2012 Şubat Anneleri

saol tatlım çok şükür iyiyim, allah sanada kuzunu kucagına almak nasip eder inşallah, mükemmel bişey
kızlar ben çıkacam birzdan dıktora gidecez kızı uyandırmam lazım altı degişecek hepinizi öptüm dua edinde sarılıgı düşmüş olsun

saol canım
inş kolay bi doğumun olur bebeğini sende en kısa zamanda getirirsin dünyaya
az kaldı seninde sabret

Canım takma boşver kiloları bol bol emzir gidiyo kendiliğinden boşver hem anne oldun sen napcan o kadar inceliği taşıyamazsın bak bebişi sonra:)))O kilolar sana yavrunun armağanı annesi takma...

ınsallah guzel haberlerle gelırsın.

Bende cıkıyorum.
Kac gecedır uyuyamıyorum, gunduz bıraz uyuyamaya calısıyorum.
Yoksa sersem gıbı oluyorum butun gun.

Kendınıze ıyı bakın.

GÜNAYDIN KIZLAR bugün muhabbet kilolar üzerine sanıyorum bende 55 kilo ile hamile kaldım 66 kiloyum şu anda
doktorum fazla aldın diyor amann doğumdan sonra giderr kilolar...

ınsallah guzel haberlerle gelırsın.

Bende cıkıyorum.
Kac gecedır uyuyamıyorum, gunduz bıraz uyuyamaya calısıyorum.
Yoksa sersem gıbı oluyorum butun gun.

Kendınıze ıyı bakın.

Canım ben hamileyken öyleydim gece uyuyamıyordum gunduz uyuyordum emrede şimdi aynısı gündüz uyanmıyo gece uyumuyoo:)))

Son düzenleme:
Canım takma boşver kiloları bol bol emzir gidiyo kendiliğinden boşver hem anne oldun sen napcan o kadar inceliği taşıyamazsın bak bebişi sonra:)))O kilolar sana yavrunun armağanı annesi takma...

Sütüm olursa ve bebegım de alırsa tıkayacam zaten memeyı agzına
Haknurcugum, bende kılo takıntısı var.
47 kılodayken bıle kendımı sısman bulurdum ):
Ama sımdı o kadar zayıflamak ıstemıyorum, o donemde de hasta gıbıymısım.
Fotograflarıma bakınca anlıyorum bunu.
53 olsam yeter.
Azmedecegım ve verecegım o kıloları.
Sadece bunun daha cabuk gerceklesmesı ıcın normal doguma ıhtıyacım var.
Ki dogumdan hemen sonra kosup, mekık cekebıleyım.

saol canım
inş kolay bi doğumun olur bebeğini sende en kısa zamanda getirirsin dünyaya
az kaldı seninde sabret

buklecim nasılsın kendini nasıl hissediyosun en son pazar günü görüşmüştük temizlik vardı çokmu yoruldun nasıl oldun?bebeğin nasıl canım ben pek takip edemedim neden kuvezde canım inş.en kısa zamanda yanında olur.izne çık dedik sana çıkmadın zamanında

inş.canım salıdan beri sancı çekiyorum açılmada var ama bakalım ne olcak kendimi canlı bomba gibi hissediyorum nezaman patlıycam diye normal yapmaya karar verdim ama oan belki kararım değişir.bizde bi kavuşsaydık bazen diyorum gidiyim sezeryan olıyım geliyim offff son zamanlar gerçekten zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…