebiş. Karar verdin mi diye sordu ben de normal doğumu beklicem dedim. tmm dedi. 2 hafta sonra gel dedi, bu süreçte bişi olursa sancı kanama falan acile gelirsiniz direkt dedi. ama bebeğin kafa gelişimi 40 haftalık görünüyor ultrasanda ben de cok mu zorlanırım diye sordum o da o ancak doğumda belli olur o dedi. Böyle yani beklicez bakalım , hayırlısı inşallah hepimiz için.

bende her gce ter ıcınde uyanıyorm bazen aksamları kasıklarmda adet agrısı gıbı agrı oluyor ama bugun yok bunlarda sancı belırtısı olabılır deglmı pers kontrolm var benmde

evet benim geçen hafta öyleydi ama çok oralı olmamıştım.ara ara gidip geliyodu bende sanıyorum pantolonum yada çamaşırım sıkıyo karnımı. işte insan bilmiyo ya tecrübesiz olunca şimdi anladım doğum sancımmış.:)

allah yardımcın olsun canım umarım bı avda kurtulsun sular seller gıbı gecer dogumun ısallhhh :)ıcını ferah tut

insallah benımde oyledır canım aynen tecrubesız olunca neyın ne oldugunu anlamıyoruz bı gece batma hıssettım tamam bugun olcak dedım bı tuvalete cıktım gectı
bazende sankı altıma kacırcak gıbı baskı hıssedıyorum sanrım oglum yapıyo asagı bastırıyor o anda bu arada karnım ınmedı benm plates topu gıbı dımdık senın nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…