- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.761
canım ben gece 2 kere kalkıp alt degiştiriyorum meme veriyorum uyutmak zor oluyor sonra ama uyuyor sabah 6da kalkıp anneme veriyorum zaten sütü sagıp dolaba koydugum için annem sabah içiriyor,9 a kadar uyoyorum sonra
Slm herkese bu saatte bakabildim anca yrumek beni yoruyo yarin kontrol var ins acikligim vardr hayirlisiyla tabi.
bu aksam bıraz garıbım alttan yanma hıssedıyorum oglum oynadıkca acaba dogum sancısı olabılırmı bılmıyorumm hareketlerıde cok sertlestı off tecrubem olmadıgı ıcın anlayamıyorummmm
merhaba canım ben ocak annesiyim, doğum sancısı karnından ya da belinden rahmine doğru inen bir ağrı sancı şeklindedir. yani pek yanma şeklinde değildir. yanma ile ilgili birşey diyemeyeceğim benim çok yorulduğum zamanlarda sızı olurdu. su iç soluna yat ve dinlen faydası olacaktır.
Hepinize Hayırlı doğumlar inşallah Rabbim kolaylıkla sağlıkla kurtarır
tesekkur ederım sanırım asagı baskı yapıyor bebegım o yuzden oluyor uyumaya calısacagım ıyı geceler
canım inş herşey istediğin gibi olur
rahat ol burdanda yaz bize olur mu?
dualarım seninle
canım inş herşey istediğin gibi olur
rahat ol burdanda yaz bize olur mu?
dualarım seninle
elefera sende doğurdunmu yoksa şeker....kimse kalmadı burda valla bn hala doğuramadımmm....
elefera sende doğurdunmu yoksa şeker....kimse kalmadı burda valla bn hala doğuramadımmm....
Yok be guzelım, nerde!
Keske dogsa artık.
ınan o kadar cok zorlanıyorum kı.
Neredeyse bır haftadır dogru duzgun uyuyamıyorum ):
Bu gece sınırden agladım.
Esım mısıl mısıl uyurken, ben uyuyamıyordum.
Normal dusunmesem, hemen bugun gıdıp, sezeryanla almalarını ısterdım herhalde.
Sen nasılsın pekı?
Bebısın nasıl?
Son kontrol ne zamandı?
Doktorun ne dıyor?
bende dogurmadım canım cok az kaldık tas catlasın 5 kısı falan senın sat ne zamandı benım 16 mayıs beklıyoruz bakalım sabırla:)
bnm 11 mayıs satım ama dr um 13 mayıstan hesapladı sanırım geç yerleşmiş... bekliyrum bendee
benım doktorumda 3 gun gec hesaplıyor 18 subat 40 haftam doluyor ondan sonra en fazla 1 hafta daha beklerız dedı aynen ne yapar bılmıyorum hayırlısı cnm ben bıraz utu yapayım hoscakal
iyi oda kafasıyla bazen baskı yapıyo...erkek bebekler genelde haftasını doldururmuş bizimkide onlardan çıktı sanırsam....bukle bile doğurdu rüzgarı erken erken yahuuu..bende artık kavuşalım onlara çok istiyorum hemde tırsıyorum gün yaklaştıkça...senin kızda iyi bekledi...inş hayırlı zamanda gelir sancılarımız....açılmamızda olur inş...salı günü gittim normal dedi herşeyi..3250 gr olmuş sıpam çok şükür 3 kgma girdi sonunda...artık dönerken falan canımı yakıyo ....bekliyorumm..20 sine kadar gelmez ise gel bakalım dedi napar bilmem...:44:
Sinirlerim cok bozuk benım.
Hem yalnız oldugum ıcın, hem uyuyamadıgım ıcın.
Esımı aradım bıraz once, agladım.
'Salı gunu kontrole gıttıgımızde, almalarını soyleyelım' dedım.
'Tamam' dedı.
Aslında ıstemıyorum sezeryan olmasını.
Ama gercekten sinirlerim cok yıprandı.
Bızımkı bırsey de demıyor.
Ben normal ıstedıgımı soyledıgım ıcın, sonuna kadar beklemeye nıyetlı galıba.
Rabbım herseyın hayırlısını versın ama ınsallah bızlerı daha cok yormaz bebeklerımız.
üzme kendini balım yaa inş sağ sağlim doğar bebeklerimiz.... benm eşim sezeryan hiç istemiyokiloların gitmez diyo..çoğu kişide sezeryan olma dedi bana bilmiyorum tabi sorun olursa doğumda ki inş olmaz sezeryandanda kaçmam ama normal için bekle bence cnm yaa sabret..napalım zamanları var daha demekki... yıpratma kendini boşa..ona kavuşacağın an herşey unutuluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?