2012 Şubat Anneleri

Kız doguramadın mı halaaaaaaaaaaaaaaa

yok kuzum yaaaaaaaa sabırla beklıyorum ama aksamları ıcımde bı canavar resmen az once dıyorumkı bu cocugu dogar dogmaz sunnet edıcem :)
vallahı sız erken kurtuldunuz nerdeyse cogu ınsandan 1 ay daha fazla hamıle kaldım dr 41 haftayı beklıcez dedı bıde stresı cabası acaba bısey olurmu okadar beklerken dıyerek gunler gecmıyor neysekı artık gunum bellı 25ı son gun hatta ben 24u ısteyebılırım haftasonu olmasın dıye sunı sancı denıcez olmazsa sezeryan bakalım artık hangısı hayırlıysa o olsun ben elımden gelenı yapıcam dahası Allahın nasıp ettıgı olacak .......

allah kurtarsın canım, inşallah hayırlı dogum olur
geç olsunda güç olmasın,

allah kurtarsın canım, inşallah hayırlı dogum olur
geç olsunda güç olmasın,

insallah canım son gunler cok daha sıkıcı ve streslıymıs kendımı patlıcak bomba gıbı hıssedıyorum artık 17 kılo aldım resmen verırım sorun degıl ama cok ağırım yaa eskısı gıbı olmak ıstıyorum gercı bugun toz aldım evı supurdum sıldım o ayrı:) ama ben dahaha eskısı gıbı olmak oglumu gormekkk onu emzırmekkk ıstıyorumm artıkkkkk

canım ben 20 kilo almıştım 16 gün oldu 10 kilo gitti bile daha da gider dert etmiyorum, evet son günler çok stresli bide günü kesin olmayınca geçmiyo hiç
ama sabret az kaldı, inşallah en kısa zamanda alırsın kucagına

evet sizleri okuyorum gercekten cok guzel verıyorsunuz demekkı gıdıyor dıyorum moral oluyor zaten problem etmıyorum ben onu su an tek odak noktam bebegım nasıl bısey acaba sagsaglım gorecekmıyım gibi seyler.. senın minnoşun nasıl gece uyanık gunduz uyuyandı degılmı:)

canım hoşgeldin, ne zmandır yazayım diyorum unutuyorum
garmastan gögüs için krem doktor yazmıştı
ameliyat izi içinde CONTRACTUBEX diye bir krem
bi arkadaş tavsiye etti yara izi ameliyat izi bıraktırmıyormuş
bende kullanmadım ama almayı düşünüyorum

canım dogunca bebek diyorsun ki bunu ben 9 ay karnımda nasıl taşıdımmm
ben şok olmuştum rabbim meger bize ne büyük bişey bahşetmiş kızıma baktıkça şükrediyorum
benim kız paso uyuyanlardan canım (maşallah) çok sıkıntısı yok çok şükür
bugün anneme bırakıp sinemaya gittik sorun çıkarmamış hiç
birazdan uyandırıp altını degiştirip meme vericem
inşallah sonra huyu degişmez, seninkide seni yormaz umarım
karnımdaykende hiç huzursuz etmiyordu,seninki nasıl şimdi

[ı][/ı]kızlar acıl yardıma ıhtıyacım war özellıkle doguranlaraa...dün gece bebeğimi emzirirken 1,5 saat boyunca bırakmadı göğsumu ben de ne guzel emdı sanıyordum ,sonra da 23.30dan tam 03.30a kadar uyumadı agladı agladııı meger açmış yanı sütüm bitmiş inanamıyorum yaa...bgn de sagma makınesı aldık elektrıklı ıkı gögsumden sadece 15 ml süt cıkartabıldım ..ne yapacagım sımdı beenn..ıyıce stres oldum kızlar..mama wermek zorunda kaldım...humana çayı içiyorum,boza yıyorum,komposto yıyorum ,çorba,su içiyorum ..ama yok ...duş alıp sıcak su da tutuyorum ...neden böle oldu kı...

masallah 41 kere canım aman diyim tahtaya vur
benımkı su an aksam yemegınden sonra hıc durmuyor ama gece ben uyuyunca rahatsız etmıyor oda uyuyor sanırım galıba anası gıbı gec yatacak ılk zamanlar ınsallah sonra duzene oturturuz bız
bu arada annem rahmetlı oldugu ıcın pzt yada salı gunu teyzem gelıyorr ben ne zaman tek yapabılcegıme guvenırsem ozamana kadr kalır artık yanımda bırı olcak cok sukur...

sAOL CANIM aklımda bulunsun kullanırım belkı ,senın de yapıştırma oldu degıl mı dıkış?boyutu kac cm canım sonradan küçülür mü bu iz?

canım ben daha dogurmadıgım ıcın cok fazla bılgım yok ama enınde sonunda gelecek sutun yaptıkların dogru bılıyorum bırde bol su ıcmek en onemlısıymıs sanırım kafaya takmamakda etkılı olur mama bebegın ıcın kotu degıl ama anne sutu gelene kadar vermen dogru dıye bılıyorm

canım yapilabilecekleri yapmışsın, strese girme herkese farklı şeyler iyi gelebilir bide aşure denesene bana çok iyi geliyor, gaz sorunu oluyor ama onu ilaçla hallediyoruz,rezene çayı al içinde anasonda var oda iyi geliyor bidene bakalım
bebekler 15-20 dk ara ile emzirmek gerekiyormuşyavrum doymadıgı için uyraşmış demekki, sen sabret emdirmeye devam et iyice kesilmesin,sık sık sag
başın sag olsun canım
yanında biri olması çok iyi oluyor,bazen çaresiz kalıyorsun çünkü

sAOL CANIM aklımda bulunsun kullanırım belkı ,senın de yapıştırma oldu degıl mı dıkış?boyutu kac cm canım sonradan küçülür mü bu iz?

yapıştırma benimkide canım, emin degilim ama 15 cmden fazla gibi, hiç çlçmedimiz küçülmezde belki kremle izin görüntüsünü azaltabiliriz

yapıştırma benimkide canım, emin degilim ama 15 cmden fazla gibi, hiç çlçmedimiz küçülmezde belki kremle izin görüntüsünü azaltabiliriz

Benim de öyle gibi canım hatta sag bacak üstümden sol bacak üstüme kadar karnım boydan boya gibi ve hıc de hoşnut degılım ...Arkadasım 4 yıl önce aynı hastanede normal dıkıs yapmıslardı onunkı 5 cm resmen benımkı kocaman yaa ve onunkı ılk gunden berı o boyuttaymıs kuculmez dedı ..Bu korkunc bır göruntu ,tamam kılot ıcınde ama düşük bellerı nasıl gıyecegım...
SÜT konusunda enice ve juwelıne tesekkurler ama sütüm gelırken azaldı ..Her dakıka da emzırmeye calıstıgım halde ..Bu yuzden sinir oldum,
gerçi stresım doruklarda bugun sut sagarken kaynanamın yanında aglayıp durdum napıyım doldum artık yaa...Kucaga alıstırıyorlar cocugu sallayıp duruyorlar ,emzık dayadılar daha bı haftalık cocuguma ..Cıldırmak üzereyım belkı de bundandır sütümün gitmesi..Üstelık kendımı süt wermek zorunda olan makıne gıbı hıssettırdıler kocamla kaynanamdan bıktım iyice..Çocuk agladıgı anda acıkmıstır deyıp emzırmemı ıstemelerinden sıkıldım kımse nasılsın dıye sormaz oldu ..Kafayı yemek üzereyım kac gundur sabırla süper dırayetlıydım ama dolmaya basladım sanırım bı yere kadar..

Canım üzme kendini hemen etkilenir sütün..
Yaptıklarına devam et...
Moralini yüksek tut..

Estetik dikiş benim.. Dördüncü kez aynı yerden kesildi...
Contratubex kullanın kızlar yara izine...
İz 12 cm civarı..
Doktorum bikini giyebilirsin dedi:)))
Sanki giyerim:))))
Denizi de pek sevmem ya...

canım üzüldüm vallahi benimde sütüm bitti gibi çok az günde 3-4 sefer anca verebiliyorum göğsümü almıyor sağıp veriyorum yetmediği yerdede aptamil 1 napıyım tek sağlıklı olsunda sende üzme kendini en azından elinden geleni yapıyosun ben onu bile yapamıyorum tek başımayım bebek hiç uyumuyor birtek kahvaltı yapıyorum yemek bile yiyemiyorum düşün... sen hiç üzme kendini sütün var gibi sürekli emzir ama aç bırakma ondan sonra mama ver birde tavsiyem biberonla verme tekrar göğsünü almıyor benimde ilk günler gelmediği için biberona alıştı fincanla ver dudakıyla nasıl güzel içer onu internetten bak istersen

canım dikişleri takma bak söyledigim kremi ayşebahr kullanmış demekki işe yarıyor ama aceba kaçıncı gün kullanmaya başlamak lazım
seb neden bukadar çok takıyosun herşeyi canım,bizimkide kucaga alıştı malesef, aman diyorum napayım olan oldu artık,annem emzik veriyor ama bebek geri çıkardı kızdım anneme verme alışmasın diye
ama bi arkadaş dediki emzige alıştır ilerde senin en büyük kurtarıcın olacak dedi,bilemedim napsamki diyorum
sütünün azalmasının tek sebebi stres, rahat olmaya bak çık eşinle biraz gez, kayınvalden baksın 1 ssatlik bebege bişey olmaz

Estetik dikiş benim.. Dördüncü kez aynı yerden kesildi...
Contratubex kullanın kızlar yara izine...
İz 12 cm civarı..
Doktorum bikini giyebilirsin dedi:)))
Sanki giyerim:))))
Denizi de pek sevmem ya...
canım bu kremi bende duydum ne zaman başladın kullanmaya

benim ilk 3 gün gelmediginde şırınga ile verdik fincanla biraz zor olmaz mı aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…