2012 Şubat Anneleri

benimki indi canım bugün daha çok indi,bana bu anlattıkların çok tanıdık geldi :) bende öyleydim çünkü şuan onların daha şiddetlisini hissediyorum gelip gidiyo

hadi kızlar bende çıkıyorum yatıyım inş.uyuyabilirim hepinize iyiakşamlar tatlı uykular sabah herkes hayırlı haberlerle gelir inş. :)

benimki indi canım bugün daha çok indi,bana bu anlattıkların çok tanıdık geldi :) bende öyleydim çünkü şuan onların daha şiddetlisini hissediyorum gelip gidiyo

hadı yaa ozaman persembe dr actı muayenesı yapınca acılmıs olabılırım yanı ay sevındım cnm ınsallah oyledır umutsuzluga kapılmaya baslamıstım vallahı
Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsın sanada yarın ıcın Allah yardımcın olsun canım
hepinizi opuyorum ıyı gecelerrr

Çok teşekkur canım ,biz de yaptık kadın dogum katı dısında bır odaya yatışı...Hemen net bagladık ..Eşim al kadınlar klubu actım sana dıyor...

Darısı basımıza ınsallah diğerlerı gıbı kolayca kurtuluruz canım..Şu an eşimle geldık,mılletın her kafadan dırdırları bızı kacmaya yönelttı ..İzin werırse doktor onunla girecegız ınsallah doguma da 11e doğru alacak canım..Hemşireler kan yolumu actı,nabız tansıyon ölctuler..Bir sürü kagıt ımzalattılar..Bir sürü soru sordular,yenı yenı yerlestık ..İnşallah yarın aksama haberdar ederım ,herkes gelır cunkı dogum sonradı bılgısayara gırmem zor..Öptum kızlar..

nst ıcın geldı hemsıreee ılk kez sancım cıktı kızlaaarrr...Meger kıpırdaması sandıgım sey sancı cıktı...İnşallah sabreder fırlama kızım 11e kadaarrr...Bi de öksurunce dewamlı su gıbı bıseler geldiii...Tırsıyorumm..Son uyuyabılecegım gecemi heyecanla gecırıyorum..Uyumak ne mumkun...

Kimse yook muuuu...Az önce nstde 90lara waran sancım cıktı..Kızlar sadece regl agrısı gibi birşey,normal düşünenlere ideal bence...Hatta sancı cıkkmasa anlamazdım..Çatıdan korkmasam baktırıp normale dönmek bıle ısteyebılırdım...İlginç...Ağrı eşiği yüksek olanlar cok hıssetmıyormuş...Demek ben de onlardanımmm,tüüühh...Birazdan annemler gelır..Görüşmek üzere kızlaarrr..Darısı başınızaa...

canım hadi kolay doğumlar sana dualarım seninle.. o ağrılar şimdi öyle birazdan daha fazla hissedersin ama olsun bebeğini sağ salim alırsın inş kucağına

Canım.. Allah yar ve yardımcın olsun bennebileyim...
Haber ver bizlere..
Sanırım şu saatlerde muhtemelen bebek doğmuştur..
Sakin ol canım....
Allah kolay doğumlar nasip eylesin her birimize..

canım hadi kolay doğumlar sana dualarım seninle.. o ağrılar şimdi öyle birazdan daha fazla hissedersin ama olsun bebeğini sağ salim alırsın inş kucağına

Canım bukleem..
Doğum hikayeni bir ağlayarak bir gülerek okudum..
Allah analı babalı büyütsün kuzunu da..

Amin canım..
Sen benden öncesin ama bakarsın bir gün geç gelir yaramazın...
Sağol canım doğum sonrası artık doktora göstereceğim bebeği

Sağol canım.. Şimdi gördüm.. sen ne yaptın doğum olmuştur sanırım...
Allah analı babalı büyütsün...

selamm kıslarr
allah hepinizin yardımcısı olsunn
geceleri çokk terliyorumm gece uyanıp üstümü değiştiriyorumm
kasık ağrıları bendede varr adet olacakmışım gibi ama ntsde normal diyordu doktor bu haftalar için
zaten doktorumu değiştirdimm yarın devlet kadındoğum hastanesine gidicemm araştırmaya gidiyodum ama orda her seferinde değişik asistan geliyo hepsi farklı ölçüyo filan hepsi farkli şeyler söylüyoo
bizde şaşıırıyoruz hangisine inanıcaz diyee
devlette gökçe bey varmış çok iyi filan diye duydum ona gidicemm
off burdada doktor sorun valla

günaydın kızlar, herkese çatı muayenesi yapmış galiba doktorları,bnde normal düşünüyorum bebek biraz büyük sezeryanda olabilir dedi doktorum ama bekleyelim normal olması için dedi sancıyla gel öyle bakalım dedi çatına

ne iyi dorktorun varmış, benimkisi de her gördügünde elliyor artık :)) yarın yine gidecegim, yine eller :)

bu arada 2 gündür karnım kasılıyorr,bacaklarımı da kapatıp yürüyemiyorummm :S nasıl muayene ettircegim acaba yarın , vajinada tokluk hissediyorummmm,baskı gibi... püfff dogursam da kurtulsam catıdan kiremitten :S

Kız sende her gün gitme...Ellemesin..
Doğum sırasında zaten doyarsın:)))
Eğer normal yapacaksan tabii

bugün ne kadar sessiz burası yine doğum sessizliği var sanırım bakalım kim doğum yapacak:)))

Selam kızlar bennebileyim sezeryan olcktı bugün haber varmı bizde dün dr gittik 3 250 gr olmuk sağlığı iyi ayın 20 sine kadar beklicekmişim sancımı

Kız sende her gün gitme...Ellemesin..
Doğum sırasında zaten doyarsın:)))
Eğer normal yapacaksan tabii

her hafta gidiyom canım :)) hergüne kalbim dayanmaz sanırım
bende dogum sırasındakilerden korkuyorum ,eşim diyor niye korkuyon dr a alıştın ya,bende diyorum bir tek dr ellese tamam diyorum ebeleri netcez :))

allahım su dogum olsa da ellenme korkum gitse :)) su ellenme korkusuna sezeryana girecem son dakika :)) ya da 4 cm acılmadan snra epidural normale kayacam cok zorlanırsam
evde acılmam olur da 6cm yle falan gitsem , yine dogurayım diyorum en fazla 5 kere ellerler heralde o zaman

yahu girinde su psikolojiden kurtarın beni...normal günüme 5 gün kaldıııııııı...yardım edin destek verin bozusmus psikomaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…