- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.481
iyi ki sinemada başlamamış doğum:))) bu akşam biz de dedik gitsek mi diye sonra ben vazgeçtim, suyum falan gelir filmin ortasında dedim:))
selam kızlar nihayet kavuştum kızlarıma merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim
daha sonra tekrar gelmeye çalışırım öpüyorum herkesi
benim de yoktu.. bizimki baktı bu kadın beni bugun doguracak gelmeye razı oldu :)) dr um face e yorum yazmıs planlı dogumken spontan gerceklesti diye :)) tam anlamıyla spontan denilmez ama suyumun o güne denk gelmesi komik..benim kızım dakik olacak heralde :)) hangi tarihse sat a göre tam o günde geldiiiii :))
suniyle basladım 6 cmden sonra sancıyı kestiler kendi sancılarımı tetikledi suni.. ve kolayca oldu..sadece kendini hazırla işi espiriye al..ben laklakayla sancı cektim,bir yandan makyaj tazeleyerek.. sancım cıkıyor canım acıyor yürüyorummm :)) sonra sancı gidiyor aynanın basına geciyordum :)) bizimkilere moral veriyordum...
eşim girdi doguma ben istemedim , ama dogum ekibi gelsin diye ısrar etti,o da istiyordu,o sırada eşimi gormedim bile :)) en son bebek dogdugunda agladıgını gordumm, cok hostu onun da benim duygularıma ortak olması
canım masallah ne guzel atlatmıssın doktorun 41 haftayı doldurmanı bekleyeleım falan demedımı belırtı yokken baslatmıs ne guzel olmus dogumun acaba yumusamanmı vardı ? bana su an soyledıgı tek sey bu yumusama var bası bıraz daha ınmıs ama dogum kanalına gırmemıs bılmıyorum gırermı artık ....
canımm suyum azalıyordu... ondan denedik..ama denk geldi o gecesi suyum fazla fazla gelmeye basladı.. olay tamamamlandı..
dilerim bir an once saglıkla kavusursun... belki de kavusmusundur gecmisi tam okumadımmm
canımm suyum azalıyordu... ondan denedik..ama denk geldi o gecesi suyum fazla fazla gelmeye basladı.. olay tamamamlandı..
dilerim bir an once saglıkla kavusursun... belki de kavusmusundur gecmisi tam okumadımmm
yok canım daha kavusadım banyoyu temızledım camasır asıyorum rutın hayata devam ben hala:)
ınsallah senın gıbı rahat atlatırım sunı sancıdan korkutuyorlar ama zor olursa epıdural ıstemeyı dusunuyorum onun ıcınde sen nasılsun su an bebegın nasıl hersey yolundamı???
selam kızlar nihayet kavuştum kızlarıma merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim
enice merak ettim ölçtüm bende 15 cm kesmişler
ama hiç belli olmuyo
dikişte sorun yokta boşta kalan karnım sarkıyo şuan aşşaya doğru o sinirimi bozuyo şuan
kızlar hadı dogurun gercekten artık bebelerı konusalım ocak annelerı gibi...sezeryanlar sizin de dıkıs yerınızde agrı war mı adet sancısı gıbı aksamları soluma yatıyorum bebege bakmak ıcın ,sol yanım agrıyor hep ..normal mı sızın agrılar hemen gectı mı ..
Vallahi ben herseyi goze aldim gittim eve kapanip iyice stres olamam ztn dogum cantam arabadaydi bisey olsa 5dkda giderdik ama olmadi keske olsaydida simdi dogmus olurdu kuzm neyse az kaldi bu cuma son kavuscz Allahn izniyle
iyi yapmışın valla, ha bugün ha yarın diye diye iice stres oluyo insan, çantaları arabaya koymak ii fikir , biz de indirelim bari arabaya rahat rahat gezeriz o zaman:)
selam kızlar
şu topik kalabalık olsada bebişleri konuşsak artık
tam geliyorum bebiş cayırtıyı kopartıyo
yada annem zorla mememi verdirmeye çalışıyo
kendimi besilik koyun gibi hissediyorum..
kızlarr ben geldim dogumun kenarından döndüm resmen
benım panık kocam hocam alın artık bız korkuyoruz dedı kadın yatıs kagıdını verdı
sonra muayenede hersey normal dedı acıklıgım yok maleseffff
yumusama var dedı ee dedık rısk varmı bebek ıcın
rısk varmı dersen ben bısey dıyemem dedı hadı bakalım buyur burdan yak
sonra dusun tasın barı yarın sabah gelelım dedık artık sabaha kadar allaha emanetız
sabah sunı sancı denıcez olmazsa sezeryan olucam hayırlısı herseyın
cok ısterım normal olsun ama bebegımı rıske atamam
sonuc nasıl saglıklı olacaksa o olsun dıyorum sımdı
yarın vaktım olursa telden canlı yazarım dıcem ama sunı sancının sıddetınede baglı
dua edın kızlar evde durmıcam sımdı kayınvalıdeme gıdıyorum
alıcaklar benı
ahhh yarın buyuk gunnn rabbım sagsaglım ver kucagımıza oglumuzu......
canım seni arıycam ama kim açar bilemediğim için arayamıyorum .. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..
vivacım nasıl ölçtün dikişini ya
karnımı kaldırmaya ve dikişimi görmeye korkuyorum hala
seninle aramızda 2 gün var benim ağrılarımda yeni yeni geçmeye başladı .. ama sağa sola yattığında ağrıması normal bence
gözün aydın canım allah anaı babalı büyütsün, nasıl kızların kaçar kilo doğdularselam kızlar nihayet kavuştum kızlarıma merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim
bende giriyorum giriyorum kimse yokselam kızlar
şu topik kalabalık olsada bebişleri konuşsak artık
tam geliyorum bebiş cayırtıyı kopartıyo
yada annem zorla mememi verdirmeye çalışıyo
kendimi besilik koyun gibi hissediyorum..
kızlarr ben geldim dogumun kenarından döndüm resmen
benım panık kocam hocam alın artık bız korkuyoruz dedı kadın yatıs kagıdını verdı
sonra muayenede hersey normal dedı acıklıgım yok maleseffff
yumusama var dedı ee dedık rısk varmı bebek ıcın
rısk varmı dersen ben bısey dıyemem dedı hadı bakalım buyur burdan yak
sonra dusun tasın barı yarın sabah gelelım dedık artık sabaha kadar allaha emanetız
sabah sunı sancı denıcez olmazsa sezeryan olucam hayırlısı herseyın
cok ısterım normal olsun ama bebegımı rıske atamam
sonuc nasıl saglıklı olacaksa o olsun dıyorum sımdı
yarın vaktım olursa telden canlı yazarım dıcem ama sunı sancının sıddetınede baglı
dua edın kızlar evde durmıcam sımdı kayınvalıdeme gıdıyorum
alıcaklar benı
ahhh yarın buyuk gunnn rabbım sagsaglım ver kucagımıza oglumuzu......
beni merak eden oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ehehe
cumartesi günü sabah kahvaltısında suyum geldii
koştuk gittik
nts bakıldıı
doğum başlamışşş
sancılarımm hemen başladıı
epidral sezeryan olacaktım ama ameliyathaneeye acill ihtiyaç var dedilerr biri bir kolumdan tuttu diğeri diğer kolumdan biri bir bacağımdan diğeri diğer bacağımdan tuttu biri sondayı taktııı ne olduğumu anlamadımm genel anesteziyle 3 kilo ağırlığında çok uslu bir oğlum olduu
nazlı bir bebek
dünyalar benim olduu
sütüm gelmedi ama enjektörü kestikk çeke çeke geldii emiyoo
az geldi şimdilik ama veriyorummm
bugün geldik evee
darısı bekleyenlerin başına
geçmiş olsun canım, allah analı babalı büyütsün sende doguranlar kervanına katıldın,stres yapma sakın benim 3 gün sonra gelmişti, sen emzirmeye devam et,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?