- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.621
selam canım bizde bugün doktordaydık çok şükür test sonucumuz iyi çıktı,doktor kontrollerimizide yaptı 21.gün 4800 olmuşuz yani 800 gr almış tontişim benim, dogumdan sonra hiç kilo vermedik biz,ama benim kız çok kusuyo, çok emdigi için sanırımselam kızlar nasılsınız doğuramayanlar lütfen acele etmeyın hayırlısıyla dogacaktır zıra dogunca uyuyamayacaksınız ve çoookk yorulacaksınız sorunlkar artacak...bence az daha dursunlar rahatca takılın..doguranlar sızden naber,nası gıdıyor yorgunluk uyku vs..bgn 15.gun kontorlundeydık maasallah kılo almıs bebegım ..sızınkı 15 gunde kac kılo almıstı?bır de monovıt d 3 dıye bır d vıtamını damla wermıstı saglık ocagı onu kullanan war mı aranızda kızlar..:18: Bir de enıce karbonatlı suyla gögus yıkamayı duydum da suyu nasıl hazırlıycam nası sürecegım bılen war mı kızlar..doktor bgn kızınız cok cazgır dedı aynı muayeneyı her bebege yapıyormus ama bızımkı zırıldadı ..zillim yaw.... :9 oFF eşimin ve kaynanamın bebegım agladıgı anda kucaktan kucaga almalarında bu-nal-dımmmm gene cıldırcam yaa...bı de bılgısayara gırdıgımde gözlerını benden almamalarından sankı dogum yaptım dıye bılgısayara da gırmyeecegım yaa..Keşke masaustu olsaydı bılgısayar da baska odaya gıtseydım offfffff..Ne zaman bılgısayarı alsam kızım da zırlıyo uff be kızım cazgırım...:
devit 3 kullanıyoruz biz d vitamini 3 damla veriyorum fazlası zararlıymış bebege,gazı içinde zinco veriyorum doktor gazlı bi bebek bu dedi,gazını çıkaroyor ama demekki yeterli degilmiş
karbonatlı suyu duydum ama yapmadım karbonat alayım başlıcam ben pamukcuga çok iyi geliyormuş,eczanelerde hazır karbonatlı su satılıyormuş ama ben kendim yaparım nihlenin dedigi gibi
bugün kızımı yıkadık annem gitti biraz zor oldu ama alışmam lazım kız kardeşim ve eşimde yardım etti,kızım elimi öyle bi sıkıyoki su döktükçe pek sevmicek sanırım banyoyu,
şimdi mışıl mışıl uyuyo
bilgisayar konusuna gelince annemde sinir oluyordu bana, orda okuyup geliyorsun bana inanmıyrsun diyordu,ben okadar çocuk büyüttüm internetsiz diyor
boşver takma keyfine bak sen
bende senin tarif ettiğin gibi yapayım,kızım bide agız yarası çekmesinbolbol emdır cnm hem sarılık ıcın ıyıymıs hemde besın alması acısından..
ıyı ıyı masallah.. hıc gerek yok her seferınde makyaj pamuguna. ben yarım su bardagına bı caykasıgı koyuyorum
su bardagının agzı genıs ya parmak bandırıp gogsume suruyordum o suyu 2 gunde bı degısıyordum
artık yapmıyorum su ıcırıyorum artık aslıya. agzı kuruyor sankı.
aslıda 150gr vermıstı ılk hafta takma onu odemı gıdıyor boylece.
yaramazmı:)
canım su için erken degilmi, bebegin böbrekleri suyu yeterince süzemez ve böbrek rahatsızlıgı oluşabilir bence bikaç ay daha verme derim
canım biberonla veriyosunda memeyi emiyormu peki?selam kızlar
bakıyom bakıyom forum boş
inşallah eski günlerimize geri döncez bi süre sonra
doğurmayan arkadaşlarda hayırlısıylA yapsınlar doğumlarını
bizlerde bebeklerimize iyice alışalım
bide gece uykularımız düzene girsin,forum yine cıvıl cıvıl olcak :)))
bennebileyim cim
benim göğüslerim çok fena yara oldu ilk zamanlar
denemediğim şey kalmadı, karbonat, zeytinyağı, lansinoh ve türevi kremler, ılık duşlar falan ama olacağı varsa oluyo bu yaralar
sol göğsüm daha iyiydi soldan emziriyodum, sağ göğsümün yarası geçsin diye 1-2 gün dinlendireyim dedim,
2. günün akşamı ateşim çıktı, titreme başladım, vücudum nası yanıyo anlatamam sımsıcağım ve göğsüm ateş gibi yanıyo
eşim dedi kalk hastaneye gidelim
bi internetten araştıralım bakalım dedim belki doğumla lakalı bişeydir diye
meğersem süt ateşi olmuşum işte sütüm memede kaldığı için
aynı günün sabahı tesadüfen göğüs pompası almıştım, valla masaj yapa yapa bütün göğsümü boşalttım. titremem ve ateşimde yaklaşık 1 saat sonra geçti
şimdide alıştım ben pompaya, sağıp veriyorum , bütün gün takip ediyorum ne kadar içtiğini hem içimde rahat ediyo :)))
2 ay bu başllıkta sessizlik hakim olur sonra başlar yok kabız olduk yok emmiyor : ))))
sonra yok dişi çıktı hopppaaa ilk adımı attı
bir bakmışsınız okula başlamışlar .....
biz anneler herşeyi hemen olsun istiyoruz sanırım
ama napalım işte ana yüregi