- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.441
insallah benımde oyledır canım aynen tecrubesız olunca neyın ne oldugunu anlamıyoruz bı gece batma hıssettım tamam bugun olcak dedım bı tuvalete cıktım gectı
bazende sankı altıma kacırcak gıbı baskı hıssedıyorum sanrım oglum yapıyo asagı bastırıyor o anda bu arada karnım ınmedı benm plates topu gıbı dımdık senın nasıl?
benimki indi canım bugün daha çok indi,bana bu anlattıkların çok tanıdık geldi :) bende öyleydim çünkü şuan onların daha şiddetlisini hissediyorum gelip gidiyo
bennebileyim canım bugün yatışını yapıyorsun sanırım,allah yardımcın olsun eminim kolay bir dogum olur seninkide,benim tek kasıldıgım nokta sonda takılması oldu,gerisi çok rahttı,şuan allaha şükür çok iyiyim,bebegimede bakacak durumdayım,hiç strese girme rahat ol herşey çok güzel olacak, güzel haberlerini bekliyoruz
eve canım sıra geldi allahım hayırlısıyla bi geçseydi açılma 3 cm olmuş herşey normal suyum da gelmedi doktor normal doğum için herşey diyo.okadar normal varisinde engel değil diyo.kendime güvenmiyorum korkuyorum iş buraya gelince zormuş ne biliyim.hakkımızda hayırlısı ailende olcakmı yanında canım yoksa sadece eşinmi olcak bizi habersiz bırakma hee ?11 demi gircen
nst ıcın geldı hemsıreee ılk kez sancım cıktı kızlaaarrr...Meger kıpırdaması sandıgım sey sancı cıktı...İnşallah sabreder fırlama kızım 11e kadaarrr...Bi de öksurunce dewamlı su gıbı bıseler geldiii...Tırsıyorumm..Son uyuyabılecegım gecemi heyecanla gecırıyorum..Uyumak ne mumkun...
Kimse yook muuuu...Az önce nstde 90lara waran sancım cıktı..Kızlar sadece regl agrısı gibi birşey,normal düşünenlere ideal bence...Hatta sancı cıkkmasa anlamazdım..Çatıdan korkmasam baktırıp normale dönmek bıle ısteyebılırdım...İlginç...Ağrı eşiği yüksek olanlar cok hıssetmıyormuş...Demek ben de onlardanımmm,tüüühh...Birazdan annemler gelır..Görüşmek üzere kızlaarrr..Darısı başınızaa...
Kimse yook muuuu...Az önce nstde 90lara waran sancım cıktı..Kızlar sadece regl agrısı gibi birşey,normal düşünenlere ideal bence...Hatta sancı cıkkmasa anlamazdım..Çatıdan korkmasam baktırıp normale dönmek bıle ısteyebılırdım...İlginç...Ağrı eşiği yüksek olanlar cok hıssetmıyormuş...Demek ben de onlardanımmm,tüüühh...Birazdan annemler gelır..Görüşmek üzere kızlaarrr..Darısı başınızaa...
canım hadi kolay doğumlar sana dualarım seninle.. o ağrılar şimdi öyle birazdan daha fazla hissedersin ama olsun bebeğini sağ salim alırsın inş kucağına
hahayyttt sevgililer gününde geliyor demek bebişinn..kocana müthiş hediye...
benim de son gün 13 subat ya,
dogurmadın mı diyenlere ben de diyorum akıllı kadınım suan kazanamıyorum o yüzden eşimin hediyesini beleşe getirecem diyorum :))
bundan güzel hediye olmaz aslında ama şu streste zormuş,doguracak mıyım stresi ?
her an tetikte beklemek zor.. allahım utandırmadan abuk sabuk olmayan bir zamanda kurtarır hepimizi inş..
bebişinin rahatsızlıgına üzüldüm,ama dedigin gibi inş annesinin karnındayken düzelir,şifa bulur..
Hayırlı olsun,en son sezeryana mı alındın canım o kadar acılmısken ..ama, morarmıs bebek,demek kı hayırlısı bu olmuş..Görüyor musun fıstıgın erkenden gelmıs ,randewuyu beklemeden..Allah annelı babalı büyütsün sağlıkla inşallah..
Epidural olacaktım canım,ama anestezist demıstı kı grıp olma sakın demıstı ..Ben de anlam weremedım...Geçmiş olsun,inşallah bebegının böbregınde cok sorun cıkmaz da hemen anne karnında dedıgın gıbı şifa bulur..Amın..
BUKLE hala beklıyor mu yazık yaa 24 saat olcak ..
günaydın kızlar, herkese çatı muayenesi yapmış galiba doktorları,bnde normal düşünüyorum bebek biraz büyük sezeryanda olabilir dedi doktorum ama bekleyelim normal olması için dedi sancıyla gel öyle bakalım dedi çatına
ne iyi dorktorun varmış, benimkisi de her gördügünde elliyor artık :)) yarın yine gidecegim, yine eller :)
bu arada 2 gündür karnım kasılıyorr,bacaklarımı da kapatıp yürüyemiyorummm :S nasıl muayene ettircegim acaba yarın , vajinada tokluk hissediyorummmm,baskı gibi... püfff dogursam da kurtulsam catıdan kiremitten :S
Kız sende her gün gitme...Ellemesin..
Doğum sırasında zaten doyarsın:)))
Eğer normal yapacaksan tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?