- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.961
evet kıımse kalmamıs senın dogumun yarnmıydı?
elefera nısanınmı geldı cnm naslsn?
evet yarın canım.. acaba nasıl olacak cok merak ediyorum..sen de son haftandasın var mı bir belirti ?
kızlar nasılsınız?
kalanlar artık gün sayıyo
herkes doğursada artık bebeklerimizi konuşsak
pek yok sadece yumusama vardı persembe gunu sen sezeryanmı olcaksn ?
evet canım sayacak gunde yok suprız yumurta bızımkıler oyle beklıyoruz ıste gelene kadar heyecan dorukta sanırım senınde eve gelmesı ıcın heyecanlı olman gerekıyor en azından resmı varmı yanında oglusnun ben 3 boyutlu bıle gormedım :)
suyum azar azar geldiginden azalma oluyormus,bir de plesanta yaşlanmış.. o yüzden yarın sonlandırmak gerektiginden her yöntemi deneyecegiz suni sancı ile deneyecegiz,umarım suni sancı işe yarar yaramazsa malesef sezeryan olacak...
bende hicbir belirti yok,nişan geldi ama dügün olmadı :)))
evet siz gün sayıyosunuz
bende eve gelmesini bekliyorumm
olsun canım sağlıklı doğsunda 3 boyutlu resmi olmayı versinn
süpriz olur ne güzel
selam kızlarrrr
varmı bi değişiklik
:))) alemsin cnm vallahı guldurdun benı ama suyun gelıyorsa baslatılması dogru dıye bılıyorum ınsallah cabucak acıklıgın olur ve dogumun kolayca gerceklesır
sorma tam supriz olcak bı kere ruyamda gordum bakalım ona benzeyecekmı mınık balıgım:)
selam hosgeldın cnm bende yok degısıklık sende varmı??
:))) alemsin cnm vallahı guldurdun benı ama suyun gelıyorsa baslatılması dogru dıye bılıyorum ınsallah cabucak acıklıgın olur ve dogumun kolayca gerceklesır
sorma tam supriz olcak bı kere ruyamda gordum bakalım ona benzeyecekmı mınık balıgım:)
selam hosgeldın cnm bende yok degısıklık sende varmı??
kızlar pek muhabbet yok sırtım ağrıyor zaten ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese
hoşbuldum canım ben cuma ya gün aldım sen ?
sagol canım, umarım sen benim gibi suniye gerek kalmadan bir avazda dogurursun..
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm
canım özelden yazıcam ama 10dk varya yazamadım
ben pers yada cuma kontrole gıdıcem dogumun kendı baslamasını beklıyorum sezeryan gereklı olmadıkca ıstemıyorum bakalım hayırlısı senın ıkızdı degılmı ne guzel kavusacagın gunu bılıyorsun ıkızler kaçıncı haftadaalınıyordu?
kızlar birşey mi oldu benim forum takip te abone olduğum konular gözükmüyor artık şimdi yine üye oldum ama yine gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?