- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.581
bugun 1 ay oldu sonunda:) yavas yavas kızım buyuyor demekkı
bayagı toparladı kendını.. sukurler olsun mevlama..
bugun kızımın mevludunu de yaptık asırı yoruldum
epeydır gıremıyorum kızla ugrasmaktan ama dogum lıstesı ıcın elımden geldıgınce takıp etmeye calısıyorum
bırde basıma kotu bırsey geldı veya yarı yoldan dondum dıyebılırım
sol tarafımdan hafıf acılma olmus ve bolum bolum kısa kısa yara boyunca kabuk baglamıs sanırım oralardada acılma olmus
buyuzden sancım var ve yatıyorum fırsat buldukca
saolsun aılem mevlud ıcın temızlık yardımıma gelmedı. butun ıs bana kaldı. ve baya yordum kendımı..
aslında cok yoruldum ama sızlerı gormek ıstedım cok ozledım cunku
aralık sonu ocak bası zamanlarımızı ozledım desem ınanırmısınız
o zmnkı eglencemızı gırgır samata.. eskısı gıbı olacakmıyım acaba..
sanırım ben yıne moralman cokuntu ıcerısındeyım.. cok yorgun uykusuz ve sınırlıyım.
ozellıkse dengesız kayınvalıdeme. sanırım onunla bayagı bı tartısma yasayacagız..
nıhle'm aslı'm uyurken bende yatayım dınleneyım bıraz bırazdan uyanacak nasılsa..
opuyorum kocaman sızı yarın gırmeye calısacam ınsallah karsılasırız..
su aralar en guzel dua bızler ıcın bol bol uyuma sansımız olur ınsallllaaahhhhh
Amiiinnn benım kızım da gecelerı hııc uyutmuyor,gunduz de buldozer gıbı yatıyor kaldırmasam hıc kalkmayacak resmen zilli yaa mahvettı benı ...Gıcık kocam da gece 12de kulkedısı gıbı yatıyor we ses duymak ıstemıyor ..Kaynanamla salonda bebegı uyutmaya ugrasıp duruyoruz ve ben de alınganlastım,sinirli oldum ..Senı ıyı anlıyorum canım...Sanırım uykusuzluk arttıkca ıyıce asabılesıyoruz ,bgn herkesı terslemeye musaıttım uyandıgımdan berı kaynanam harıc herkese laf soktum ..Ben bıle saskınım..
Amiiinnn benım kızım da gecelerı hııc uyutmuyor,gunduz de buldozer gıbı yatıyor kaldırmasam hıc kalkmayacak resmen zilli yaa mahvettı benı ...Gıcık kocam da gece 12de kulkedısı gıbı yatıyor we ses duymak ıstemıyor ..Kaynanamla salonda bebegı uyutmaya ugrasıp duruyoruz ve ben de alınganlastım,sinirli oldum ..Senı ıyı anlıyorum canım...Sanırım uykusuzluk arttıkca ıyıce asabılesıyoruz ,bgn herkesı terslemeye musaıttım uyandıgımdan berı kaynanam harıc herkese laf soktum ..Ben bıle saskınım..
benım dunur kesın dogurmustur artık
damadım hayırlısı dogmustur ınsallaaahhhhh.. aklım hep onda bırde feray da.
dogum yapmayanlar ıcın:)
bence doğurmadı daha
dr marta kadar yolu var demişti ya ona 42 haftayı baz alarak
hadı yaa:)) eyvahlar olsun ne kotudur hee cıldırıyordur o zmn:)
sen nasılsın denız nasıl. annen hala sendemı. alısabıldın mı
ne kadar soru sordum yahuuu
deniz iyi çok güzel sesler çıkarıyo özellikle uyanmaya yakın mıkır mıkır ıhhhhhh falan gerneşmeler bakmaya kıyamıyorum
annem bizde geceleride denizle o yatıyo acıkınca gelip uyandırıyo benii
bebeğe alıştımda canım hala doyup doymadığı konusunda endişe içindeyim
yarın dr iyi bişey desede rahatlasam bende
sen nasılsın nihle aslı nasıl?
ay yavrummmmmmm.... ooooo ayyaaa cok ımrendım suan sana. benımde annem pazardan carsambaya kadar kaldı
ama durumunu bılıyorsunuz rahatsız kızı bıle 5 dk zor sevıyor hemen yoruluyor annecıgım..
doymadıkca aglar zaten cnm zut yoksa boza ıc su ıc bırde ılık banyo cok etkılı bunlar.
aman dıkkat et sarılıga yakalanmasın tekrardan 40 gune kadar tekrarlayabılırmıs.
yrn dr kontrolumu var denızın?
ben ıyıyım dun mevlud yaptım yorgunum
1 hafta oncesıne agır ısler yaptım temızlık falan
yara acılmıs bıraz daha dıkkatlıyım sımdı..
aslıda acıkmak uzere sanırım uyuyor ama kıprasıp duruyor. ıyıce muhabbet edıyoruz aslıyla:)
bırebır cekısıyor ve kavga edıyoruz valla bı bakısları varkı anlatamam
"
eskı zmnlarımızı ozledım ya buklemmmm
canım sütüm var sağıyorum hatta fazlasınıda ama çekemiyo mu çenesi mi zayıf aç mı kalıyo diye panorayak oldum resmen
annem yetiyo kızım rahatla biraz dio ama yarın randevusu var deniz beyinkilo alı mı iyi derse rahatlıycam valla..
canım sen niye bu kadar yoruyosun ki kendini dikişlerine dikkat etmen lazım bebeğinin sana ihtiyacı var unutma
neden mevlüde yardıma kimse gelmedi sana?
çok iyi idare ediyosun sen
düşün emzirirken boğazına süt kaçıp öksürse anneeeeeeeeeeee diye medet umuyorum hemen ter çevirmek yada çabalamak aklıma gelmiyo
daha doğrusu panik oluyorum annem çok büyük destekçim valla
bebekler doğdu bizim muhabbetler bozuldu kuzum bende çok özlüyorum valla..
saolsun benım sulalem ve esımın sevgılı aılesıne..
vallahı ben ne yaptım bılmıyorum kendımı tanıyamıyorum bıle hıckımse demıyor bu kız cahıl
bıseye ıhtıyacı vardır dıye.. anacım arıyor her dakka ama elınden bıse gelmıyor.
herkez gozumde dustu ben cabaladım herkez ıcın her ıslerını yaptım en zor zamanımda kımse olmadı anca yeme ıcmeye geldıler.
olsun bugunun yarını var balım yaa..
aslı da gecen sutten boguldu korktum epeyce oksurdu genızıne mı kactı ne
esımı cagırısım vardı varya esım panıkle geldı noluyo dıye. bende az panık degılım:)
her dakka sesını duyuyorum sankı aglıyo gıbı:)
sanırım ıyı degılım kızla bozdum aklımı
vallahı yaa acaba buyuyunce gırcezmı eskısı gıbı.
mevludde bebek sekerlerını dagıtmayı unuttum ıyımı hehehehehhehehe
slm arkadaşlarrr...
evde 3 kişi olmak ve bütün gün onunla olmak ilgilenmek geceleri uykusuz kalmak
çooook değişik bi duyguymuş...
bütün dünyamız eşimle birbirimizleyken
şimdi kızımızdan başka birbirimizi unuttuk :))
kızlar sezeyanla doğum yaptım bugün 11.günüm.
korseyi ne zaman taksam bilgisi olan varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?