2012 Şubat Anneleri

o zaman uygulayayım bu yöntemi.. artık ters teperse de şansa... caylara başlamaktan korktum ama tavsiyenle bu aksam yatmadan icerim :)) su olayına gelince normalde aşırı su tüketen biriyim,her gece uyanıp su icerim ... umarım su avantaj saglar.. deneyimli annelerimiz bizi unutmayın boyle , girin bilgilendirin..gerci enice cigim allah var sen pek ayrılmadın bizden umarım aynı performansı bende gösteririm bebek izin verirse..

dr um beklemiyor..13ünde alıyor.. 14 ünde sancılanır gelirim dedim siz tam romantık yemek yerken korktu ptesi yatış verdiii :)) bu arada bayıldım eşinle muhabbetinize : iyi iş cıkardık : olayına :)))) tebrik ederiz sizi :))) madem iyi iş cıkartıyorsunuz sizin gibi ürün bırakanlar 1 taneyle kalmasınn :))

gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün inşallah,maşallah tosuncuk dogmuş seninkide

aynı şeyleri bende yaşadım canım, ama kızım herşeye bedel,onun varlıgı beni mutlu ediyor,çok şükür rabbime
ben daha korse kullanmıyorum doktorum 15 gün sonra kullanabilirsin dedi

Selam kızlar sabah epidural anestezi ile dogum yaptım... Buda bebikimizin fotoları Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları
gözün aydın canım,çok tatlı maşallah bebişin allah ayırmasın sizleri

kızlar yaa benim ilk doğum yaptım 2 -3 gün falan cok güzel sütüm vardı.... şimdi hiç kalmadı gibi yetmiyo oğluşuma.... günlerdir midemde abur cubur oldu sütüm gelsin diye yiyip içmekten...sizde öyle oldu mu sütünüz azaldı mı ....emzirdikçe gelir mi ne yapabilirim??

canım emzirmeye devam hiç bırakma gerçekten emzirdikçe geliyor süt,abur cubur ne yiyorsun sen?
su iç bolbol eger sütün gerçekten azaldıysa hoşaf falan iç arttırıyor

Gunaydın kızlar.

Su an kımse yok ama ben yıne de sorayım.
Sabaha karsı lavaboya gıttıgımde pecete hafıf kırmızılandı.
Bıraz once gıttıgımde ıse daha yogundu.
Cok afedersınız, sumuksu kan vardı.
Bebegımın saglıgı ıle ılgılı degıldır dımı?
Nısan olabılır mı yoksa?
Belımde de hafıf bır agrı var, regl agrısı gıbı.

Bırde nısan ıse ne zaman gıtmelıyım doktora?

Epidural gayet iyi, eşimde girdi doguma.. Harika bir duygu bebeğin çıkış anını görmek.. Yalnız su anda hala epidural takılı bir saat sonra cikicak ve tabiki gece ağrım çok oldu.. Fakat tavsiye ederim ben bile yaptıysam herkes yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…