2012 Şubat Anneleri

benimkide 12 çıktı canım ama dr korkulacak boyutta değil çünkü normal değer 10 korkulacak boyut sınırı ise 18miş.. ama yinede korkuyorum tabi küvezden çıktı sanki tekrar alıcaklar gibi ödüm patlıyo

ben de yazdım dogum hikayemiiiiii

canım senin bebişininde 11di sarılığı sanırım düştü mü? hemen bakıyorum hikayene

merhaba arkadaşlar doğum yapan arkdaşlarımızı tebrik ediyorum...darısı doğum yapacaklara..azaldık iyice sanırım ben de artık gelsin istiyorum..bu arada doğum hikayelerinizi nereye yazıyodunuz?

slm kızlar bende 22 gün önce sezaryanla dogum yaptım. sizi bilgilendirmek istedim. sorunsuz sayılabilecek bi hamilelik geçirdim afedersiniz hiç kabız bile olmadim dogum yaptıgım gün bile hemen tuvaletime çıktım ama 3 gündür bu illetle başım derde girdituvalete gitmekten korktum aglama durumuna geldim tek bende oluyo sandım ama bi araştırdım bi çok kişi bu dertten agliyo sonucu ameliyata kadar gidiyormuş size tavsiyem kabız olmadan önlem alın sonu kötü oluyo sabahları aç karnınıza zeytin yag için olmadi kayısı yiyin.... benim başıma gelmez ben tuvalete çıkıyorum diye düşünmeyin zira bende bol sıvı tüketıyorum olmam zannetmiştim...
burda dogum yapanlara geçmiş olsun dogum yapacaklara allah kolaylık versin yardimcilari olsn hayırlı günler

Merhaba kızlar;

Dogum hıkayem su lınkte; http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-dogum-listesi-19.html#post23235577

Cok detaya gırmeden anlatmak ıstedım.
Bıraz sancılı oldu da

Dogum yapmayan kaldı mı acaba?
Ben epeydır ılgılenemıyorum forumla.
Kayınvalıdem bende cunku.
Yarın ıtıbarı ıle o gıdıyor, annem gelıyor.
Yanı ıstedıgım gıbı olmadı, dogumumda ve sonrakı ılk gunlerde onlar yanımda oldu.

Cok sıkıntılı olmadı surec, hatta kayınvalıdem bebek bakımında bana cok yardımcı oluyor.
Ama bazı ınancları bana ve esıme cok komık gelıyor.
Neler mı?

Bebegın uzerınden bırsey alma; boyu kısa kalır.
Sutun yere degmesın; kesılır.
Anne yemek yerken, bebegın mıdesı bulanır.
Uzerıne altın takılı kalsın, sarılık olmaz.
Banyo yaptıktan sonra, bebegı emzırme, buyuyunce agzı kokar.
Selam soyleme, kımseyı ugurlama sütün kesilir.

Daha cok var, ama aklıma gelenler bunlar.
Bıraz kabak tadı verse de, cok umursamıyorum, terslemıyorum da.

Boyle ıste.

Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun, gozlerı aydın dıyorum.
Bekleyenlere de hayırlısı ıle dogum yapmalarını temennı edıyorum.
Selamlar...

Merhaba bugüne kadar hep ziyaretçi olarak takip ettim sizleri ve bilmediğim çok şeyi sizlerden öğrendim. Doğum yapan arkadaşlarla sevindim bebeğini kaybedenlerle üzüldüm. Allah hep sevineceğimiz olaylar yaşatsın inşallah. Ben de ilk bebeğime hamileyim ve şubat annesi olmak istiyorum inşallah çok bekletmez bebeğim. Doğum yapanların Allah bebeklerini uzun ömürlü etsin sağlıkla büyüsünler, doğum yapmayanlara da Allah kolaylıklar nasip etsin .

adese benim bebeğiminde 14 çıkmıştı
ikinci ölçümde 15
korkmaya başlamıştık ama emzirdikçe düştü enson 10 du
zaten rengide düzeldi
eskisi gibi bütün gün uyumuyo, enerjik
seninkide düşecektir merak etme

ayrıca geçen hafta ağrıdan kuduran 20lik dişimi çektirdim
illaki bişeyler çıkıyo sıkma canını yalnız deilsin :))

empirme; boza, kayısı veya incir kompostosu ve bol bol su içmek sütü arttırıyo
ayrıca hergün duş almak, stressiz olmak ve iyi uyumak lazım :)))

teşekkürler canım inşallah tez zamanda bebişini alırsın kucağına.
sağlıkla sıhhatle mutlulukla ...

okurken ağlattın benı canım yaaa...
çok güzel rabbım banada nasıp etsın ınşallah...ben hala doğurmadım...
hayırlı uğurlu olsun tatlı kızın.

[ı][/ı]bu contraxtube kremıyle ılgılı bırsey sormak ıstıyorum kızlar orada hamıle we emzıren bayanlar kullanmamalı yazıyor uyaqrıda fark ettınız mı?ben acıkcası korktum..nasıl kullanıyorsunuz?KREMIN FIYATI DA 65 TL BUKLE SORMUSSUN CANIM..HEMSİRE VE BILENLER BIR DE BU KREM DIKIS HARIC YAZMISSIN DIKISE SURULMEYECEK MI KREM?ANLAYAMADIM..BENIM DOKTOR KREM WERMEDI BEN DE BURADAN GÖRUP ALDIM AMA EMZIRENLER KULLANMASIN YAZINCA KARARSIZ KALDIM?

Son düzenleme:

ben de yazdım dogum hikayemiiiiii

Hayırlı olsun kızlar maaşallah az olan normal dogumculardan olmayı bbasardınız tebrıkler...Ben dogum hıkayesı yazmayı bırakın okumaya wakıt bulamadım hala..Tam dıyorum kı herkes uyusun da okuyum ,aa bır cıglık gelıyor kızım aglamaya baslıyor,ben uyuklayarak emzırmeye ..Bilgisayarı kapatıp yatmak kalıyor bana sonra..:44::44::44:

Canim doktorum yazdi bana bir sakincasi oldugunu dusunse yazmazdi bence icerigini hic okumadim bir haftadir kullaniyorum ben dikise surmuyorum cunku kremi surdukten sonra kabuk kabuk kalkiyor vucuttan ustteki deri tabakasini soyuyor sanirim dikisim iyice kaynasin oyle surerim diye dusundum.

ne kadar zor açık tutuyosun gözünü dimi? kafamı kaldırıp ışığa falan bakıyorum gözlerim kapanmasın diye

Bi benim kizim uyutmuyor galiba millet. Herkes uyuyor:))

canım benim bebeğim güzel uyuyo maşallah ama o uyurken bende uyuyorum psikolojik olarak uykusuz kalıcam sanıyorum

annem yanımda canım emzirmekten başka işim yok şuan:)
bide kimse olmuyo zaten uğrayıp yazıp çıkıyorum
demirbaşlığım kalmadı kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…