- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.501
vayy canına enıce de doğurdu ben hala buralardayım :)
gözün aydın tatlım rabbım sıze bağışlasın.
harbı suyun gelmışken nıye genel anestezı ıle doğum oldu?
bugün doktordaydım bende kızım 3.670 gr olmuş.ama hıç sancım çıkmadı geldım eve tekrardan...bakalım beklıyoruz herşey kısmet...
Ben de bugün doktordaydım, benim oğlum da 3600 gr. Bende de sancı çıkmadı. Pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor. Senin doktorun ne zamana kadar bekleriz dedi ya da dedi mi beklemeyle ilgili bişey? Bebeğin kafası yukarda doğum kanalına girmemiş dedi bi de: Senin kızın girmiş mi?
beni merak eden oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ehehe
cumartesi günü sabah kahvaltısında suyum geldii
koştuk gittik
nts bakıldıı
doğum başlamışşş
sancılarımm hemen başladıı
epidral sezeryan olacaktım ama ameliyathaneeye acill ihtiyaç var dedilerr biri bir kolumdan tuttu diğeri diğer kolumdan biri bir bacağımdan diğeri diğer bacağımdan tuttu biri sondayı taktııı ne olduğumu anlamadımm genel anesteziyle 3 kilo ağırlığında çok uslu bir oğlum olduu
nazlı bir bebek
dünyalar benim olduu
sütüm gelmedi ama enjektörü kestikk çeke çeke geldii emiyoo
az geldi şimdilik ama veriyorummm
bugün geldik evee
darısı bekleyenlerin başına
gözün aydın canım allah anaı babalı büyütsün, nasıl kızların kaçar kilo doğdular
bende giriyorum giriyorum kimse yok
gelin artık yaaaaa
benim kız bugün çok huzursudu gündüz hiç yatmadı nazarım degdi sanırım
allahım kurtarsın senide canım,inşallah hayırlı dogum olur
artık herkes bebegini alıyor kucagına,bebek sohbetleri başlasın artıkkkkkkkkk
e bebegım eee eee eee :)
kızımı uyutuyorum suan:)
ama heran bı vıyaklama olabılır acıkma meselesı:))
carsamba mevlud yapcam
yarn temızlık yapacam yavas yavas..
persembede asımız var bakalım hastaneden snrakı ılk asımız nasıl gececek..
sızler nasılsınız ne var ne yok
Hayırlı olsun we kolay gelsın ,mıllet bır bebekle ugrasamıyoruz sen ıkı bebek maasallah umarım rahat gecer ılk zamanların ugrastırmazlar ..Kolay gelsın..
Walla topic bomboş ben de yakalayamıyorum yaa bgn 1 sayfa yazılmıs sadece ..Inanamıyourm yaw..Dikişin acıyor mu canım senınkı yapıştırma mı ..Bır de sut sagdıgında kac ml sagıyorsun gunde?Tek gögusten,ıkısınden?
gözün aydın canım allah anaı babalı büyütsün, nasıl kızların kaçar kilo doğdular
bende giriyorum giriyorum kimse yok
gelin artık yaaaaa
benim kız bugün çok huzursudu gündüz hiç yatmadı nazarım degdi sanırım
allahım kurtarsın senide canım,inşallah hayırlı dogum olur
artık herkes bebegini alıyor kucagına,bebek sohbetleri başlasın artıkkkkkkkkk
beni merak eden oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ehehe
cumartesi günü sabah kahvaltısında suyum geldii
koştuk gittik
nts bakıldıı
doğum başlamışşş
sancılarımm hemen başladıı
epidral sezeryan olacaktım ama ameliyathaneeye acill ihtiyaç var dedilerr biri bir kolumdan tuttu diğeri diğer kolumdan biri bir bacağımdan diğeri diğer bacağımdan tuttu biri sondayı taktııı ne olduğumu anlamadımm genel anesteziyle 3 kilo ağırlığında çok uslu bir oğlum olduu
nazlı bir bebek
dünyalar benim olduu
sütüm gelmedi ama enjektörü kestikk çeke çeke geldii emiyoo
az geldi şimdilik ama veriyorummm
bugün geldik evee
darısı bekleyenlerin başına
Kizlar herkese slm cok giremiyorum biraz gecmisi okudum hugocuk hayirli ugurlu olsun darisi juwelunenin basina bence oda sezaryene kalacak ama ins.normal olur kizlar conraxtube lekelere cok iyiymis benim catlaklar hep siyah siyah kaldi suruyorum uc gundur dikis yeri haric tum siyahliklara surun hicbir zarari yok estetik cerrahinin kremi zaten.ayrica benim karnimda sarkiyo hamur gibi ya deli olcam ins sikilasir rahim yavas yavas kuculuyo arkadaslar panik olmayalim.kizim agliyor kactim
hemşire burdaysan lütfen yaz bana.... canım hangi siyah lekelerden bahsediyosun? doğum çatlaklarından mı? yoksa sezeryan sonrası dikişin altındaki siyahlıklardan mı? çok cahil kaldım.. bide ne kadar bu krem?
Buklecim benim karnim catladi kan oturdu oralara sonra o kanlar pihtilasiyo karariyo olu doku oluyo yano ozellikle gobegimin etrafinda var bolca suruyorum kabuk kabuk soyuyo krem uzun sureli kullanmak lazim umarim katkisi olur benim dikisin altinda bisi yok yada var gormuyorum henuz bakamiyorum ama orayada sur gitsin bi zarari yok dikis haric.ben gelis fiyatina aldim ama 60 kusuratli bir fiyat tam emin deilim rahali bisi sik sik almak gerekiyo aylarca osun ins. Fayda eder.estetik cerrahibiliyosan yazdir:)
olsun fiyatı önemli değil canım ya bişeylere fayda edecekse yani
karnıma kan oturmado ama annem dikişe bakmışta altında hafif siyahlama var dedi alıyım kullanayım bari bende
saol canım
kızlarr ben geldim dogumun kenarından döndüm resmen
benım panık kocam hocam alın artık bız korkuyoruz dedı kadın yatıs kagıdını verdı
sonra muayenede hersey normal dedı acıklıgım yok maleseffff
yumusama var dedı ee dedık rısk varmı bebek ıcın
rısk varmı dersen ben bısey dıyemem dedı hadı bakalım buyur burdan yak
sonra dusun tasın barı yarın sabah gelelım dedık artık sabaha kadar allaha emanetız
sabah sunı sancı denıcez olmazsa sezeryan olucam hayırlısı herseyın
cok ısterım normal olsun ama bebegımı rıske atamam
sonuc nasıl saglıklı olacaksa o olsun dıyorum sımdı
yarın vaktım olursa telden canlı yazarım dıcem ama sunı sancının sıddetınede baglı
dua edın kızlar evde durmıcam sımdı kayınvalıdeme gıdıyorum
alıcaklar benı
ahhh yarın buyuk gunnn rabbım sagsaglım ver kucagımıza oglumuzu......
evet kızlar annelerin gözü çok degermiş,çok içten baktıgımız için sanırım bol bol okumak lazım,neyseki gece uyudu huysuzluk yapmadı
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun darısı kalanların başına..
Canım benımkı de dun gece 12den sabah 6bucuga kadar uyutmadı..Bizim weya gelenlerın nazarı degdı sanırım,herkes çok begendı ama maasallah demedılar gıcık oldum..Bir de bızler bebegımıze bayılarak nazar degdırebılırmısız felak nas surelerını okuyun kaynanam oyle söyledı..
ben mevlüt yapmıcam burda zaten tanıdık dogru düzgün kimsemizde yok, yazın ya kayınvalidemlerde yada annemlerde yaparız artık,bu yorgunlugn üstüne birde onu yapamam valla,allah yardımcın olsun nihleeme bebegım eee eee eee :)
kızımı uyutuyorum suan:)
ama heran bı vıyaklama olabılır acıkma meselesı:))
carsamba mevlud yapcam
yarn temızlık yapacam yavas yavas..
persembede asımız var bakalım hastaneden snrakı ılk asımız nasıl gececek..
sızler nasılsınız ne var ne yok
bukleemm özledim valla eski sohbetleri kimse girmez oldu, bende girmiyrum artık kimseyi göremeyince,bizim kızın sarılıgı geçti galiba artık kendi uyanıp meme istiyor,benimki estetik dikiş yapıştırma vardı dr çıkardı..ağrımda kalmadı artık sadece gaz sancım olduğu zaman orasıda zonklamaya başlıyo..canım tek göğüsten 40cc sağıyorum ben ama emzirdikten sonra sağıyorum yani doyup doymadığını anlamak için önce emziriyim diyorum sonrada sağdığımı vermeye çalışıyorum..
enicem bi denk gelemedik ya valla çok özledim galiba benim ki emerken sen topiktesin
seninki emerken ben topikteyim
canım gözün aydın doğurcam doğurcam dedin doğurdun maşallah
bende merak ettim neden sezeryan oldun? öyle mi istiyodun?
allah yardımcın osun canım,hayırlısıyla bebegini alırsın kucagına inşallahbugün de bizim için büyük gündü canım...
sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah...normal olsun bizde çok istedik ama doktor daha fazla riske atamam dedi ve yarın bebeğimizi almaya karar verdi...
bu gece normal geldi geldi yavrum...gelmedi yarın sevmediğim şey başıma gelecek...epidural sezeryan....
iğnelerle geldik bu güne kadar..hep riskliydi gebeliğim...bunu fırsat bildi doktorumda...Allaha hep hangisi hayırlıysa onu ver Rabbim diye dua ettim...suyuda azaldı diyince sesimizi çıkaramadık...
herkese hayırlı olan doğumları diliyorum...doğum yapanlara da sağlıkla analı babalı huzurla evlatlarını büyütmelerini
maşallah allah analı babalı büyütsün canımkızlar herkeze selam ne zamandır giremedim 15.02.2012 tarihinde sipinal sezeryanla 2750 gr 48 cm kızımı kucağıma aldım.çok güzel bir duyguymuş allah diğer bekleyenleride hayırlısıyla kurtarsın herşey güzel ama sütümüz yok süt için ne yapmak lazım bilgisi olanlar varmı bide benide listeye eklermisiniz
yok canım daha kavusadım banyoyu temızledım camasır asıyorum rutın hayata devam ben hala:)
ınsallah senın gıbı rahat atlatırım sunı sancıdan korkutuyorlar ama zor olursa epıdural ıstemeyı dusunuyorum onun ıcınde sen nasılsun su an bebegın nasıl hersey yolundamı???
o gün yazdım tamamlayamadan bebiş uyandı :)) uyanınca hemen meme istiyor tahammülü yok beklemeye :))
inş atlatırsın..korkuları bırak kendini olumlu yönlendir.. zaten korkulacak birşey yok, dediğim gibi herkesin agrı esigi farklı,ahh vahh dedikleri şey cokta abartı degilll....... emin ol sezeryandan sonra cekecegin agrı daha feci ki,benim sesim cıkmazken yan taraftaki sezeryanlı bayan inliyordu...
normal dogum harika birseyyy.. eski jeanlerime giriyorum.. gobegim gitti sadece boslugu kaldıkorseledim.. vücudum genelde su toplamıs bacaklarımdan kilo aldım sanıyordum hopp indiler..
suan bebegimizin herseyi yolunda cok sükür sarılıkta bitmiş...
dilerimmm güzel bir dogum hikayesiyle sevindirirsin topigiiiiiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?