2012 Şubat Anneleri

kızlar merdiveni dayadım 41 yahuuu ...artık herkes oğlumu soruyo bekliyolar...bütün kankilerim doğurdu burda bennebileyimde kavuşmuş meleğine tebrik ederim .. buklem nasıl oldu rüzgar acaba inş bugün denk geliriz kkda.. ben hala esadımı bekliyorum nazlı çıktı bizimki..dr um 20 sine kadar bekle bakalım dedi ama salı günü gidicem eğer o güne kadar doğmaz ise....o değil kova burcunu kaçıracak eğer yarında gelmez ise balık olck..çok duygusal balık burcu diyolar yandım vallaa....

herkese slm......

kızlar ben pzt günü doğum yaptım :)
13.02.2012 3.410 gr.. 51 cm sezeryan
kızımın adı buğlem su

pzar gecesi suyum gelmişti yazmıştım hatta gece yarısı buraya 20 saat sancıdan sonra
sezeryana alındın daha sonra yazcam ayrıntılı

cnm allah bağışlasın sen benle aynıydın bende tık yok daha....allah analaı babalı büyütsün cnm

gebelik org da 42 haftanın bitiş tarihi 2 marta kadar bekleyedebilirsiniz diyo yuhhhhhh gülermisin ağlarmısın yaaaaaben hangi hayvan cinsindenim acaba bi doğuramadım....... ama içimden bi ses bu hafta gelcek diyo bakalım

anam akşam bi gireyim dedim kk ya çayırtı koptu valla..
kızlar bişey sorucam gündüz gaz sancısı yok rüzgarın ama gece çıkaramıyo hep ağlıyo..
gaz için bi önerisi olan var mı?
çünkü sesimiz kısılana kadar ağlıyoruzda

ahh ahh benimde doğurunca ne dertlerim olck bakalımmm ...bnm erkek kardeşiminde çok gazı oluyodu babam o zaman damla almıştı gaz için azda olsa rahattı..ama erkek çocuğu hep gazlı olur derler... ayaklarını üşütmemeye dikkat et sende tabi..senin gazın olursada ona geçermiş...ahhh ahh doğurmadan öncesi bi dert doğurduktan sonrası bi dert....anne olmak cidden zormuşş

gebelik org da 42 haftanın bitiş tarihi 2 marta kadar bekleyedebilirsiniz diyo yuhhhhhh gülermisin ağlarmısın yaaaaaben hangi hayvan cinsindenim acaba bi doğuramadım....... ama içimden bi ses bu hafta gelcek diyo bakalım

ah ben sana kıyamam yaaa
ama şunu da söyleyim bence mümkün olduğunca orda kalsın, çıkınca altüst oluyon çünkü :)))

bizimkide aynı
nooluyo anlamıyorum ama gece olduğunu anlıyo bebekler
bide kucağımda evi gezersek susuyo
o yüzden sadece gaz sancısı değil bu diyorum
kimle konuşsam kırkı çıkınca geçer veya hafifler dedi
bekliyoruz bakalım

ah ben sana kıyamam yaaa
ama şunu da söyleyim bence mümkün olduğunca orda kalsın, çıkınca altüst oluyon çünkü :)))

yok kız doğsun artık yaa yatağına cicilerine baka baka fenalık geçircem her gece onu düşünmekten gözüme uyku girmiyo bide..kime benziyo nasıl bişey... boyu nasıl kilosu nasıl diye düşün düşün offff.... tabi doğuncada uyku falan sorun ama razıyım artık tecrübem var zaten başa gelen çekilir yeterki sağ sağlim doğsun sağlığında bi sorun olmazsın..sizler büyüttünüz valla 40 ınız çıkcak nerdeyse...

maşallah fıstığına
geçmişolsun bide o kadar saat sancı çekmişsin üzüldüm cnm
bekliyoruz canım detayları :))

ayy sende haklısın şimdi nasıl merakla ve hevesle bekliyorsun yavrunu
şimdi bide hergün doğum haberleri duyduyça dahada zor oluyordur tabi
Allah tez zamanda sağlıkla ve kolayca doğum yapmanı nasip etsin canım ..

gözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütsün

evet canım sancı çekerken bile aklıma geldin sen nasılsın bebeğin nasıl?

bebeğim iyi çok şükür canım .. sende bol bol emzir bebişini toparlar kilosu..

anne olmak gerçekten zormuş yahu hep kan ter içindeyimm.. bırak 42 haftada doğsun yat dinlen bence bol bol da uyu.. uyku haram sonra

gece kuşu gibi vivam ya gözlerini koca koca açıyo
vıyak vıyakk.. bide dediğin gibi evi turlayınca susuyoruz oturunca kaldığımız yerden devam..
inş dedikleri gibi olur .. 40ı çıkınca düzene girer
senin bebişin sarılığı düştü mü canım?

sağol cnm yaa sorma..sağ sağlim bi kurtulsam...normal doğumdanda korkuyorum ama herkes sezeryandan daha iyi normal diyo bide bana..inş aksi bi durum olmaz...karnımda aşşağıya indi bayağı..:26:ALLAH yardımcımız olsun..siz kurtuldunuz ne güzel...darısı başıma inş...dua edin bana..elma sen ne zaman doğurdun :26:

kızlar göbekleriniz ne alemde? sarıyomusunuz..kilolar gittimi......:26:

göbeğim sindi göbek deliğimde kocaman kaldı hamilelikte iyi gerilmişmiş demek ki ara ara annem sarıyo ama yarın korseye başlıycam ben.. dr 15 gün geçsin demişti onu bekliyodum.. hiç tartılamadım bide kaç kilo verdim bilmiyorum..

kızlar ben kaçıyım az bebişimi emzireyim.. gelirim yine

doyurda gel bakalım o küçük ağızlı şeyi oyy oyyy darısı başıma

vıyaaaak vıyaakkk kafam agrıdı yahu
artık hayalı sesler duymaya basladım
uykum vaaar

sızler ne alemdesınız..
buklem gaz ıcın saglık ocagı veya taburcu oldugun hastaneden bıse vermedılermı
bana verdıler sıkısınca kullanıyorum.

dunurum ben eskı kıloma kavustum bıle 52:

ohh ohh aferin kız nasıl zayıfladın yahuuu inş bende hemen zayıflarım 90 kilo oldum zira..trabzon ekmeği diyolar bana artık..gerdanım boğum boğumm.....demek ağlıyo bizim gelin eee damat doğmadı ondan durmuyo herhalll

ılk bı hafta sadece corba yedım
sonrakı 2 hafta her ogun bırer dılım ekmek
sımdı kgmı koruyorum asırı verdım cunku bırden 17 18 kg verdım
sımdı normal yıyorum

trabzon ekmegı mı ıyıymıs
aglıyo sımdıde aglıyo tıkadım emzıgı azına
esad ı ıstıyormus ole dedı

haa sutu olmayan veya yetersız gelen arkadaslar
tek formul boza. ıcemeyenler bı kaseye boza az tarcın leblebı ıle kasıkla yesınler
manyak guzel sut oluyo:)
kendımı ınek gıbı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…