2012 Şubat Anneleri

palamut gibimi... benm daha yeni hafif şiş ayaklarım ama yine çok şükür ayakkabı oluyo dikkat et cnm..ödem yapıyo vücut bol bol su iç..

sorma gün geçmiyo sanki..bide öyle tuhafki psikolojim hem doğurayım istiyorum hemde başıma ne gelcek ne çekicem nasıl bi sancı diye kur kur ölüyorum..çok zor...senin ine günün tam belli olmuş ohhh..ben daha 20 sine kadar beklicem sonrası ne olur bilinmez ama inş 19 zundan önce doğarda balık burcu olmazçok duygusal olursa kafayı yerim çünkü...

ahh ahh günler önce burası tıklım tıklımdı ne komik espriler vardı doğurcaz diye...şimdi çoğu kankim doğurdu hacer buklee nıhle haknur çoğuda gün aldı.. sezeryana.. ben daha ne zaman gelcek nasıl olcak kur kur ölüyorum evde..giysilerini defalarca açıp katlıyorum içine ne zaman gircek diye bakıyorum...doğumu düşünmeyip kendimi motive etmeye çalışıyorum kolay olck diye...inş anneme çekerim diyorum..o kız kardeşimi 4500 kg olmasına rağmen çok kolayca doğurmuştu...diyorum...ben o zaman 14 yaşımdaydım hatırlıyorum..tosuncuk gelinim gibi bişeydi......dr um 20 sine kadar doğmaz ise gel dedi..niye dedi eden öyle dedi bilmiyorum ama şimdiden bütün hamiş bacılarıma allahım kolay doğumlar versin........sağ sağlim kurtulalım inş...bi eve gelsek bi yataklarında onları görsek... ahh ahh bu bekleyiş çok zormuş...derlerdide inanmazdım.. öptüm canlarım....bebeleri hast olanlara Allahtan şifa diliyorum bol bol....sizlerde dua edin nolur....başkalarına yapılan dualar size geri dönermiş ... kolay doğumlar diliyorum hepiciğinize inşşşş

evet yaffrim palamut gibi oldumm
acıyo ayaklarım o kadarda su içiyorum ama banamısın demiyooo
tuzuda azalttım ama yok yanii olmiiii
bugün kayınvalideme gittim ordaki kadınlarr dedilerki lohusalık çökmüş yüzüne dedilerr
o nasıl oluyosa artıkk
göbeğinde inmiş dedilerr
bebişin hareketleri değişti 2 gündürr kuvvetli kığpırdanma şeklinde oluyoo ve çoook canımı acıtıyoo
tersya aşarıda ayakları o yüzden böyle şeyime vuruyo sanki öyle acıyokiii çığlık atıyorum bazenn

playdoh8484, hugocuk+
selam kızlar nasılsınız

iyiyim canımm sen nasılsınn
geçen sordum ama görmedin galiba
senin bebişi nasıl döndürdüler
masaj yaptılarr döndü demiştinn
benimde sıkıntım çok ters kilosuda fazla sayılır çok canım yanıyooo

canımcım selam yanlız değilsin kuzum bu konuda bende beklemedeyim 1 haftadır dr heran gelebilir deyince bi stres yaptım sorma geçmiyo kız sanki 8 ay geçiren biz değilizde son günler takıldı sanki geçmiyoPazartesi tekrar kontrole çağırdı dr bakalım ne diyecek 18 e kadar bekle dedi banada gelmezse naparız bilmiyorum.stres yapmaktan uyuyamıyorum her anbeklemek çok zormuş bide DAHA DOĞURMADINMI ?diyenler varya onlarda bi alem sanki geldide biz geri ittik hey allah ım ya bizim stres yetmezmiş gibi bide onlar hiç çekilmiyor

ayy evett balık olmasınn..ama erkekse balık iyi yahu..cok seker bebekler oluyorlar...kızın balıgı cekilmiyor yani rahat ol :)) sadece evlenince anneyi unutup eşe yöneliyorlar... yani ben ona el kızına romantik birey yetiştirmek diyorum ama cok sekerlerrrrrrrrr....

iyiyim canım bende kızımla ugraşıyorum
benim bebek kendisi dönmüştü
yanlış hatırlıyorsun sanırım
ben demedim,kilosu nekadar çıkıyor şimdi kaç haftalıksın

canım biberona alıştımı diye sormuşsun
ben hep meme veriyorum sadece sabah birkez annem biberonla veriyor
alıştırmıyoruz yani

canım biberona alıştımı diye sormuşsun
ben hep meme veriyorum sadece sabah birkez annem biberonla veriyor
alıştırmıyoruz yani

yani benim eşim de haftasonu 4 saat icinde 2 kere biberonla verse bir problem olur mu acaba?

bu arada ptesi dogumum var ya şimdiden süt yapan caylardan içsem mi ?

iyiyim canım bende kızımla ugraşıyorum
benim bebek kendisi dönmüştü
yanlış hatırlıyorsun sanırım
ben demedim,kilosu nekadar çıkıyor şimdi kaç haftalıksın

yanlış anlamışım canımm
şimdi sata göre bu hafta 36. haftamızdıı ama gelişimi 37 haftadaydı
kilosu 3kilo 200 gramdı

kızlarr doktorum 40. haftayı bekletirse belkide mart başı doğum yapabilirimm
mart annesi olabilirimm ama sizleri çok sevdim ben çok samimi içtensiniz ve hiç yabancılık çekmedim aranızdaa

o yüzden ayrılmıyorumm aranızdann

yani benim eşim de haftasonu 4 saat icinde 2 kere biberonla verse bir problem olur mu acaba?

bu arada ptesi dogumum var ya şimdiden süt yapan caylardan içsem mi ?
canım bence hiçbir sorun olmaz,zorda kalmadıkça vermiceksin zaten
çaylara başla bolbolda su iç inşallah hemen gelir sütün,gelmezsede sıkıntı yapma 2-3 güne geliyor,
yanlış anlamışım canımm
şimdi sata göre bu hafta 36. haftamızdıı ama gelişimi 37 haftadaydı
kilosu 3kilo 200 gramdı

canım benimkide öyleydi sanırım, teleş yapma bikaç hafta daha geçsin doktor seni en iyi şekilde yönlendirir

kızlar merhaba nasılsınız? ben dün yani 10 şubatta epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan ikimizde iyiyiz bu günde taburcu olduk evimize geldik benim ağrılarım var tabii rahat hareket edemiyorum iyileşmeye çalışıyorum kızımda iyi sadece doğum sırasında korkuttu biraz bizi karnımda kakasını yapmış meğer ve ciğerlerine gittiğinden şüphelendiler onu muayne ederken doktor kendimi unuttum beni dikerlerken onuda muayne ediyordu doktor, sonra sarıp dışarı çıkardılar bana önemli birşey olmadığını söylediler tabi dışarı çıkarıp yoğun bakıma aldıklarında bizimkiler bayaa bi panik olmuşlar ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş bende odama geçtikten 15 20 dakika sonra kızımı getirdiler şimdi evde yeni bir düzen oturtmaya çalışıyoruz allahım herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah kızım 3750 kg 50 cm doğdu beklediğimizen tombik çıktı :))

elefera nasılsın cnm?bnmde günüm az kaldı heyecan dorukta bekliyorum normal olsun diye korkuyorum kasılmalar oldukçada:18:

buarada senin kızının ismi Elif naz,bnmki de Elif nur olucak inş

Sabahkı halımden daha ıyıyım.
Guya uyumak ıcın cıktım forumdan.
Korıdoru, banyoyu bi guzel sıldım.
Derzlerını tek tek cıfledım.
Sonra da dusumu aldım, saclarımı duzlestırdım.
Derken bu saat oldu.
Oyalanmak ıyı gelıyor.

Ben de normal ıstıyorum.
Arada dayanamayıp, sezeryan olsun dıyorum ama yok, normal en ıyısı.

Nur cok sevdıgım bır arkadasımın ısmı.
ınsallah onun gıbı yuregı temız, ınanclı, kotulukten bi' haber olur kızın.

Elıf ısmı bana saflıgı anımsatıyor.
Kızlarımızın ruhu ınsallah daima saf (temız) olur.

O nedenle normal ıstıyorum ya bende
Sabahkı ruh halımden cıktım.
ınsallah Rabbım normal dogumu hayırlı kılar ve nasıp eder.

Dıyorum ya, bende kılo takıntısı vardır.
Ben 36 beden gıyınırken dahı, gobegım var zannederdım.

Annenle aranızın ıyı olmasına senın adına cok sevındım.
Rabbım bır daha gostermesın oyle uzucu gunler.

ınsallah bızde Subat bıtmeden dogururuz
Yoksa bahar cocugu mu olmak ıstıyorlar ne!

Gozun aydın canım.
Rabbım hayırlı bır evlat olarak yetıstırmeyı nasıp etsın ınsallah.
Darısı benım gıbı bekleyenlere.

Ben cıkıyorum, yemek yapmam lazım daha.

ıyı aksamlar hepınıze.

canımm hayırlı olsunn bebişin
almışsın kucağınaa
kaçıncı haftada alındıı
haftası geçince pisliğini yutuyomuşş 40. haftasını doldurmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…