2012 Şubat Anneleri

kızlar ben ptesi doguracagım yaa.. günü belli oldu fazla rahatladım bu rahatlıga girdim derken ptesiden önce gelmesin :))) aşırı stres yapıyormusum şimdi farkettim..

sancım yok ama dün gece kasılmalarım oldu, nst de az cıkmıstı sancılar... kasılmalar acaba acılmaya yarar mı ptesiye kadar acılsa soyle 2 3 cm şakır şakır dogursammm en normalindennnnnn....

cok merak ediyorum ptesi ne olacak ne yasayacagım sabah 9 da gidecegim.. son 67 saat :S acaba normal olabilecek mi ? ayy gününü bilmek cok güzelmiş ama beklemek hala cok zorrrr

tesekkürederrim..DARISI BÜTÜN BEKLEYENLERİN BASINA..bende şaşırdım hiç beklemiyodum ...bebişim ters durmasaydı normal doğumum başlamıstı..4 cm acılmam olmustu ama...ters olunca sezaryan oldum....Allah zorda kalmadıkca kimseye sezaryan nasip etmesin....

öff otur otıur içim daraldı
pazara gideyim dedim her cuma gidiyorum
hazırlandımm tam ayaykkabılarımı giycem ama ayaklarım öyle şişki palamut gibi
olmadı botlarım
sinir oldum pazarada gidemedimm tıkıldım kaldım

saol cnm temizlikte yordu sanırım biraz canımda sıkkındı böyleymiş demek ki kısmet artık..
bebeğimin akciğerine su kaçmış doğumda hızlı solunum problemi var..
en büyük pişmanlığım keşke sizi dinleyipp izne ayrılsaydım

canım umarım sen kısa zamanda bebeğin eve gelir kucağına alırsın canını sıkma desekte sıkcaksın biliyorum ama yinede moralini yüksek tutki sütün kesilmesin...

canım umarım sen kısa zamanda bebeğin eve gelir kucağına alırsın canını sıkma desekte sıkcaksın biliyorum ama yinede moralini yüksek tutki sütün kesilmesin...

saol cnm beni anladığınızı çok iyi biliyorum sütüm kesilmesin diye elimden geldiği kadar çaba gösteriyorum sadece bazen bazı şelere yenik düşüyorum o kadar geçecek biliyorum

pazartesi doğumun size bikaç bişey sormak istiyorum
sezeryan doğumda pijama mı gecelik mi iyi?
birde sezeryan doğum için baska neler gerekli?
süt arttırmak için neyapmalıyım

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR bugün muhabbet kilolar üzerine sanıyorum bende 55 kilo ile hamile kaldım 66 kiloyum şu anda
doktorum fazla aldın diyor amann doğumdan sonra giderr kilolar...
bu doktorlarada sinir oluyorum 11 kilo çokmu ya,ben 20 kilo aldım doktorum hiçbişey demedi,tamam benimki bira çoktu ama seninki çok iyi

canım kendini riske atma,inşallah ebbek en iyi zamanda en iyi şekilde gelir

gününü bilmek rahatlatıyor gerçekten inşallahgüzel bir dogum olur canım saatleri saymaya başlamışsın bile

kız otur yerinde artık gezerek doguracaksın bak demedi deme

pazartesi doğumun size bikaç bişey sormak istiyorum
sezeryan doğumda pijama mı gecelik mi iyi?
birde sezeryan doğum için baska neler gerekli?
süt arttırmak için neyapmalıyım
canım ben sezeryan oldum pijamanın üstünü giydirdiler sadece sonda çıktıktan sonrada altını giydirdiler sen ikisinide al, hemşirelere sor her hastane farklı uyguluyor
sezryan için özel bişeyler yok canım klasik şeyler iççamaşır olarak hamile iç çamaşırı koydum çok rahat ettim
eger almadıysan emzirme sütyeni çok greksiz normal rahat bir sütyen daha iyi
süt arttırmak için ben rezene çayı, humana süt arttırıcı çay içiyorum birde kimyon kaynatıyorum gerçekten iyi geliyor,gaz sorunumuzda olmuyor,doguma yaklaştıkça aşurede yapabilirsin aşure ve hoşaf süt arttırıyor

canım doktora gidicektin nasıl geçti ?

ama herkes doğum yaptıkça kimse kalmadı topikte bebeklerinizi alınca kucağınıza burayı unuttunuz anne olmak nasıl gidiyo?

Canım ara ara giriyorum ben ama denk gelemedik galiba...Girsemde sadece okuyorum çok yazamıyorum burayı unutmadım ama bebek olunca böyle oluyo....Anne olmak gündüzleri çok güzel:))))Geceleri ne sen sor ne ben söyleyeyim...:)))

canım ben gece 2 kere kalkıp alt degiştiriyorum meme veriyorum uyutmak zor oluyor sonra ama uyuyor sabah 6da kalkıp anneme veriyorum zaten sütü sagıp dolaba koydugum için annem sabah içiriyor,9 a kadar uyoyorum sonra

canım ben gece 2 kere kalkıp alt degiştiriyorum meme veriyorum uyutmak zor oluyor sonra ama uyuyor sabah 6da kalkıp anneme veriyorum zaten sütü sagıp dolaba koydugum için annem sabah içiriyor,9 a kadar uyoyorum sonra

Herşeyimiz aynı canım sanki emreyi anlatmışsın:)))

Kızlar ben çıkıyorum emreyi uyandırıp altını temizleyip doyurmam lazım eşim gelince rahat edeyim...Allaha emanet olun...

buklecim canımm yeni okudum bilmiyodum çok geçmiş olsunn
pişmanlığım demişsin ama izne ayrılmakla alakası ne
kendini suçlama canımm

saol cnm beni anladığınızı çok iyi biliyorum sütüm kesilmesin diye elimden geldiği kadar çaba gösteriyorum sadece bazen bazı şelere yenik düşüyorum o kadar geçecek biliyorum

canım sen çok neşeli çok tatlısınn şimdi lohusalıktan böyle oluyo
bebeğini kucağına alacaksın allahın izniylee

buklecim canımm yeni okudum bilmiyodum çok geçmiş olsunn
pişmanlığım demişsin ama izne ayrılmakla alakası ne
kendini suçlama canımm

canım sen çok neşeli çok tatlısınn şimdi lohusalıktan böyle oluyo
bebeğini kucağına alacaksın allahın izniylee

izne ayrılsaydım evde dilenirdim belkide erken doğum yapmazdım diyorum
inş alıcam bebeğimi saol cnm
o zaman eski neşemde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…