- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.401
mrb arkadaşlar nasılsınız .... dogum yapanlar bebişlerle aranız nasıl :)
ılk bı hafta sadece corba yedım
sonrakı 2 hafta her ogun bırer dılım ekmek
sımdı kgmı koruyorum asırı verdım cunku bırden 17 18 kg verdım
sımdı normal yıyorum
trabzon ekmegı mı ıyıymıs
aglıyo sımdıde aglıyo tıkadım emzıgı azına
esad ı ıstıyormus ole dedı
haa sutu olmayan veya yetersız gelen arkadaslar
tek formul boza. ıcemeyenler bı kaseye boza az tarcın leblebı ıle kasıkla yesınler
manyak guzel sut oluyo:)
kendımı ınek gıbı hıssedıyorum
hg saol sen nasılsınn..
ne sen sorrrr ne ben soylımm
kız yok bana trabzon ekmeği diyolar......yuvarlağımya... ... ohh ohhh helal sana valla...aferin....maşallah herkese sütüm var deme geri gidermiş annem bana daha şimdiden nasihatlar ediyo sütüm var deme gelene güle güle deme sütün gider diyo....ağrım yoksa ağrım var de diyo...nazar alırmışım...off offf doğurmadan beynimi yediler.... ....batıl inanç ama ister istemez etkileniyosun yaaa ... senin bünyen süt yapıyo demek bazısının hiç olmaz sütü ne yerse yesin..... bozacı bizim sokakta yıkıyo ortalığı....olmazsa sütüm alırım bi esadımı alayım kucağımada.......cnm gelinim dahada büyümüştür şimdi ooo....oyy oyyy 40 kı çıkana kadar gelse esad bari..
buklee cim sarılık geçti çok şükür
sen karnını neyle sarıyosun canım bende sarmak istiyorum çünkü korse takamam daralırım ama sararsam en azından sıkılığını kendim ayarlarım
nihlee cim naber nasılsın
kızımız nasıl ??
benim_olan kilolarımın yarısı gitti 8 kilosu
yarısı duruyo şuan 73 kiloyum ama yaza kadar kendimi engellemiycem süt verdiğim için
yazında zaten yürüyüşler egzersiz bol su falan derken gider kilocuklar inşallah :)))
nıye kı çok mu yaramazlar......benim beşisimde doğdu 8 şubatta şimdilik iyiyiz biz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olurr...
ohh ohhh bi doğurmayan benmiyim bugün aranızda yahuuu..... maşallah de herkese deme iyi diye nazar değermiş...
dünürüm kakasını 40 gün ordamı tutcan yahu ev kokar beeee...hırsızın keşke eline gelseydide görseydi....pokuuu
hayırlısıyla sende kavus inşlhh. bebişine çoooooook güsel bir duyguuuu
ay masallah de nazar degmesın kımseye de demenıye kı çok mu yaramazlar......benim beşisimde doğdu 8 şubatta şimdilik iyiyiz biz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olurr...
ohh ohhh bi doğurmayan benmiyim bugün aranızda yahuuu..... maşallah de herkese deme iyi diye nazar değermiş...
dünürüm kakasını 40 gün ordamı tutcan yahu ev kokar beeee...hırsızın keşke eline gelseydide görseydi....pokuuu
Ben qeLdımmmm
Nıhle kontor bıttı yawrum askımızın en romantık dakıkaLarındayken kusura bakma
feroş bu gidile beraber doğuracağız....herkes dalga geçiyo artık benle...
Nihlee cim ben biraz daha alıştım
hem biraz ele gelmeye başladı artık daha rahat tutuyorum
hem de huyunu suyunu tanımaya başladığımız için ona göre davranıyoruz
eskisi gibi ağladığı zaman panik atak krizi geçirmiyorum
ama elbetteki bunaldığım zamanlar oluyo
zaten evde sıkılıyo insan, hava hep kapalı
sadece üç beş kere markete çıkabildim ki o bile beni mutlu ediyo desem inan yani
bide gece uykusuzluğundan şikayetim var
eşim gündüz uyu diyo ki hayatta uyuyamam gündüz alışık değilim
Ben qeLdımmmm
Nıhle kontor bıttı yawrum askımızın en romantık dakıkaLarındayken kusura bakma
Hihiii doqururz yavrum noeL baba qıbı kapıya dayandıLar zaten artık istesekte tutamayız içerde
Benımkı suan bır vuruyo aLıp bıcaqı iLkeL sezeryan yapaSım cıkarasım qeLio cazqırı heaDD
vivaaaaaaaaa napıOsun kuşum bebişin iyimi senin saqLıqın iyimi bitanem toparLamışsındır umarım biraz
Hihiii doqururz yavrum noeL baba qıbı kapıya dayandıLar zaten artık istesekte tutamayız içerde
Benımkı suan bır vuruyo aLıp bıcaqı iLkeL sezeryan yapaSım cıkarasım qeLio cazqırı heaDD
vivaaaaaaaaa napıOsun kuşum bebişin iyimi senin saqLıqın iyimi bitanem toparLamışsındır umarım biraz
feray allah senı nabmasın saqlıqın yazısını bı turlu cozemedım en sonunda saglıgın oldugunu anladım
k ıle okuyorum bende g ıle okuyacagıma
saklıkın ne ya dedım
bıcagı da bacagı okudum ya helal olsun dedım bu delı ne zırvalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?