2012 Şubat Anneleri

balım denemek lazım
en kısa zamanda denıcem
sanırım zencefıl yok evde
bbıde bnya meselesı her zmn gecerlı cnm
hala yapıyorum ben sahsen
ana kız kustu suna bı bakım
ustunu deısım gelıom

dur önce sıra bende bekle bakim..maşallah allah cesaretini hiç yitirtmesin inş....sağ sağlim bi kurtulaydıkk off offff

Hasetinden kusmuştur haTun
oyyyyyy yirim onun suratını akLımdan qıtmıOr quzeLLıqı yavrum benım yaaa
tütütütüüttüütütüüüüüüüüüüüüü 400000 kere maşaLLahhhhhhh totoŞuma

dur önce sıra bende bekle bakim..maşallah allah cesaretini hiç yitirtmesin inş....sağ sağlim bi kurtulaydıkk off offff

Kız ne sırası ben 3 qundur hastaneyLe ev arasında qıdıp qeLmekten teLef oLdum.
Grıp oLdum baLım Öksürmekten sancıLar hissetmeye baŞLadım
Doktor suyumLa sanCıLarımı iyi buLduqu için hastanede tutmamıza qerek yok evınde yaT rahatca ama
suyun kanaman oLursa hemen qeL doqumun basLayabıLır dedı nstde sancıLarım sıkLaşmıştı cunku

oqLen 2ye qeLıodu yenı qeLdık ıste doktordan
ınsaLLah 1 hafta daha durur hıc deqıLse qrıbımı atLatayım dıe dua edıOrum
9 ay bısı oLmadı son haftaLarda qrıb oLacaqım tuttu

içini ferah tut korkma oyLede boyLede doqurucaz nasıLsa qerme kendını canısı.

Ben cıkayım kızLar hapsuruqum oksuruqum bırbırıne karısTı yıne. az uyuyayım
Hepınızı opuyOrum qorusene kadar doquran oLursa aLLah yardımcısı oLsun sımdıden :)
cici bakın kendinizeeee banada dua edin:26:
vivacım bılqısayardan kaLktın sanırım senide opuorum
aLLaha emanetsınız fıstıkLar musaıt oLunca qeLır yazarım yıne

NıhLeeeeeee o mis kokuLuyu ummmmmah ediOrum qıdıqındannnnnnn

evet 10 günlük oldukkk normal doğum beklıyorsun sanırım inşlh hayırlısıyla kurtulursun.. iyi haberlerını beklıyoruz.....
inş cnm inş normal herşeyi bu zamana kadar sıkıntı olmadı inş son andada sıkıntı olmaz..... normal doğumla daha çabuk iyileşirsin diyo herkes inş bakalım..rabbimin emrinden öteyede gidilmez yaşayıp göreceğiz inş....maşallah size....

geçmiş olsun cnm üşüttün herhal..inş iyi olursun nane limon çayı iç bol bol yat dinlen valla bu günleri arayacakmışız ama ben hergün evde iş yapıyorum herşey hazır olsun diye diken üstünde bekliyorum oğlumu..uykuda tutmuyo zaten....dün odanın tüllerini falan yıkadım beşiğinin tülünü yıkadım daha kullanmadan durduğu yerde toz olmuştur diye....eşimde dalga geçiyo benle... napim beşiğin tülleri çok toz toplarmış biz göremezmişiz bende yıkadım doğunca tek oğlumla uğraşayım dedim...ev gözüme batmasın diye..mis gibi oldu..gündüzden hemen yemeğimi falan yapıyorum markete gidiyorumki gece sancım olur diye....yemeğimde olsun diye...tırsak bi vaziyette bekliyorum işte....bazen annemlere çıkıyorum kızlar orda suyum gelir diyede çok korkuyorum malum kardeşlerim küçük ....hemen eve kaçıyorum ondan....hayırlısı bakalımmm

dogurmayan sadece 3 kişi kaldık (( (benım bildiğim yani)
bende varım unutmayın daha doğurmadım ama yakındır....:18:

cnm allah bağışlasın sağ sağlim doğmuşya çok şükür..evet dr una bende kızdım nasıl yanılıyolar ki kiloda acaba cihaz yanlışmı gösteriyoki anlam vermek zor....suyun bitince zaten normal doğurmak zor oluyomuş..komşum hemen suyun gelince git hiç evde oyalanma dedi bana....hakkımızda hayırlsı artık bakalım....korkunun ecele aydası yok artık....yaşayıp görcezzz....misafirinde böyle anlayışsızları gerçekten zor olmalı..halbuki hasta ziyareti kısa olur evi dağıtmanın ne anlamı var....allah yardımcın olsun....işi olmayan gitse nolur sanki

Ben de seninle aynı durumdayım kulağımı üşütmüşüm akşam o kadar kötü bir gece geçirdim ki anlatamam kulağımın sancısından başımı nereye koyacağımı bilemedim bir de çok ateşlendim ağrı dişlerime vurdu bugün iyiyim çok şükür ama şu öksürük geçmiyor o kadar güzel geçti bugüne kadar hiç hasta olmadım. 2 gün sonra doğuma girecem halime bak dünden beri 1 kg kaybetmişim inşallah bebeğim iyidir içerde bir an önce geçsin şu günler sağlığımıza kavuşalım inşallah aminnn

ılık havlu ile sar kulağını cnm geçmiş olsun kulak ağrısıda diş gibi zor olur..allah kurtarsın sezeryan herhalde.....hadi hayırlısı hakkında...

Canım benımkı de kusuyor ıkı gundur yazık bebıslerimize yaw dertlerını de anlatamıyorlar kı ..Kendımı ınek gıbı hıssedıyorum artık ve sütüm hıc tasmıyor benım sorunum war sanırım yaa..

Aaa hayırlı olsun son zamanların cok streslıydı cnaım sonunda bıttı o gunler ha..Süper olmus maaşallah Sen ıyı rahatmıssın yatak ve wc supermıs ..Ben herkes doluşur dıye korkuyordum ya tam tersı oldu kız kımse gelmedı ,hastanede ılk gun doluydu ,ıkıncı gun kardan bostu ..10 gun oldu ben arkadaslarıma sonra gelın demıstım ama akrabalardan da tek 3 aıle geldı ,komsu bıle gelmedı kızz resmen yalnızları oynuyorum kaynanam geldı annemler gunde 20 dk ugruyor sadece ve heeep onunla basbasayım kadın cok ıyı ama ben hep yatamıyorum mısafır sonucta dogal olarak hep salonda durmak we konusmak zorunda kalıyorum ..Bunaldım kızlarrrrrr...Herkes toparlan gelırız dedı yaw..En sevmedıgım ınsan gelse sarılcam kadar sıkıldım yanı o derece dusunun ..

BENİMOLAN dün sata göre son gunumuz degıl mıydı kız sen neden dogurmadın hala ,doktor neden beklıyor ..Kaçına gun werdı ne dıyor?VİVALESTA nasıl gıdıoyr annelık alıstın mı ,benım bebegım sanırım doymuyor gece sütüm bıtmıs aclıktan 3,30a kadar uyuyamadı ..(( DESPERADO dogum seklıne karar werdın mı ne yaptın,eşin yanında mı ..Geçmişolsun..

Son düzenleme:
her hafta bi gün işe geliyorum kızlar..hem eşimle aynı işteydik onunla zaman geçiriyorum hemde bigünde olsa bolca yürümüş oluyorum.......artık benle dalga geçiyo patronda her gelmemde allah kurtarsın diyo gidiyo..bakıyo ben haftaya yine burdayım doğurmamışım......bugün gül gül öldük bi doğursam millet benden önce rahat etcek........ haftaya kadar inş doğururum sanırsam..

Son düzenleme:

ben normali bekliyorum cnm yaa hala gelmedi sıpam allah bağışlasın sen kavuşmuşun ..nasıl geçti sezeryan..hep çok istiyordun zorluğu oldumu?.... boşver kız gelmesinler şimdi daha iyi .. sende bebeğinle zaman geçir napcan milleti..anca kafa ütülerler akıl verirler bol bol yardım eden olmaz zaten..sonra toptan mevlüde çağırırsın herkesi....keyfine bak uyurken uyu dinlen ...

Kizlar slm dogum yapanlar hayirli olsun elma pomak aysebahar buklee viva nihle v.s subat anneleri cok sukurrr.emzirenler kac saatte bir emzirdiginizi yazabilirmisiniz kizim karni doyunca(mama takviyeli)emmiyor saaatlerce dort saat gibi zorluyrum tutmuyo zaten gogus ucum yok silikona cebellesiyorum.sizler ne siklikta ve emerken kac dk tutuyosunuz silikon olunca ne. Kadar gidiyo onuda bilmiym aaglayip duruyo yavrum yardim istiyorum annelerdenn

Ben 2 saatte bir emzırıyordum canım,ama dun saglık ocagında her agladıgında emzır,hatta uyandır ve saatte bır emzır dedı ..Tabı kı öyle her saat uyanmıyor..

Ahh ewde kaynanamla tekken yatamıyorum kız annemler gelse dıyecem ben yatıyorum dıye ,yoksa yatamam kı napıyım ..Sezeryan hala dıkişim acıyor benım yarın doktoruma soracagım canım ..Bebegı kucagıma tutamıyorum resmen ..Bilemıyorum kişiye duruma göre değişiyor ..Kocam cıldırmaya basladı bıle daha 4 gun oldu işe baslayalı kızım gece uyanınca cıldırıyor..

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün

canım doktor bana zinco verdi,gazı olunca ver dedi tamamen bitkisel bir ilaç kesinlikle tavsiye ederim
nihlee canım,ben rezene anason karışımı çay içiyorum, hem süt yapıyor hemde rahatlatıp uyutuyor bebege kafa yapıyor galiba
kucakta gezindirmeye alıştırmayın yaaa hep kucak ister sonra zor olur ... yatırın yatağına uyusun sıpalar....
benim olan canım bebegin olsunda bu sözlerini hatırlatırım,kıyamıyorum sıpaya bende kucagımda gezdiriyorum

kızlar göbekleriniz ne alemde? sarıyomusunuz..kilolar gittimi......:26:
göbek kocaman korseyi 3-4 gündür kullanıyoru ben 10 kilo gitti 10 kilo kaldı

viva korse çok rahat bence dene hem kendinide iyi hissediyorsun,sadece giyerken sıkıntı oluyor

canım bebegin iyi içiyordur sütü,bolbol hoşaf iç teretdüt ediyorsan
tahin helvası ye bolbol

canım ben 3 saatte emziriyorum çünkü benim kızı zor kaldırıyorum önce kaldırdıgım zaman da emmiyor
bu süre bence her bebege göre degişir

kendini çokmu yoruyosun acaba canım,şişlik ve kızarıklık yoksa sorun yoktur,

BUARADA KIZLAR 16 GÜN SONRA GÖBEGİMİZ DÜŞTÜ SONUNDAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…