2012 Şubat Anneleri

evde küvetin varmıı

kızlar akşamdan beri belim feci ağrıyor daha 36+5 günlük adet olacakmışım gibi ağrım var doğum sancısı değildir değilmi.....

kızlar akşamdan beri belim feci ağrıyor daha 36+5 günlük adet olacakmışım gibi ağrım var doğum sancısı değildir değilmi.....

sanmam canım benımde 37+0da olmustu karnım asagı ınmıs bırazcık o yuzden dedı dr sonra sırt agrısına dondu belım 2 3 gun fecı agrımıstı ama

selam kızlar nasılsınız varmı topiğe yeni evlat :)

selam canım ıyıyız doguramıyoruzz sen nasılsın?

evlat bennebıleyımde var sanırım

ama hastaneden gıremedı galıba

hee evet bugün saat 11 de girecekti.ben çok kötüyüm sancı çekiyorum gitmedim doktora bakalım yarın ne olcak korkuyorum sanırım sezeryan istiycem.bugün evin temizliğini bitirdik herşey hazır ama ben çok gerginim korkuyorum.hep kırıyorum yanımdaki insanları bi sinir yaptı bu sancı bana.

normal cnm bazen bende cok gerılıyorum bıde hala dogurmadınmı dıyenler varya ahh sankıı ıstemıyoruz dogumu ayrıca gunumuz bıle dolmadı normal olan bızız erken doganlar degıllllll

normal cnm bazen bende cok gerılıyorum bıde hala dogurmadınmı dıyenler varya ahh sankıı ıstemıyoruz dogumu ayrıca gunumuz bıle dolmadı normal olan bızız erken doganlar degıllllll

evet bizimki normal aslında ama sanki herkesin lafı batıyo,annemde yanımda allah razı olsun ama onun paniği beni daha fazla geriyo,zaten sancım var,sancı geldiği zaman hiç bişey duymak istemiyorum bu sefer kırıyorum annemle böyleysek kayınvalidemle napıcaz oda gelcek ikisinin arasında sabır ver allahım.dün akşam sezeryan olmaya karar verdim,bu sabah kalktım normal yapıyım dedim,şimdi sancı geldikçe sezeryan olıyım diyom ayy bende bilmiyom

Selam kizlar.. girmiyorum pek giremiyorum daha dogrusu buyuk kizimin orta kulak sorunuyla ugrasiyorduk sonunda ameliyata karar verildi mayis gibi ameliyat olcak kucuk bir operasyonla kulak zarina tüp takilcak sonrada surekli orta kulak iltihabi olmicak insallah...
dun dogum yapacagim hastanede kontrolum vardi ve bebisin kucuk oldugunu soylediler 10gun zaman verdi dr eger gelismezse dogumu baslaticakalrmis. cok moralim bozuldu haliyle..kendi doktorumda tatilde ulasamadim sinir oldum. dilerim 10gun icinde kendi gelirde sezeryan yada suni sanci cekmek zorunda kalmam.. hic keyfim yok anlicaginiz yinede allah saglik versin tabiki. bu arada dogum yapmis annelere gecmis olsun diliyorum allah saglikla bebislerini buyutmeyi nasip etsin, bizler gibi sirasini bekleyen annelerede bir avazda diyorum :) allah saglikla her anneye bebisini kucagina almayi nasip etsin ins!

canım banada anlatırmısın nasıl masaj anlattı dr bende normal beklıyorum parmaklarını toplama hareketı nasıl ayaklarını poponamı cekıyorsun?????

Yok hani karnina surdugun kremi sur masaj yap ondan sonra boyle daldan elma koparir gibi bes parmagini k arninda yum hafifce sonra ac tekrar ayni sekide devam et pamuk aliyr gibi hani sofrada elle lokma alir gibi tum her tarafinda yap rahmi uyarir dedi.umarim anlatabilmisimdir.ebe ablalarin yaptigini gormustumde boyle sanciya katkisi oldugunu hic bilmiyordum.bide dort saat yuru dedi.ins. Faydasi olur hepimize

anladım canım tesekkur ederım sonucta masajıda karnımıza yapıyoruz yanı ben bunu anlamamıstım bacaklaramı kasıklaramı dıye dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…