- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.881
canım hoşgeldin
gelmedi bebeğim daha
artık sabrım tükendi salya sümük ağlıyorum
üstüne bide grip oldum
eşim bebeğin yanınada götürmüyo
iyice stres içindeyim
sen nasılsın gökçe nasıl?
çık o zaman ama çok yorma kendini olur mu
sana şunu söylicem eleferacım
asla kimse için kendini yıpratmaa asla ama
bak benim yanımda bebeğim yok
ve eşimin ailesi hastaneden eve gitti direk
niye'' bebeğim yok ''o zaman ''benimde bi önemim yok''
ve bu çok incitici bişeyy bebeğim yaanımda olsa evden çıkmazlardı üşüşürlerdi
ağlıycam bak yinee
o yüzden sana tavsiyem asla kimseyi mutlu etmek için çabalama zorlama kendini
kimsede çok görmesin sana
mrb canım çoook geçmiş olsun..
bebeğinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın tebrik ederim ..maşallah çook tatlı resimlerde süper
allahı size bağişlasın
sezeryan ne kadar sürüyo acaba girip çıkman
biraz anlatırmısın :18::18::18::18:
müsaitsen..
kuzum sıkma canını, bebegini en yakın zamanda alısın önemli olan sağlıklı olması,sütünü gönderiyorsun zaten senin kadar olmasada hastanedede iyi bakarlar bebegine
inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebegine
bizim kızda iyi çok uyuyor sarılıktan sanırım
sarılık derecesi düşüyor ama yinede çok uyuyor
çok şükür ama şikayetim yok
bak sen herşeye bukadar üzülürsen sütünde kesilebilir, bebegine zarar verirsin sonra, kendine dikkat et lohusa kadın çabuk saguk alırmış ayagını sıcak tut
kızlar emzuh da dogurmuş, bayagı sıkıntı çekmiş ve sezeryanla olmuş dogum,bebegi hastanedeymiş onunda
inşallah en yakın zamanda alır oda bebegini kucagına
az kaldı az kaldı diyipp avutmaya çalışıyorum canımm güçlü olmaya çalışıyorumm
inş sağsalim gelecek bebeğim evimize
annem çok iyi bakıyo sağolsun
napsın akşama kadar ağlamayım diye nazımla oynuyoo
uykuu problem,iniz var mı cnm? gökçe kız emiyo dimi seni?
hadi bakalım o da kurtuldu demek
onun bebeği neden hastanedeymiş acaba?
Allah onunda yardımcısı olsun
napıyısınız bakemm kızancıklarr
bende evimi temizledim az
topladım süpürdüm yemeciklerimi yaptımm geldimm
dün eşimin tatiliydi o evde olunca çok dağılıyo ev yaff
aglarsa anam ağlar demişler canım, anneden başkası senin halini anlamaz, onlar olmasaydı ne yapardık bilmiyorum
uyku problemim yok canım alarm kuruyorum 3 saate bir ama saat başı kendiligimden uyanıyorum, kontrol ediyorum bebegi o hiç uyanmıyo 3 saatin sonunda zorla kaldırıyorum altını değiştirerek uyandırıyorum meme veriyorum geri uyuyor sabah 6 dan sonrada anneme veriyorum yine uyuyor ama uyanırsasada o bakıyor 9-10 arası uyanıyorum uykuyu alıyorum zaten düzene bindirmek önemli, inşallah hiç sıkıntımız olmaz
emzuhun bebeginin gögsünde pislik birikmiş, hastanedede göstermiyorlarmış sanırım,
canım korkma rahat ol bak bebegin haber veriyor sana gelecegini sürpriz yapmıcak anlaşılan rahatlatsın bu senikızlar bu sabah itibarıyla nişan geldi bnden heran doğum sancılarım başlıyacak diye bekliyorum:18:
emzuhun bebeğine ne olmuş canımm pislikmi yutmuş durumu nasılmışki
canım korkma rahat ol bak bebegin haber veriyor sana gelecegini sürpriz yapmıcak anlaşılan rahatlatsın bu seni
acaba nekadar süre sonra gelir bebek nişandan hemen sonra gelende oluyormuş,gelmeyende
kızlar selam nasılsınız artık topikte çok kopukluk oldu hepimiz bi yana dağıldık sanki rabbim başka keder vermesin,hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimizi bi kucağımıza alsaydık atlatsaydık herşeyi düzenimizi bi kursaydık yine gelseydik topiğin başına off allahım hepimize yardım et
hoşgeldin canım
kız sen pek hamarat bişeysin haa
ben kıçımı kaldıramıyom:26:
canım normal artık herkes almaya başladı bebekleri,inşalah hep güzel haberler alırızkızlar selam nasılsınız artık topikte çok kopukluk oldu hepimiz bi yana dağıldık sanki rabbim başka keder vermesin,hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimizi bi kucağımıza alsaydık atlatsaydık herşeyi düzenimizi bi kursaydık yine gelseydik topiğin başına off allahım hepimize yardım et
canım korkma rahat ol bak bebegin haber veriyor sana gelecegini sürpriz yapmıcak anlaşılan rahatlatsın bu seni
acaba nekadar süre sonra gelir bebek nişandan hemen sonra gelende oluyormuş,gelmeyende
valla bende tam bilmiyorum canım,kendini rahatlat agrın olursa doktora git yada suyun gelirse takip et bu süreci
anladıgım kadarıyla solunum sıkıntısı çekiyormuş canım, bikaç gün daha dursaymış zehirlenebilirmiş,gelirse kendiside yazar zaten
sende bi doğurda kuzucam
görücem ben senii
kopukluk olması normal
benim nişan geleli çok oldu meselaa
canım normal artık herkes almaya başladı bebekleri,inşalah hep güzel haberler alırız
inş.canım inş hep güzel haberler alırız bennebileyim nerelerde o napıyo nasıl oldu acaba karşılaşamadık biz onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?