- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.701
canım tez zamanda kavuşursun inşallah...
benimde oğlum emmedi zorlayıp verdik ilk zamalar idrarından kan geldi doktorda sağıp ver dedi...bende şimdi öyle yapıyorum sütüm çok az yetmiyor aptamil'in sütünden takviye yapıyorum yeni uyudu bende hemen size bakıyım dedim o kadar az uyuyorki
evet tatlım benimkide oldu 1 gün fototerapi aldı değeri düştü ama en az 10 gün sürdü bol bol süt ver yedikçe idrar ve dışkıyla atar dedi doktor gerçekten yemeye başlayınca attı...
d vitaminine 15 gün sonra başladım 2 gündür veriyorum tatlım
hoşgeldin canım iyi etmişsin çok kalmıştı zaten
en iyi bizim kaynana dedim,sinir etti 3 günde beni,çarşamba gitti bizimkide
herşeye alınıyor oglu bişey dese ben bişey desem hemen surat düşüyor, eşime dedimki ne buya omu lohusa benmi
anneme şikayet etmiş benide eşimide,ben ona gelme demişim,eşime dedimki nezamna dedi ben ya
oda boşver bilmiyormusun falan dedi çok şükür gittide rahatladık
kız tam sen geçiyordun aklımdan napıyor acaba emre oğlan dedim baktım gelmişsin nasılsınız bakalım?Ben geldimmmmm
Evet paşam uyurken katılayım aranıza azcık dedim ne var ne yok anlatın azcık
Bu arada ben kaynanayı kovdum evden gitti
Ben geldimmmmm
Evet paşam uyurken katılayım aranıza azcık dedim ne var ne yok anlatın azcık
Bu arada ben kaynanayı kovdum evden gitti
canım tez zamanda kavuşursun inşallah...
benimde oğlum emmedi zorlayıp verdik ilk zamalar idrarından kan geldi doktorda sağıp ver dedi...bende şimdi öyle yapıyorum sütüm çok az yetmiyor aptamil'in sütünden takviye yapıyorum yeni uyudu bende hemen size bakıyım dedim o kadar az uyuyorki
evet tatlım benimkide oldu 1 gün fototerapi aldı değeri düştü ama en az 10 gün sürdü bol bol süt ver yedikçe idrar ve dışkıyla atar dedi doktor gerçekten yemeye başlayınca attı...
d vitaminine 15 gün sonra başladım 2 gündür veriyorum tatlım
Canım benim paşana kavuşacaksın az kaldı seni ben çok iyi anlıyorum ama ne yalan söyleyeyim şimcik diyorum keşke azcık daha baksalardı orda uykuyu özledim ben yaaa azcık götürcem alın bakın ben uyuyayım...Şaka bi yana sakın kendini üzme kuzum olurmu
hoşgeldin canım iyi etmişsin çok kalmıştı zaten
en iyi bizim kaynana dedim,sinir etti 3 günde beni,çarşamba gitti bizimkide
herşeye alınıyor oglu bişey dese ben bişey desem hemen surat düşüyor, eşime dedimki ne buya omu lohusa benmi
anneme şikayet etmiş benide eşimide,ben ona gelme demişim,eşime dedimki nezamna dedi ben ya
oda boşver bilmiyormusun falan dedi çok şükür gittide rahatladık
Dun aksam sınırlerım bozuldu artık, gıttım odaya gızlıce agladım.
Esım geldı, belımı fılan ovdu, guzel hayaller kurdu bıze daır.
Cok da sesımı cıkarmak ıstemıyorum, ısyan olmasın dıye.
Ama artık dayanamıyorum.
Oyle deme Hacer, ınan ondan da ayrıca korkuyorum.
Gece uyuyayım, gunduz aglasın...
Sen kac kılo verdın su ana kadar?
Amın canım, Allah razı olsun.
ınsallah cok bekletmez.
Yoksa sınırlerım ıyıce bozulacak.
Buklecıgım, bebegın ne zaman cıkacak?
ınsallah bu ılk ve son ayrılısınız olur.
kız tam sen geçiyordun aklımdan napıyor acaba emre oğlan dedim baktım gelmişsin nasılsınız bakalım?
Nasıl kovdun
Resmen git mi dedın?
Bebısın nasıl bu arada?
Enıce, hacer sızınkıler nasıl?
Ve su an forumda olan dıger anneler?
kız sorma ben 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım doğumdan eve geldiğimde 73 kiloydum 17 gün oldu şimdi tartıldım 69 kiloyum daha 15 kilo fazlam varDun aksam sınırlerım bozuldu artık, gıttım odaya gızlıce agladım.
Esım geldı, belımı fılan ovdu, guzel hayaller kurdu bıze daır.
Cok da sesımı cıkarmak ıstemıyorum, ısyan olmasın dıye.
Ama artık dayanamıyorum.
Oyle deme Hacer, ınan ondan da ayrıca korkuyorum.
Gece uyuyayım, gunduz aglasın...
Sen kac kılo verdın su ana kadar?
Amın canım, Allah razı olsun.
ınsallah cok bekletmez.
Yoksa sınırlerım ıyıce bozulacak.
Buklecıgım, bebegın ne zaman cıkacak?
ınsallah bu ılk ve son ayrılısınız olur.
nasıl becerdin kız, seninkide iyi kaynanaydı sanırımSorma canım kurtuldum ama gerçekten kovdum ben
canım çok şükür iyi kızım,kucagına alınca herşey degişiyo inşallah sizdede öyle olurNasıl kovdun
Resmen git mi dedın?
Bebısın nasıl bu arada?
Enıce, hacer sızınkıler nasıl?
Ve su an forumda olan dıger anneler?
canım rahatlatmaya çalışıyosun beni saol o gelsinde ben uykusuz kalmaya razıyım gerekirse gözümü kırpmam kaç gün oldu dokunamadım daha
kız kovdunuz mu kaynanaları haknurla sen fena çıktınız hee
ben eşime tembih ettim bebeğim gelene kadar kimseyi istemiyrum boşuna gelmesinler dedim
annemle oturuyoruzz bakalım
belli değil eleferacım pazartesi doğum yaptığımda 2 gün demişlerdi kaç gün oldu hala yokk
şimdide belli olmaz diyolar
inş canım son ağrılığımız olur
İyiyim canım emrede nete girdiğimi gördü ağlıyo bi doyurup geliyorum....
Kavga ettik bak giderim dedi bende güle güle kapı açık dedim...Emre şuan ağlamakla meşgul geliyorum hemen:)))
kız sorma ben 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım doğumdan eve geldiğimde 73 kiloydum 17 gün oldu şimdi tartıldım 69 kiloyum daha 15 kilo fazlam var
canım bi sabah oturmuş anneme aglamış, eniseyi aradım ben bana gelme dedi demiş,ya ben annemede onada erken gelmeyin dedim zaten kardeşim var yanımda dedim ama bizimki lafı nerden anldıysa işte,sonra oglum çocugu vermiyo bana altını bile kendi temizliyo falan demiş, beni layık görmüyorlar demiş,surat asıyorlar demiş,annemde saçmalıyon artık demişcanım rahatlatmaya çalışıyosun beni saol o gelsinde ben uykusuz kalmaya razıyım gerekirse gözümü kırpmam kaç gün oldu dokunamadım daha
kız kovdunuz mu kaynanaları haknurla sen fena çıktınız hee
ben eşime tembih ettim bebeğim gelene kadar kimseyi istemiyrum boşuna gelmesinler dedim
annemle oturuyoruzz bakalım
belli değil eleferacım pazartesi doğum yaptığımda 2 gün demişlerdi kaç gün oldu hala yokk
şimdide belli olmaz diyolar
inş canım son ağrılığımız olur
kız sorma ben 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım doğumdan eve geldiğimde 73 kiloydum 17 gün oldu şimdi tartıldım 69 kiloyum daha 15 kilo fazlam var
O ıyı olsun da, varsın sen bır kac gun daha dokunama.
Bılıyorum, soylemek kolay.
Ancak bu onun ıyılıgı ıcın gereklı.
ınsallah saglıklı bır sekılde alacaksın bebegını kucagına, cok yakında.
Esın bırsey demedı mı sana?
Sen kac kılo verdın?
Herkese soruyorum, moral verecegım de kendıme
Tam anlamı ıle benzıyoruz.
Bende 53-54 arasındaydım.
Son kontrolde 79,700 cıktım.
Bebegın kac kılo dogdu.
Hesap yapayım kendımce
nasıl becerdin kız, seninkide iyi kaynanaydı sanırım
canım çok şükür iyi kızım,kucagına alınca herşey degişiyo inşallah sizdede öyle olur
bizim kız uyuyor gece gündüz ben zorla kaldırıyorum sonrada uyutamıyorum,uykusuzluk var ama beni etkilemiyor çok
hamilelilte daha çok sıkıntı çekmiştim uyku konusunda
canım bi sabah oturmuş anneme aglamış, eniseyi aradım ben bana gelme dedi demiş,ya ben annemede onada erken gelmeyin dedim zaten kardeşim var yanımda dedim ama bizimki lafı nerden anldıysa işte,sonra oglum çocugu vermiyo bana altını bile kendi temizliyo falan demiş, beni layık görmüyorlar demiş,surat asıyorlar demiş,annemde saçmalıyon artık demiş
manyak ya eşimi çok üzdü, bide demişki anneme ben gelir görürüm torunumu eve kabul etmezlersede otelde kalırım falan filan
ortada fol yok yumurta yok kendi kendine kuruntu yaptı gitti sonrada
çokta tınmadım ama eşim üzüldü işte
kız ben 60la hamile kaldım 80 le bitirdim, dogumdan sonra sadece 5kilo gitti,şimdi korkuyorum tartılmaya hiç veremedim galiba süt olsun diyede çok tatlı yiyorum
Ben bırazda kızım kavusam ıcın sabırsızlandıgım ıcın dogsun ıstıyorum.
Bır an once kucagıma almak, o mis kokusunu ıcıme cekmek, gozlerının ıcıne bakmak...
Ben hamılelıgım suresınc uyku konusunda abartılı derecede sıkıntı cekmedım.
Ama korkarım dogumdan sonra zor gunler beklıyor benı.
Sabah kızıma, 'annenı uzme sakın' dıye tembıh ettım ama, bakalım dınleyecek mı benı.
Sımdıkı cocuklar asi oluyor, malum
La bu kayınvalıdelerı hıc anlamıyorum.
Lohusa o mu sen mısın?
Aman, bırak gıderse gıtsın.
Canım, tatlı yeme bence, su ic.
Sütü en cok yapan sey suymus.
kayınvalıdem cok ılerı gittiği için eşim bişey demedi çünkü haklıyım götürdü annesini geldi sarıldık uyuduk:)))
59 ile hamile kaldım 72 oldum doğumdan sonra tartıldım 64 çıktı ama 22 gün oldu hiçbi kilom kalmadı eskı halimdeyim
kim bana ticker yapacak şimdi? aşağıda 37+2 görünce canım sıkılıo valla
nihlee mi beceriyodu bu işi
O ıyı olsun da, varsın sen bır kac gun daha dokunama.
Bılıyorum, soylemek kolay.
Ancak bu onun ıyılıgı ıcın gereklı.
ınsallah saglıklı bır sekılde alacaksın bebegını kucagına, cok yakında.
Esın bırsey demedı mı sana?
Sen kac kılo verdın?
Herkese soruyorum, moral verecegım de kendıme
Tam anlamı ıle benzıyoruz.
Bende 53-54 arasındaydım.
Son kontrolde 79,700 cıktım.
Bebegın kac kılo dogdu.
Hesap yapayım kendımce
2800 doğdu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?