2012 Şubat Anneleri

kız yok bana trabzon ekmeği diyolar......yuvarlağımya...... ohh ohhh helal sana valla...aferin....maşallah herkese sütüm var deme geri gidermiş annem bana daha şimdiden nasihatlar ediyo sütüm var deme gelene güle güle deme sütün gider diyo....ağrım yoksa ağrım var de diyo...nazar alırmışım...off offf doğurmadan beynimi yediler........batıl inanç ama ister istemez etkileniyosun yaaa... senin bünyen süt yapıyo demek bazısının hiç olmaz sütü ne yerse yesin..... bozacı bizim sokakta yıkıyo ortalığı....olmazsa sütüm alırım bi esadımı alayım kucağımada.......cnm gelinim dahada büyümüştür şimdi ooo....oyy oyyy 40 kı çıkana kadar gelse esad bari..

buklee cim sarılık geçti çok şükür
sen karnını neyle sarıyosun canım bende sarmak istiyorum çünkü korse takamam daralırım ama sararsam en azından sıkılığını kendim ayarlarım

nihlee cim naber nasılsın
kızımız nasıl ??

benim_olan kilolarımın yarısı gitti 8 kilosu
yarısı duruyo şuan 73 kiloyum ama yaza kadar kendimi engellemiycem süt verdiğim için
yazında zaten yürüyüşler egzersiz bol su falan derken gider kilocuklar inşallah :)))

anladım yahuuuu..
dogru dıyo yıne gel denırmıs gıdenın arkasından
oooo neler var ılk kakasını kapının gırısıne koyarsan nazar degmezmıs cocuga :)
annem zorla kakasını kapı gırısıne koydu kırkı cıkana kadar orda duracakmıs
ayakkabılıga koydum bende
gecen de hırsız ayakkabılarımızı calmıs kakayı gorunce kacmıstır hahahhahaha
evet masallah buyudu baya benı yıyo o buyuyo
gelır gelıııırrr

uykusuz yorgun aksıı
cok nazlı bı kız tam drun dedıgı gıbı.
poposunda bıse cıktı sıvılce gıbı
nıveanınkını surdum olmadı
eczane el yapımı kremı surdum olmadı
zeytın yagı surdum hakıkı sankı bıraz gecırdı gıbı
neden oldu bılmem
sen nasılsın alısabıldınmı
ben hala ara sıra asırı bunalıyorum alısamadımmı ne

nıye kı çok mu yaramazlar......benim beşisimde doğdu 8 şubatta şimdilik iyiyiz biz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olurr...

ohh ohhh bi doğurmayan benmiyim bugün aranızda yahuuu..... maşallah de herkese deme iyi diye nazar değermiş...

dünürüm kakasını 40 gün ordamı tutcan yahu ev kokar beeee...hırsızın keşke eline gelseydide görseydi....pokuuu

Nihlee cim ben biraz daha alıştım
hem biraz ele gelmeye başladı artık daha rahat tutuyorum
hem de huyunu suyunu tanımaya başladığımız için ona göre davranıyoruz
eskisi gibi ağladığı zaman panik atak krizi geçirmiyorum
ama elbetteki bunaldığım zamanlar oluyo
zaten evde sıkılıyo insan, hava hep kapalı
sadece üç beş kere markete çıkabildim ki o bile beni mutlu ediyo desem inan yani

bide gece uykusuzluğundan şikayetim var
eşim gündüz uyu diyo ki hayatta uyuyamam gündüz alışık değilim

hayırlısıyla sende kavus inşlhh. bebişine çoooooook güsel bir duyguuuu

nıye kı çok mu yaramazlar......benim beşisimde doğdu 8 şubatta şimdilik iyiyiz biz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olurr...
ay masallah de nazar degmesın kımseye de deme
benım yaram cok derın bu konuda

kesın gelmıstır elıne manyak adamın
ılk kakası zaten sıyah kokusuz bıse kokmuyor yanı bı posete koyduk ole duruyor dene belkı ıse yarar cnm
varlıgını bıle unutuyorsun
uzerınede paspas attık gorunmuyor bıle..

feroş bu gidile beraber doğuracağız....herkes dalga geçiyo artık benle...

Hihiii doqururz yavrum noeL baba qıbı kapıya dayandıLar zaten artık istesekte tutamayız içerde
Benımkı suan bır vuruyo aLıp bıcaqı iLkeL sezeryan yapaSım cıkarasım qeLio cazqırı hea DD

vivaaaaaaaaa napıOsun kuşum bebişin iyimi senin saqLıqın iyimi bitanem toparLamışsındır umarım biraz

bızım basta sessızdı bu kadar aglamıyordu
sımdı sımdı aglamayı ogrendı sanırım:)
gecen altını acarken cok agladı bı kat gıydırdım attım memeye hemen..
bende ogrendım huyunu az cok..
ben bı kez cıktım gezmeye cennnette hıssettım kendımı

bende uyuyamam gunduzlerı o yuzden asırı yoruluyorum

Ben qeLdımmmm

Nıhle kontor bıttı yawrum askımızın en romantık dakıkaLarındayken kusura bakma

hahhahahahahhahah ka-tıl-dımmmm gulmekten delı
hg

benmkide bazen başıyla zorluyo azda olsa can yakıyo doğum nasıl olck diye kara kara düşünüyorum eşimde doğurursun diyip teselli ediyo bana güven veriyo ama tırsıyorum yinede valla....hiç o çatalı görmemiş biri olarak başıma n gelcek allah kerim diyorum..inş kolay olur be ferayy doğumumuz yaa:18:

bu arada vivacım iğne batması gibi şeyler bu ara banada olmuştu belirtimi doğum için acaba...diyodunya sen sanki cıbızla çekiyolar diye....bana sanki iğne batıyo bi an kasılıyorum:26:

feray allah senı nabmasın saqlıqın yazısını bı turlu cozemedım en sonunda saglıgın oldugunu anladım
k ıle okuyorum bende g ıle okuyacagıma
saklıkın ne ya dedım
bıcagı da bacagı okudum ya helal olsun dedım bu delı ne zırvalıyo

Nıhlem sana yazdım teLden ama mesaj qeLemedı kntr yetersız oLduqu ıcın.
eLtim sımdı 2 yasında oLan oqLu bebekken rahat uyusun ve sakin oLsun die zencefil kaynatıp 1-2 damLa damLatırdı aqzına.
bıLemıorum tabı faydası oLduqundanmıdır yOksa her bebeqın huyu farkLı oLacaqı varmıs oLmusmudur ama
cidden cOk sakin uyur uyandıqında huysuzLuqu oLmaz ve cOk rahatLardı o zencefiLLe.
akLında buLunsun denemek ıstersen bıL dıe soyLemek ıstedım bebeqım.
Bu arada senın hem süt qeLmesi için iLk banyO yaparken sacLarını ayırmaLarı ve sütüm qeLsin dedirtmeLeri akLımda oLduqu qibi
LebLebıLı bozayıda not aLıorum

Hea ben öyLe enteL yazıOrum biraz eL aLıskanLıqı

benim_olan bende iqne faLan batmıOrda qeceLeri tuvaLete kaLkmak tamamen eziyete dönüŞtü
vaJinam feLaket aqrıyor karnım resmen sıkıŞıyor doqruLamıyorum
canım cok yanmaya basLadı şu qunLerde
korkmuyOrum abi doqumdan faLan
aLsınLar eLi ayaqı saqLamca cıkSında kurtuLayım artıkın yeter fenaLık qeLdi bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…