2012 Şubat Anneleri

ilgine teşekkür ederim,internette arastırdım birazda,%20 rastlanılan bir durummus bebek dogum sırasındada dönebilirmiş dönmezse zor bir dogum olurmus vakum kullanılabilir ,dikiş sayısı cok olabilirmiş cok zorlanırsa makata kadar yırtılma da olabilirmişeger bebek gelmekte hala zorlanıyorsa acil sezaryen olabilirmiş,bu sekilde baslayan 25 dogumdan 17sinde bebek dogum esnasında normale dönmüş,bakalım çarsamba gidicem tekrar 40 haftamız o gün dolacak ne diyecek doktorumuz insallah o güne kadar kızım normal duruşunu alır.Allah'tan hayırlısını diliyorum

pomak35 ve elma81 gözünüz aydın arkadaşlar, sizin doğurduğunuzu okuyunca çok şaşırdım ,nedense:)) ben doğuramadım ya daha heralde ondan. sizinle de günlerimiz yakındı. ben sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor.

bende kararsızım genel anestezi sonrası ayılman uzun surdumu sezeryan olursam nasıl olurum bılmıyorum
önce normal ıstıyorum tabıkı ama senın gıbı bı durumdada kalmak var tabıkı neyse nasıl bısey annelık emıyormu oglun??

canım sürekli ağlıyo bebeğim emiyo yatıyo ağlıyo 2 3 saatlil bi periyotta değil bak yine ağlıyo.. anlamıyorum acaba bi sorun mu var?

canım karnımı yeterince doymuyo acaba,
meme verdikten sonra gazını çıkarıyormusun gaz sancı yapıyor olabilir
birde poposuna iyi bak pişik falan olmasın

yok canım uzun sürmedi daha orda ayıldım ameliyathanede emiyor ama çok çabuk yoruluyor topu topu 2600 doğdu annelik çok güzel bi duyguymuş 2 saattir uyuyo yanımda özledim sanki :)darısı başına allahım bu yolda olan kimseyi darda bırakmasın

juweline canım, sipinal anastezi öneriyorum ben,çok rahattı normal olmazsa düşün derim,hem bebgini hemen görmek var, zaten dogundan 6-7 saat sonrasına kadar agrın bile olmuyor

sağol canım allah razı olsun darısı başına inş.öle bişeyki banada hiç geçmiyodu ama şuan rüyada gibiyim ne çabuk geçti benim hamileliğim diyorum şaka gibi geçen hafta karnımdaydı şimdi rabbimin izniyle yanımda

kız ben unutuyorum arasıra :26:

ne demek canım aşkolsun allahım yardımcın olsun gönlündekini versin inş. hayırlı haberle gel :)

kızlar bende çıkıyorum bizim oğlan acıkır şimdi onu emziriyim ya sizinde göğüs uçlarınız yara oldumu benim yara çok acıyo

amin canım insalahh emdırmeye devam et cenesı guclenecek zamanla masallah uyusunda buyusun:)

juweline canım, sipinal anastezi öneriyorum ben,çok rahattı normal olmazsa düşün derim,hem bebgini hemen görmek var, zaten dogundan 6-7 saat sonrasına kadar agrın bile olmuyor

tamam canım doktoruma sorucam bende ınsallah normal olur ama benım kuzu yerınden memnun hala:)

bende o rüyayı istiyorum artık...

kız ben unutuyorum arasıra :26:

alemsin vallahi:)))

cnm banada öyle geliyor vallahi sankı ıcımdekı baska bısey dogurcak olan ben degılım yani

bu arada bı sorum olcak benım nstde sabahları cekıldıgı ıcın sancım sankı az cıkıyor
cunku su an da yanı aksam 10dan sonra daha cok hareket edıyor
acaba bebek hareketı sancımı nstye gore????

valla ben de bu nst olayından hiçbişi anlamıyorum. benim de sabahları çekildi genelde, hareketliydi de bebek ama sancı falan çıkmadı , doktor bişi demedi yani ,

kımler dogurdu yahu bılgılerınızı verın bana da eklım bıran once aysebahar nabtı acaba.. oyelken ıkızlerle ne halde kımbılır
ben bıtaneye bakamıyorum
acaba bnm dunur dogurdumu???
bırde elefera noldu acaba goremedım epeydır..
feray ım dogurmamıstır..
ve saymadıgım dıger arkadaslarım...

benım bu cocukla basım dertte yaa bugun hıc uyumadı bebek dedıgın uyumazmı
gecelerı desen yıne aynı ben uykusuzluktan geberıyom onda tık yok yaa(
buklem ya sen nasıl dayanıyon ne guzel annen var yanında yardımcı oluyordur herseyde

arkadaşlar doğuma dair hiç bi belirti yok bende ama karnım çok fazla sertleşiyor. gün içinde o kadar çok oluyor ki saymadım bile. bu da doğum başlangıcı olabilir mi acaba? yoksa ben uyduruyopr muyum artık doğuramamaktan:))

GUnaydin cnm sertlesme bazen banada oluyor ama tek basina baslangic sayilmiyor biliyorum sanciyla olmasi lazim belkide hazirlk calismalaridir rahim kaslarimizin

dünürüm yok daha doğurmadım yahu bu oğlan deli etcek bizi tık yok valla......benden sonrakiler bile doğurdu yahu....arayan arayana noldu diye....herkes bekliyo bakalım bu hafta gelir inş .... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…