- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.681
selam.dıkıs yerlerının ustune gobegın gelıyormu.gobegın dısıkı kapattıgı zaman boyle oluyor.benımde olmustu.pansuman yapıldı bana.batıkonla pansuman yaptık ve korse ıle karnımı dıkıslerın ustunden kaldırdık dıkısler hava almadıgı ıcın oluyordu benımkı.korse ıle karnımı yukarda tuttuk ve kurudu zamanla.akıntıda vardı benım ve ıgrenc bır koku vardı
evet zaten göbeğim eskiden de vardı.bi de doğumdan sonra iyice sarktı.ayyy dur komşumu çağırıp hemen bi pansuman yaptırayım.inşallah dediğin gibidir.inan şu an korkudan ağlıyorum.allah razı olsun ilgilenip cevap yazdığın için.
günaydın kızlar
günaydın kızlar
nasılsınız?
canım rabbim sizleride bebklerinize kavuşturur inşallahiyiyim canm cok sagol bende bugun gittim dr.a 3400 civarı demekki tutuyor bakalım cok buyurse normal doguramam korkusu sardı catı muaynesı oldum acılmam yokmus ama yumusamaya baslamıs sancında var dedı bu hafta gelebılır olmazsa 1 hafta daha beklerız dedı 40dan sonra yanı
sen ne guzel kavustun rabbım ayırmasın guzel gunler versın ailene bı omur ınsssalahhh
canım bende aynı durumdayım cok merak edıyorum sezeryan olsam gormustum sımdıye kuzucugu ama sabredıyorum odasına bakıyorum huzur doluyorum sonra bıze bıraz daha basbasa kalın bakalım dıyor dıyorum esıme ayrıca kar yagıyor akıllı cocuk bu sogukta napıcam dısarda annemı karnı sıcacık dıyordur herhalde
bukleem gemiş olsun canım merak etme bebegin çok iyi olacak bak süt sıkıntında olmamıl ne güzel bol bol ver süt sarılık olmasın bizimkisi sarılık oldu bugün doktora gidecez tekrar inşallah düşmüştür degerlerislm kızlar
evimde telefonn çekme sıkıntısı var annem açabildiğini açıyoo
kim aradı falan hiç bi bilgim yok kusura bakmayın olur mu?
hayatım boyunca hiç bu kadar çaresiz ve mutsuz hissetmemiştim
sizler nasılsınız?
kız sonunda sende dogurdun,allah analı bablı büyütsün inşallah, uykusuz geçsede geceler bebegimi görünce herşey bambaşka oluyor,allah ayırmasın hiçbirimiziSaol canımmm hoşbuldukkk ,ben de uykusuz anneler grubuna geçiş yaptım dün itibarıyla...:2: Öksürüğümün dikişlerime yaptıgı acıyla ilk günüm cok sancılı,bgnum gazlı gectı canım...Çok şükür aynı babası gibi bir kız yapmayı başardım.....
allah kurtarsın canım,şubat anneleri hızlı çıktıhepinize iyi geceler bende 38+4 haftalık hamileyim 20 şubata gün verdi doktorum 19 şubatta hastaneye yatıcam epidural sezeryan olacak inşallah bebeğim ters duruyor ayrıca gebelik şekerim var bu yüzden sezeryan olmak zorundayım. bebeği olanları tebrik ediyorum benim gibi gün sayanlarada sabır diliyorum günler geçmek bilmiyor gece uyuyamıyorum zorlanıyorum sancılarımda var bebek ters doğumun başlamasından da korkuyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
hazelim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsüniyi geceler kızlar bende 6 subatta doğum yaptım ..heyo heyo ...ama doğum hikayemi anlatmak istemiyorum cok kötüydü ....o zamanları hatırlamak istemiyorum ....şimdi oğluşumla evdeyiz cok mutluyum...cok güzel bi duygu....kendimi birazdaha iyi hissedip oğlumla daha cok vakit gecirmeyi istiyorum ....inşallah e kısa zamanda hersey yoluna girer....diğer doğum yapan arkadaslarıda cok tebrik ediyorum...bebişlerinizle güzel bakısmalar...(benimki uyanıkken öyle güzel bakıyo ki bana tanıyo resmen...)
adese benimde en çok korktugum şey mikrop kapması allah yardımcın olsunkızlar sanırım dikiş yerlerimi mikrop kaptırdım .pis bi koku ve akıntı var.2 gündür de dikiş yerlerim acıyordu ama çok önemsememiştim.bugün akıntıyı görünce çok korktum.doktorada gidemem.eşim işte ankarada hava felaket her taraf kar arabayı çıkaramam.taksi ile geçsem kzım hasta olur soğuk.ve ben acayip tırsıyorum acaba dikişleri tekrar açarlar mı ...aahhhhhh korkuyorum....
kuzular bebişler nasıl?
hacerim, bulem hoş geldiniz sizi görmek ne güzel bebişler nasılgünaydın kızlar
nasılsınız?
Selam kızlar, nasılsınız?
Ben 3 gecedır hıc rahat uyuyamıyorum, agrım oluyor.
Bır tarafıma yatınca, o yanım cok agrıyor.
Donmek ıstedıgımde canım cok yanıyor.
Allah tan af dıleyereke, artık bebegımın dogması ıcın dua edıyorum.
Ama onun yakın zamanda gelmeye nıyetı yok gıbı.
Galıba 40. haftayı tamamlamadan gelmeyecek.
Barı 42 yı bulmasa.
Selam kızlar, nasılsınız?
Ben 3 gecedır hıc rahat uyuyamıyorum, agrım oluyor.
Bır tarafıma yatınca, o yanım cok agrıyor.
Donmek ıstedıgımde canım cok yanıyor.
Allah tan af dıleyereke, artık bebegımın dogması ıcın dua edıyorum.
Ama onun yakın zamanda gelmeye nıyetı yok gıbı.
Galıba 40. haftayı tamamlamadan gelmeyecek.
Barı 42 yı bulmasa.
kuzular bebişler nasıl?
geçmiş olsun tatlım son zamanlar benimde öyleydi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin... hacer demişti de doğduğunda bu günleri arıcaksın çünkü hiç uyuyamayacaksınen azından benim öyle oldu gündüz uyuyor gece ayakta gündüzde ben uyuyamıyorum gelen giden 17 gün oldu bugün ve ben bitmiş durumdayım
canım rabbim sizleride bebklerinize kavuşturur inşallah
bukleem gemiş olsun canım merak etme bebegin çok iyi olacak bak süt sıkıntında olmamıl ne güzel bol bol ver süt sarılık olmasın bizimkisi sarılık oldu bugün doktora gidecez tekrar inşallah düşmüştür degerleri
kız sonunda sende dogurdun,allah analı bablı büyütsün inşallah, uykusuz geçsede geceler bebegimi görünce herşey bambaşka oluyor,allah ayırmasın hiçbirimizi
allah kurtarsın canım,şubat anneleri hızlı çıktı
hazelim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
adese benimde en çok korktugum şey mikrop kapması allah yardımcın olsun
hacerim, bulem hoş geldiniz sizi görmek ne güzel bebişler nasıl
bizzim kız çok uyuyır ya zor uyandırıyorum, sarılıktan galiba sütü sagıp veriyorum artık
canım hiç bıkmadan emzir bebeğini sürekli ama sarılığın başka bi çözümü yok
koklaya koklaya uyandır bebeğini
ohhh ne güzeldir şimdi
günaydın canım
bebeğim hala yanımda değill
süt sağdım babası götürdü şimdi
sen nasılsın? senn bebeğin nasıl?
hacer sarılık olmuşmuydu bebegin
birde d vitaminine başladınmı
özel hastanede doktor verdi başla dedi 4 günlüktük
saglık ocagı 15. gün başla dedi kafam karıştı, bende 15. günü bekliyorum vermiyorum sen naptın
günaydın canım
Ben geldimmmmm
Evet paşam uyurken katılayım aranıza azcık dedim ne var ne yok anlatın azcık
Bu arada ben kaynanayı kovdum evden gitti
canım tez zamanda kavuşursun inşallah...
benimde oğlum emmedi zorlayıp verdik ilk zamalar idrarından kan geldi doktorda sağıp ver dedi...bende şimdi öyle yapıyorum sütüm çok az yetmiyor aptamil'in sütünden takviye yapıyorum yeni uyudu bende hemen size bakıyım dedim o kadar az uyuyorki
evet tatlım benimkide oldu 1 gün fototerapi aldı değeri düştü ama en az 10 gün sürdü bol bol süt ver yedikçe idrar ve dışkıyla atar dedi doktor gerçekten yemeye başlayınca attı...
d vitaminine 15 gün sonra başladım 2 gündür veriyorum tatlım
geçmiş olsun tatlım son zamanlar benimde öyleydi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin... hacer demişti de doğduğunda bu günleri arıcaksın çünkü hiç uyuyamayacaksınen azından benim öyle oldu gündüz uyuyor gece ayakta gündüzde ben uyuyamıyorum gelen giden 17 gün oldu bugün ve ben bitmiş durumdayım
elefera canım merhaba, zon zamanlar bende çok sıkıntı çekmiştim,allah yardımcın olsun
merak etme şubat bebekleri erkenci seninkide çok kalmaz gibi
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?