2012 Şubat Anneleri

maşallah canım ne çabuk geçiyo zaman daha dün hamileydik burda ne farklı şeylerden konuşuyoduk darısı bizim 40ımıza artık

amin canım darısı başınıza. gerçekten zaman su gibi geçip gitti inanamıyorum. inşallah sağlıcakla büyürler. sen nasılsın, bebişin nasıl?

amin canım darısı başınıza. gerçekten zaman su gibi geçip gitti inanamıyorum. inşallah sağlıcakla büyürler. sen nasılsın, bebişin nasıl?

iyiyiz canım bizde.. paranoyak gibiyim ben doydu mu ? sütüm yetiyo mu? gece o uyanmadan zorla uyandırıp emziriyorum.. sen doyduğunu nasıl anlıyosun? kaç dk kalıyo göğüsünde mesela?:44:

iyiyiz canım bizde.. paranoyak gibiyim ben doydu mu ? sütüm yetiyo mu? gece o uyanmadan zorla uyandırıp emziriyorum.. sen doyduğunu nasıl anlıyosun? kaç dk kalıyo göğüsünde mesela?:44:

bana sık sık emzirin dediler. ben de ağladığında besliyorum. onun dışında kendisi bırakıyor ya da uyuyor. ben de zorlamıyorum. kısa aralıklarla sık sık emziriyorum. zaten midesi ne ki onların:)

kızlar herkes yaptımı doğum benden hariç dün belimde çok yoğun bir ağrı vardı bugünde bacak arama yayıldı ağrılarım normal doğum yapanlar ne dersiniz böylemi başlıyo doğum ağrıları.:44:

Ben de daha doğurmadım ama netten okuduklarıma göre seninki doğum sancısına benziyor sanki. Hadi bakalım hayırlısı.

Ayy buklee ayni sorun bende de var yaa dun gece cok agladi mama takviyesi yaptik bugunde emdi gibi anlayamiyorum gogus ucum yok silikonla veriyorum ici doluyor mu bilmiyorum emzireler yardim etse cok mutlu olurum nasil anlicamm

uzun bi süreden sonra herkese selam ben de dogumu yaptım hıkyamı yazıcam sayfamıza herkesı cok mrk ettım doguranları kutluyorum gule gule buyutun bebgınızı:)

Ayy buklee ayni sorun bende de var yaa dun gece cok agladi mama takviyesi yaptik bugunde emdi gibi anlayamiyorum gogus ucum yok silikonla veriyorum ici doluyor mu bilmiyorum emzireler yardim etse cok mutlu olurum nasil anlicamm

canım göğüs ucu problemim yok ama duyduğum kadadıyla masaj yapa yapa uyararak çıkartmaya çalış silokonla nereye kadar emzireceksin ki? bide yutkunma sesi duyuyo musun? benim ki kuruntu bakma sen bana.. bide anlaman için tavsiyem sağma makinası al ve sağ bakalım kaç cc çıkıyo..

uzun bi süreden sonra herkese selam ben de dogumu yaptım hıkyamı yazıcam sayfamıza herkesı cok mrk ettım doguranları kutluyorum gule gule buyutun bebgınızı:)

hadi gözün aydın bbyecim sende güle güle büyüt bebeğini

saol buklecım sende canım işllahhh

saol buklecım sende canım işllahhh

Doktorun nerene sür dedi caNIM anlatır mısın????dikişe ne zaman sürmeye baslayacaksın?

Ben ağzının kenarlarına bakıyorum ve yutkunuyorsa yiyor demektir.Silikonla werırken ıcı beyaz oluyor süt izi gördun mu hıc canım?Ben sılıkonu gece koydum krem surup sbh baktım wardı süt ucu doluydu..Ama biz de dewamlı mama takvıyesı yapıyoruz maalesef doymuyor benım bebegım..

ne kadar zor açık tutuyosun gözünü dimi? kafamı kaldırıp ışığa falan bakıyorum gözlerim kapanmasın diye

Ewet canım yaa uyuyakalmaktan da cok korkuyorum cunkı olur yanı dalgın oluyorum yorgun hıssedıyorum kendımı cok...Bu arada ben sagıyorum ama ıkı mememden 40-50 ml cıvarı ancak cıkartıyorum ..Senın kac ml oluyor ?Sagan arkadaslar yazabılır mı,bı de kac saatte bır kac dakıka emzırıyorsunuz??

BBYEE yazdın mı canım dogum hıkayenı sımdı?

canım tek göğüsten 40cc sağıyorum ben ikisinden 80 civarı çıkıyo.. sürekli sağ ama çoğaltıyo çünkü.. sağmayı bırakınca sütte azalıyo..

canım tek göğüsten 40cc sağıyorum ben ikisinden 80 civarı çıkıyo.. sürekli sağ ama çoğaltıyo çünkü.. sağmayı bırakınca sütte azalıyo..

Canım dewamlı sagıyorum emzırdıkten sonra ama gunde bır weya ıkı kere sagıyorum ama 40weya 50 cıkıyor ıkısınden ,bır de gögus ucum sızlıyor acıyor kızlar sızın acı yok mu yaw..Yatamıyorum gögsum de acıyor üstüne yatamıyorum lanılosh suruyorum amma benım kızım gögus ucumu dumduz edecek kadar cekıyor yahu..Tam vakumlu kız yaa...
ENİCE nasılsın neler yapıyorsun ..Sana da soracaktım contratubex kremı aldım ama orada uyarılarda emzıren anneler ve hamıleler kullanmasın yazıyordu daha acamadım kapagı..Sana da doktorun demıstı dı mı ??Dikişe sürmüyor musun sen de hemsıre gıbı ..Nasıl we nerelerde kullanıyorsun??

canım bence sütün çok o yüzden yatamıyosun sızlıyodur sütüm yok deme sütün olmasa sızlamaz

enice ve pomak35 yazsanıza kızlar yoksa bebekler mi müseda etmiyo?
rüzgar uyanmak üzere mıkırdanıyo bakın uyanmadan yazın

kızlar nevar ne yok pek giremiyorum bende herkes gibi malum bebeğim benimde hiç durmuyor maşallahımız var ha babam emiyoruz kızlar arada mama takviyesi yapıyorum hele geceleri uyku yok bizde bende bide panik var gık dese sıçrıyorum kustumu diye korkuyorum vallahi .Neyse alışıcaz zamanla demek herkes doğurdu sanırım herkesin gözü aydın diyeyim bide henüz doğurmamış olan arkadaşlara ise allah yardımcınız olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…