2012 Şubat Anneleri

canım bence sütün çok o yüzden yatamıyosun sızlıyodur sütüm yok deme sütün olmasa sızlamaz

Gercekten mı canım cok sewındım dedıgıne ,aslında yok demıyorum canım war ama gece cok ac kalıp aglıyor we kac bıberon mama yıyor ..Cok uzuluyorum ..Mesela benım gögsumu sıktıgım zaman tek delıkten sut cıkıyor ,dıgerlerı yaradan kapandı sanırım sen sıkınca nasıl gelıyor süt?

bal sür göguslerının ucuna delikler acılsın canımmmmm

selam canım bana doktorum yazmadı,arkadaşlardan duymuştum kremi almayı düşünüyorum ama senin gibi bende tedirgin oluyorum
ben kendimi çok halsiz hissediyorum galiba üşütmüşüm,kemiklerim sızlıyordu dün doktora gittim ilaç verdi bunları rahatlıkla kullanabilirsin dedi, prospektüsü okudum emziren ve hamileler kullanmasın yazıyordu haydaaaaaaaaa dedim kime inanacaksak ama kullanmak zorundayım benim huzursuzlugum çocuga geçiyor aglayıp duruyo, yani doktor önerdiyse bende kullanacam cuma yazdıracam bakalım

annem yanımda canım emzirmekten başka işim yok şuan:)
bide kimse olmuyo zaten uğrayıp yazıp çıkıyorum
demirbaşlığım kalmadı kuzum ya
annem yarın gidiyor, napacam allahım ben öyle stres yaptım ki anlatamam

Ayy buklee ayni sorun bende de var yaa dun gece cok agladi mama takviyesi yaptik bugunde emdi gibi anlayamiyorum gogus ucum yok silikonla veriyorum ici doluyor mu bilmiyorum emzireler yardim etse cok mutlu olurum nasil anlicamm
canım bebegin günde 4-5 kez kaka yapıyorsa doyuyor demektir yemeyen çocuk doymayan çocuk kaka yapmaz, burdan anlayabilirsiniz

uzun bi süreden sonra herkese selam ben de dogumu yaptım hıkyamı yazıcam sayfamıza herkesı cok mrk ettım doguranları kutluyorum gule gule buyutun bebgınızı:)

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

:79: kızlarr nabersınız....

iyiyiz canım sen nasılsın?

herkes pert durumda valla canım ya.. uyku haram oldu aman sağlıklı olsunlarda önemli değil..

az önce bi web sitesinde yazıyo ki yenidoğan bebek altı kirlendiği için ve aç kaldığı için ağlamazmış ama anne panik olduğu için aç kaldı korkusu yaşarmış bendede o korku var çünkü..göğüsünü ucundan değilde halkalaşan kısımdan sık bakalım bi benim 3-4 yerden fışkırıyo sıkınca hatta pörsüse bile emmeden fışkırıyo çünkü bebek çektikçe çoğalırmışş sık sık emzirmeye çalış

:79: kızlarr nabersınız....

enice ve pomak35 yazsanıza kızlar yoksa bebekler mi müseda etmiyo?
rüzgar uyanmak üzere mıkırdanıyo bakın uyanmadan yazın

ayy nezaman girdiniz kız bende agırdan alıyordum kimse yok diye
bugün canım sıkkın kızlar işitme testi yaptırdık tek kulagında ölçüm olmadı yarın üniversiteye gidecez, dua edin inşallah kötü bişey yoktur

selam kızlar benimkide geceleri ha bire ağlıyor yav ablam yanımda benimde şimdi ayağında sallıyor akşam bi ara öyle ağladıki durduramadım bende ağlicaktım nerdeyse allah tan ablam aldıda susturdu sağolsun

geçmış olsun canım ınşallah bır problem çıkmaz...
bende ıyıyım şükür kardeşımı bugün askere gönderdık ağladık sızladık garıp bır duygu...
artık gönül rahatlığı ıle doğurabılırım annemde kadın telaş yapıyordu ıkınızde aynı zaman denk gelmeyın dıye ama gelmedı...

canım gögüs ucların kapanmış olsa süt akmadıgı için aşırı agrı olur ve seni hastaneye kadar götürür bence sen kastıgın için çok gelmiyordur,
bide bugün okuldan arkadaşlarım geldi onlar karbonatlı su ile gögsünü emzirmeden önce sil dediler, hem gögüs yaralarına iyi geliyormuş hemde bebegin agzında yara çıkmıyormuş deneyin kızlar tecrübeli anneler dedi bunu bana

bende kızım agladıkça aglayasım geliyor, başedemeyince anneme veriyorum onda hemen susuyor yarın gidince napcam ben

amin inşallah bi sorun olmaz nasıl geçirecem bu geceyi bilemiyorum
allah sag saglim kavuşturur inşallah canım hem bebegine hemde kardeşine

canım geçmiş olsun bebek çok hareketliysede ölçüm yapamıyolar.. üzülme sakın dualarım seninle gökçeyle

canım geçmiş olsun bebek çok hareketliysede ölçüm yapamıyolar.. üzülme sakın dualarım seninle gökçeyle

canım dogdugu gün yapmışlardı ikisindede olmadı bugünde birinde olmadı üniversiteye gönderdiler,inşallah sorun olmaz
dualarını eksik etme canım benim

kızıma kavusuyorum yarın, maalesef istemeye istemeye sezeryan olacak ama hayırlısı böyleymiş demekki diyorum benim için dua edin lütfen çok korkuyorum:18::18:

kızıma kavusuyorum yarın, maalesef istemeye istemeye sezeryan olacak ama hayırlısı böyleymiş demekki diyorum benim için dua edin lütfen çok korkuyorum:18::18:

allah yardımcın olsun canım, çogumuz normal dogum istedik ama kısmet olmadı işte önemli olan hayırlı dogum olması

canım dogdugu gün yapmışlardı ikisindede olmadı bugünde birinde olmadı üniversiteye gönderdiler,inşallah sorun olmaz
dualarını eksik etme canım benim

merak etme canım bizimki huzursuzlandı sakinleştirip öyle yaptılar yarın iyi şeyler duyacaksın inş

hayırlısı olsun bebeğin içinde senin içinde dualarımız seninle korkma olur mu? herşey çok güzel olacak böyle düşün

hayırlısı olsun bebeğin içinde senin içinde dualarımız seninle korkma olur mu? herşey çok güzel olacak böyle düşün[/QUOTE]

teşekkür ederim doktordan cıktığımdan beri huzursuzdum sizlerin desteği bana iyi geliyor

Geçmişolsun canım umarım yarınkı sonuc süper cıkar..Endıselenme..Ben de kaynanam gıdınce napcam bılemıyorum ..O annemlerden bın kat ıyı geldı bana walla sagolsun..Annen kalsaydı ya 40ına kadar canım neden gıdıyor,tek mı kalacak sın ..Allah yardım etsın..Bgn dolastım bıraz kaş bıyık aldırdım kuaförume dertlestık rahatladım ..Ohh yaa..

Canım sen ıyısın yaa maaşallah bol sütün iyi..Halkalı kısımdan sıkıyorum da yara oldgundan bı gögsumde ıkı delıkten,dıgerınde bır delıkten gelıyor ..O da tost yapıyo ceke ceke gögsumu..Demek kı cok da gelmıyor ..Zaten altı pisken pek aglamıyor..ama saga sola agzını acarak kafasını cewırmıyor mıu sızınkıler açken ..

bal sür göguslerının ucuna delikler acılsın canımmmmm
Nasıl yanı bal sürüp mu durayım acılır mı öyle..Walla her okudugumu yapıyom artık bayılacamm..Karbonatlı su da duydum,agızları pamukcuk da olmuyormus..

kızlar sakın göğsünüzde süt bırakmayın
göğsünüz şişmeye ve ısınmaya başladıysa hemen sağmanız lazım
yoksa süt ateşi olursunuz, benim bi kere başıma geldi
eklem ağrısı ateş ve titreme yapıyo
eğer sütü sağmazsanız bi süre sonra tıkanıyo iltihaplanıyo süt kanalları sonra kesip akıtıyolar hastanede

benim göğsüm yara diye bekledim bekledim başıma bunlar geldi
şimdi sağıyorum sürekli
sağarak veriyorum ve ne kadar içtiğinide görmüş oluyorum böylelikle

okurken ağlattın benı canım yaaa...
çok güzel rabbım banada nasıp etsın ınşallah...ben hala doğurmadım...
hayırlı uğurlu olsun tatlı kızın.

Sagol canım benım.
ınsallah sende saglıklı bır sekılde bebegını kucagına alırsın.
Onemlı olan zaten bu, degıl mı?

Evet, cok ıstedım normal dogum olmasını.
Rabbım de yardım ettı, cok sukur.
Bır kac dıkısım var, dolayısı ıle agrım.
Onlar da olmasa super olurdu ama, buna da sukur.

Uyuklayarak emzırmemenı onerırım.
Allah korusun dalarsın uykuya, gogsun bebegın nefes almasını engeller.
Bu tür vakalar oluyor.

selam kızlar nasılsınız? ne var ne yok, uzun zamandır uğrayamadım biz dün itibariyle 40'ımızı çıkardık.

Oh masallah.
Rabbım 40. yasını kutlamayı nasıp etsın.
Darısı bızlere.

uzun bi süreden sonra herkese selam ben de dogumu yaptım hıkyamı yazıcam sayfamıza herkesı cok mrk ettım doguranları kutluyorum gule gule buyutun bebgınızı:)

Rabbım hayırlı etsın canım.
ınsallah saglıkla, hayırlı bır evlat olarak yetıstırırsın bebegını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…