- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.941
selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok galiba yada kimse konuşmuyo
selam canım sen nasılsın gecmısı okudum az once nişanı gelenler olmus senın oncedenmı gelmıstI
selam canım sen nasılsın gecmısı okudum az once nişanı gelenler olmus senın oncedenmı gelmıstI
canım benim önceden geldi ama bidaha bişey gelmediiii
ama benım doktorum su veya kan gelırse gel dedı sankı ya acaba benmı yanlıs anladım demekkı yıne sancı beklemek gerekıyor degılmı ay ben duramam en azından ararım :)
selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok galiba yada kimse konuşmuyo
canım benimkide kanama olursa azda olsa gel dedii su gelirse zaten doğum olmalı ama benimki kan değildi pembe sümüksü bişeydi doktorumada dedimm o da kan veya suyun gelirse gel dedii ama bidaha bişey gelmedii
hııı şu mesele demekki kan baska o pembe sey baska
ay benımkı hıc dogmayacak gıbı hala agzımın azcık altında duriyyiii inmedi hiç 40 bitecek tık yok beyfendi gayet mutlu yerınden bende gezıyorum gelene kadar naparsam kar dıye:)
geziyosun filanya hiç bel kasık ağrın olmuyomu şuan belim ağrıyo regl sancısı gibi sancım varr bunlar düzenli oluyoo
bel agrım 37+0 oldugum gun cok vardı sonra gectı su an 20 dk yurusem sırtım agrıyor canta falan tasıyamıyorum hıc esofmanla gezıyorum oyle esım yanımda tabıkı
hımm dimekki senin oğlan 37. haftada gelecek olmuş sonra vazgeçmişşş
sıcak suya duş almaya bayılıyorum gevşetiyo benii
o zaman benimkide sakinleşiyooo
şimdi duşa girdim geldimmm
sıkıntımı alıyo valla
belkıde canım bılmıyorum hatta o gun ısyerınde calıstıgım son gundu allahım dedım bunu daha once yasasaydım asla bukadar çalısamazdım erken ayrılırdım ısten resmen anne ıyıkı bırakıyorsun artık dedı bebegm:) suanda zorlugu uyusma var ellerımde hıssetmkıyorum parmak uclarımı karnım cok dık nefes alırken zorlanıyorum ve mıde yanması yapıyor bakalım ne kdr daha durcak yaramaz dr 1 hafta daha beklerız dedım pers yada cuma kontrele gıdıcem en son acılmam yoktu ama yumusama vardı
gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün inşallah,maşallah tosuncuk dogmuş seninkide
aynı şeyleri bende yaşadım canım, ama kızım herşeye bedel,onun varlıgı beni mutlu ediyor,çok şükür rabbime
ben daha korse kullanmıyorum doktorum 15 gün sonra kullanabilirsin dedi
gözün aydın canım,çok tatlı maşallah bebişin allah ayırmasın sizleri
Maşallah sübhanallah
HArikasınız canım
Allah analı babalı büyütsün..
Playdohh8484 ve bennebileyim...
Canlarım sizlere de çok geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün
Bende yarından sonra giriyorum ameliyata
Dualarınıza ihtiyacım olacak..
inşallah kendiliğinden gelir yaramazzz
kızlarrrrrrrrr..... gittiniz mi yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?