2012 Şubat Anneleri

cnm hemen yıpratma kendini bi lohusalığın bitsin öyle başlarsın zaten sezeryan olursan mekik yapma şansın falan hemen yok..sen çok taktın bu kiloları kafaya inş veririz cnm ben 20 21 kilo aldım şimdiye kadar kendime inanamıyorum ama evladım herşeyden önemli şuan o bi doğsun sağlıklıda inş gider kilocuklarımız..zaten sadece emzirme ile 500 kalori yakıyormşuuz oturduğumuz yerden inş sütümüzde olurda emerler...dr mun verdiği bebek dergisinde yazıyordu..görüşüyorum cnm arada sırada çıkıyorum anneme oturmaya..o benden daha çok tedirgin ne zaman gelcek diye ama bakalım..kurtuluşumuz yok öyle böyle çıkacak bu sıpalar burdan dimi...ALLAHIM en kolayını nasip etsin inş doğumunnnn

selam kızlar nasılsınız şimdi doktordan geldim sabah ezanında tualete kalktığımda afedersiniz ama sümüksü bişey geldi kan çok yoktu,kalktım duş aldım eşimi uyandırdım,kahvaltı yaptık sancım da vardı,sonra evi topladım,gittik nst ye bağladılar,sancı çıktı hemen doktor geldi alttan muayene etti açılma hala 2 cm mişdaha fazla yokmuş ay ben napıyım salı günü gittiğimde yine aynıydı bekliyimmi diyorum böyle beklemekte çok zor her an gelcek diye napıyım offf sizler naptınız kızlar ?varmı doğum yapan

sLm nabıyonuzz canlar.
aksam sevgılı kayınvalıdemın koylusu gelecekmıs
nabsam yaa bu haldede bıse yapasım gelmıyor
bıse yapmasam bı dunya laf soz olur aammmaaannnnnn..

beklemi dedi cnm açılmanda az suni sancı ile artarmı acaba bilemedim şimdi bende...bukle doğurmuş en sonn

sLm nabıyonuzz canlar.
aksam sevgılı kayınvalıdemın koylusu gelecekmıs
nabsam yaa bu haldede bıse yapasım gelmıyor
bıse yapmasam bı dunya laf soz olur aammmaaannnnnn..

iyi sayılırız canım sen nasılsın yemeğemi geliyo,çayamı?ona göre fikir verelim

doktor bekle dedi eve gönderdi ,normal olur dedi bilmiyorum ya sen neyaptın seninki nezaman?

bende bekliyorum 20 sine kadar bekle gelmezse sancın gel dedi suni sancımı verir yoksa sezeryanmı der bilmiyorum 40 haftam 17 sinde doluyo sonrası tehlike çanları malum kakasını yapabilirler...

kimsecikler yok herkes gün sayıyo.... bebekleri olanlar daha giremiyo sanırsam..pekk...ahh sıpalarımızda gelmedi gitti.... lymonata gibi olcm bende ocak annesiydi oda geç doğurmuştu tek kalmıştı nerdeyse.......

Selamlar.Grubun ilk katılımcılarındanım ama işlerden dolayı pek giremedim.Zaman zaman takip edebildim sadecede.Meleklerine kavusan arkadaslara gecmiş olsun,henüz kovusmamış olanları da Allah kavustursun. ben kuzumu kucağıma aldım çok şükür 3 subatta(39+2) .Epidural normal doğum yaptım.İkimiz de çok iyiz.Bütün teyzeleri ve bebişlerini öpüyoruz

(Asya bebek.3000 gr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…