2012 Şubat Anneleri

canımm hayırlı olsunn bebişin
almışsın kucağınaa
kaçıncı haftada alındıı
haftası geçince pisliğini yutuyomuşş 40. haftasını doldurmuşmuydu

sağol canım darısı başına inşallah 39 haftanın bittiği gün alındı 40. haftaya girmemişti bile yani neden böyle oldu anlamadım

sağol canım amin inşallah inşallah sende en hayırlı zamanda doğumunu yaparsın

Azıcık doğum sonrasını anlatayım kızlar zaten gıremıyorum..
1.Bebeğinizi gördukten sonra her tür sıkıntınızı unutuyorsunuz ve hayat yenıden başlamıs gıbı oluyor..
2.Eşinizin yardımcı olması çok önemlı,o zaman daha rahat oluyor ılk gunler..
3.Herkesten özel ilgi alaka beklıyorsunuz,hamılelıkten de hassas bır yapı oluyor ..
4.Gündüz uyuyup gece uyutmayanlardan benım kızım da,ama size tavsıyem süt olmasa da siz ilk gunden ıtıbaren uyandırıp emzırmeye dewam edın..Bebek çeke çeke sütü getırecek cunkı..Biz 2 gun hıc kıyamadık,ama o bıze gecelerı kıydı bayagı..Eğer tık yoksa gögus pompası alın manuel ve hemen sıkmaya baslayın..
5.Bgn 4.gunu bebegmzın ..Uykusuz,dagılmıs,yorgunuz ama çok mutluyuz ..Gülüp duruyoruz hareketlerıne eşimle..Bir de kargaya yawrusu sahan olur ya bayılıyoruz kızın her yerıne bakıp bakıp iyi iş cıkarmısız dıyoruz
6.Darısı bekleyen arkadasların basına ..Böyle mutluluk yok gercekten harıka yaw..
7.Bir de doguranlara bır sorum olacak korseyı nasıl takıyorsunuz,ben cok bunaldım cıkardım tekrar ..Yanı dıkıslerım acıyor bazen ..O yüzden de tam korseyı takamıyorum gıbı gelıyor.:26::26:

gunaydın kızlar ticker isteyen varmı ???
itinayla ticker yapılır (istediğiniz cümle bebegınızn cinsiyeti ve dogum tarıhı yazın yeter)

Masum kelebegım .... günlük yazabılır mısın canım 8 şubatta dogdu ama kız benım bebek sen oglan tıckerdı senınkı ..Tickerda yardımcı olabılecek war mı teşekuur

Son düzenleme:

Nasıl bir korse kullanıyorsun ?

allah allah neden oldu acabaa
doktor açıklama yapmadımıı
neysekii ciğerlerine gitmemişş

sormadım valla neden böyle oldu diye iyi olduğunu duyduktan sonra şüphelendik demişler her ihtimale karşı kontrol edelim röntgen çekelim demişler annemlere, banada doktorum doğum sırasında sen sancı acı falan çekmediğine eminmisin dedi bu rahim sancı çekmiş bir rahim dedi halbuki bende hiç bir belirti yoktu yada vardıda benmi farketmedim doğum falan başlamışta benmi anlamadım acaba diyorum

canım neyseki bişey olmamışya gerisi önemli değill
senin ağrı eşiğin yüksektirr o sebepten ağrını sancını hissetmemişsindirr canımm

pazartesi doğumun size bikaç bişey sormak istiyorum
sezeryan doğumda pijama mı gecelik mi iyi?
birde sezeryan doğum için baska neler gerekli?
süt arttırmak için neyapmalıyım

Canım gecelık daha rahat sonucta hem dıkısın oldugundan basta kılot bıle koyulmuyor sonda takılıyken altında hasta bezı serıyorlar..3-4 gecelık alsan ıyı olur,bır de sabahlık ..Kan gecebılır gecelıge..Göğüs pompası alsan ıyı olur,süt ılk gun gelmıyor ..Onu yaparsın ..Heyecan yapma ,rahat ol..15 dakıkada herşey bıtıyor..
Şımarık34 naber kızz dogumun war pazartesı he,hanı 14 şubatı bekleyecektın kız ne oldu??
hugocuk sen de cok sabırsızsın daha erken degıl mı senın ıcın,boswer saglıkla gelsın de hamılelıgın tadını cıkart..Uykuyu unutacaksın dogumla tamamen ..
Playdoh sewsım sızler nasılsınız kızlar??

son zaman sinirlerim bozuldu nedensee
biri canımı sıktı olmadık şeyler anlattı

selam kızlar gecmısı okuyamadım
şimdi geldim gezmedeydim
mekan degısıklıgı yani
bide kaşımı aldırdım iyice hazırım doguma ama gelen giden yok:)
bennebileyim ticker yapayıyorum hemen beceririm sanırım

son zaman sinirlerim bozuldu nedensee
biri canımı sıktı olmadık şeyler anlattı

Ne anlattılar kı canım sakın korkma ,kımseyı de takma..Agzı olan konusuyor bızımle yaa..Bilen bılmeyen herkes uzman takmamaya calıs..

Aaa süper olur cok tşk juwelıne..Minik kelebegım yazar mısın ..Ya da japon balıgım da olur,cok datlu kızım benım yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…