- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.561
canım bence sütün çok o yüzden yatamıyosun sızlıyodursütüm yok deme sütün olmasa sızlamaz
bal sür göguslerının ucuna delikler acılsın canımmmmm
Gercekten mı canım cok sewındım dedıgıne ,aslında yok demıyorum canım war ama gece cok ac kalıp aglıyor we kac bıberon mama yıyor ..Cok uzuluyorum ..Mesela benım gögsumu sıktıgım zaman tek delıkten sut cıkıyor ,dıgerlerı yaradan kapandı sanırım sen sıkınca nasıl gelıyor süt?
selam canım bana doktorum yazmadı,arkadaşlardan duymuştum kremi almayı düşünüyorum ama senin gibi bende tedirgin oluyorum[ı][/ı]bu contraxtube kremıyle ılgılı bırsey sormak ıstıyorum kızlar orada hamıle we emzıren bayanlar kullanmamalı yazıyor uyaqrıda fark ettınız mı?ben acıkcası korktum..nasıl kullanıyorsunuz?KREMIN FIYATI DA 65 TL BUKLE SORMUSSUN CANIM..HEMSİRE VE BILENLER BIR DE BU KREM DIKIS HARIC YAZMISSIN DIKISE SURULMEYECEK MI KREM?ANLAYAMADIM..BENIM DOKTOR KREM WERMEDI BEN DE BURADAN GÖRUP ALDIM AMA EMZIRENLER KULLANMASIN YAZINCA KARARSIZ KALDIM?
annem yarın gidiyor, napacam allahım ben öyle stres yaptım ki anlatamamannem yanımda canım emzirmekten başka işim yok şuan:)
bide kimse olmuyo zaten uğrayıp yazıp çıkıyorum
demirbaşlığım kalmadı kuzum ya
canım bebegin günde 4-5 kez kaka yapıyorsa doyuyor demektir yemeyen çocuk doymayan çocuk kaka yapmaz, burdan anlayabilirsinizAyy buklee ayni sorun bende de var yaa dun gece cok agladi mama takviyesi yaptik bugunde emdi gibi anlayamiyorum gogus ucum yok silikonla veriyorum ici doluyor mu bilmiyorum emzireler yardim etse cok mutlu olurum nasil anlicamm
uzun bi süreden sonra herkese selam ben de dogumu yaptım hıkyamı yazıcam sayfamıza herkesı cok mrk ettım doguranları kutluyorum gule gule buyutun bebgınızı:)
:79: kızlarr nabersınız....
kızlar nevar ne yok pek giremiyorum bende herkes gibi malum bebeğim benimde hiç durmuyormaşallahımız var ha babam emiyoruz kızlar arada mama takviyesi yapıyorum hele geceleri uyku yok bizde bende bide panik var gık dese sıçrıyorum kustumu diye korkuyorum vallahi .Neyse alışıcaz zamanla demek herkes doğurdu sanırım herkesin gözü aydın diyeyim bide henüz doğurmamış olan arkadaşlara ise allah yardımcınız olsun diyorum
Gercekten mı canım cok sewındım dedıgıne ,aslında yok demıyorum canım war ama gece cok ac kalıp aglıyor we kac bıberon mama yıyor ..Cok uzuluyorum ..Mesela benım gögsumu sıktıgım zaman tek delıkten sut cıkıyor ,dıgerlerı yaradan kapandı sanırım sen sıkınca nasıl gelıyor süt?
:79: kızlarr nabersınız....
enice ve pomak35 yazsanıza kızlar yoksa bebekler mi müseda etmiyo?
rüzgar uyanmak üzere mıkırdanıyo bakın uyanmadan yazın
selam canım bana doktorum yazmadı,arkadaşlardan duymuştum kremi almayı düşünüyorum ama senin gibi bende tedirgin oluyorum
ben kendimi çok halsiz hissediyorum galiba üşütmüşüm,kemiklerim sızlıyordu dün doktora gittim ilaç verdi bunları rahatlıkla kullanabilirsin dedi, prospektüsü okudum emziren ve hamileler kullanmasın yazıyordu haydaaaaaaaaa dedim kime inanacaksak ama kullanmak zorundayım benim huzursuzlugum çocuga geçiyor aglayıp duruyo, yani doktor önerdiyse bende kullanacam cuma yazdıracam bakalım
annem yarın gidiyor, napacam allahım ben öyle stres yaptım ki anlatamam
canım bebegin günde 4-5 kez kaka yapıyorsa doyuyor demektir yemeyen çocuk doymayan çocuk kaka yapmaz, burdan anlayabilirsiniz
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
ayy nezaman girdiniz kız bende agırdan alıyordum kimse yok diye
bugün canım sıkkın kızlar işitme testi yaptırdık tek kulagında ölçüm olmadı yarın üniversiteye gidecez, dua edin inşallah kötü bişey yoktur
bende kızım agladıkça aglayasım geliyor, başedemeyince anneme veriyorum onda hemen susuyor yarın gidince napcam benselam kızlar benimkide geceleri ha bire ağlıyor yav ablam yanımda benimde şimdi ayağında sallıyor akşam bi ara öyle ağladıki durduramadım bende ağlicaktım nerdeyse allah tan ablam aldıda susturdu sağolsun
geçmış olsun canım ınşallah bır problem çıkmaz...
bende ıyıyım şükür kardeşımı bugün askere gönderdık ağladık sızladık garıp bır duygu...
artık gönül rahatlığı ıle doğurabılırım annemde kadın telaş yapıyordu ıkınızde aynı zaman denk gelmeyın dıye ama gelmedı...
bugün canım sıkkın kızlar işitme testi yaptırdık tek kulagında ölçüm olmadı yarın üniversiteye gidecez, dua edin inşallah kötü bişey yoktur
canım geçmiş olsun bebek çok hareketliysede ölçüm yapamıyolar.. üzülme sakın dualarım seninle gökçeyle
kızıma kavusuyorum yarın, maalesef istemeye istemeye sezeryan olacak ama hayırlısı böyleymiş demekki diyorum benim için dua edin lütfen çok korkuyorum:18::18:
allah yardımcın olsun canım, çogumuz normal dogum istedik ama kısmet olmadı işte önemli olan hayırlı dogum olması
canım dogdugu gün yapmışlardı ikisindede olmadı bugünde birinde olmadı üniversiteye gönderdiler,inşallah sorun olmaz
dualarını eksik etme canım benim
kızıma kavusuyorum yarın, maalesef istemeye istemeye sezeryan olacak ama hayırlısı böyleymiş demekki diyorum benim için dua edin lütfen çok korkuyorum:18::18:
Doktorun nerene sür dedi caNIM anlatır mısın????dikişe ne zaman sürmeye baslayacaksın?
Canim doktorum ayrim yapmadi sur dedi ben surmuyorum hani dikisler taze diye cunku eger kullanirsan goruceksin krem kuruyo ve kabuk kabuk kalkiyo hani maske kaldirir gibi deriyi soyuyo sanirim o yuzden
Ben ağzının kenarlarına bakıyorum ve yutkunuyorsa yiyor demektir.Silikonla werırken ıcı beyaz oluyor süt izi gördun mu hıc canım?Ben sılıkonu gece koydum krem surup sbh baktım wardı süt ucu doluydu..Ama biz de dewamlı mama takvıyesı yapıyoruz maalesef doymuyor benım bebegım..
Ya yutkunuyo kizim ins. Doyuyodur sagmaya kiyamiyorum sutumu ben yaa saginca bosalacak onun yerine emsin diyorum ama merakta ediyorum yani
selam canım bana doktorum yazmadı,arkadaşlardan duymuştum kremi almayı düşünüyorum ama senin gibi bende tedirgin oluyorum
ben kendimi çok halsiz hissediyorum galiba üşütmüşüm,kemiklerim sızlıyordu dün doktora gittim ilaç verdi bunları rahatlıkla kullanabilirsin dedi, prospektüsü okudum emziren ve hamileler kullanmasın yazıyordu haydaaaaaaaaa dedim kime inanacaksak ama kullanmak zorundayım benim huzursuzlugum çocuga geçiyor aglayıp duruyo, yani doktor önerdiyse bende kullanacam cuma yazdıracam bakalım
annem yarın gidiyor, napacam allahım ben öyle stres yaptım ki anlatamam
herkes pert durumda valla canım ya.. uyku haram oldu aman sağlıklı olsunlarda önemli değil..
az önce bi web sitesinde yazıyo ki yenidoğan bebek altı kirlendiği için ve aç kaldığı için ağlamazmış ama anne panik olduğu için aç kaldı korkusu yaşarmış bendede o korku var çünkü..göğüsünü ucundan değilde halkalaşan kısımdan sık bakalım bi benim 3-4 yerden fışkırıyo sıkınca hatta pörsüse bile emmeden fışkırıyo çünkü bebek çektikçe çoğalırmışş sık sık emzirmeye çalış
Nasıl yanı bal sürüp mu durayım acılır mı öyle..Walla her okudugumu yapıyom artık bayılacamm..Karbonatlı su da duydum,agızları pamukcuk da olmuyormus..bal sür göguslerının ucuna delikler acılsın canımmmmm
okurken ağlattın benı canım yaaa...
çok güzel rabbım banada nasıp etsın ınşallah...ben hala doğurmadım...
hayırlı uğurlu olsun tatlı kızın.
Hayırlı olsun kızlar maaşallahaz olan normal dogumculardan olmayı bbasardınız tebrıkler...Ben dogum hıkayesı yazmayı bırakın okumaya wakıt bulamadım hala..Tam dıyorum kı herkes uyusun da okuyum ,aa bır cıglık gelıyor kızım aglamaya baslıyor,ben uyuklayarak emzırmeye ..Bilgisayarı kapatıp yatmak kalıyor bana sonra..:44::44::44:
selam kızlar nasılsınız? ne var ne yok, uzun zamandır uğrayamadım biz dün itibariyle 40'ımızı çıkardık.
uzun bi süreden sonra herkese selam ben de dogumu yaptım hıkyamı yazıcam sayfamıza herkesı cok mrk ettım doguranları kutluyorum gule gule buyutun bebgınızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?