2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar;

Sonunda beklenen an geldı, 17,02,2012 sabahı.
Evet, dogumum gerceklestı.
13:30 da, normal dogum ıle.
Dogum hıkayemı sonra yazacagım, ınsallah.
Su an kızım aglıyor ve babaannesı bakıyor.
Anlayacagınız cok zamanım yok.
Gorusmek dılegıyle.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlar selam hepinize
artık yazışamaz olduk
yani ben öyle oldum en azından

bennebileyim uykusuzluk ve stres yaparsan sütün kesilir, ben yaşadım kendimden biliyorum
ve kendimi toparladım şimdi geliyo sütüm allaha şükür
ne yersen ne içersen iç önce moralin iyi olsun, kafana hiçbişey takma

bide kızlar hepinize söylüyorum eğer sütünüzü sağarak vermek zorundaysanız philips avent diye bi biberon var
bu biberon bebeğin memeden kesilmesini engelliycek şekilde yapılmış, ben onu kullanıyorum
çünkü biberonun deliği anne memesinin ucundaki gibi küçücük
yeni doğan için 0 numara almanız lazım

aysebahar cım gözün aydın canım benim aklım sendeydi hep

geçen gün şişli etfale muayeneye götürdük bebişi yazık yaa kadınlar dikiş aldırmaya gelmişler, hastanede hala eski usül sezeryan yapılıyo sanırım

eleferaaaaaaa bu harika bi haberrr masallahh gozunaydınnn canm benım
nasıl gıttın hastaneye sancıylamı nasıl bısey bu sancı??
hepsını anlat tamammı çok merak edıyorum dogum nasıldı?
benım hala gelmedı dr 25e kadar bekleme kararı verdı gelmezse once sunı sancı yıne olmazsa sezeryan olcam malesef....

elefera cım gözün aydın allah sağlıkla sıhhatle huzurla şansla büyütmeyi nasip etsin canım

hacer cim senin bebişte benimki gibi zor büyütülen cinsten galiba
uykusuz kalıp beslenemeyince sütte gelmiyo
valla ben kırkının çıkmasını bekliyorum düzelir diyolar inşallah kandırmıyolardır beni ((

enice merak ettim ölçtüm bende 15 cm kesmişler
ama hiç belli olmuyo
dikişte sorun yokta boşta kalan karnım sarkıyo şuan aşşaya doğru o sinirimi bozuyo şuan

enice merak ettim ölçtüm bende 15 cm kesmişler
ama hiç belli olmuyo
dikişte sorun yokta boşta kalan karnım sarkıyo şuan aşşaya doğru o sinirimi bozuyo şuan

canım benimde göbegim sarkıyor ya, korse takıyorum ama en iyi çözüm mekik cekmekmiş,ne zaman başlasak ki bilmiyorum,
dikişlerden yana benimde hiç sorunum yok

selam kızlar
misafirlerden bi türlü başımı kaldıramıyorum
sanırım konu karın sarkması o bendede var eğer bu hep böyle kalacaksa
şimdiden kendimi eve kapatacağım,çünkü mekik olayına 3.aydan sonra başlayın yazıyodu bi yerde..

benım yanımda bunlar soylemen ayıp olmuyormu sekerım :)
tamı tamına 40+1 oldum
benımkı bıle ınmedı :)
artık hayırlısı dr 25i son gun dedı
olmayınca olmuyor sanırım bakalım son haftam
benim gidisatta sana benziyor
Hic belirti olmayinca diyorum benim oglus 41. Haftaya kadar bekleyecek sanirim

Estetik dikiş benim.. Dördüncü kez aynı yerden kesildi...
Contratubex kullanın kızlar yara izine...
İz 12 cm civarı..
Doktorum bikini giyebilirsin dedi:)))
Sanki giyerim:))))
Denizi de pek sevmem ya...

Saol şekerim ,ben de kullanayım madem enıce de önermıstı ..Hemen mı baslayalım kullanmaya ?Bikini gıyerız yaw zaten kılodun altında kalır sanırım dıkıs ama ben göruyorum sonucta ..Hiç begenmedım ..

HACER aynen dediğin gibi durumdayım hatta iki göğsümden 30 ml ancak cıkartabılıyorum ..Fincanla nasıl werılıyor kı anlayamadım ,cay kasıgıyla werıyoruz genelde.:18::18:ENİCE aslında haklısın stres yapmıyordum ama doldum sanırım 10 gun oldu artık birikti mi bilmıyorum içim patlıyor resmen ...Bir anda strese girdim .Söyledıgın kremı kullanacagım ..Ama mekık konusunda sanırım erken ,dikişin patlar felan ..Mekık cekme..Korse işe yaramadı mı belden bağlamalı cıtcıtlı korse kullanıyorsun degıl mı??Şırıngayla nasıl werdınız mamayı ?
VİVALESTA haklısın uykusuzlugum da fazla gercekten etkısı wardır hemıleyken ben 10-12 saat uyurdum sımdı 5 saat felan uyuyunca o da strese sebep olmustur ..;Karnım da sarkmaları basladı gercekten cok garıp ,hala seyımı göremıyorum karnımdan bakınca..Aynadan dikişimi görmeye calısıp duruyorum ..Benim arkadasım normal estetık dıkısle olmustu amelıyat hem de 4 yıl önce benımle aynı hastane we doktordan..Onun ızı 6 cm cıvarı parmak kadar,benımkı kocaman onun yanında ..Yapıştırma daha mı kötu anlayamadım kı..Şişli etfalde dogmusum ben mesela ,annem dıyor kı 30 yıl önce nasılsa herşey hala aynı dıyor ..

Hayırlı olsun ne güzel normal dogurmak ıstıyordun artık kolayca formunu korursun ..

kızlar hadı dogurun gercekten artık bebelerı konusalım ocak annelerı gibi...sezeryanlar sizin de dıkıs yerınızde agrı war mı adet sancısı gıbı aksamları soluma yatıyorum bebege bakmak ıcın ,sol yanım agrıyor hep ..normal mı sızın agrılar hemen gectı mı ..

benim gidisatta sana benziyor
Hic belirti olmayinca diyorum benim oglus 41. Haftaya kadar bekleyecek sanirim

o hiç belli olmaz canım gunu dolsunda bakalım erkek gec gelır dıyorlar genelde senın daha vaktın var dusunmemeye calıs ben oyle yapmaya calısıyorum dogum dısında seyler konusalım dıyorum artık telefon acanlara dusun yanı:)

kızlar eşimle sinemaya gittik fetih 1453 gayet güzeldi tavsiye ederim ( tabi dogurmayanlara) sultan mehmete hayran kaldım oglumun adını mehmet koyacagız insallah uzun zamandır karar vermıstık ne kdar dogru bı karar oldugunu tekrar gordum zaten esımın adı da fatih :) artık sultanda ben olurum dıyorum ama o ıkıncısı kız olursa o olur dıyor:)
filmden cıkınca acaba gurultuden rahatsz ettıkmı dıye dusunduk ama butun fılm kıpır kıpırdı benı merakta bırakmadı oglum sonra bıraz arastırdım hamıleyken gıdılebılır yazıyor heryerde ayrıca seslerı bızım gıbı degılde daha boguk ve az duyarlarmıs ınsallah hosuna gıtmıstır onunda:)

iyi ki sinemada başlamamış doğum:))) bu akşam biz de dedik gitsek mi diye sonra ben vazgeçtim, suyum falan gelir filmin ortasında dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…