- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.801
palamut gibimi...öff otur otıur içim daraldı
pazara gideyim dedim her cuma gidiyorum
hazırlandımm tam ayaykkabılarımı giycem ama ayaklarım öyle şişki palamut gibi
olmadı botlarım
sinir oldum pazarada gidemedimm tıkıldım kaldım
kızlar ben ptesi doguracagım yaa.. günü belli oldu fazla rahatladım bu rahatlıga girdim derken ptesiden önce gelmesin :))) aşırı stres yapıyormusum şimdi farkettim..
sancım yok ama dün gece kasılmalarım oldu, nst de az cıkmıstı sancılar... kasılmalar acaba acılmaya yarar mı ptesiye kadar acılsa soyle 2 3 cmşakır şakır dogursammm en normalindennnnnn....
cok merak ediyorum ptesi ne olacak ne yasayacagım sabah 9 da gidecegim.. son 67 saat :S acaba normal olabilecek mi ? ayy gününü bilmek cok güzelmiş ama beklemek hala cok zorrrr
palamut gibimi...benm daha yeni hafif şiş ayaklarım ama yine çok şükür ayakkabı oluyo dikkat et cnm..ödem yapıyo vücut bol bol su iç..
sorma gün geçmiyo sanki..bide öyle tuhafki psikolojim hem doğurayım istiyorum hemde başıma ne gelcek ne çekicem nasıl bi sancı diye kur kur ölüyorum..çok zor...senin ine günün tam belli olmuş ohhh..ben daha 20 sine kadar beklicem sonrası ne olur bilinmez ama inş 19 zundan önce doğarda balık burcu olmaz çok duygusal olursa kafayı yerim çünkü...
playdoh8484, hugocuk+
selam kızlar nasılsınız
ahh ahh günler önce burası tıklım tıklımdı ne komik espriler vardı doğurcaz diye...şimdi çoğu kankim doğurdu hacer buklee nıhle haknur çoğuda gün aldı.. sezeryana.. ben daha ne zaman gelcek nasıl olcak kur kur ölüyorum evde..giysilerini defalarca açıp katlıyorum içine ne zaman gircek diye bakıyorum...doğumu düşünmeyip kendimi motive etmeye çalışıyorum kolay olck diye...inş anneme çekerim diyorum..o kız kardeşimi 4500 kg olmasına rağmen çok kolayca doğurmuştu...diyorum...ben o zaman 14 yaşımdaydım hatırlıyorum..tosuncuk gelinim gibi bişeydi... ...dr um 20 sine kadar doğmaz ise gel dedi..niye dedi eden öyle dedi bilmiyorum ama şimdiden bütün hamiş bacılarıma allahım kolay doğumlar versin... .....sağ sağlim kurtulalım inş... bi eve gelsek bi yataklarında onları görsek... ahh ahh bu bekleyiş çok zormuş...derlerdide inanmazdım.. öptüm canlarım....bebeleri hast olanlara Allahtan şifa diliyorum bol bol....sizlerde dua edin nolur....başkalarına yapılan dualar size geri dönermiş ... kolay doğumlar diliyorum hepiciğinize inşşşş
palamut gibimi...benm daha yeni hafif şiş ayaklarım ama yine çok şükür ayakkabı oluyo dikkat et cnm..ödem yapıyo vücut bol bol su iç..
sorma gün geçmiyo sanki..bide öyle tuhafki psikolojim hem doğurayım istiyorum hemde başıma ne gelcek ne çekicem nasıl bi sancı diye kur kur ölüyorum..çok zor...senin ine günün tam belli olmuş ohhh..ben daha 20 sine kadar beklicem sonrası ne olur bilinmez ama inş 19 zundan önce doğarda balık burcu olmaz çok duygusal olursa kafayı yerim çünkü...
iyiyim canımm sen nasılsınn
geçen sordum ama görmedin galiba
senin bebişi nasıl döndürdüler
masaj yaptılarr döndü demiştinn
benimde sıkıntım çok ters kilosuda fazla sayılır çok canım yanıyooo
canım biberona alıştımı diye sormuşsun
ben hep meme veriyorum sadece sabah birkez annem biberonla veriyor
alıştırmıyoruz yani
iyiyim canım bende kızımla ugraşıyorum
benim bebek kendisi dönmüştü
yanlış hatırlıyorsun sanırım
ben demedim,kilosu nekadar çıkıyor şimdi kaç haftalıksın
canım bence hiçbir sorun olmaz,zorda kalmadıkça vermiceksin zatenyani benim eşim de haftasonu 4 saat icinde 2 kere biberonla verse bir problem olur mu acaba?
bu arada ptesi dogumum var ya şimdiden süt yapan caylardan içsem mi ?
yanlış anlamışım canımm
şimdi sata göre bu hafta 36. haftamızdıı ama gelişimi 37 haftadaydı
kilosu 3kilo 200 gramdı
elefera nasılsın cnm?bnmde günüm az kaldı heyecan dorukta bekliyorum normal olsun diye korkuyorum kasılmalar oldukçada:18:
buarada senin kızının ismi Elif naz,bnmki de Elif nur olucak inş
cnm hemen yıpratma kendini bi lohusalığın bitsin öyle başlarsın zaten sezeryan olursan mekik yapma şansın falan hemen yok..sen çok taktın bu kiloları kafaya inş veririz cnm ben 20 21 kilo aldım şimdiye kadar kendime inanamıyorum ama evladım herşeyden önemli şuan o bi doğsun sağlıklıda inş gider kilocuklarımız..zaten sadece emzirme ile 500 kalori yakıyormşuuz oturduğumuz yerden inş sütümüzde olurda emerler...dr mun verdiği bebek dergisinde yazıyordu..görüşüyorum cnm arada sırada çıkıyorum anneme oturmaya..o benden daha çok tedirgin ne zaman gelcek diye ama bakalım..kurtuluşumuz yok öyle böyle çıkacak bu sıpalar burdan dimi...ALLAHIM en kolayını nasip etsin inş doğumunnnn
kızlar merhaba nasılsınız? ben dün yani 10 şubatta epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan ikimizde iyiyiz bu günde taburcu olduk evimize geldik benim ağrılarım var tabii rahat hareket edemiyorum iyileşmeye çalışıyorum kızımda iyi sadece doğum sırasında korkuttu biraz bizi karnımda kakasını yapmış meğer ve ciğerlerine gittiğinden şüphelendiler onu muayne ederken doktor kendimi unuttum beni dikerlerken onuda muayne ediyordu doktor, sonra sarıp dışarı çıkardılar bana önemli birşey olmadığını söylediler tabi dışarı çıkarıp yoğun bakıma aldıklarında bizimkiler bayaa bi panik olmuşlar ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş bende odama geçtikten 15 20 dakika sonra kızımı getirdiler şimdi evde yeni bir düzen oturtmaya çalışıyoruz allahım herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah kızım 3750 kg 50 cm doğdu beklediğimizen tombik çıktı:))
kızlar merhaba nasılsınız? ben dün yani 10 şubatta epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan ikimizde iyiyiz bu günde taburcu olduk evimize geldik benim ağrılarım var tabii rahat hareket edemiyorum iyileşmeye çalışıyorum kızımda iyi sadece doğum sırasında korkuttu biraz bizi karnımda kakasını yapmış meğer ve ciğerlerine gittiğinden şüphelendiler onu muayne ederken doktor kendimi unuttum beni dikerlerken onuda muayne ediyordu doktor, sonra sarıp dışarı çıkardılar bana önemli birşey olmadığını söylediler tabi dışarı çıkarıp yoğun bakıma aldıklarında bizimkiler bayaa bi panik olmuşlar ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş bende odama geçtikten 15 20 dakika sonra kızımı getirdiler şimdi evde yeni bir düzen oturtmaya çalışıyoruz allahım herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah kızım 3750 kg 50 cm doğdu beklediğimizen tombik çıktı:))
kızlar nasılsınız bakalım?
var mı doğuran eden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?