2012 Şubat Anneleri

iyi ki sinemada başlamamış doğum:))) bu akşam biz de dedik gitsek mi diye sonra ben vazgeçtim, suyum falan gelir filmin ortasında dedim:))

Vallahi ben herseyi goze aldim gittim eve kapanip iyice stres olamam ztn dogum cantam arabadaydi bisey olsa 5dkda giderdik ama olmadi keske olsaydida simdi dogmus olurdu kuzm neyse az kaldi bu cuma son kavuscz Allahn izniyle

selam kızlar nihayet kavuştum kızlarıma merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim
daha sonra tekrar gelmeye çalışırım öpüyorum herkesi

selam kızlar
şu topik kalabalık olsada bebişleri konuşsak artık
tam geliyorum bebiş cayırtıyı kopartıyo
yada annem zorla mememi verdirmeye çalışıyo
kendimi besilik koyun gibi hissediyorum..

selam kızlar nihayet kavuştum kızlarıma merak eden arkadaşlara haber vereyim dedim

canım seni arıycam ama kim açar bilemediğim için arayamıyorum .. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..

enice merak ettim ölçtüm bende 15 cm kesmişler
ama hiç belli olmuyo
dikişte sorun yokta boşta kalan karnım sarkıyo şuan aşşaya doğru o sinirimi bozuyo şuan

vivacım nasıl ölçtün dikişini ya
karnımı kaldırmaya ve dikişimi görmeye korkuyorum hala

seninle aramızda 2 gün var benim ağrılarımda yeni yeni geçmeye başladı .. ama sağa sola yattığında ağrıması normal bence

Vallahi ben herseyi goze aldim gittim eve kapanip iyice stres olamam ztn dogum cantam arabadaydi bisey olsa 5dkda giderdik ama olmadi keske olsaydida simdi dogmus olurdu kuzm neyse az kaldi bu cuma son kavuscz Allahn izniyle

iyi yapmışın valla, ha bugün ha yarın diye diye iice stres oluyo insan, çantaları arabaya koymak ii fikir , biz de indirelim bari arabaya rahat rahat gezeriz o zaman:)

iyi yapmışın valla, ha bugün ha yarın diye diye iice stres oluyo insan, çantaları arabaya koymak ii fikir , biz de indirelim bari arabaya rahat rahat gezeriz o zaman:)

aa ayıp ettin ben bebek sekerımıde koydum hergun ıcın hosgeldın yazısı hazır zımba makınesı halıhazırDD benım kadar hazırlıklısını gormedım vallahı ama bagaja koyun arka koltukta allah korusun hrsız falan gorur gez toz canım benım suyun gelsede kovayla gelcek degıl ya sadece yalnız cıkma bence ben oyle yapıyorum neyse sımdı randevum var bakalım benım nazlı ınatcı oglum hala gelmıyormu:) opuldunuzzz

gözün aydın bende mrk ediyordum seni araıra geliyorum fırsat buldukca ama kimse olmuyor...nasıl kızların sütün yetiyordur umarım...

selam kızlar

ayyy ne güzel annen yanında ben yalnızım çok zorlanıyorum n gece doğru düzgün uyuyor nede gündüz... gelince çağrı atın bende geliyim canlar

kızlarr ben geldim dogumun kenarından döndüm resmen
benım panık kocam hocam alın artık bız korkuyoruz dedı kadın yatıs kagıdını verdı
sonra muayenede hersey normal dedı acıklıgım yok maleseffff
yumusama var dedı ee dedık rısk varmı bebek ıcın
rısk varmı dersen ben bısey dıyemem dedı hadı bakalım buyur burdan yak
sonra dusun tasın barı yarın sabah gelelım dedık artık sabaha kadar allaha emanetız
sabah sunı sancı denıcez olmazsa sezeryan olucam hayırlısı herseyın
cok ısterım normal olsun ama bebegımı rıske atamam
sonuc nasıl saglıklı olacaksa o olsun dıyorum sımdı
yarın vaktım olursa telden canlı yazarım dıcem ama sunı sancının sıddetınede baglı
dua edın kızlar evde durmıcam sımdı kayınvalıdeme gıdıyorum
alıcaklar benı
ahhh yarın buyuk gunnn rabbım sagsaglım ver kucagımıza oglumuzu......

hakkında hayırlısı neyse o olsun,Alla yardımcın olsun sağ salim dönersiniz insallah ikinizde,darısı benim basıma

Hayırlı olsun we kolay gelsın ,mıllet bır bebekle ugrasamıyoruz sen ıkı bebek maasallah umarım rahat gecer ılk zamanların ugrastırmazlar ..Kolay gelsın..

Walla topic bomboş ben de yakalayamıyorum yaa bgn 1 sayfa yazılmıs sadece ..Inanamıyourm yaw..Dikişin acıyor mu canım senınkı yapıştırma mı ..Bır de sut sagdıgında kac ml sagıyorsun gunde?Tek gögusten,ıkısınden?

Ben de doktordan geldim bugün, nstde sancı çıkmadı galiba ki doktor bişi demedi. Ama moralim çok düzeldi çünkü oğlum çok kilo almamış. Ben de hiç almamışım. 4 kiloyu geçecek diye korkutuyordu doktorumuz ama 3600 gr şu anda. İki hafta önce gittiğimizde kafası 40 haftalık görünüyor , çok zorlanırsın demişti. Bugünse tam gününde görünüyor. Çok sevindim valla. Gününü doldurana kadar bekleyelim , sonra acıklığın olup olmamısna göre karar veririz dedi. İnşallah bu hafta içinde kendi gelir.

Kızlarr dogum hıkayelerı nerde yahu herkes ben gıbı wakıt bulamıyor mu yoksa unuttunuz mu ...şubat annelerı dogum lıstesıne yazın da OKUYALIM KIZLARR...
BU ARADA YENI KONU ACTIM DOGUMDAN SONRA KAC KILO WERDIK NELER YAPACAGIZ DIYETLERIMIZ VS ...yORUMLARA BASŞLARSANIZ BU LINKTEN SEWINIRIM ..ÇOK BOŞ TOPIC YAW SIMDI KIZIMI KALDIRACAGIM VE YEMEK BANYO WS GUN BITECEK ..HEPİMİZE KOLAY GELSIN ANNELERIMIZIN ELLERI ÖPMEK LAZIM YA ZORMUS BU İŞ..SABAH 6BUCUGA KADAR UYUMADI BEBEGIM MAHVETTI BENI 12DEN ITIBAREN AGLADI ..ZOR ZOR ZORR...

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-dogumdan-sonra-kac-kilo-werdi.html

Son düzenleme:
gözün aydın canım allah anaı babalı büyütsün, nasıl kızların kaçar kilo doğdular
selam kızlar
bende giriyorum giriyorum kimse yok
gelin artık yaaaaa
benim kız bugün çok huzursudu gündüz hiç yatmadı nazarım degdi sanırım

allahım kurtarsın senide canım,inşallah hayırlı dogum olur
artık herkes bebegini alıyor kucagına,bebek sohbetleri başlasın artıkkkkkkkkk

beni merak eden oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ehehe
cumartesi günü sabah kahvaltısında suyum geldii
koştuk gittik
nts bakıldıı
doğum başlamışşş
sancılarımm hemen başladıı
epidral sezeryan olacaktım ama ameliyathaneeye acill ihtiyaç var dedilerr biri bir kolumdan tuttu diğeri diğer kolumdan biri bir bacağımdan diğeri diğer bacağımdan tuttu biri sondayı taktııı ne olduğumu anlamadımm genel anesteziyle 3 kilo ağırlığında çok uslu bir oğlum olduu
nazlı bir bebek
dünyalar benim olduu
sütüm gelmedi ama enjektörü kestikk çeke çeke geldii emiyoo
az geldi şimdilik ama veriyorummm
bugün geldik evee
darısı bekleyenlerin başına

geçmiş olsun canım, allah analı babalı büyütsün sende doguranlar kervanına katıldın,stres yapma sakın benim 3 gün sonra gelmişti, sen emzirmeye devam et,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…