- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.901
ya tabiki canım bu bi sitem değil tabiki üzüntü yani birbirimizden pek haberimiz olamıyo yani allahım bide ben hayırlısıyla bi doğursaydım beklemekte zor inan bazen gidip gün alıp sezeryana giresim var artık
benim nişan geleli çok oldu meselaa
canım senin nişan nasıldı?ya bende de dün bişeyler geldi ama kanlı değildi aynı aferdersiniz sümük gibiydi
bizim kız uyandı girerim sonra yine
canım senin nişan nasıldı?ya bende de dün bişeyler geldi ama kanlı değildi aynı aferdersiniz sümük gibiydi
benimkide pembe renklli sümüksüydüü
benimkide pembe renklli sümüksüydüü
benimki pembe değildi dün gittim doktora sancı çıktı ama açılmam aynı bekle diyo doktor bakalım daha nekadar bekliycez sana nezaman diyo ben artık 40 a girdim nerdeyse
benim nişan geleli çok oldu meselaa
canım benim nişan geleli de cok oldu ..aynen senin gibi benim bebekte gelmedi :)) yarın zorla dogurtucazzzzzzzz...
dua edin kızlarrr suni sancı ile olsunnnnnnnnnnn... kolay olsunnnnnnnn....... :S :S :S cok heyecanlıyımmmmm
canım benim nişan geleli de cok oldu ..aynen senin gibi benim bebekte gelmedi :)) yarın zorla dogurtucazzzzzzzz...
dua edin kızlarrr suni sancı ile olsunnnnnnnnnnn... kolay olsunnnnnnnn....... :S :S :S cok heyecanlıyımmmmm
Allah hayırlısını versin cnm benimm
inş herşeyin hayırlısı olur alırsın bebeğini kucağına
Arkadaşlar inşallah normal doğum yapabilirsiniz de (tabi istiyorsanız) bize de örnek olur. Ben normal çok istiyorum bi o kadar da korkuyorum bebek iri dediği için doktor.
bebeğin iriliğinin normal doğumla bi alakası yok cnm
o yüzden dua et korkma inş istediğin gibi olur doğumun
bizim kedi uyudu geri,teyzesinin kucagına verdim şimdi geri geldim
benimki pembe değildi dün gittim doktora sancı çıktı ama açılmam aynı bekle diyo doktor bakalım daha nekadar bekliycez sana nezaman diyo ben artık 40 a girdim nerdeyse
benim sancı çıkmadı heraldee :44:
ntsye girince sancı varsa ordamı belli oluyoo
benim henüz çatı muayenemde olmadı bebek ters diye sanırımm
bana dedilerki eğer kanlı akıntı devam ederse hemen gel dedilerrr
ama benim bikere geldi o da pembeydi
canımm kolayy doğum olsunn inşallah
heyecan panik yapma rahat oll
uykum geldi kızlar
çıkayımda dinleneyim biraz
hepinizi çok öpüyorymm
görüşürüz
uykuu demeeee
benimde çok geliyo uykumm
hugo senin doğum nezaman ?
ayakları şişip palamut gibi olan yokmu benden başka yaff
idrar testi yapıldı protein çıkmadı çok şükürrr yoksaa hastaneye yatmış çoktann alınmıştı bebekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?