2012 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız?
kalanlar artık gün sayıyo
herkes doğursada artık bebeklerimizi konuşsak

evet canım sayacak gunde yok suprız yumurta bızımkıler oyle beklıyoruz ıste gelene kadar heyecan dorukta sanırım senınde eve gelmesı ıcın heyecanlı olman gerekıyor en azından resmı varmı yanında oglusnun ben 3 boyutlu bıle gormedım :)

pek yok sadece yumusama vardı persembe gunu sen sezeryanmı olcaksn ?

suyum azar azar geldiginden azalma oluyormus,bir de plesanta yaşlanmış.. o yüzden yarın sonlandırmak gerektiginden her yöntemi deneyecegiz suni sancı ile deneyecegiz,umarım suni sancı işe yarar yaramazsa malesef sezeryan olacak...

bende hicbir belirti yok,nişan geldi ama dügün olmadı :)))

evet siz gün sayıyosunuz
bende eve gelmesini bekliyorumm
olsun canım sağlıklı doğsunda 3 boyutlu resmi olmayı versinn
süpriz olur ne güzel

:))) alemsin cnm vallahı guldurdun benı ama suyun gelıyorsa baslatılması dogru dıye bılıyorum ınsallah cabucak acıklıgın olur ve dogumun kolayca gerceklesır

evet siz gün sayıyosunuz
bende eve gelmesini bekliyorumm
olsun canım sağlıklı doğsunda 3 boyutlu resmi olmayı versinn
süpriz olur ne güzel

sorma tam supriz olcak bı kere ruyamda gordum bakalım ona benzeyecekmı mınık balıgım:)

selam kızlarrrr
varmı bi değişiklik

selam hosgeldın cnm bende yok degısıklık sende varmı??

hoşbuldum canım ben cuma ya gün aldım sen ?

sagol canım, umarım sen benim gibi suniye gerek kalmadan bir avazda dogurursun..

sagol canım, umarım sen benim gibi suniye gerek kalmadan bir avazda dogurursun..

amin canım insallah ama hıc sanmıyorum ya malesef doktorlar hızlandırmak ıcın sunı sancı verıyorlar seruma takıyorlar anlamıyorsun bıle dıyorlar keske gercekten bır dogal dogum merkezınde yapabılseydık ama onlar kurslarına gıtme zorunlulugu ıstıyor

canım özelden yazıcam ama 10dk varya yazamadım

tamam canım

evet ikiz benim 37 de alacak normali bilmiyorum evet az kaldı ama korkuyorum şimdide :)

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm

hoşgeldin canım

kızlar birşey mi oldu benim forum takip te abone olduğum konular gözükmüyor artık şimdi yine üye oldum ama yine gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…