- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.481
ii şekerim sakın doğurma benden önce
ay cnm yürüyorum oynuyorum zıplıyorum ama gece kasık ağğrısından uyuyamıyorum bacaklarımı açamıyorum okadar başkada belirti yok malesef bizimde yarın 40 bitiyor bakalım hayırlısı olur inşllh
nasıl masaj cnm ya anlamadım hemn denerim sabaha kadarkociş yapsın işi nebenim daha kanala girmemiş yarın doktor ilk defa muayene edecek inşllh açıklık vardır suni sancıdan korkuyorum ama sezeryandansa suni sancıya razıyım
açıklık nasıl belli oluyoo daha hiç alttan muayene edilmedimm
belim ağrıyo düzenlii adet sancısı gibi sancılarım varr
normal değil sezeryan şimdilik
ters çünkü
cnm tersmi bebeğin benimde tersti doktor bana sezeryan dedi bizim burda kadınlar var düzeltiyor bebeği gittim düzeltti bebek büyümüştü yani ertesi sabah doktora gittim doktor düzelmiş demesinmi sevinçten havalara uçtum resmen ama şuan hala tık olmadığı için sezeryan olmatan korkuyorum
sata göre 35 ama 36 hafta ile uyumlu gelişimi
senın daha erkenmıs canım ya bız bu belırtılerı yenı yasadıgımız ıcın sukredıyoruz vallahı
bugun apartmanda 5 defa merdıven ınıp cıktım hafıf kasık agrım oldu ama banamısın demıyor yıne gectı
cnm tersmi bebeğin benimde tersti doktor bana sezeryan dedi bizim burda kadınlar var düzeltiyor bebeği gittim düzeltti bebek büyümüştü yani ertesi sabah doktora gittim doktor düzelmiş demesinmi sevinçten havalara uçtum resmen ama şuan hala tık olmadığı için sezeryan olmatan korkuyorum
nasıl düzelttilerrr bende normal isterdimm yaaaaaaaa
evde küvetin varmıı
nasıl düzelttilerrr bende normal isterdimm yaaaaaaaa
cnm valla karnıma masaj yaptı hiç bişey hisetmedim dedi kalk şimdi kalktım öyle bi hafifledim anlatamam
kızlar akşamdan beri belim feci ağrıyor daha 36+5 günlük adet olacakmışım gibi ağrım var doğum sancısı değildir değilmi.....
selam kızlar nasılsınız varmı topiğe yeni evlat :)
sanmam canım benımde 37+0da olmustu karnım asagı ınmıs bırazcık o yuzden dedı dr sonra sırt agrısına dondu belım 2 3 gun fecı agrımıstı ama
selam canım ıyıyız doguramıyoruzzsen nasılsın?
evlat bennebıleyımde var sanırım
ama hastaneden gıremedı galıba
hee evet bugün saat 11 de girecekti.ben çok kötüyüm sancı çekiyorum gitmedim doktora bakalım yarın ne olcak korkuyorum sanırım sezeryan istiycem.bugün evin temizliğini bitirdik herşey hazır ama ben çok gerginim korkuyorum.hep kırıyorum yanımdaki insanları bi sinir yaptı bu sancı bana.
normal cnm bazen bende cok gerılıyorum bıde hala dogurmadınmı dıyenler varya ahh sankıı ıstemıyoruz dogumu ayrıca gunumuz bıle dolmadı normal olan bızız erken doganlar degıllllll
senın daha erkenmıs canım ya bız bu belırtılerı yenı yasadıgımız ıcın sukredıyoruz vallahı
bugun apartmanda 5 defa merdıven ınıp cıktım hafıf kasık agrım oldu ama banamısın demıyor yıne gectı
benim erken başladı belirtilerr bugün aralıksız sancım olduu çok değil ama yinede oluyoo şimdi geçtii yattım dinlendimm
yok tatlım :44: neden
cnm valla karnıma masaj yaptı hiç bişey hisetmedim dedi kalk şimdi kalktım öyle bi hafifledim anlatamam
kim yaptı bunu ebemiii
evet bizimki normal aslında ama sanki herkesin lafı batıyo,annemde yanımda allah razı olsun ama onun paniği beni daha fazla geriyo,zaten sancım var,sancı geldiği zaman hiç bişey duymak istemiyorum bu sefer kırıyorum annemle böyleysek kayınvalidemle napıcaz oda gelcek ikisinin arasında sabır ver allahım.dün akşam sezeryan olmaya karar verdim,bu sabah kalktım normal yapıyım dedim,şimdi sancı geldikçe sezeryan olıyım diyom ayy bende bilmiyom
benim erken başladı belirtilerr bugün aralıksız sancım olduu çok değil ama yinede oluyoo şimdi geçtii yattım dinlendimm
bugece bendede var bıseyler hayırlısı vallahı bacaklarımı zzor kapatıyorum kasıklarım gerılıyor sankı sabah randevum var nst baglanıcam bakalım ne cıkar ama bu uzun sure cekılmezmıs gercekten sana Allah kolaylık versın cnm daha gununde var
bu gergınlık durumu fecı vallahı mevlutu yapıp hemen herkesı evlerıne yollamak lazım
canım banada anlatırmısın nasıl masaj anlattı dr bende normal beklıyorum parmaklarını toplama hareketı nasıl ayaklarını poponamı cekıyorsun?????
Yok hani karnina surdugun kremi sur masaj yap ondan sonra boyle daldan elma koparir gibi bes parmagini k arninda yum hafifce sonra ac tekrar ayni sekide devam et pamuk aliyr gibi hani sofrada elle lokma alir gibi tum her tarafinda yap rahmi uyarir dedi.umarim anlatabilmisimdir.ebe ablalarin yaptigini gormustumde boyle sanciya katkisi oldugunu hic bilmiyordum.bide dort saat yuru dedi.ins. Faydasi olur hepimize
açıklık nasıl belli oluyoo daha hiç alttan muayene edilmedimm
belim ağrıyo düzenlii adet sancısı gibi sancılarım varr
normal değil sezeryan şimdilik
ters çünkü
Alttan tuşe yapiyo iki parmagiyla hic ic acici bisey deil merak etme cok b agirdim bugun dr kiziyo bu acitmaz diye.sonradan hemsire arkadas dedi rahim agzini saga sola itiyo tetikliyo diye dogumu basatmaya calisiyo mahfetti beni.kiz doneydi oh sancida var dogururdun normal nrmal.kismett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?