2012 Şubat Anneleri

Sorma canım kurtuldum ama gerçekten kovdum ben

bende erken başlamıyım zaten çok vermek bebege zararlıymış,
benim kızın ilk 14.5 çıkmıştı sarılıgı, ertesi gün düşmeye başlamıştı,bugün inşallah iyice düşmüüştür

canım rahatlatmaya çalışıyosun beni saol o gelsinde ben uykusuz kalmaya razıyım gerekirse gözümü kırpmam kaç gün oldu dokunamadım daha

kız kovdunuz mu kaynanaları haknurla sen fena çıktınız hee
ben eşime tembih ettim bebeğim gelene kadar kimseyi istemiyrum boşuna gelmesinler dedim
annemle oturuyoruzz bakalım

belli değil eleferacım pazartesi doğum yaptığımda 2 gün demişlerdi kaç gün oldu hala yokk
şimdide belli olmaz diyolar
inş canım son ağrılığımız olur

kız tam sen geçiyordun aklımdan napıyor acaba emre oğlan dedim baktım gelmişsin nasılsınız bakalım?

İyiyim canım emrede nete girdiğimi gördü ağlıyo bi doyurup geliyorum....

Nasıl kovdun
Resmen git mi dedın?
Bebısın nasıl bu arada?

Enıce, hacer sızınkıler nasıl?
Ve su an forumda olan dıger anneler?

Kavga ettik bak giderim dedi bende güle güle kapı açık dedim...Emre şuan ağlamakla meşgul geliyorum hemen:)))

kız sorma ben 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım doğumdan eve geldiğimde 73 kiloydum 17 gün oldu şimdi tartıldım 69 kiloyum daha 15 kilo fazlam var

Sorma canım kurtuldum ama gerçekten kovdum ben
nasıl becerdin kız, seninkide iyi kaynanaydı sanırım

Nasıl kovdun
Resmen git mi dedın?
Bebısın nasıl bu arada?

Enıce, hacer sızınkıler nasıl?
Ve su an forumda olan dıger anneler?
canım çok şükür iyi kızım,kucagına alınca herşey degişiyo inşallah sizdede öyle olur
bizim kız uyuyor gece gündüz ben zorla kaldırıyorum sonrada uyutamıyorum,uykusuzluk var ama beni etkilemiyor çok
hamilelilte daha çok sıkıntı çekmiştim uyku konusunda

O ıyı olsun da, varsın sen bır kac gun daha dokunama.
Bılıyorum, soylemek kolay.
Ancak bu onun ıyılıgı ıcın gereklı.
ınsallah saglıklı bır sekılde alacaksın bebegını kucagına, cok yakında.

İyiyim canım emrede nete girdiğimi gördü ağlıyo bi doyurup geliyorum....

Kavga ettik bak giderim dedi bende güle güle kapı açık dedim...Emre şuan ağlamakla meşgul geliyorum hemen:)))

Esın bırsey demedı mı sana?

Sen kac kılo verdın?
Herkese soruyorum, moral verecegım de kendıme

kız sorma ben 54 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım doğumdan eve geldiğimde 73 kiloydum 17 gün oldu şimdi tartıldım 69 kiloyum daha 15 kilo fazlam var

Tam anlamı ıle benzıyoruz.
Bende 53-54 arasındaydım.
Son kontrolde 79,700 cıktım.
Bebegın kac kılo dogdu.
Hesap yapayım kendımce

canım bi sabah oturmuş anneme aglamış, eniseyi aradım ben bana gelme dedi demiş,ya ben annemede onada erken gelmeyin dedim zaten kardeşim var yanımda dedim ama bizimki lafı nerden anldıysa işte,sonra oglum çocugu vermiyo bana altını bile kendi temizliyo falan demiş, beni layık görmüyorlar demiş,surat asıyorlar demiş,annemde saçmalıyon artık demiş
manyak ya eşimi çok üzdü, bide demişki anneme ben gelir görürüm torunumu eve kabul etmezlersede otelde kalırım falan filan
ortada fol yok yumurta yok kendi kendine kuruntu yaptı gitti sonrada
çokta tınmadım ama eşim üzüldü işte

kız ben 60la hamile kaldım 80 le bitirdim, dogumdan sonra sadece 5kilo gitti,şimdi korkuyorum tartılmaya hiç veremedim galiba süt olsun diyede çok tatlı yiyorum

kayınvalıdem cok ılerı gittiği için eşim bişey demedi çünkü haklıyım götürdü annesini geldi sarıldık uyuduk:)))

59 ile hamile kaldım 72 oldum doğumdan sonra tartıldım 64 çıktı ama 22 gün oldu hiçbi kilom kalmadı eskı halimdeyim

Ben bırazda kızım kavusam ıcın sabırsızlandıgım ıcın dogsun ıstıyorum.
Bır an once kucagıma almak, o mis kokusunu ıcıme cekmek, gozlerının ıcıne bakmak...
Ben hamılelıgım suresınc uyku konusunda abartılı derecede sıkıntı cekmedım.
Ama korkarım dogumdan sonra zor gunler beklıyor benı.
Sabah kızıma, 'annenı uzme sakın' dıye tembıh ettım ama, bakalım dınleyecek mı benı.
Sımdıkı cocuklar asi oluyor, malum

La bu kayınvalıdelerı hıc anlamıyorum.
Lohusa o mu sen mısın?
Aman, bırak gıderse gıtsın.

Canım, tatlı yeme bence, su ic.
Sütü en cok yapan sey suymus.

canım 2 gün sütüm gelmeyince çok üzüldüm ağladım,çok şükür şimdi geliyor gitsin istemiyorum suyuda çok içiyorum zaten şu sarılıgı atlataımda dikkat ederim

Cok sevındım canım, esının senı anlamasına.

Süpersın haknur, ınsallah bende cabuk verırım bu kıloları.
Yaa boynumun altı bıle sarkmıs
Esım gecen gun fark ettı.
Cok uzuldum.
Dıle kolay neredeyse 30 kılo aldım.
Hayal edemeyecegım duzeydeyım su an.
Her yerımden et fıskırıyor.
Bu nedenle normal dogum olsun da, bır an once spora baslayayım dıye dua edıyorum.
Rabbım ınsallah hayırlısı ıle gonlume gore verır.

2800 doğdu tatlım

merhaba kızlar nasılsınız;
buklecim ve bennebileyim görüşemedik gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün inş.darısı başıma bakalım ben nezaman kavuşucam bebeğime.
enicecim sen nasılsın senlede görüşemedik kızın nasıl geçen gün fotosunu gördüm çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…