- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.601
dr bana 15.günde takmaya başla demişti canım bende öyle yaptım
ama 15.güne kadarda sarmıştım sar 3-4gün istersensonrada korse takarsın
çok işe yaradı ama korse
tabıkıde annen nıye hızmet edecekmıs ne alaka..eden bulur canım valla
benim kayınvalidemler doğum yaptım yapalı pazar günü geldiler sadece o da misafir gibi
anneme güveniyo onlarda ama yağma yok annemi asla ezdirmem
annem bebek ve benim için geldi kimseye hizmet etmek için değil
bırak gelmesinler bırak yardım etmesinler yemeye içmeyede kabul etme anlasınlar tavrını kuzum
bebişler azcık ele avuca gelsin
ben topiğin kalabalık hallerini çok özledim
hamilelik ne güzelmiş yahu
cnm ben amelıyattan hemen sonra taktım hıcbısede olmadı.slm arkadaşlarrr...
evde 3 kişi olmak ve bütün gün onunla olmak ilgilenmek geceleri uykusuz kalmak
çooook değişik bi duyguymuş...
bütün dünyamız eşimle birbirimizleyken
şimdi kızımızdan başka birbirimizi unuttuk :))
kızlar sezeyanla doğum yaptım bugün 11.günüm.
korseyi ne zaman taksam bilgisi olan varmıı??
cnm ben hala banyo yapamıyorum gectıgımız salı mevlud ıcın banyo yaptıralım dedık annemleo kadar yoğunluk yorgunluk gayet normal canım ben gece yatağın içinde bebek arıyorum sonra kafa dank ediyo haaaaaaaaaaa annemin yanındaydı
banyoyu da tek mi yaptırıyosun canım ya? ben anca suyunu dökebiliyorum iş başa düşmeyince olmuyo demek ki
deniz acıktı bi doyurayım sonra banyo yaptırcaz bakalım..
görüşürüz yine kızlar..
kızlar sakın göğsünüzde süt bırakmayın
göğsünüz şişmeye ve ısınmaya başladıysa hemen sağmanız lazım
yoksa süt ateşi olursunuz, benim bi kere başıma geldi
eklem ağrısı ateş ve titreme yapıyo
eğer sütü sağmazsanız bi süre sonra tıkanıyo iltihaplanıyo süt kanalları sonra kesip akıtıyolar hastanede
benim göğsüm yara diye bekledim bekledim başıma bunlar geldi
şimdi sağıyorum sürekli
sağarak veriyorum ve ne kadar içtiğinide görmüş oluyorum böylelikle
canım nasılsın?
Merhaba bayanlar bende dogum sonrasi sendromu diye dusundum ilkten uykusuzluk ikinci ihtimal diyordum ama bu asabiyet alinganlik indanmis demek benden cik varmis burda:) bende benim sorunum var diyordum, heleki uykuya dyskun ilan biri icin dahada zor, mutsuz asik ilgisiz kopuk bi haldeyim umarim cabuk gecer yoksa tek basima kalicam etrafumda kimse kalmicak devam ederse
kızlarrr bugün 40+0 olduk
Nazlı kızım bugünde yok
tamm canım sağol...
takıyım o zaman
bizde kızımı ilk dün akşam yıkadı göbeği düştü diye..doktr da yıkabilirsiniz artık dedi dün ..
biraz acemi olduğumuzdan hızlı bir yıkama oldu
yarın bi daha yıkıyacağız inşallah...
selam kızlar nasılsınız doğuramayanlar lütfen acele etmeyın hayırlısıyla dogacaktır zıra dogunca uyuyamayacaksınız ve çoookk yorulacaksınız sorunlkar artacak...bence az daha dursunlar rahatca takılın..doguranlar sızden naber,nası gıdıyor yorgunluk uyku vs..bgn 15.gun kontorlundeydık maasallah kılo almıs bebegım ..sızınkı 15 gunde kac kılo almıstı?bır de monovıt d 3 dıye bır d vıtamını damla wermıstı saglık ocagı onu kullanan war mı aranızda kızlar..:18: Bir de enıce karbonatlı suyla gögus yıkamayı duydum da suyu nasıl hazırlıycam nası sürecegım bılen war mı kızlar..doktor bgn kızınız cok cazgır dedı aynı muayeneyı her bebege yapıyormus ama bızımkı zırıldadı ..zillim yaw..
cnm bnm kız 1 kg aldı bı ayda.
bugun kontrolumuz vardı
asıda vurulduk...
karbonatlı su olayını bende yaptım ama ben emdırmeden onca gogsume suruyordum oda kızın agzında yayılıyordu
agzında pamukcuk olmasın dıyeymıs. gogus ucunu da yara yapmısyormus
yarım cay bardagına bı kasık ıyıce karıstır her seferınde parmagın ıle gogus ucuna sur bısecık olmaz
kac kg olmus kızın
1 cay bardagı suya bı cay kasıgı karbonat mı atayım canım??Makyaj pamuguyla sursem olmaz mı ki??Kızım daha yenı dogdugu kıloya gerı geldı yaw ..Gercı doktor ıyı dedı ama bılmıyorum 220 gram aldı yanı 15 gunde..
selam kızlar nasılsınız doğuramayanlar lütfen acele etmeyın hayırlısıyla dogacaktır zıra dogunca uyuyamayacaksınız ve çoookk yorulacaksınız sorunlkar artacak...bence az daha dursunlar rahatca takılın..doguranlar sızden naber,nası gıdıyor yorgunluk uyku vs..bgn 15.gun kontorlundeydık maasallah kılo almıs bebegım ..sızınkı 15 gunde kac kılo almıstı?bır de monovıt d 3 dıye bır d vıtamını damla wermıstı saglık ocagı onu kullanan war mı aranızda kızlar..:18: Bir de enıce karbonatlı suyla gögus yıkamayı duydum da suyu nasıl hazırlıycam nası sürecegım bılen war mı kızlar..doktor bgn kızınız cok cazgır dedı aynı muayeneyı her bebege yapıyormus ama bızımkı zırıldadı ..zillim yaw.... :9 oFF eşimin ve kaynanamın bebegım agladıgı anda kucaktan kucaga almalarında bu-nal-dımmmm gene cıldırcam yaa...bı de bılgısayara gırdıgımde gözlerını benden almamalarından sankı dogum yaptım dıye bılgısayara da gırmyeecegım yaa..Keşke masaustu olsaydı bılgısayar da baska odaya gıtseydım offfffff..Ne zaman bılgısayarı alsam kızım da zırlıyo uff be kızım cazgırım...:
selam kızlar
bakıyom bakıyom forum boş
inşallah eski günlerimize geri döncez bi süre sonra
doğurmayan arkadaşlarda hayırlısıylA yapsınlar doğumlarını
bizlerde bebeklerimize iyice alışalım
bide gece uykularımız düzene girsin,forum yine cıvıl cıvıl olcak :)))
bennebileyim cim
benim göğüslerim çok fena yara oldu ilk zamanlar
denemediğim şey kalmadı, karbonat, zeytinyağı, lansinoh ve türevi kremler, ılık duşlar falan ama olacağı varsa oluyo bu yaralar
sol göğsüm daha iyiydi soldan emziriyodum, sağ göğsümün yarası geçsin diye 1-2 gün dinlendireyim dedim,
2. günün akşamı ateşim çıktı, titreme başladım, vücudum nası yanıyo anlatamam sımsıcağım ve göğsüm ateş gibi yanıyo
eşim dedi kalk hastaneye gidelim
bi internetten araştıralım bakalım dedim belki doğumla lakalı bişeydir diye
meğersem süt ateşi olmuşum işte sütüm memede kaldığı için
aynı günün sabahı tesadüfen göğüs pompası almıştım, valla masaj yapa yapa bütün göğsümü boşalttım. titremem ve ateşimde yaklaşık 1 saat sonra geçti
şimdide alıştım ben pompaya, sağıp veriyorum , bütün gün takip ediyorum ne kadar içtiğini hem içimde rahat ediyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?