- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.521
herkese merhabalar,
dün kızımı tekrar doktora götürdüm.biluribini 14 çıktı.yatımamıza gerek yok evde bol bol emzir dedi ama ben hala ikna olmadım.acayip moralim bozuk.çocuk habire uyuyor.aslında emziriyorum da 3600 doğmuştu dün 5 000 çıktı.yani kiloda alıyor.tahlilleride temiz çıktı.inşallah bi an önce sarılığı geçer.benim de dişim çok ağrıyor.bugün dr gittim antibiyotik verdi.dertler bitmiyo......
ben de yazdım dogum hikayemiiiiii
Merhaba bugüne kadar hep ziyaretçi olarak takip ettim sizleri ve bilmediğim çok şeyi sizlerden öğrendim. Doğum yapan arkadaşlarla sevindim bebeğini kaybedenlerle üzüldüm. Allah hep sevineceğimiz olaylar yaşatsın inşallah. Ben de ilk bebeğime hamileyim ve şubat annesi olmak istiyorum inşallah çok bekletmez bebeğim. Doğum yapanların Allah bebeklerini uzun ömürlü etsin sağlıkla büyüsünler, doğum yapmayanlara da Allah kolaylıklar nasip etsin .
okurken ağlattın benı canım yaaa...Merhaba kızlar;
Dogum hıkayem su lınkte; http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-dogum-listesi-19.html#post23235577
Cok detaya gırmeden anlatmak ıstedım.
Bıraz sancılı oldu da
Dogum yapmayan kaldı mı acaba?
Ben epeydır ılgılenemıyorum forumla.
Kayınvalıdem bende cunku.
Yarın ıtıbarı ıle o gıdıyor, annem gelıyor.
Yanı ıstedıgım gıbı olmadı, dogumumda ve sonrakı ılk gunlerde onlar yanımda oldu.
Cok sıkıntılı olmadı surec, hatta kayınvalıdem bebek bakımında bana cok yardımcı oluyor.
Ama bazı ınancları bana ve esıme cok komık gelıyor.
Neler mı?
Bebegın uzerınden bırsey alma; boyu kısa kalır.
Sutun yere degmesın; kesılır.
Anne yemek yerken, bebegın mıdesı bulanır.
Uzerıne altın takılı kalsın, sarılık olmaz.
Banyo yaptıktan sonra, bebegı emzırme, buyuyunce agzı kokar.
Selam soyleme, kımseyı ugurlama sütün kesilir.
Daha cok var, ama aklıma gelenler bunlar.
Bıraz kabak tadı verse de, cok umursamıyorum, terslemıyorum da.
Boyle ıste.
Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun, gozlerı aydın dıyorum.
Bekleyenlere de hayırlısı ıle dogum yapmalarını temennı edıyorum.
Selamlar...
kizlar herkese slm cok giremiyorum biraz gecmisi okudum hugocuk hayirli ugurlu olsun darisi juwelunenin basina bence oda sezaryene kalacak ama ins.normal olur kizlar conraxtube lekelere cok iyiymis benim catlaklar hep siyah siyah kaldi suruyorum uc gundur dikis yeri haric tum siyahliklara surun hicbir zarari yok estetik cerrahinin kremi zaten.ayrica benim karnimda sarkiyo hamur gibi ya deli olcam ins sikilasir rahim yavas yavas kuculuyo arkadaslar panik olmayalim.kizim agliyor kactim
Merhaba kızlar;
Dogum hıkayem su lınkte; http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-dogum-listesi-19.html#post23235577
Cok detaya gırmeden anlatmak ıstedım.
Bıraz sancılı oldu da
Dogum yapmayan kaldı mı acaba?
Ben epeydır ılgılenemıyorum forumla.
Kayınvalıdem bende cunku.
Yarın ıtıbarı ıle o gıdıyor, annem gelıyor.
Yanı ıstedıgım gıbı olmadı, dogumumda ve sonrakı ılk gunlerde onlar yanımda oldu.
Cok sıkıntılı olmadı surec, hatta kayınvalıdem bebek bakımında bana cok yardımcı oluyor.
Ama bazı ınancları bana ve esıme cok komık gelıyor.
Neler mı?
Bebegın uzerınden bırsey alma; boyu kısa kalır.
Sutun yere degmesın; kesılır.
Anne yemek yerken, bebegın mıdesı bulanır.
Uzerıne altın takılı kalsın, sarılık olmaz.
Banyo yaptıktan sonra, bebegı emzırme, buyuyunce agzı kokar.
Selam soyleme, kımseyı ugurlama sütün kesilir.
Daha cok var, ama aklıma gelenler bunlar.
Bıraz kabak tadı verse de, cok umursamıyorum, terslemıyorum da.
Boyle ıste.
Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun, gozlerı aydın dıyorum.
Bekleyenlere de hayırlısı ıle dogum yapmalarını temennı edıyorum.
Selamlar...
ben de yazdım dogum hikayemiiiiii
[ı][/ı]bu contraxtube kremıyle ılgılı bırsey sormak ıstıyorum kızlar orada hamıle we emzıren bayanlar kullanmamalı yazıyor uyaqrıda fark ettınız mı?ben acıkcası korktum..nasıl kullanıyorsunuz?KREMIN FIYATI DA 65 TL BUKLE SORMUSSUN CANIM..HEMSİRE VE BILENLER BIR DE BU KREM DIKIS HARIC YAZMISSIN DIKISE SURULMEYECEK MI KREM?ANLAYAMADIM..BENIM DOKTOR KREM WERMEDI BEN DE BURADAN GÖRUP ALDIM AMA EMZIRENLER KULLANMASIN YAZINCA KARARSIZ KALDIM?
Hayırlı olsun kızlar maaşallahaz olan normal dogumculardan olmayı bbasardınız tebrıkler...Ben dogum hıkayesı yazmayı bırakın okumaya wakıt bulamadım hala..Tam dıyorum kı herkes uyusun da okuyum ,aa bır cıglık gelıyor kızım aglamaya baslıyor,ben uyuklayarak emzırmeye ..Bilgisayarı kapatıp yatmak kalıyor bana sonra..:44::44::44:
Bi benim kizim uyutmuyor galiba millet. Herkes uyuyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?