2012 Şubat Anneleri

kuzum sıkma canını, bebegini en yakın zamanda alısın önemli olan sağlıklı olması,sütünü gönderiyorsun zaten senin kadar olmasada hastanedede iyi bakarlar bebegine
inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebegine
bizim kızda iyi çok uyuyor sarılıktan sanırım
sarılık derecesi düşüyor ama yinede çok uyuyor
çok şükür ama şikayetim yok
bak sen herşeye bukadar üzülürsen sütünde kesilebilir, bebegine zarar verirsin sonra, kendine dikkat et lohusa kadın çabuk saguk alırmış ayagını sıcak tut

kızlar emzuh da dogurmuş, bayagı sıkıntı çekmiş ve sezeryanla olmuş dogum,bebegi hastanedeymiş onunda
inşallah en yakın zamanda alır oda bebegini kucagına

Bebek ilk 5 dk da çıktı benimde heralde 45 dk sürdü isim tam hatırlamıyorum heyecanliydim çok :)
İlk bir kaç saat ağrı olmuyor bende bas ağrısı ve mide bulantisi da olmadı çok şükür
Ama gece ağrım çoktu fakat bu benim 3.sezeryanim onunda etkisi var bence
İlk yürüyüş pek sarhoş oluyor ama şükür ağrım olsada düne göre iyiyim

az kaldı az kaldı diyipp avutmaya çalışıyorum canımm güçlü olmaya çalışıyorumm
inş sağsalim gelecek bebeğim evimize
annem çok iyi bakıyo sağolsun
napsın akşama kadar ağlamayım diye nazımla oynuyoo

uykuu problem,iniz var mı cnm? gökçe kız emiyo dimi seni?

napıyısınız bakemm kızancıklarr
bende evimi temizledim az
topladım süpürdüm yemeciklerimi yaptımm geldimm
dün eşimin tatiliydi o evde olunca çok dağılıyo ev yaff

hadi bakalım o da kurtuldu demek
onun bebeği neden hastanedeymiş acaba?
Allah onunda yardımcısı olsun

aglarsa anam ağlar demişler canım, anneden başkası senin halini anlamaz, onlar olmasaydı ne yapardık bilmiyorum
uyku problemim yok canım alarm kuruyorum 3 saate bir ama saat başı kendiligimden uyanıyorum, kontrol ediyorum bebegi o hiç uyanmıyo 3 saatin sonunda zorla kaldırıyorum altını değiştirerek uyandırıyorum meme veriyorum geri uyuyor sabah 6 dan sonrada anneme veriyorum yine uyuyor ama uyanırsasada o bakıyor 9-10 arası uyanıyorum uykuyu alıyorum zaten düzene bindirmek önemli, inşallah hiç sıkıntımız olmaz
emzuhun bebeginin gögsünde pislik birikmiş, hastanedede göstermiyorlarmış sanırım,

emzuhun bebeğine ne olmuş canımm pislikmi yutmuş durumu nasılmışki

kızlar bu sabah itibarıyla nişan geldi bnden heran doğum sancılarım başlıyacak diye bekliyorum:18:
canım korkma rahat ol bak bebegin haber veriyor sana gelecegini sürpriz yapmıcak anlaşılan rahatlatsın bu seni
emzuhun bebeğine ne olmuş canımm pislikmi yutmuş durumu nasılmışki

anladıgım kadarıyla solunum sıkıntısı çekiyormuş canım, bikaç gün daha dursaymış zehirlenebilirmiş,gelirse kendiside yazar zaten

kızlar selam nasılsınız artık topikte çok kopukluk oldu hepimiz bi yana dağıldık sanki rabbim başka keder vermesin,hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimizi bi kucağımıza alsaydık atlatsaydık herşeyi düzenimizi bi kursaydık yine gelseydik topiğin başına off allahım hepimize yardım et

sende bi doğurda kuzucam
görücem ben senii
kopukluk olması normal

canım normal artık herkes almaya başladı bebekleri,inşalah hep güzel haberler alırız

inşallah bişeycik olmaz bebeğinee
emzuh şimdi çok üzülmüştürr rabbim kuvvet versin

sende bi doğurda kuzucam
görücem ben senii
kopukluk olması normal

ya tabiki canım bu bi sitem değil tabiki üzüntü yani birbirimizden pek haberimiz olamıyo yani allahım bide ben hayırlısıyla bi doğursaydım beklemekte zor inan bazen gidip gün alıp sezeryana giresim var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…