- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.841
canım bence hiçbir sorun olmaz,zorda kalmadıkça vermiceksin zaten
çaylara başla bolbolda su iç inşallah hemen gelir sütün,gelmezsede sıkıntı yapma 2-3 güne geliyor,
canım benimkide öyleydi sanırım, teleş yapma bikaç hafta daha geçsin doktor seni en iyi şekilde yönlendirir
Canım gecelık daha rahat sonucta hem dıkısın oldugundan basta kılot bıle koyulmuyor sonda takılıyken altında hasta bezı serıyorlar..3-4 gecelık alsan ıyı olur,bır de sabahlık ..Kan gecebılır gecelıge..Göğüs pompası alsan ıyı olur,süt ılk gun gelmıyor ..Onu yaparsın ..Heyecan yapma ,rahat ol..15 dakıkada herşey bıtıyor..
Şımarık34 naber kızz dogumun war pazartesı he,hanı 14 şubatı bekleyecektın kız ne oldu??
hugocuk sen de cok sabırsızsın daha erken degıl mı senın ıcın,boswer saglıkla gelsın de hamılelıgın tadını cıkart..Uykuyu unutacaksın dogumla tamamen ..
Playdoh sewsım sızler nasılsınız kızlar??
Yok o da guzel de ben bunu nasıl yapıyorsuk unutmusum ,eskı tıckerım da yok altta görunmuyor ..Ne yapacagım kopyalayıp nereye koyayım ki..
cnm yapamadınmı???
Ne anlattılar kı canım sakın korkma ,kımseyı de takma..Agzı olan konusuyor bızımle yaa..Bilen bılmeyen herkes uzman takmamaya calıs..
Aaa süper olur cok tşk juwelıne..Minik kelebegım yazar mısın ..Ya da japon balıgım da olur,cok datlu kızım benım yaw..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20120208/n/Minik+Kelebegim/k/6bb8/age.png
yapıyorum ama uygulayamıyorum sanırım anlamadımmmmmm
Selam kızlar sabah epidural anestezi ile dogum yaptım... Buda bebikimizin fotoları Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları
gozun aydın canım harıka resımler oglun sana benzıyor mutlu gunler dılıyorum ailenle
gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün inşallah,maşallah tosuncuk dogmuş seninkidekızlar merhaba nasılsınız? ben dün yani 10 şubatta epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür şuan ikimizde iyiyiz bu günde taburcu olduk evimize geldik benim ağrılarım var tabii rahat hareket edemiyorum iyileşmeye çalışıyorum kızımda iyi sadece doğum sırasında korkuttu biraz bizi karnımda kakasını yapmış meğer ve ciğerlerine gittiğinden şüphelendiler onu muayne ederken doktor kendimi unuttum beni dikerlerken onuda muayne ediyordu doktor, sonra sarıp dışarı çıkardılar bana önemli birşey olmadığını söylediler tabi dışarı çıkarıp yoğun bakıma aldıklarında bizimkiler bayaa bi panik olmuşlar ama çok şükür önemli birşeyi yokmuş bende odama geçtikten 15 20 dakika sonra kızımı getirdiler şimdi evde yeni bir düzen oturtmaya çalışıyoruz allahım herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah kızım 3750 kg 50 cm doğdu beklediğimizen tombik çıktı:))
aynı şeyleri bende yaşadım canım, ama kızım herşeye bedel,onun varlıgı beni mutlu ediyor,çok şükür rabbimeAzıcık doğum sonrasını anlatayım kızlar zaten gıremıyorum..
1.Bebeğinizi gördukten sonra her tür sıkıntınızı unutuyorsunuz ve hayat yenıden başlamıs gıbı oluyor..
2.Eşinizin yardımcı olması çok önemlı,o zaman daha rahat oluyor ılk gunler..
3.Herkesten özel ilgi alaka beklıyorsunuz,hamılelıkten de hassas bır yapı oluyor ..
4.Gündüz uyuyup gece uyutmayanlardan benım kızım da,ama size tavsıyem süt olmasa da siz ilk gunden ıtıbaren uyandırıp emzırmeye dewam edın..Bebek çeke çeke sütü getırecek cunkı..Biz 2 gun hıc kıyamadık,ama o bıze gecelerı kıydı bayagı..Eğer tık yoksa gögus pompası alın manuel ve hemen sıkmaya baslayın..
5.Bgn 4.gunu bebegmzın ..Uykusuz,dagılmıs,yorgunuz ama çok mutluyuz ..Gülüp duruyoruz hareketlerıne eşimle..Bir de kargaya yawrusu sahan olur ya bayılıyoruz kızın her yerıne bakıp bakıp iyi iş cıkarmısız dıyoruz
6.Darısı bekleyen arkadasların basına ..Böyle mutluluk yok gercekten harıka yaw..
7.Bir de doguranlara bır sorum olacak korseyı nasıl takıyorsunuz,ben cok bunaldım cıkardım tekrar ..Yanı dıkıslerım acıyor bazen ..O yüzden de tam korseyı takamıyorum gıbı gelıyor.:26::26:
gözün aydın canım,çok tatlı maşallah bebişin allah ayırmasın sizleriSelam kızlar sabah epidural anestezi ile dogum yaptım... Buda bebikimizin fotoları Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları
kızlar yaa benim ilk doğum yaptım 2 -3 gün falan cok güzel sütüm vardı.... şimdi hiç kalmadı gibi yetmiyo oğluşuma.... günlerdir midemde abur cubur oldu sütüm gelsin diye yiyip içmekten...sizde öyle oldu mu sütünüz azaldı mı ....emzirdikçe gelir mi ne yapabilirim??
Selam kızlar sabah epidural anestezi ile dogum yaptım... Buda bebikimizin fotoları Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?