- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.721
merhaba kızlar nasılsınız;
buklecim ve bennebileyim görüşemedik gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün inş.darısı başıma bakalım ben nezaman kavuşucam bebeğime.
enicecim sen nasılsın senlede görüşemedik kızın nasıl geçen gün fotosunu gördüm çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın.
merhaba kızlar nasılsınız;
buklecim ve bennebileyim görüşemedik gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün inş.darısı başıma bakalım ben nezaman kavuşucam bebeğime.
enicecim sen nasılsın senlede görüşemedik kızın nasıl geçen gün fotosunu gördüm çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın.
saol tatlım çok şükür iyiyim, allah sanada kuzunu kucagına almak nasip eder inşallah, mükemmel bişey
kızlar ben çıkacam birzdan dıktora gidecez kızı uyandırmam lazım altı degişecek hepinizi öptüm dua edinde sarılıgı düşmüş olsun
ınsallah guzel haberlerle gelırsın.
Bende cıkıyorum.
Kac gecedır uyuyamıyorum, gunduz bıraz uyuyamaya calısıyorum.
Yoksa sersem gıbı oluyorum butun gun.
Kendınıze ıyı bakın.
Canım takma boşver kiloları bol bol emzir gidiyo kendiliğinden boşver hem anne oldun sen napcan o kadar inceliği taşıyamazsın bak bebişi sonra:)))O kilolar sana yavrunun armağanı annesi takma...
Canım ben hamileyken öyleydim gece uyuyamıyordum gunduz uyuyordum emrede şimdi aynısı gündüz uyanmıyo gece uyumuyoo:)))
Canım isim eklemeyi bilmiyorum ben denemedim daha önce...Kusura bakma olurmuu
selam kızlar ben geldim ve gidiyorum heryerim ağrıyor((
yok canım olur mu öyle şey teşekkür edrim saol tatlım
ana ceeeeeee demeye mi geldin canım sen?
yok canım olur mu öyle şey teşekkür edrim saol tatlım
ana ceeeeeee demeye mi geldin canım sen?
canım annemlere geldim ama eşim geçerken alacak eve gideceğim sonra yürüyemem
Rica ederim ne demek canım...İsmine uygun olsun diye denizli logo seçtim:)
saol canım
inş kolay bi doğumun olur bebeğini sende en kısa zamanda getirirsin dünyaya
az kaldı seninde sabret
saol tatlım çok şükür iyiyim, allah sanada kuzunu kucagına almak nasip eder inşallah, mükemmel bişey
kızlar ben çıkacam birzdan dıktora gidecez kızı uyandırmam lazım altı degişecek hepinizi öptüm dua edinde sarılıgı düşmüş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?