2012 Şubat Anneleri

dr bana 15.günde takmaya başla demişti canım bende öyle yaptım
ama 15.güne kadarda sarmıştım sar 3-4gün istersen sonrada korse takarsın
çok işe yaradı ama korse

öylemiii ...
sağol canım yaa bende dün kontrole gittim ama sormayı unuttum :/
bende öyle yapayım barii inşallah geç kalmamışımdır..sarmakta..
gerçi anca kendime geliyom psikolojikmen
bende senn gibi çook sancı çektim hast.de 21 saat daha fazla dayanamayıp sezeryan oldum
boşuna çekmişim o kadar sancıyı

tabıkıde annen nıye hızmet edecekmıs ne alaka..
kalksın kendısı yapsın..

bende cok ozledım yaa ınsallah zmn cbk gecer
cnm ben amelıyattan hemen sonra taktım hıcbısede olmadı.
sanırımertesı gunuydu veya 5 6 saat sonraydı drum 1 ay boyunca takmamı soyledı
ama ben 23 gun tam taktım gecelı gunduzlu ama
yara acılınca canımı yakmaya basladıgı ıcın 1 hafta falan takmıyorum.. bence tak sımdıden hıcbıse olmaz.
cnm ben hala banyo yapamıyorum gectıgımız salı mevlud ıcın banyo yaptıralım dedık annemle
kandırdı benı ben cesaret edemıyorum sen sadece su dokcen dedı tm dedım
ama cocugu bana yıkattı o sadece elınde tuttu
anama hem bagırdım hem cok korktum benım endısemde aslıya gectı ve cok agladı.
hep baskasına mı yıkatacam kızımı ben ya ne zmn cesaretlenecem
deniz acıktı bi doyurayım sonra banyo yaptırcaz bakalım..
görüşürüz yine kızlar..

tm balım opuyorum senı kocaman.. rabbıme emanet..
bende aşıya gıdıyorum cnm saglık ocagına anca hazırlanırım
yıne grsz ıns. bash bashhhh

tamm canım sağol...
takıyım o zaman

bizde kızımı ilk dün akşam yıkadı göbeği düştü diye..doktr da yıkabilirsiniz artık dedi dün ..
biraz acemi olduğumuzdan hızlı bir yıkama oldu
yarın bi daha yıkıyacağız inşallah...

Nasıl birşey bu canım tam anlatr mısın?Belirtilerı neler oldu?Sebebı ne,ne yapmalıyız...Her emzırmeden sonra mı sağacağız??Ne önerırsın...Çok gecmıs olsun,ne zaman oldu bu?

canım nasılsın?

Teşekkur ederım canım bgn daha iyiyim,doktora gıtcez 15.gun muayenesıne..Umarım guzel sonuclar alırız,sütüm de az az gelıyor ınsalah bıtmez sen nasılsın canım 4 cocuk dusunemıyorum,Allah kolaylık wersın..

Aynen ,kocamın her lafına aglar oldum kaynanamın yanında rezıl oluyorum yahu..ama bgn fark ettım kı bu kaDAR GUZEL BIR LUTUF ALLAH BIZE WERMISSE UZULMEYE HIC DEĞMEZ..Bgn melegım benı uyandırdı emzırıp yatakta yanıma yatırdım ..O kadar masum,tatlı,melek kı neye üzüleyım bos yere dedım ve gulumsedım..Takmamaya calısalım önumuzde super bırsey war yaw..Bgn güne güzel başladım ve şükrettim..

merhaba kızlar şöle bir geçmişe baktımda hemen hemen herkes bebeğine kavuşmuş. Allah güle güle büyütmek nasip etsin herkese. Ben 39 +2 deyim hala bekliyorum. Ama çok bunaldım. böle söylemek istemiyorum ama herşey hazır beklemek zormuş.

Kızlar bu arada aranızda antalya da olan var mı varsa bana hastane ve doktor tercini söyleybilir mi? Ayrıca yenidoğan doktoru olarak kimi tavsiye edersiniz

denılene gore 2 gunde bır banyo yaptırılırsa cabuk buyur denıyor.
ne kadar dgru bılmıyorum ama

selam kızlar nasılsınız doğuramayanlar lütfen acele etmeyın hayırlısıyla dogacaktır zıra dogunca uyuyamayacaksınız ve çoookk yorulacaksınız sorunlkar artacak...bence az daha dursunlar rahatca takılın..doguranlar sızden naber,nası gıdıyor yorgunluk uyku vs..bgn 15.gun kontorlundeydık maasallah kılo almıs bebegım ..sızınkı 15 gunde kac kılo almıstı?bır de monovıt d 3 dıye bır d vıtamını damla wermıstı saglık ocagı onu kullanan war mı aranızda kızlar..:18: Bir de enıce karbonatlı suyla gögus yıkamayı duydum da suyu nasıl hazırlıycam nası sürecegım bılen war mı kızlar..doktor bgn kızınız cok cazgır dedı aynı muayeneyı her bebege yapıyormus ama bızımkı zırıldadı ..zillim yaw....:9 oFF eşimin ve kaynanamın bebegım agladıgı anda kucaktan kucaga almalarında bu-nal-dımmmm gene cıldırcam yaa...bı de bılgısayara gırdıgımde gözlerını benden almamalarından sankı dogum yaptım dıye bılgısayara da gırmyeecegım yaa..Keşke masaustu olsaydı bılgısayar da baska odaya gıtseydım offfffff..Ne zaman bılgısayarı alsam kızım da zırlıyo uff be kızım cazgırım...:

Son düzenleme:

cnm bnm kız 1 kg aldı bı ayda.
bugun kontrolumuz vardı
asıda vurulduk...
karbonatlı su olayını bende yaptım ama ben emdırmeden onca gogsume suruyordum oda kızın agzında yayılıyordu
agzında pamukcuk olmasın dıyeymıs. gogus ucunu da yara yapmısyormus
yarım cay bardagına bı kasık ıyıce karıstır her seferınde parmagın ıle gogus ucuna sur bısecık olmaz
kac kg olmus kızın

1 cay bardagı suya bı cay kasıgı karbonat mı atayım canım??Makyaj pamuguyla sursem olmaz mı ki??Kızım daha yenı dogdugu kıloya gerı geldı yaw ..Gercı doktor ıyı dedı ama bılmıyorum 220 gram aldı yanı 15 gunde..

bolbol emdır cnm hem sarılık ıcın ıyıymıs hemde besın alması acısından..
ıyı ıyı masallah.. hıc gerek yok her seferınde makyaj pamuguna. ben yarım su bardagına bı caykasıgı koyuyorum
su bardagının agzı genıs ya parmak bandırıp gogsume suruyordum o suyu 2 gunde bı degısıyordum
artık yapmıyorum su ıcırıyorum artık aslıya. agzı kuruyor sankı.
aslıda 150gr vermıstı ılk hafta takma onu odemı gıdıyor boylece.
yaramazmı:)

Canim ben uc gundur kullaniyorum onlar cok onemli bir yasina kadar vermek lazim Benimki zinco ve d 3

selam kızlar
bakıyom bakıyom forum boş
inşallah eski günlerimize geri döncez bi süre sonra
doğurmayan arkadaşlarda hayırlısıylA yapsınlar doğumlarını
bizlerde bebeklerimize iyice alışalım
bide gece uykularımız düzene girsin,forum yine cıvıl cıvıl olcak :)))

bennebileyim cim
benim göğüslerim çok fena yara oldu ilk zamanlar
denemediğim şey kalmadı, karbonat, zeytinyağı, lansinoh ve türevi kremler, ılık duşlar falan ama olacağı varsa oluyo bu yaralar
sol göğsüm daha iyiydi soldan emziriyodum, sağ göğsümün yarası geçsin diye 1-2 gün dinlendireyim dedim,
2. günün akşamı ateşim çıktı, titreme başladım, vücudum nası yanıyo anlatamam sımsıcağım ve göğsüm ateş gibi yanıyo
eşim dedi kalk hastaneye gidelim
bi internetten araştıralım bakalım dedim belki doğumla lakalı bişeydir diye
meğersem süt ateşi olmuşum işte sütüm memede kaldığı için
aynı günün sabahı tesadüfen göğüs pompası almıştım, valla masaj yapa yapa bütün göğsümü boşalttım. titremem ve ateşimde yaklaşık 1 saat sonra geçti
şimdide alıştım ben pompaya, sağıp veriyorum , bütün gün takip ediyorum ne kadar içtiğini hem içimde rahat ediyo :)))

Vivacim oyle zor olmuyomu geceleri felan surekli sag ver bide kasiklamiveriyosun biberonlami yani mama hazirliyor gibi ugras gerektiriyo

2 ay bu başllıkta sessizlik hakim olur sonra başlar yok kabız olduk yok emmiyor : ))))

sonra yok dişi çıktı hopppaaa ilk adımı attı

bir bakmışsınız okula başlamışlar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…