2012 Şubat Anneleri

arkadaşlarr benim bebiş hiç uyumuyo desem yeridirr akşamları hep uyanıkk gecede öyle ne zaman kalksam gece hep kıpırdanıyo
sabah eşimi yolcu ediyorum 6 da kalkıyorumm ohoo bizimki kıprdanıp duruyoo saat 9 gibi ben uyuyorum yine 11 gibi en geç uyanıyorumm hala kıpırdıyo
işte öğlen filan uyuyo bu saatlerde uyanıyooo bidaha hiç uyumuyoo
doğduktan sonrada bu periyotta giderse yandıkk geceyle gündüz yer değiştirecek bizdee

benm sağ ayağım ve bileğim kocaman oldu, ağrıyor da artık.... doktora söyledim ama test mest bişey yapmadı

benimde sol ayağım aynı anlattığın gibi acıyoo
sağda şiş ama sol daha çok şiiş
topaç gibi bir ayak üzerinde incecik parmaklarr
tuzu azalttım yok banamısın demiyoo
botlar olmuyoo

ayakları şişip palamut gibi olan yokmu benden başka yaff
idrar testi yapıldı protein çıkmadı çok şükürrr yoksaa hastaneye yatmış çoktann alınmıştı bebekk

benimde sağ ayağım ve bacağım şiş ödem dedi ebe bacaktaki kemiğin üzerine iice bastırdı acıyana kadar sonra elini çekti et çöktü iice bak dedi ödem olmuş tuzu felan azalt çoğalırsa dr.a git bide tansiyona dikkat et dedi ama tansiyon benim yüksek çıktığı için söylemiş olabilir.dr.um da protein çıkmadığı için normal dedi

kızlar bu arada sinirleriniz ne alemde ben sinir küpü oldum iice

bendede sıkıntı varr böyle karamsarlıık varr
bu zamana kadar çok neşeli rahat huzurluydumm
yeni başladıı bu
bi sinir eden biride varr
arıyo böyle kötü şeyler anlatıyoo sinir oluyorumm
üniversite hastanesine gidiyodumm orayı kötüledi üstelik kendide orda doğum yaptıı
bebeğimi geç aldılarr ciğerlerine pislik kaçtı dedii neyseki bişey olmadı dedii
epidural sezeryan oldumm baş ağrımm çok olduu çok çektimm benden sonra giren kadında sakat kaldı dedii
iyice bunalıma girdimm eşime baskı yaptım tutturdum özel hastaneye gitcem diyee
eşimde diyo bak mahsus yapıyo üzülme diyoo olacağı varsa zaten olurr allaha sığın diyoo
işte ben ısrar edince özele tamam dedi eşimm
bu arkadaş dün yine aradı evi arıyo numarası gözükmüyoo
naber nasılsın filann
neyseee
dediki bu seferr bak dikkat et özelde doğum yapan arkadaşımın bebeğinin ciğerleri enfeksiyon kapmışş bursaya kaldırmışlar ümit yokmuş dedii
artık bişey demedim diyemedimm
psikolojimi mahvetti bu kadınn
eşiminde iş arkadaşının eşi oluyooo bişeyde demiyorumm eşimin hatrına ama zaten son zaman endişe kaplıyo insanı birde böyle şeylerle göçtüm sankii
neyseki üst katımda bebeği olan arkadaşım var ona gidiyorum bebeğini filan seviyorumda rahatlıyorum azıcıkk
onada demiyorum açık açık çünkü o da tanıyoo o kadını dedikodu olmasın diyee

cnm ya öyle insanlar birsürü boşver valla takma o kadını kafaya ama biliyorum demesi kolay :26:
kaçıncı haftadasın sen bende annemlere gidiyorum sürekli kardeşim 2,5 yaşında o sinirlerimi alıyo zaten p.tesiden sonra oraya taşıncam doğumdan sonrada toparlanana kadar orda kalıcam

37. haftaya giricem ama gelişimi 1 hafta önden gidiyoo
senin kardeşin ne yapıyoki canımm
ya aslında evet takmamak lazım ama inan elimde değill
bu kadının laflarından sonra devlet hastanesinede gittim baktım özelede gittim
mahvetti psikolojimi heleki şu son haftalarr öncesinde böyle değildim takmıyodumda şimdilerdee lafları aklımdan çıkmıyoo korkuyorumm

yok cnm kardeşim bişey yapmıyo da 2.5 yaşında olduğu için onla oynuyorum rahatlıyorum onun sesini duyunca kızım bile hareketleniyo karnımda

yok cnm kardeşim bişey yapmıyo da 2.5 yaşında olduğu için onla oynuyorum rahatlıyorum onun sesini duyunca kızım bile hareketleniyo karnımda

insan rahatlıyo hakikatenn benimde arkadaşımın bebeği 5 aylık olucak öyle tatlıkii bayılıyorum onaa
tüm stresimi alıyo rahatlıyorummm
kendi bebeğimilede böyle sevicem oynucam diyorum rahatlıyorumm

Kız deli misin sen ne dıye böyle bırını cekıyorsun kı..Acma arasın dursun yaa..Ya da öyle derse de ben özele guwenıyorum de,ben bunu böle yapacagım,Allah bılır ne olacagını sen de amma moral werdın felan de..Manyak mı ne..Bebege de nazar degdırır o ne bıcım ınsan..

Selam kızlarr yine kımseler yok...Hamılelıgınızı gercekten guzel gecırın tavsıye edıyorum ..Bir an önce cıksın demeyın ,Allah herşeyın zamanını bılır zaten..Endişeyı bırakın kızlar ,rahat olun..Lohusalık aglak bır surec,2 gündür ağlak oldum ..Pek de hoş değil..Tabi ki yanınızdakı melekle m-unutuluyor,ama olsun..Herşey zamanında güzel ..Endıselerınız sütü de azaltır ılerde,boşwerın tadını cıkartın..Juwelıne teşekkurler tıcker ıcın canım yaptım ama sanırım bgn 5. gun oldu ..Günü yanlıs oldu dı mı?8şubatta dogdu..Bgn kaynanam gelecek ve artık ona teslım olacagım ..:18::18:Bakalım haknur we enıce gıbı mı olacak sonum ,yoksa ıyı mı bılemıyorum..annemler sınıfta kaldı ,hıc memnun kalmadım ..Sıra kaynanamda..

Saol canım,dewam filmi 2 yıl sonra sanırım sezeryanla olunca..Sana da kolay dogumlar dılıyorum ,burada dogumu az kalan herkese de kolay we rahat dogumlar dılerım..Dağ gıbıydım,ne agladım ne mızmızlandım..Herkes şok oldu dirayetıme....Darısı sızlere canım..Ben senın ürünün de iyi olacagına ınanıyorum canım kesın düper kalıtelı ımal olur..Dogum sonrası soruların olursa,gırebıldıkce yanıtlarım ozele de yazabılrısın ..Öpüyom..
BU ARADA EŞİNİZİ DE SOKUN DOGUMA HARIKA OLUYOR ..BEN EPIDURALE KADAR EŞIM GIRMEMISTI 2 DAKIKADA BIR EŞİMİ GETIRIN DEYIP DURDUM COK IHTIYACINIZ OLUYOR BIRIYLE SOHBETE..BENDEN TAVSIYE..AYNI ANDA BU DUYGUUYU YASAMAK SÜPER BİŞEY..

Son düzenleme:

önceleri aklıma kötü şey gelmemiştii art niyetli olduğunu anlamadımm
sonradan eşim uyardıı sen anlamıyomusun niyetini dedii
haklıymışş
yok zaten artık ararsa yine söylücem
kendi sağsalim aldı kucağına bebeğini allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini
allah banada nasip etsin
banada böyle şeyler deyip durmasın psikolojimi alt üst etti

çok güldümm annemler sınıfta kaldı sıra kaynanamda demişinn

benim eşim gelmez doğumaa
kan tutuyoo
iki tüp kan veriyo 1 saat oturuyoruzz bekliyoruz kendine gelsin diyee
evlenirken tahliller için kaç tüp kan aldılarr fenalık geçirdii
epey oturduk sonra pideciye gittik pideyi yiyince kendine geldi garibimm

birşey degıl canım ama tickerın dogru ben 8 subat yaptım tickerlar biten günü yazıyor bugun 4 gunu bıttı kızının 5. gun bitmedi henus ok o yuzden oyle yazıyor

selam kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok galiba yada kimse konuşmuyo

selam canım nasılsın sende varmıydı bınısan hareket vs??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…