- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.421
Nıhlem sana yazdım teLden ama mesaj qeLemedı kntr yetersız oLduqu ıcın.
eLtim sımdı 2 yasında oLan oqLu bebekken rahat uyusun ve sakin oLsun die zencefil kaynatıp 1-2 damLa damLatırdı aqzına.
bıLemıorum tabı faydası oLduqundanmıdır yOksa her bebeqın huyu farkLı oLacaqı varmıs oLmusmudur ama
cidden cOk sakin uyur uyandıqında huysuzLuqu oLmaz ve cOk rahatLardı o zencefiLLe.
akLında buLunsun denemek ıstersen bıL dıe soyLemek ıstedım bebeqım.
Bu arada senın hem süt qeLmesi için iLk banyO yaparken sacLarını ayırmaLarı ve sütüm qeLsin dedirtmeLeri akLımda oLduqu qibi
LebLebıLı bozayıda not aLıorum
Nıhlem sana yazdım teLden ama mesaj qeLemedı kntr yetersız oLduqu ıcın.
eLtim sımdı 2 yasında oLan oqLu bebekken rahat uyusun ve sakin oLsun die zencefil kaynatıp 1-2 damLa damLatırdı aqzına.
bıLemıorum tabı faydası oLduqundanmıdır yOksa her bebeqın huyu farkLı oLacaqı varmıs oLmusmudur ama
cidden cOk sakin uyur uyandıqında huysuzLuqu oLmaz ve cOk rahatLardı o zencefiLLe.
akLında buLunsun denemek ıstersen bıL dıe soyLemek ıstedım bebeqım.
Bu arada senın hem süt qeLmesi için iLk banyO yaparken sacLarını ayırmaLarı ve sütüm qeLsin dedirtmeLeri akLımda oLduqu qibi
LebLebıLı bozayıda not aLıorum
inş cnm..senin bugün tam 10 gün olmuş....benm sıpa yarın doğmaz ise balık burcu olck du bakalımm:26:
dur önce sıra bende bekle bakim..maşallah allah cesaretini hiç yitirtmesin inş....sağ sağlim bi kurtulaydıkk off offff
inş cnm inş normal herşeyi bu zamana kadar sıkıntı olmadı inş son andada sıkıntı olmaz..... normal doğumla daha çabuk iyileşirsin diyo herkes inş bakalım..rabbimin emrinden öteyede gidilmez yaşayıp göreceğiz inş....maşallah size....evet 10 günlük oldukkk normal doğum beklıyorsun sanırım inşlh hayırlısıyla kurtulursun.. iyi haberlerını beklıyoruz.....
Kız ne sırası ben 3 qundur hastaneyLe ev arasında qıdıp qeLmekten teLef oLdum.
Grıp oLdum baLım Öksürmekten sancıLar hissetmeye baŞLadım
Doktor suyumLa sanCıLarımı iyi buLduqu için hastanede tutmamıza qerek yok evınde yaT rahatca ama
suyun kanaman oLursa hemen qeL doqumun basLayabıLır dedı nstde sancıLarım sıkLaşmıştı cunku
oqLen 2ye qeLıodu yenı qeLdık ıste doktordan
ınsaLLah 1 hafta daha durur hıc deqıLse qrıbımı atLatayım dıe dua edıOrum
9 ay bısı oLmadı son haftaLarda qrıb oLacaqım tuttu
içini ferah tut korkma oyLede boyLede doqurucaz nasıLsa qerme kendını canısı.
bende varım unutmayın daha doğurmadım ama yakındır....:18:dogurmayan sadece 3 kişi kaldık(( (benım bildiğim yani)
sağol canım normali bekledik pazar gecesi 3 te suyum geldi sancıyla beraber 5 dakkaya düşünce gittik bekledik benim olan sancının üstüne bide suni sancı verdiler ama açılmadı olmadı sabah 7 ye kadar bekledik suda gittiği için daha fazla beklememeye karar verdik ve maalesef sezeryana aldılar.doktoruma çok sinir oldum çağırdığımız halde gelmedi.bide bebek iri iri dedi dedi en son gittiğimde 3300 olan çocuk inanırmısın 2600 doğdu bana sürekli bebek çok iyi dedi yavrum bi lokmacık ama sağlığı yerinde çok şükür salı günü evimize geldik.hastanede pek süt olmadı ama şimdi iyi çok şükür geliyo.ama bu şişlikler kilo insanın kafasını bozuyo biraz.ben doğum yapınca bi anda eski halime döncem sandımşimdi paşamla evdeyiz çok güzel bi mutluluk rabbim herkese yaşatsın.yavuz selimim sağ sağlim yanımda çok şükür allaha.ev curcuna ama ben hiç takmıyorum aksine çok mutluyum çok stres yapmıştım nasıl olcak diye ama umrumda bil değil keyfini çıkarıyoruz oğlumla :) herkes biyandan teleşlı ortam güzel evin sadece yatak odası ve wc kısmını kullanıyorum :)) diğer yerlere hiç gitmiyorum.eşim diyoki hiç çıkıp görme bence :)) böyle işte sizler neyaptınız hugo bukle falan?sen nasılsın toparladınmı kendini tecrübeli anne ?kızın nasıl?
Kız ne sırası ben 3 qundur hastaneyLe ev arasında qıdıp qeLmekten teLef oLdum.
Grıp oLdum baLım Öksürmekten sancıLar hissetmeye baŞLadım
Doktor suyumLa sanCıLarımı iyi buLduqu için hastanede tutmamıza qerek yok evınde yaT rahatca ama
suyun kanaman oLursa hemen qeL doqumun basLayabıLır dedı nstde sancıLarım sıkLaşmıştı cunku
oqLen 2ye qeLıodu yenı qeLdık ıste doktordan
ınsaLLah 1 hafta daha durur hıc deqıLse qrıbımı atLatayım dıe dua edıOrum
9 ay bısı oLmadı son haftaLarda qrıb oLacaqım tuttu
içini ferah tut korkma oyLede boyLede doqurucaz nasıLsa qerme kendını canısı.
Ben de seninle aynı durumdayım kulağımı üşütmüşüm akşam o kadar kötü bir gece geçirdim ki anlatamam kulağımın sancısından başımı nereye koyacağımı bilemedim bir de çok ateşlendim ağrı dişlerime vurdu bugün iyiyim çok şükür ama şu öksürük geçmiyor o kadar güzel geçti bugüne kadar hiç hasta olmadım. 2 gün sonra doğuma girecem halime bak dünden beri 1 kg kaybetmişiminşallah bebeğim iyidir içerde bir an önce geçsin şu günler sağlığımıza kavuşalım inşallah aminnn
geçmiş olsun canım 2 acıyıda çektin sende, olsun bebegine sag saglim kavuştun önemli olan o
doktorunda pek ayarsızmış canım bu kadar farklı ölçümde olmaz yani
ama olsun sen büyütürsün onu dogdu ya bide sütün yararsa degme keyfinize
bende dogumdan sonra wc yatak odası yaptım çokta iyi oluyor hiçbişeyi dert etme gelen yapsın yesin toplasın gitsin,sen ogluna bak
hugo dogurmadı hala,bukleninde bebegi çıktı hastaneden oda girmez oldu artık
ben çok iyiyim şükür,agrım kalmadı,hala göbegimiz düşmedi tek sıkıntım o
kızımda iyi ama çok kusuyor gibime geliyor, üşütüyormuyum yoksa çokmu emiyor fazlasınımı çıkarıyor bilemedim
sağol canım normali bekledik pazar gecesi 3 te suyum geldi sancıyla beraber 5 dakkaya düşünce gittik bekledik benim olan sancının üstüne bide suni sancı verdiler ama açılmadı olmadı sabah 7 ye kadar bekledik suda gittiği için daha fazla beklememeye karar verdik ve maalesef sezeryana aldılar.doktoruma çok sinir oldum çağırdığımız halde gelmedi.bide bebek iri iri dedi dedi en son gittiğimde 3300 olan çocuk inanırmısın 2600 doğdu bana sürekli bebek çok iyi dedi yavrum bi lokmacık ama sağlığı yerinde çok şükür salı günü evimize geldik.hastanede pek süt olmadı ama şimdi iyi çok şükür geliyo.ama bu şişlikler kilo insanın kafasını bozuyo biraz.ben doğum yapınca bi anda eski halime döncem sandımşimdi paşamla evdeyiz çok güzel bi mutluluk rabbim herkese yaşatsın.yavuz selimim sağ sağlim yanımda çok şükür allaha.ev curcuna ama ben hiç takmıyorum aksine çok mutluyum çok stres yapmıştım nasıl olcak diye ama umrumda bil değil keyfini çıkarıyoruz oğlumla :) herkes biyandan teleşlı ortam güzel evin sadece yatak odası ve wc kısmını kullanıyorum :)) diğer yerlere hiç gitmiyorum.eşim diyoki hiç çıkıp görme bence :)) böyle işte sizler neyaptınız hugo bukle falan?sen nasılsın toparladınmı kendini tecrübeli anne ?kızın nasıl?
Canım benımkı de kusuyor ıkı gundur yazık bebıslerimize yaw dertlerını de anlatamıyorlar kı ..Kendımı ınek gıbı hıssedıyorum artık ve sütüm hıc tasmıyor benım sorunum war sanırım yaa..
Aaa hayırlı olsun son zamanların cok streslıydı cnaım sonunda bıttı o gunler ha..Süper olmus maaşallahSen ıyı rahatmıssın yatak ve wc supermıs ..Ben herkes doluşur dıye korkuyordum ya tam tersı oldu kız kımse gelmedı ,hastanede ılk gun doluydu ,ıkıncı gun kardan bostu ..10 gun oldu ben arkadaslarıma sonra gelın demıstım ama akrabalardan da tek 3 aıle geldı ,komsu bıle gelmedı kızz resmen yalnızları oynuyorum kaynanam geldı annemler gunde 20 dk ugruyor sadece ve heeep onunla basbasayım kadın cok ıyı ama ben hep yatamıyorum mısafır sonucta dogal olarak hep salonda durmak we konusmak zorunda kalıyorum ..Bunaldım kızlarrrrrr...Herkes toparlan gelırız dedı yaw..En sevmedıgım ınsan gelse sarılcam kadar sıkıldım yanı o derece dusunun ..
BENİMOLAN dün sata göre son gunumuz degıl mıydı kız sen neden dogurmadın hala ,doktor neden beklıyor ..Kaçına gun werdı ne dıyor?VİVALESTA nasıl gıdıoyr annelık alıstın mı ,benım bebegım sanırım doymuyor gece sütüm bıtmıs aclıktan 3,30a kadar uyuyamadı ..(( DESPERADO dogum seklıne karar werdın mı ne yaptın,eşin yanında mı ..Geçmişolsun..
Kizlar slm dogum yapanlar hayirli olsun elma pomak aysebahar buklee viva nihle v.s subat anneleri cok sukurrr.emzirenler kac saatte bir emzirdiginizi yazabilirmisiniz kizim karni doyunca(mama takviyeli)emmiyor saaatlerce dort saat gibi zorluyrum tutmuyo zaten gogus ucum yok silikona cebellesiyorum.sizler ne siklikta ve emerken kac dk tutuyosunuz silikon olunca ne. Kadar gidiyo onuda bilmiym aaglayip duruyo yavrum yardim istiyorum annelerdenn
ben normali bekliyorum cnm yaa hala gelmedi sıpam allah bağışlasın sen kavuşmuşun ..nasıl geçti sezeryan..hep çok istiyordun zorluğu oldumu?.... boşver kız gelmesinler şimdi daha iyi .. sende bebeğinle zaman geçir napcan milleti..anca kafa ütülerler akıl verirler bol bol yardım eden olmaz zaten..sonra toptan mevlüde çağırırsın herkesi....keyfine bak uyurken uyu dinlen ...
gözünaydın canım kılosunu problem etme emdıkce buyur ınsallah onemlı olan sımdı beslenmesı normalmı oldu dogumun?
bende varım unutmayın daha doğurmadım ama yakındır....:18:
Ahh caanim sende benm gibi sabirtasi oldun demek benm dr 25 ne kdr beklicez dedi yani tam 41 hafta olmazsa suni sanci denicez bakalim hayirlisi cnm seninde sat 11 maysmi?
yok cnm sezeryan oldu bende tansıyon oldugu ıcın 15 gun once aldılar doguma
Hayirlisi canim tansiyon tehlikeli tabiki tekrar gozunaydin yavrunla mutluluklar...
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsünherkese slm......
kızlar ben pzt günü doğum yaptım :)
13.02.2012 3.410 gr.. 51 cm sezeryan
kızımın adı buğlem su
pzar gecesi suyum gelmişti yazmıştım hatta gece yarısı buraya 20 saat sancıdan sonra
sezeryana alındın daha sonra yazcam ayrıntılı
canım doktor bana zinco verdi,gazı olunca ver dedi tamamen bitkisel bir ilaç kesinlikle tavsiye ederimanam akşam bi gireyim dedim kk ya çayırtı koptu valla..
kızlar bişey sorucam gündüz gaz sancısı yok rüzgarın ama gece çıkaramıyo hep ağlıyo..
gaz için bi önerisi olan var mı?
çünkü sesimiz kısılana kadar ağlıyoruzda
benim olan canım bebegin olsunda bu sözlerini hatırlatırım,kıyamıyorum sıpaya bende kucagımda gezdiriyorumkucakta gezindirmeye alıştırmayın yaaa hep kucak ister sonra zor olur ... yatırın yatağına uyusun sıpalar....
göbek kocaman korseyi 3-4 gündür kullanıyoru ben 10 kilo gitti 10 kilo kaldıkızlar göbekleriniz ne alemde? sarıyomusunuz..kilolar gittimi......:26:
viva korse çok rahat bence dene hem kendinide iyi hissediyorsun,sadece giyerken sıkıntı oluyorbuklee cim sarılık geçti çok şükür
sen karnını neyle sarıyosun canım bende sarmak istiyorum çünkü korse takamam daralırım ama sararsam en azından sıkılığını kendim ayarlarım
nihlee cim naber nasılsın
kızımız nasıl ??
benim_olan kilolarımın yarısı gitti 8 kilosu
yarısı duruyo şuan 73 kiloyum ama yaza kadar kendimi engellemiycem süt verdiğim için
yazında zaten yürüyüşler egzersiz bol su falan derken gider kilocuklar inşallah :)))
canım bebegin iyi içiyordur sütü,bolbol hoşaf iç teretdüt ediyorsanCanım benımkı de kusuyor ıkı gundur yazık bebıslerimize yaw dertlerını de anlatamıyorlar kı ..Kendımı ınek gıbı hıssedıyorum artık ve sütüm hıc tasmıyor benım sorunum war sanırım yaa..
Aaa hayırlı olsun son zamanların cok streslıydı cnaım sonunda bıttı o gunler ha..Süper olmus maaşallahSen ıyı rahatmıssın yatak ve wc supermıs ..Ben herkes doluşur dıye korkuyordum ya tam tersı oldu kız kımse gelmedı ,hastanede ılk gun doluydu ,ıkıncı gun kardan bostu ..10 gun oldu ben arkadaslarıma sonra gelın demıstım ama akrabalardan da tek 3 aıle geldı ,komsu bıle gelmedı kızz resmen yalnızları oynuyorum kaynanam geldı annemler gunde 20 dk ugruyor sadece ve heeep onunla basbasayım kadın cok ıyı ama ben hep yatamıyorum mısafır sonucta dogal olarak hep salonda durmak we konusmak zorunda kalıyorum ..Bunaldım kızlarrrrrr...Herkes toparlan gelırız dedı yaw..En sevmedıgım ınsan gelse sarılcam kadar sıkıldım yanı o derece dusunun ..
BENİMOLAN dün sata göre son gunumuz degıl mıydı kız sen neden dogurmadın hala ,doktor neden beklıyor ..Kaçına gun werdı ne dıyor?VİVALESTA nasıl gıdıoyr annelık alıstın mı ,benım bebegım sanırım doymuyor gece sütüm bıtmıs aclıktan 3,30a kadar uyuyamadı ..(( DESPERADO dogum seklıne karar werdın mı ne yaptın,eşin yanında mı ..Geçmişolsun..
canım ben 3 saatte emziriyorum çünkü benim kızı zor kaldırıyorum önce kaldırdıgım zaman da emmiyorKizlar slm dogum yapanlar hayirli olsun elma pomak aysebahar buklee viva nihle v.s subat anneleri cok sukurrr.emzirenler kac saatte bir emzirdiginizi yazabilirmisiniz kizim karni doyunca(mama takviyeli)emmiyor saaatlerce dort saat gibi zorluyrum tutmuyo zaten gogus ucum yok silikona cebellesiyorum.sizler ne siklikta ve emerken kac dk tutuyosunuz silikon olunca ne. Kadar gidiyo onuda bilmiym aaglayip duruyo yavrum yardim istiyorum annelerdenn
kendini çokmu yoruyosun acaba canım,şişlik ve kızarıklık yoksa sorun yoktur,Ahh ewde kaynanamla tekken yatamıyorum kız annemler gelse dıyecem ben yatıyorum dıye ,yoksa yatamam kı napıyım ..Sezeryan hala dıkişim acıyor benım yarın doktoruma soracagım canım ..Bebegı kucagıma tutamıyorum resmen ..Bilemıyorum kişiye duruma göre değişiyor ..Kocam cıldırmaya basladı bıle daha 4 gun oldu işe baslayalı kızım gece uyanınca cıldırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?