- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.361
hadi gözün aydın canım çok sevindim
doğum hikayemiz çok mu benziyo elmacım bana mı öyle geldi.. Allah analı babalı büyütsün
valla canım bu konuda bi bilgim yok kafanı karıştırmak gibide olmasın ama ben artık doktorların söylediğine de pek inanamıyorum tabi hepsi aynı değildir de ben p.tesi günü doğum yaptım doğum yapana kadar bana bebeğin iri olduğunu söylediler 3300 dedi kilosunu ve oğlum doğdu 2600 küçücük ama çok şükür sağlıklı ,bence tek doktorda kalma başka doktorada görün derim
canım allah yardımcın olsun gerçekten son zamanlar stresli allahım sağ sağlim kucağına kavuştursun seninde ben doktora sinir oldum bukadar tutarsızlık olmaz ama şükür sağlıklı :) yok canım genel oldu benim güzel geçti insan kucağına alınca hiç bişey hissetmiyo acı falan kalmıyo
canım sürekli ağlıyo bebeğim emiyo yatıyo ağlıyo 2 3 saatlil bi periyotta değil bak yine ağlıyo.. anlamıyorum acaba bi sorun mu var?
bende kararsızım genel anestezi sonrası ayılman uzun surdumu sezeryan olursam nasıl olurum bılmıyorum
önce normal ıstıyorum tabıkı ama senın gıbı bı durumdada kalmak var tabıkı neyse nasıl bısey annelık emıyormu oglun??
bende kararsızım genel anestezi sonrası ayılman uzun surdumu sezeryan olursam nasıl olurum bılmıyorum
önce normal ıstıyorum tabıkı ama senın gıbı bı durumdada kalmak var tabıkı neyse nasıl bısey annelık emıyormu oglun??
pomak35 ve elma81 gözünüz aydın arkadaşlar, sizin doğurduğunuzu okuyunca çok şaşırdım ,nedense:)) ben doğuramadım ya daha heralde ondan. sizinle de günlerimiz yakındı. ben sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor.
yok canım uzun sürmedi daha orda ayıldım ameliyathanede emiyor ama çok çabuk yoruluyor topu topu 2600 doğdu annelik çok güzel bi duyguymuş 2 saattir uyuyo yanımda özledim sanki :)darısı başına allahım bu yolda olan kimseyi darda bırakmasın
ilgine teşekkür ederim,internette arastırdım birazda,%20 rastlanılan bir durummus bebek dogum sırasındada dönebilirmiş dönmezse zor bir dogum olurmus vakum kullanılabilir ,dikiş sayısı cok olabilirmiş cok zorlanırsa makata kadar yırtılma da olabilirmişeger bebek gelmekte hala zorlanıyorsa acil sezaryen olabilirmiş,bu sekilde baslayan 25 dogumdan 17sinde bebek dogum esnasında normale dönmüş,bakalım çarsamba gidicem tekrar 40 haftamız o gün dolacak ne diyecek doktorumuz insallah o güne kadar kızım normal duruşunu alır.Allah'tan hayırlısını diliyorum
kız ben unutuyorum arasıra :26:
yok canım uzun sürmedi daha orda ayıldım ameliyathanede emiyor ama çok çabuk yoruluyor topu topu 2600 doğdu annelik çok güzel bi duyguymuş 2 saattir uyuyo yanımda özledim sanki :)darısı başına allahım bu yolda olan kimseyi darda bırakmasın
juweline canım, sipinal anastezi öneriyorum ben,çok rahattı normal olmazsa düşün derim,hem bebgini hemen görmek var, zaten dogundan 6-7 saat sonrasına kadar agrın bile olmuyor
sağol canım allah razı olsun darısı başına inş.öle bişeyki banada hiç geçmiyodu ama şuan rüyada gibiyim ne çabuk geçti benim hamileliğim diyorum şaka gibi geçen hafta karnımdaydı şimdi rabbimin izniyle yanımda
kız ben unutuyorum arasıra :26:
pomak35 ve elma81 gözünüz aydın arkadaşlar, sizin doğurduğunuzu okuyunca çok şaşırdım ,nedense:)) ben doğuramadım ya daha heralde ondan. sizinle de günlerimiz yakındı. ben sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor.
cnm banada öyle geliyor vallahi sankı ıcımdekı baska bısey dogurcak olan ben degılım yani
bu arada bı sorum olcak benım nstde sabahları cekıldıgı ıcın sancım sankı az cıkıyor
cunku su an da yanı aksam 10dan sonra daha cok hareket edıyor
acaba bebek hareketı sancımı nstye gore????
arkadaşlar doğuma dair hiç bi belirti yok bende ama karnım çok fazla sertleşiyor. gün içinde o kadar çok oluyor ki saymadım bile. bu da doğum başlangıcı olabilir mi acaba? yoksa ben uyduruyopr muyum artık doğuramamaktan:))
kımler dogurdu yahu bılgılerınızı verın bana da eklım bıran once aysebahar nabtı acaba.. oyelken ıkızlerle ne halde kımbılır
ben bıtaneye bakamıyorum
acaba bnm dunur dogurdumu???
bırde elefera noldu acaba goremedım epeydır..
feray ım dogurmamıstır..
ve saymadıgım dıger arkadaslarım...
benım bu cocukla basım dertte yaa bugun hıc uyumadı bebek dedıgın uyumazmı
gecelerı desen yıne aynı ben uykusuzluktan geberıyom onda tık yok yaa(
buklem ya sen nasıl dayanıyon ne guzel annen var yanında yardımcı oluyordur herseyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?