2012 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım
uyuyo mu yine gökçe?

selam canım hoşgeldın senın kızın uykucuydu degılmı masallahhh

tamam canım

evet ikiz benim 37 de alacak normali bilmiyorum evet az kaldı ama korkuyorum şimdide :)

hoşgeldin canım
hoşbuldukkkkk
kızımın adı uykucuya çıktımaşallah deyin kızlar evet yatıyor yine sarma sardık gelene koyarız diye şimdide sıkıldım bi bakayım kimler var dedim

maşallah kuzuna maşallahAllahım bozmasın uyku düzenini annesini hiç üzmesin

amin canım babası yarın işe gidecek inşallah bugün huysuzluk yapmaz,buarada ben yanlız yatamıyorum bir gece eşim yoktu korkuttular annemde yanında erkek lursa korkutmazlar dedi aslı varmı bilmiyorum ama eşim yanımdayken hiç olmadı
sizde varmı böyle bi sorun

düşünüyorumda enicecim
annem yanımda ve bebeğim olmadığı halde anca idare ediyoruz
nihleenin yanında kimsesi yokk
tek başına ilgileniyo kızıyla

tek çok zor ya allah yardımcısı olsun,tamam bebekle ilgilenirim bende ama yemek var temizlik var çok zor yalnız olmak

caım ben duymadım boyle bırseyı ama odana kuranı kerım koy bu gıbı durumlarda zırh gıbı koruyor

canım bende kötü rüyalar oluyo
evde asla yalnız bırakmıylar benii
bide psikolojim bozuk diye daha panikler

caım ben duymadım boyle bırseyı ama odana kuranı kerım koy bu gıbı durumlarda zırh gıbı koruyor

canım bende kötü rüyalar oluyo
evde asla yalnız bırakmıylar benii
bide psikolojim bozuk diye daha panikler

annemde dedi kuranı kerim koyalım diye ama hep unutuyoruz yaaaa,ama dikkat edin sizde yanlız kalmayın enaz 20 gün,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…