2012 Şubat Anneleri

sağol canımm
ağırlaştım artık üstelikkk ağrım sancımda var düzenlii

bende öyle canım yaa (
bizim de yarın tam 39 haftalık oluyo sancım yok sadece şikayetim
aşırı karnımın sertleşmesi geceleri hiç uyumuyom nerdeyse..cts.günü kontrole gitcem
bakalım ne dicek 17 şubata kadar doğması gerek demişti doktr.haftaya cuma yani:18::18::18:

maşallah canım bebeğine inş.döner bebeğin,sendede başlamış sancılar bendede öle 3 gündür çekiyorum açılmada vardı şimdi ne durumda bilmiyorum,doktora gitmektende korkuyorum en iyisi iyice tutsunda öle gidiyim dedim sana bi tarih verdimi doktor

kızlar sancılarınız nasıl oluyo acaba bende de oluyoda ben mi anlamıyomkii :26::26:

2 hafta önceki muyanede açılma yoktu daha..nst kasılma da çıkmadı geçen hafta:44::44:

kızlar sancılarınız nasıl oluyo acaba bende de oluyoda ben mi anlamıyomkii :26::26:

2 hafta önceki muyanede açılma yoktu daha..nst kasılma da çıkmadı geçen hafta:44::44:

canım bende anlayamıyodum geçen gün doktora gittiğimde öğrendim doğum sancısı olduğunu aynı adet sancısı gibi ama biraz daha şiddetli kasılıyo karnın nefes almak istemiyosun garip bişey geçince çok rahatlıyosun ama

hımm anladım canım sağol..benim daha önceleri arada hafif karın ağrısı oluyodu artık oda yokta
doktr yalancı doğum sancısı demişti..

pazartesi sabah sezeryan olcam internetten biraz araştırdım sonda takılıyor fln yazıyorda bilgisi olan varmı?

ufff ben hiç bişey
araştırmıyom sezeryanıda normal doğumuda
yoksa daha çok stres kasılma yaşıyom bilmeden gitmek daha iyi o anı yaşıyosun yoksa doğumdan çok bunu yapcak buna bakcakları düşünmekten
uykularım kaçıyo doktr bana çatı muyanesi yapcam haftaya dedi 1 haftam nasıl geçti gel bana sor :18::18:
10 sn sürmedi muyane

Juweline gittinmi doktora?

evet canım yenı geldım daha gecmısı okudum hemen
ılk catu muaynemı oldum vatana mıllete hayırlı olsun
acılmam yok ama yumusamaya baslamıs ıyı dedı
okadar buyutcek bısey degıl bu arada cok hafıf acıdı 2 sn surdu

bunun dısında oglusum ıyı suyu kılosu cok sukur 3390 gıbı bısey ama 3,5 gıbı dogar dedı
normal dogum yapabılırsın dedı kasmadım kendımı ondan
bebegın bası asagıda yavas yavas yoluna gırmeye baslamıs dedı
18 subat beklenen dogum tarıhı ama gecıkırse en fazla 1 hafta gecıkırmıs
bu cumleden sonra nst gıdıp geldım sancıların baslamıs guzel bu hafta gelebılır hazır olun sakınce gelın sancın olursa 7 8 saat suren bısey dogum telaslanmayın dedı
boyle aklıma gelenler bunlar :)

bu arada mantarım varmıs kızlar fıtıl verdı doktor ben hıc farketmedım kasıntım falan yok ama akıntım beyaz ve hafıf puturlu aklınızda olsun o mantarmıs fıtılı kullankı dogumda yırtılma olmasın dedı pek anlamadım kesmedenmı dogurtcak epizyotomısız falan cıkınca dusundum artık dogum olmazsa haftaya yıne pers kontrole gıdıcem bakalım ozman sorarım

inşallah sorunsuz devam eder de bebeğinize bugünlerde kavuşursunuz..
benimde beklenn doğum 17 şubat ama daha açılmada kasılmada çıkmadı bebek kaç aydır doğum
pozisyonunda ama kanala girmeye nyeti yok gibi şurda 8 gün kaldı..hayırlısıyla

ohh buda güzelmiş..
peki epidural den memnun kaldınmı canım..
bide spinal varmış..:26:

canım ikiside aynı yani karnından aşağısı uyuşuyo
spinalde tek iğneyle belinden uyuşturuyolar
epiduralde yine belden ama bi tüp yerleştiriyolar ağrın oldukça uyuşturmaya devam edebiliyolar

ben memnun kaldım
çok korkuyodum ama gayet rahat geçti

Cok sevindim sein adina hadi hayirlisi darisi basima olsun ozel bisey yaptinmi yumusatmak icin felan yuruyus disinda yada dr bisey onerdimi.bide ben o muayenede cok bagirdim senin acimadimi hic yani baya hemen hemen eliyle yapti acaba ben normal doguramazmiyim korkuyorum kastim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…